Onsdag

Hallå alla fantastiska människor!
Här sitter jag i min sköna säng och tittar på "Bröllopsduellen" samtidigt som jag sitter och jobbar lite smått. Har en lite hektisk vecka nu innan jag går på semester.
Hade tre plåtningar i måndags, en idag och har en på fredag. Fullt upp som sagt, och som det inte var nog med det är det lämning på typ 15 jobb :P Kul! :)
Här är lite bilder från måndagens ena plåtning.


Bilder tagna av Pavel Maira

 
 
 

Plåtning

Hallå alla underbara!
Hoppas allt är bra med er och att ni haft en härlig midsommar! Jag hade det superbra, får ta och lägga upp lite bilder sen när jag har tid...
Idag har jag haft fullt upp med 3 plåtningar till FRIDA. Ska sätta igång med allt efterarbete nu. Ha det bäst!
Loooove!

Snodde denna bild från Pavels (fotografens) instagram...

Tisdag

Hallå alla fantastiska människor!
Här sitter jag som vanligt på studion och jobbar på. Just nu håller jag på att välja ut bilder från plåtningen som vi hade i torsdags. Haha, sitter och skrattar för mig själv. Vissa bilder är fantastiskt roliga.
Nu ska jag fortsätta med mitt... Ha en underbar dag!
Loove



Slappardag

Det är lördag, det regnar och jag är ledig - det kan inte bli mycket bättre! :) Idag ska jag ligga i min säng och njuta av livet. Egentligen har jag tusen saker som jag borde göra, men det får vänta för idag blir det en riktigt slappardag! Nu blir det nog en bok, lite cheesecake och kaffe.
Ha en underbar dag allesammans! <3 

Plåtning

Hallå alla underbara!
Nu sitter jag här igen på studion, som vanligt. Plåtningen gick förvånadsvärt bra...! Iof är det inte konstigt med tanke på de duktiga människor som jag har äran att jobba med. Men jag är förvånad över min egen insats, jag som inte gillar att så framför kameran... Aja, nog om det. Resultatet kommer ni att få se i FRIDA nr 16 :)  Nu ska jag sätta igång med allt efterarbete.
Looove

21:51

Halloj!
Här sitter man på studion och ugglar. Håller på att förbereda morgondagens plåtning. Känner mig lite smått nervös. Undrar om det har att göra med att inspirationen är sådär eller om det är för att det är jag som kommer så framför kamera imorgon.... Just nu ser det ut som att jag har en lång natt på studion framför mig. Men jag ska försöka hinna bli klar med allt innan kl 24.
Ha det så bra och god natt på er!
Loove

Jobba, jobba

Hellluuu i stugan!
Hoppas allt är bra med er! Själv sitter jag här på studion och snurvlar. Undrar om det är någon slags förkyldning jag åkt på eller en sen pollenallergi? Idag har jag varit runt på lite presskontor och lånat lite kläder till torsdagens fotografering och lunchat med fina Johanna, och snart så ska jag till Cinderellabåten för att fixa lite i VÅGAs monter. (om det är någon som undrar vad jag gjort idag) Sen blir det raka vägen tillbaka till studion för att försöka bli klar med vissa saker. Målet är att bli klar med de första 2 numrerna till FRIDA + lite annat smått innan jag åker till Tyskland.
Ha en fortsatt underbar dag allesammans!
Looove

As I look back...

"As I look back on my life, I realize that every time I thought I was being rejected from something good, I was actually being re-directed to something better" - Steve Maraboli

Semester!

Jag känner på mig att det här kommer bli en bästa sommaren någonsin! Förra året fick jag bara 4 dagars semester så jag har lite att ta igen. ;) Det blir München 4-9 juli, Öland 16-22 juli (kan bli längre) och London 21-24 augusti. Kan hända att jag firar Midsommar nere i Småland och att jag åker upp till morföräldrarnas hus i Norrland. Sen skulle det även vara kul om jag hinner åka ner till Västkusten och hälsa på släkten lite. Det kommer bli en hejdundrande sommar!

Här lite bilder från min 4-dagarssemester nere i Skåne tillsammans med vackraste Victoria! 

Suveränt!

Nu är äntligen(!!!) hemtentan inlämnad. Det var kniven mot strupen där ett tag... Jag är helt slut! Fick två timmars sömn inatt så jag både känner mig och ser ut som ett vrak.
När jag kom till jobbet efter skolan låg detta i ett paket till mig. Blev så otroligt glad, det kunde inte kommit mer lägligt. Aussies produkter är helt fantastiska! Nu längtar jag vara tills jag slutat så jag kan gå hem för att ställa mig i duschen. Och att de kom i reseförpackning gjorde saker hundra gånger bättre, speciellt om det bär av till både Tyskland och London i sommar. :)

Ännu en natt

Har Carolas "Ännu en dag" på huvudet... men sjunger för mig själv "ännu en natt...". Ännu en natt med plugg. Tack gode Gud att det är sista natten nu. Håll ut ELIN!! Tentan ska vara inne imorgon kl 12. Längtar så oroligt mycket till kl 12.01! Men innan det vet jag vad som väntar mig... domedagen är här(!) Jag har en lång natt och väldigt tidig morgon med plugg. Åh såå kul. Nu ska jag sitta effektivt i 1,5 timme, sen måste jag sova. Ska upp senast kl 6 imorognbitti för att hinna med allting som ska göras. Jag måste nämligen till jobbet en sväng innan jag åker vidare till biblioteket för att göra klart det sista.
Dags att plugga in hörlurarna och sätta på lite house.
God natt allesammans!

God natt!

Haalloj på er! 
Här sitter jag i min säng och pluggar för ovanlighetens skull. ;) Började plugga (igen) för cirka en timme sen efter några timmars uppehåll... Har precis gjort en kopp kaffe så det kommer bli en låååång natt/tidig morgon. Tur att jag har min kursare (finaste Malin) på chatten, så jag slipper vara uppe helt själv. :)
Sov så gott!

Lördag

God morgon eller förmiddag alla underbara!
Här sitter jag på Espressohouse på Birgel Jarlsgatan och pluggar lite... eller försöker rättare sagt. Känner mig så otroligt trött på allt analyserande och teorier. Men, men. Det är bara att bita ihop. Saker och ting blir inte lättare av gnäll utan bara värre. Ser framemot att få skriva om den tredelade kostymen. Snart så... gäller bara bli klar med den hegemoniska maskulininteten först :)


Vill tacka er för alla fina gratulationer! Tack för allt stöd och för att ni verkligen tror på mig! Blir alldeles varm i hjärtat. Det betyder mer än vad ni tror :) <3

Nu ska jag fortsätta med studierna. Ha en underbar dag allesammans!
Loooove

1 juni

God morgon mina prinsar och prinsessor!!
Här sitter jag på biblioteket med fröken Lindgren och ska sätta igång med skrivandet. Känner att jag inte riktigt vaknat än efter kvällen och nattens pluggande. Hoppas på att koffeinet ska kicka in snart.
För ett tag sen så skrev jag att jag hade fått ett väldigt roligt och spännande uppdrag, som jag nu hade tänkt att avslöja. Kan inte hålla mig längre. Jag hade egentligen tänkt att ni skulle få suga på den här karamellen till augusti. Men, men. Håll i er nu...! Jag, Elin Freiman är nämligen... Trumvirrvel tack... tidningen FRIDAS nya mode- och skönhetsredaktör! Det är nästan att jag måste fira det på något sätt. :)
Första numret med mig är nr 16 och kommer att komma ut den 2 augusti. SPÄNNANDE!! :)
Looove!

Over and out!

Nu börjar jag se suddigt. Kanske dags att gå och lägga sig? Har suttit och läst en massa kurslitteratur och diskuterat hegemonisk maskulinitet med Malin hela dagen att jag blir knäpp. Så knäpp att jag satt på tunnelbanan på väg hem och studerade alla män, jag funderade på vilken av de olika maskuliniteter som de tillhör och tänkte på hur de samtalade om saker och ting. Längtar tills hemtentan är inlämnad så jag kan återgå till det normala. Jag tycker det räcker gott och väl med att jag alltid funderar på varför människor klär sig som det gör...
Nej nu måste jag sova. Ska befinna mig kl 9 på biblioteket imorgon.
God natt alla underbara!

RSS 2.0