Laktosintolerant?

Sitter i köket och har precis ätit 2 varma mackor och dryckit varm choklad. Vilket inte var det smartaste... Hela magen är nu upp och ner. Den har börjat krampa... Man borde kanske kolla upp sig så man inte är laktosintolerant. Det skulle ju inte vara någon höjdare direkt.
Nej, nu ska jag krya ner i sängen. Är helt slut. Har varit i skolan mellan 8.20-16.00 och sen har jag jobbat från 16.30-20.30, har alltså hållt igång ett bra tag idag. Imorgon blir det ombytta roller med jobb från 9.00-13.00 och sen skola 13.30-16.50. Längtar verkligen till helgen. Längtar efter min Mikael. God natt alla vackra människor! Sov så gott.





Naturkunskap


Nu sitter jag på min tretimmars naturkunskap. Känns lagomkul, men allt är inte kul i livet, så är det bara. Efter skolan blir det jobb.

 
Så här ser jobbet ut för tillfället. Saker står överallt... Jag har alltså en hel del att göra.


Måndag

Hej alla glada människor!

Sitter här i skolan och äter lunch tillsammans med Elina. Uppdateringen i bloggen har det varit lite sisådär med. Jag har varit alldeles för trött för att sätta mig ner framför datorn för att blogga.

I helgen har jag gjort klart alla mina läxor för den kommande veckan, städat mitt rum, varit i kyrkan, firat min kusin, golfat m.m. Känner att jag varit ambitiös.


Följde med killarna ut till Rotebro för att de ville slå några hinkar.


Somliga slog några bollar i strumplästen


 Andra i klänning och gladiatorskor.




Lycklig

Good morning sunshines! Hoppas ni sovit gott. Själv har jag sovit underbart bra, trots att jag vaknade ex antal gånger under nattens gång. Vad skönt det var och sova. Det här behövdes verkligen. Första gången på länge som jag har känt mig så här utvilad...  Är helt överlycklig. Det kan inte bli mycket bättre än det här. Livet är underbart, jag är utvilad, solen skiner. Känner mig som nykär, förälskad.



Nu ska jag hoppa in i duschen och sen beger jag mig in till stan. Ska försöka hitta en speciel klänning som jag vill ha. Har redan kollat i 4 H&M, men ingen har den i min storlek. Önska mig lycka till. Sen ska Mikael hjälpa mig med matten. Tack gode Gud att man har en pojkvän som är otroligt duktig på matte.



Läxor

Nu har jag varit duktigt. Jag har gjort den största delen av naturkunskapen (kunde inte göra klart allt eftersom jag inte hittar svaren) och 17 tal i matten. Har i stort sätt enda suttit och pluggat sen jag kom hem (18.00). Jag jag har fortfarande massor kvar. Är helt slut. Jag tror att jag får sitta i helgen och plugga när jag är barnvakt åt mina småsyskon...
Nu ska jag sova så att jag är pigg och arlert imorgon.
God natt alla!



Bride wars

Film! Äntligen händer det någonting på denna långa håltimme. Nu blir "Bride wars"...

 

Virgin hair

Sitter i skolans kafeteria och äter lunch med Ella. Min ena lärare kom precis förbi och berömde mitt hår och frågade om jag hade färgat det. Berättade att jag aldrig har färgat eller blekt det. Då sa hon att hon att hon har varit frisör en gång i tiden och att sånt hår som jag har kallas för virgin hair, och är väldigt ovanligt.

 




4,5 timmars hål

Då var historialektionen över och min 4,5 timmes håltimme har nu börjat.
Jag kanske ska plugga lite...

Elli ritade av oss igår...




Halva jobbet kvar

God morgon allihopa! Hoppas ni har sovit gott. Själv har jag sovit helt underbart på Egyptisk boumull hos min syster. Synd var bara att klockan ringde så tidigt. Skulle vara skölnt att få sova lite mer, känner att jag behöver få sova lite mer för att orka med dagen. Men, men... ska man på en tidig historialektion så ska man.

Igår fotograferade vi det sista badrummet och köket. Det kändes så otroligt skönt när jag packade ner allting som varit med på bilderna. Äntligen var man klar med plåtningen. Nu är halva jobbet kvar bara, men det är den svårste och jobbigaste biten. Allt ska skickas tillbaka till respektive företag, priser ska kollas upp eller ringas in. När man har ett modejobb är all retur väldigt enkel. Oftast står priser och märke i kläderna, så returneringsdelen går väldigt fort. Men vid inredningsjopbb är det just returneringen och hitta priser på alla produkter som är svårt. Många produkter har inte ens någon logga på sig eller någonting som man kan koppla till företaget, vilket försvårar hela jobbet. Det är nästintill omöjligt att veta om den vita, rektunglära tvålpumpen kommer från t ex lagerhaus eller ett designföretag. Förhoppningsvis kommer det gå rätt bra ändå. Gäller bara att ha ätit och sovit ordentligt innan  så man är pigg, när man börjar med att skicka tillbaka allt.


Färgerna som användes till köket.


Barnvakt

Nu är jag hemma hos Sara för att passa Zacharias. Fick först åka till Gamla Stan efter jobbet för att hämta upp min systerson, för att sen åka tillbaka till Valhallavägen där jag redan var... Först kändes det rätt onödigt, men när Zaharias kom springades emot mig kändes det lätt värt det.





Frukost på DG

God morgon, god morgon, god morgon!
Sitter här i skolan och äter frukost med Ella, samtidigt som vi designar hus till hemlösa. Vår första uppgift i Formgivning B är attt designa ett hus till hemlösa. Det är inte lätt kan jag säga.
Nä, kanske man ska återgår till skissandet.

Hungrig?


Modell

Denna dag har verkligen varit en innehållsrik dag. Det har varit jobb, lärkarbesök, picknick och kyrkan.
Idag på jobbet skulle 2 badrum plåtas. tyvärr hann jag bara hjäpa till med ett eftersom jag skulle till Karolinska sjukhuset. Men ett badrum är ju bättre än inget... Fick även agera "modell". Satt och läste en bok i en fotölj iklädd en handduk. Så håll ögonen öppna så kanske ni ser mig i tidningen om någon vecka. 

  
Innan

Förvandlingen pågår... Resultatet får ni se om någon vecka.

När bilden på mig var tagen, var jag tvungen att snabbt byta om och skynda mig iväg till Karonliska. Jag hade nämligen en tid 13.25 på ljusklinken för mitt födelsemärke på baksidan av vänster överarm. Efter ha suttit 30 minuter i korridoren som skulle likna ett väntrum fick jag äntligen komma in till läkaren. Mitt födelsemärke kommer troligtvis tas bort med laser och det "fluffiga" på armen (som Ella skrev i sitt inlägg om min arm) kanske kommer fettsugas. Men innan någonting görs, måste jag först prata med en plastikkirurg. Så vi får se när och om allt detta kommer ske, men jag lovar att hålla er uppdaterade.
Efter 1 timme och 30 minuter på sjukhuset hämtade Mikael upp mig för att vi skulle ha picknick.

    
Hade ingen p-skiva så vi fick skriva en lapp...


Mikael hade ordnat med tunnbrödrulle med rostbiff, sallad och någon färskost, äppelmust och sist men inte minst hallonsorbet till efterrätt.


Min fina Mikael

Efter en mysig picknick tog jag tåget från Bergshamra in till kyrkan för att gå på ett möte. Och nu är jag äntligen hemma efter en lång, väldigt lång dag. Antar att jag kommer somna så fort jag lägger mig.





Förberedelser

Imorgon och på onsdag ska 3 badrum och ett kök fotograferas. Så idag var jobbet att förbereda så mycket inför morgondagen. Det var massor av saker som skulle packas upp och ställas iordning.




De vita bordet som jag och Mikael monterade i fredags blev rosa.


Långt ifrån klart.

Resultatet från ni se i tidningen...



Fina Elina

Ibland känns det som att jag går i fel skola. Varför går jag i en designskola när jag inte kan rita? Visst jag kan vara bra på våra designprogram på datorna, men jag är inte bra på att rita. Känner mig som ett dagisbarn som ritastreckgubbar bland duktiga tecknare.
Den här har min klasskompis, Elina, ritat i brist på något annat... Jag vill också kunna rita så här fint.





Tungt.

Då har skolan börjat på riktigt. Började 8.30 med matte c idag. Det kändes tungt att sitta där inne så tidigt på en måndagsmorgon och repetera 2:agradsfunktioner. Men det är väl bara att vänja sig.
Nu till något ännu tyngre. Naturkunskap förvisso bara A men i 3 timmar... Sen blir det jobb. Härligt.

Frukost

Har precis ätit klart en härlig frukost med svenska jordgubbar. Nu är det dags för att göra sig klar inför kyrkan. Sen blir det myskväll med Mikael.






Kräftskiva

Alla kräftor är nu slut. Jag har minst ätit ett halvkilo själv. Nu är det dags för efterrätt. Det bli tårta idag igen. Känner mig fortfarande mig mätt från tårtorna igår. Men en liten bit kanske man kan få i sig...



(Bilderna är från Saras mobil)



Läppglans

Fick ett läppglans från Victoria's secret av Victoria. Hon är bara för söt! <3

Snart blir det kärftskiva hos grannarna.





Ungdomsmöte

Igår började ungdomsmötet på nytt. Mötet började med lovsång och sen predikan. Därefter fortsatte mötet/festen ute i foajén/caféet. Det bjöds på godis, dansbattel, musik m.m.


Victoria har äntligen kommit hem från USA.









Tårtkalas

Här är lite bilder från tårtkalaset som vi hade på DG igår. Tårtorna var goda, men jag tror att det var fler än jag som blev illamånde av allt gott. Nästa någon borde de göra fruktsallad.

    

      


Detta är ett rån




Kristallen

Sitter på jobbet och väntar på att tiden ska gå fortare. Jag kan inte gå från min lilla vrå för att fortsätt jobba förrän de som hyrt studion har packat ner sina saker. De spelar nämligen in till Kristallen. Simon och Tomas spelar in just nu och Karina Berg var här för en liten stund sen med sin stora mage.
Kan de inte bli klara snart... vill komma härifrån snart.



 

Ella har datorn:)

Hallåsen i såsen!
Elin har åter igen lämnat sin dator utan uppsyn och då måste man så klart passa på att posta ett inlägg.
Idag har jag kommit på en sak. Alla kanske inte har lagt märke till det här men, Elin har världens mysigaste armar! Om ni har chansen, kläm på dom dom är super fluffiga:D Speciellt vänster armen;) På tal om fluffigt...det är snart dags för tårtkalas på DG. Alla lärare har bakat vasin tårta och det är v elever som ska få äta upp dom! Vi får bara hoppas på att de är goda annars har vi väntat hela dagen i onödan. Tack för att du tog undan min tallrik Elin:)<3
/Ella



Jag vill bara tillägga att Elin inte är tjock, hon har bara en fluffig arm. Elli beskriver den som en mjuk och len babyrumpa.



Fika med Pappa



Åt frukost/Fikade med min älskade Pappa för trejde gången den här veckan, på ett café i Hammarby sjöstad. Tänk vilket privilegium jag har, det är inte många som gör sånt med sin pappa/mamma..
 


Tv

Åkte hem till Mikael efter skoldagen igår. Hjälpte honom att måla några rammar till hans rum. Sen var det meningen att jag skulle på Textilhögskolan examensvisning, men eftersom jag följde med till MediaMarket för att hämta deras nya tv, så missade jag tyvärr visningen... Jaja, det blir väl några fler visningar nästa vecka.






Flytta?

YO! CHILLAR IN da school! haha, tänkte ändra mitt språk lite nu iochmed att jag ska flytta till en annan förort JAO. Gissa vilken? ;) Har min brushää Elli och homie Nicole här bredvid mig och vi driiiiiiiiiver med aLLT OCH aLLA! Ella är framför ;)

Det var min ena stil jag funderar att byta till. Blir ju lite tråkigt i längden att vara samma hela tiden. Den andra stilen är lite mer fjortis. Visst skulle det vara mer spännande att läsa om jag var mer fjortis? Det är ju dom som lyckas i bloggvärlden right?

Jag älskar rosa! Köpte ju oxå skor idag till och med. Stövletter. Jag känner just nu att det jag skriver inte riktigt håller ihop men det är för att alla bara stör mig hela tiden...Men det är väl för att jag är så populär. Alla "want a piecie of ME", i know u want. Elin hit och Elin dit. Jag fattar att ni vill vara med mig men PLEASE...give me some space people :)

Annars då; Just nu sitter vi och gör ingenting. Som jag sagt tidigare så suger den här skolan på planering. Började dagen 9 och än så länge har jag hunnit köpa ett par skor. Det är det vi gör i Dg...



(Av: Nicole)

Lära-känna-ettorna-dag

Igår skulle vi umgås med ettorna. Det blev designstaffet, där man skulle springa till ett ställe, svara på en fråga. Vid rätt svar  fick man lite material till en hatt man senare skulle göra. Därefter blev det poängjakten. Ettorna skulle samma ihop så mycket poäng som möjligt genom att uppföra olika uppdrag, t ex som att äta en myra, hoppa runt i hela skolan, pussa en lärare på kinden, dansa i matsalen som finns i skolan brevid.

Mackarenadansen i M7s matsal


Hoppa jämfota runt skolan


Myrätning. Pernilla offade sig för laget.

    


Hästkapplöppning i Sicklaköpcenter


Tillverkning av hattar

     
    


Den vinnande hatten.

     
   '











Ikea

Idag var jag på utställningen om Ikea i Liljevalchs konsthall med skolan. Dagen kändes rätt onödig eftersom man gick igenom den lilla utsällningen på 30 min. Med facit i hand skulle det vara mer givande att gå på Ikea i kungens kurva... Både billigare och större.


Marcus var laddad för utställning


Supersuddig bild. Det sägs att den här fotöljen är en av Ingvar Kamprads favoritfotöljer.


Marcus vill höra på


En riktigt skön soffa i jeanstyg från 70-talet


Maskroslampor


Remake...



Älskar dig

När jag kom hem och satte mig vid datorn, fick jag se att någon hade tagit bort blomman som jag hade som skrivbord och istället skrivit detta... Antar att det var min underbara Mikael. Eller jag vet att det var han... Känner ingen annan som sitter i paint.
Jag älskar dig








Slarvigt

I lördags var jag på nog den slarvigaste modevisningen som jag varit på i mitt liv. Modevisningen var försendan i över nästan en timme. När äntligen modevisningen började och modellerna började komma, var det fortfarande släckt i lokalen, så man missade några modeller. Sen gick en modell med samma kläder 2 gånger. Vissa modeller glömde skorna, andra vissa plagg och prislapparna på kläderna stack ut. Hade stylisten där bakom tappat glasögonen? Det känns som att jag skulle kunna göra modevisningen mycket bättre.














Oxelösund

Från i lördagskväll till måndagskväll  var jag, Mikael och Gustaf ner till Gustafs föräldrar i Oxelösund. Vi blev uppassade som kungligheter där. Huset var jättefint, inredningen skulle lätt kunna varit med i en inredningstidning (jag har nog aldrig varit hemma hos någon som haft det finare) och maten var himmelsk. Det blev många fikastunder, promenader, tv-tittande samt en båttur med familjens motorbåt.




Jag fick prova på att köra lite








Skolan

Idag börjar skolan. Jag har blandande känslor angående skolstarten. En liten del av mig tycker att det ska bli skönt att börja skolan, få träffa kompisarna igen, medan den andra delen, den största delen, inte vill börjar skolan utan vill jobba. Tack och lov är det bara ett år kvar och jag kommer ha praktik en stor del av året. Om jag minns rätt kommer praktiken vara i 13 veckor. Det kommer bli i alla fall bli roligt.

Kanske man ska klä på sig och äta frukost. Kan inte gå till skolan i morgonrock, tänkte inte göra en Pamela Andersson. Ska åka om ca 20 min. Dags att lägga på ett kol.





 

2009-08-14

God afton!
Idag har dagen rullar på som vanligt. Hade en trevlig frukost med Hannah på Wanyes därefter blev det en halvtimmesjobb på studion, sen assisterade jag Angelica när hon skulle fotografera för ett företag. Tanken var att vi skulle vara klara 15.30, så jag kunde gå på visningen som började 16.00, men vi blev inte klara med jobbet förrän 17.00. Visningen var därför att glömma. Efter en lagomlång dag gick jag och Mikael på café fotöljen. Det blev en riktigt god kladdkaka och en latte. Sen hämtade vi upp Gustav och Mikaels gitarr i kyrkan, och åkte hem till mig.

Älskar dig

Nu har de precis gått och det är dags för mig att packa klart. Åker nämligen ner till Nyköping imorgonkväll. Sen ska jag äntligen krypa ner i min sköna säng efter ännu en innehållsrik dag.
God natt allesammans! Kanske hörs imorgon, annars blir det nog på måndag när jag kommer tillbaka.

Billigt och bra

Jag tror att jag aldrig har haft en outfit som varit så billig som denna... Eller jo, det har jag nog när jag tänker efter. Men den här outfiten måste vara nog vara en av de 5 billigaste... Kläningen fick jag på en pressvisning likaså som armbanden och pilotglasögonen. Skärpet var min lillebrors, gladiatorsandalerna fick jag billigare pga fel, jeansjackan var på 50% rea. Sjalen fick jag låna av min faster på vägen hem från dem. Var nämligen där och åt korv en snabbis. Så det enda jag hade på mig som var "dyrt" var mina legging från HM och min väska som jag köpte förra året i Rom.

Och tyvärr har jag vara en extremt suddig helfigursbild. Men det får duga...

Jeansjacka Wrangler, klänning och leggings H&M; Sjal Camillas, Sandeler Wildflower, väska något italienskt, lillebrors skärp, armband Maloa.



Jag helt slut efter dagens arbete, så nu blir det läggdags för mig. God natt alla läsare!
Imorgon blir det frukost med Hannah, plåtning för Mediaplanet, en modevisning och sen ska jag äntligen träffa Mikael <3..

God natt!




Vintage och jul...

Efter många och långa timmar på modecentet åkte vi till KappAhls showroom för att se deras nya vintage-kollektion. Wow, säger jag bara, Jag har nog aldrig sett så mycket fina kläder från KappAhl. Har alltid tänkt att KappAhl är för 30+ (då menar jag deras damkollektion och inte barnkollektionen) men efter ha sett deras nyheter har jag helt ändrat uppfatting. Frågan är bara om jag mognat, jag börjar ju se en del rynkor, eller de har föryngrat sig? Jag skulle lätt kunna tänka mig att köpa en del plagg därifrån nu...


Sen efter KappAhl så blev det Polhem för att kolla inte jusaker och vinterkläder... Måste medge att det kändes oerhört konstigt att bli bjuden på glögg och pepparkakor när det är sommar ute.


Idag fick jag denna söta telåda med lite tepåsar från Mio


Fick även 3 småprodukter från Wendela, ett par randiga strumpor som Mikael ska få, från jbs, en berlock från pearl for girls i en goodiebag från Stockholms modecenter. Sen fick jag även ett halsband från KappAlhs vintagekollektion.
Ibland är det värt mödan att springa runt en heldag på pressvisningar...



Modevisning

Vid 12 idag var jag på Stockholms modecenters modevisning. Modevisningen var ingen direkt höjdare. Allt var försenat någon timme, modevisningen var alldeles för lång, kläderna var tråkiga och det fanns ingen direkt röd tråd genom hela showen. Men däremot var själva scenen och konceptet med bild och ljus kanon. Gillade att man satt i mitten av rummet så att modellerna gick runt en och sen så tyckte jag om slutet. Oftast brukar modevisningar sluta med att alla modeller går på ett led, klappande i händerna, ut på catwalken igen. Men den här modevisningen slutade med att det vita tyget som var som en vägg under hela visningen släpptes när den sista modellen gått ut, och bakom stod modellerna... Hoppas ni förstår... jag orkar inte förklara. Låter bilderna få göra det istället.

  








Mio



Imorse var det frukost på Waynes/Mio på Sveavägen 20. Mio berättade att de ska börja med 2 kataloger/per år istället för en. Det kommer vara en höst- och en vårkatalog. Sen var det även en kvinna som hade en föreläsning om inredningstrenderna som kommer. Efter ha suttit och lyssnat på höstens/framtidens trender i kanske 40 minuter längtar jag till 2 saker. Ett: Jag längtar till hösten. Jag älskar när man kan ha på sig mysiga kofta, sockor, ligga i sängen under duntäcket med en bra bok och en varm choklad med vispgrädde, tända massa ljus och att ta en långpromenad i det lite kyligare vädret med en take-away-latte. Två: Jag längtar till att göra om mitt rum. Jag vill måla om, göra om. Det är dags för att byta färg på väggarna och byta säng. Och jag tänkte trendmässigt helt rätt med att göra mitt sovrum mer åt det romantiska hållet.



Dagens schema

God afton!

Äntligen fungerar internet som det ska, eller nästan som det ska... Det går jättelångsamt och bilder går inte att lägga upp... Så det får bli någon annan gång.

Idag har det varit en lång dag på jobbet...
09.00 Gold diggers pressvisning med frukost på NK. När vi skulle gå fick vi även ett var sitt armband.   
09.30 Skomärket kavat (ni vet barnskorna...?) visade upp sin nya kollektion.
10.00 Favoptics pressvisning med frukost var på Grand Hotell. Fick ett par pilot glasögon, värdecheck på ett par glasögon och lite nötter.
11.00 Var vi tillbaka på jobbet och började förbereda allt inför fotograferingen...
15.00 Modellen och sminkösen kommer till Studion
16.00 Var vi på Kungliga Borgen, ett fantastiskt vackert ställe på gärdet, och plåtade underkläder för Hemmets Veckotidning.
18.30 Var vi tillbaka på jobbet
19.00 Slutade jag. Mikael och Gustav kom förbi jobbet och plockade upp mig..Egentligen skulle jag på en modevisning 19.30, men eftersom killarna kom fick jag skippa det.

Nu är det läggdags. Skulle lagt mig för många timmar sen...
God natt och sov så gott!


Elle



Det nya numret av Elle låg på min säng när jag kom hem. Nu 5 timmar senare kan jag lägga mig ner i sängen och läsa den.



Gäster

Gäster idag igen. Känns som att dert börjar bli tradition att ha gäster varje dag. Idag var pappas faster och kusiner här.

Mamma, Britten, Maria, Mikaela, Pappa

Pappa fick mig att sätta på mig mitt röda läppstift.



Armband

Idag blev det ingen presentation av sprit of mayas sommarkollektion. Tiden räckte inte till. Det var alldeles för mycket saker som skulle fixas. Men imorgon då blir det några pressfrukostar och en plåtning. Det ska bli skönt att få göra någonting annat än att bara sitta nere källaren och jobba.


Idag fick jag med mig hem en balsamspray och en hårinpackning. Hoppas på att mitt hår kan bli lite lockigare nu...


Sen fick jag även ett armband från Yvone Christa. Det fanns nårga armband kvar från tidigare pressvisningar på showroomet, så jag fick välja ett.




10 augusti

God morgon!
Jag tänkte blogga igår och berätta lite om dagen, men internet krånglade på min dator.
På jobbet var/är det hur mycket saker som helst att göra, nu när alla kommit tillbaka från semsetern. Listorna med sminkmärken ska uppdateras, produkter ska läsas på om och sorteras in, smycken som ska lånas, kläder ska hängas upp... Sen mitt i allting är Stockholms fashion week. Igår gick vi igenom schemat för vecka och det kommer bli en del visningar. :) Allt som är överstryket med grönt ska vi gå på. Det lilla som är rosa, gick vi på igår. Det var bara en liten mingelfest för Presskontakterna (Sveriges första företag som lånade ut kläder till pressen för plåtningar) som har funnits i 20 år.


Schemat

Igår hade vi även lite gäster hemma. Det var våra före detta grannar Anders och Sara samt Gustav och Mikael.


Anders, vår gamla granne som numera bor i Spaninen, och papa


Anders, Pappa, Gustav, Sara (Anders dotter som inte bor i Spanien), Hanna, Mamma och Jag
Sen är kortet taget av Mikael...

Nu ska jag äta frukost och sen bege mig till jobbet. Ska även på vägen in hämta ett paket, returnera lite saker. Vid 15 ska vi kolla på en kollektion av Spirit of Maya.
Ha en bra dag!

Sthlms modevecka

God morgon allihopa! Hoppas ni sovit gott och haft en underbar helg!
Jag är verkligen lycklig för att jag ska jobba idag! :) Jag har längtat. Det kommer bli mycket att göra idag, men åh vad det är kul! Idag drar även Stockholms modevecka igång.  Jag hoppas verkligen att jag får följa med på ett hörn...
Nu blir det frukost.
Ses!


1-årsdagen

God morgon alla läsare!
Igår firade jag och Mikael ett år. Kan knappt fatta att det har gått ett helt år sen vi blev tillsammans. Det har verkligen gått fort.
Jag tänkte inte skriva om hela våran dag utan lite bilder får göra det istället. Det går fortare för mig att komma ut i solen samtidigt som läsningen blir nog lite roligare för er...



Vi åt brunch på Djurgårdsbrunn.
Vackert väder, fin utsikt och riktigt god mat - Det kunde nog inte bli mycket bättre.


Min fina Mikael


Fick ett par silverörhängen


och en medaljong




Pronemerade längs prins bertils väg...


Jag älskar dig


Eftersom vår första date var på Tom Tits tänkte Mikael att vi skulle göra något likande... så vi gick på naturhistoriska riksmuseet och cosmonova, och såg seamonster 3D.
Sen åkte vi hem till Mikael med en hyrfilm och pizza.



08.43

God morgon alla läsare! Har ni sovit gott?
Själv har jag sovit riktigt bra. Rummet och täcket var alldeles lagomvarmt. Det var svårt att gå upp ur sängen när klockan ringde. Ville egentligen sova vidare, men jag var tvungen att gå upp. Jag ska nämigen in till stan när butikerna öppnar för att köpa lite saker till morgondagen... för att jag sen ska få några soltimmar ute på Älgö.
Nu måste jag skynda mig så jag inte missar bussen.
Ha en toppen dag!

Kallelse

Jag har fått en kallalse till en hudspecialist för mitt födelsemärke. Efter 2 läkare och ett halvårs väntetid har jag äntligen fått en tid. Hoppas verkligen på att jag får ta bort födelsemärke.


Pengarsugande läkare

Cityakuten kände så meningslöst. Var där kanske 40 minuter totalt, vardera 30 minuter i olika väntrum och 10 minuter inne hos läkaren... Det enda hon gjorde var att fråga vad som hade hänt och kände lite på min mage. Sen sa hon bara att hon skulle skriva ut voltaren till mig. Ingenting annat. Jag försökte få henne att prata lite mer, men nej... Jag betalade (pappa betalade) 300 kr för att jag skulle höra att jag skulle ta voltaren om smärtorna skulle komma tillbaka. Och om voltarenen inte skulle fungera skulle jag kontakta vårdcentralen, så att de i sin tur, kan skicka mig vidare för att göra ett ultraljud. Så onödigt! De bara suger pengar ur en.
Efter cityakuten åkte jag och pappa ut till Älgö och träffade i stort sätt hela familjen. Det var flera veckor sen sist jag var på en badstrand.







Cityakuten

God morgon!
Nu åker jag och pappa in till Cityakuten. Magen har börjat krampa igen. Det började igårkväll hemma hos Mikael. Först var det bara vanlig mensvärk men lite senare började mellangärdet (ungefär mellan revbenen och naveln) typ krampa. Det var som att göra ofrivillgia situps. Tog en alvedon och ipren för att få bort smärtan... Smärtan lindrades... Men nu har det börjat lite smått igen.
Pappa ropar. Dags att åka. Ses!

orange jucie bar

Mikael är så gullig och inte på tal om snygg...  ;) Idag efter jobbet hämtade han upp mig i bergshamra och han hade köpt med sig en jucie/smoothie till mig. Blev jätteglad. Det roliga var att jag på tunnelbanan dit satt och tänkte på hur gott det skulle vara med en smoothie, och sen fick jag en.





Första gången inne i stan

God förmiddag!
Sitter jag på jobbet. Jag jar sorterat upp posten och packat upp en del produkter som kommit, och jag tänkte precis börja ringa runt till olika företag och fråga om lite priser på några produkter som jag testat. Men alla har lunch... så jag passar på att blogga istället.

Idag så körde jag bil till jobbet. Första gången som jag körde inne i stan. Hjärtat gick lite extra fort och jag var tuvngen att påminna mig själv om att andas då och då. Men det gick förvånadsvärt bra. Förutom den där killen som körde moped...  Jag undrar vad han hade innanför pannbenet. Han hade tur att ingenting hände. Jag var tvungen att tvärnita för att inte köra på honom, eftersom han bara helt plötsligt körde in min fil... och jag hade en massa bilar bakom. Tack och lov gick allt bra men det kunde slutat illa.

Nu ska jag försöka ringa igen.
Ses!
Fikade/Lunchade med världens bästa pappa på Divino.



Kväll med Hannah

Jag är hemma och är supertrött. Var hemma hos underbara Hannah under eftermiddagen-kvällen. Vi kollade på bland annat filmen "John Tucker must die". Haha, den filmen kan man se hur många gånger som helst. Den är fortfarande lika rolig. En riktig tjejfilm.
.


 Lite gamla bilder på mig och Hannah. Hannah, vi måste verkligen ta nya bilder...








Nu ska jag sussa. Imorgon ska jag övningsköra med pappa, jobba och träffa min Mikael.
God natt!



Klar

Alla 4 tester är klara! Känns skönt att jag fått det gjort. Nu har jag har 6 produkter i håret och dubbelt så många produkter i ansiktet. Känner mig helt mör i kroppen, speciellt i ansiktet. Det ska bli skönt att slippa göra tester ett tag framöver.






Efterlängtad

Min mobil är tillbaka! Jättestort tack till Hector som postade den!


Ett test klart.

Känner mig duktig. Jag har joggat, gjort klart ett test och har kommit en bra bit på de 3 andra testerna också. Imorgon ska jag försöka bli klar med alla tester, så jag bara kan ringa in alla priser på onsdag.
Nu väntar sängen. :)
God natt!



Pojkvännens munktröja

Dags för en joggingtur efter helgens alla mc donalds-besök. Sen blir det jobb. Jag måste verkligen bli klar med alla tester. Gillar inte att ha saker liggandes. 





Tokig

Jag håller på bli knäpp på att jag inte har min mobil. Det känns så tomt utan den. Jag kan inte få några gulliga sms från Mikael, inte från någon annan heller för den delen och ingen kan få tag i mig.


Jag hoppas verkligen att jag får den imorgon


Höstkappa från Acne till en glömsk Elin

Nu är jag hemma igen efter en trelig helg i Göteborg. På vägen hem så stannade vi på en stor outlet utanför Göteborg och shoppade lite. För min del blev det en svart, tulpanformad höstkappa från Acne, för det otroliga priset: 299 kr (!).Inte ens en höstjacka från HM kostar så mycket... Det var ett riktigt kap.


En dålig bild på kappan...

Helgen skulle kunna sammanfattas så här: Rolig helg med fet mat, fint väder, många kisstopp och en glömsk Elin.
Jag fattar fortfarande inte hur jag lyckades med att glömma mobilen hos den familjen vi sov över hos. Tur i oturen är väl att jag glömde den där och inte på en toalett i Göteborg. Men snart är mobilen tillbaka här, där den egentligen skulle vara. Den kommer nämligen postas imorgon, så jag kommer ungefär få tllbaka den på onsdag... Så om ni har försökt eller försöker få tag och jag inte svarar förstår ni varför...

Nu är det läggdags.
God natt mina läsare!


Bilder från Göteborg/Varberg


Bilåkning


Någon fiskeby nära Varberg





Mikael, David och David


Elin och Elin


David och Elin


Jag vid fästningen i Varberg'


Älskar göteborgs skyltar




Elin - nutidens Mose

Hej bloggen och alla läsare! Uppdateringen har varit väldigt dålig på sistonde vilket jsg ber så mycket om ursäkt för. Internet hemma har nämligen krånglat de senaste dagarna och här nere i Göteborg/Varberg har inte tiden räckt till för att blogga. Igår satt vi nämligen halva dagen i en bil (på väg ner till Varberg) och andra halvan åkte vi runt och kollade in Varberg. Och idag har vi varit inne i Göteborg hela dagen... i och för sig är vi fortfarnade kvar i Göteborg. Elin, David, David och Mikael är på U2-konserten medan jag sitter här på Condeco, ett halvmysigt café på avenyn och väntar på att konserten ska ta slut.

På vägen hit till Candeco kände jag min som Mose som delade på Röda havet. Skillanden mellan oss skulle bara vara att jag heter Elin, är kvinna, förhoppningvis snyggare och har bättre klädstil. Och jag delar inte på hav utan på folkmassor. På vägen hit gick jag nämligen mitt på vägen, rakt genom alla människor som skulle gå på konserten. Alla flyttade på sig och gjorde plats för mig. Saknades bara att de skulle sjunga ”Bered en väg för Herren”, men byta ut Herren till Elin. Egentligen avskyr jag såna personer som ska gå genom alla. Speciellt när man är ett helt gäng och man måste väja för en människa som vägrar att gå på sidan av vägen utan måste gå rakt igenom hela gänget. Men när jag går själv på stan finns det typ inget roligare att göra så. Det känns som alla har respekt för en... det är lite samma känsla som när någon öppnar bildörren för en. Man känner sig lite finare, lite bättre. Jag måste erkänna att det känns bra för mitt ego.






RSS 2.0