Om 24 timmar smäller det!

Om 24 timmar smäller det...! Jag tycker det känns så overkligt, det här året har verkligen gått fö fort! Jag hinner knappt med.
Förra nyåret firade jag den tillsammans med alla ungdomar i kyrkan, och kommer göra samma sak i år igen :) Skillnaden från den gången till den här är att jag har hjälpt till med all dekor, få lägga upp lite bilder och visa er sen... vill inte avslöja något för de som ska komma på festen. :)
Nu måste jag sova om jag ska orka med morgondagen!
God natt alla underbara människor!


Här är lite bilder från förra nyårsaftonen:












Reafynd

Helloo, hello!
Igår var jag ute på stan och gjorde några ärenden.... jag vet, jag vet att jag borde stannat hemma i sängen och vilat, men jag var för tok för rastlös efter 2 heldagar i sängen... så jag var bara tvungen att ta mig in till stan. Sen så förberedde jag lite inför ungdomarnas nyårsfest. :) Jag hann även med en snabbis bland reorna och hittade denna jacka inne på Topshop :)
Nu måste jag sätta igång med pluggandet.... Jag har en filmanalys och 2 hemtentor som ska in. Inget vilande här inte.
Love

Bihåleinflammation

Jag har bihåleinflammation, så nu är det bara att försöka kurera sig så mycket det bara går med kåvepenin, nasonex, snapple och lindt-choklad.



Dags för mellandagsrean!

Mellandagsreorna började igår... var det någon som var ute och shoppade igår? Själv ville jag åka iväg, men jag blev sjuk under kvällen, så det var bara att ligga i sängen hela dagen. Och idag blir det ingen shopping för min del heller. Jag måste bli frisk. Men till er alla som ska ut i shoppinghysterin så kommer här några tips att ha i bakhuvudet.
  • Innan du beger dig ut, ta reda på vad du verkligen behöver, så kollar du bara på det du verkligen letar efter så slipper du komma hem med onödiga impulsköp som du kanske kommer att ångra.
  • Kolla gärna runt på lite modesidor på internet (style.com är att rekommendera) och läs på vad det är som gäller till våren, sommaren och kanske nästa höst och vinter – och inspireras innan du går ut.
  • Väl ute i butikerna ta det lugnt! Tänk efter dina köp. Allt låter mycket billigare när det är 10% rabatt, men skulle du verkligen köpa den där limegröna tröjan med rosa prickar om det inte var just för att den var på rea. Köp inte bara för köpandes skull.
  • Satsa gärna på basplagg, underkläder och stumpor. Det behövs alltid!
  • Köp klassiska plagg tex kappan som alltid fungerar
  • Satsa på kvalité framför kvantite!




När jag själv kommer att bege mig ut kommer jag leta efter:
  • Underkläder
  • Jeans
  • En mysig kofta
  • En trenchcoat
  • En duffel
  • En cape
  • En skinnjacka
  • Vit t-shirt
  • Baslinnen
  • Kläder i dova, riktigt urblekta pasteller
  • En röd klänning till alla hjärtans dag
  • En klocka
  • Designböcker
  • En weekendbag
  • Ett par gummistövlar
  • En skjorta

Julen som var

Hellooo allesammans! Det var inte igår :P
Jag tänkte att jag skulle ta tag i bloggandet nu, trots att jag har bloggtorkan inte helt är över.... men aja, den tar väl slut så småningom. :)
Har ni haft en bra jul? Själv har jag haft en väldigt annorlunda jul och nog den bästa julen i hela mitt liv. Rickard och Oskar stod i köket och gjorde julmaten (de gjorde otroligt god mat. Jag har nog aldrig varit så mätt i hela mitt liv, jag kunde inte resa på mig i en kvart....) och sen var tv:n på i högst en timme under hela julafton. Det kunde inte bli mycket bättre. :)
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa ut Sofi Fahrmans andra roman, Elsas värld som jag fick av min kära faster och man i julklapp. Tusen tack!
God natt och god fortsättning!


GOD JUL!

God jul allesammans!!!

Bloggtorka

Idag är det dan före dan före dopparedan och det var hela 6 dagar sedan jag bloggade. Jag har verkligen haft någon inspiration att skriva någonting... och har tyvärr fortfarande inte det... så ni får mer än gärna komma med förslag på någonting som jag kan skriva om.
Fick ett sms från min älskade farmor här om dagen som berättade om att hon hade sett i Året Runt (som finns ute nu i butik, nr 52-1) ett modereportage med Linda Nyberg som jag varit med och gjort.
Love




Barn- och kattvakt

Imorse var jag barnvakt åt mitt lilla fadderbarn Elton, och ikväll (och resten av helgen) ska jag vara kattvakt. Det var bara det jag ville säga... börjar känna att en bloggtorka är på väg.  :/
Love


Julkonserten

Nu finns det en bilder från julkonserten och en intervju med Sofia Muñoz som var projektledare för hela julkonserten upp på kyrkans hemsida. Här hittar ni den :)


Julkonserten

>Här är lite bilder julkonserten :)











Tandläkare

God morgon! Vilken sovmorgon jag tagit idag. Hela 4 timmar än vad jag brukar. Ibland finns det fördelar med att gå till tandläkaren mitt på dagen. Nu ska jag försöka jobba hemifrån ett liten stund innan jag ska gapa ca 30 för att laga ytterligare ett hål under en lagning. Hur lyckas man som tandläkare...?

Foto: Elin Freiman

Jag har med mitt namn i Veteranen nr 9 :) Och denna gång står det inte att jag är stylistassistent utan fotograf :) Jag kanske borde satsa på det istället... :P (Det är jag som tagit den puttelilla bilden på Angelica och smyckesbilderna har egentligen Angelica tagit...)




 

 






Lucia

Vilken skön dag jag har haft idag :) Jag har assisterat på en plåtning hela dagen, blivit bjuden på både frukost och lunch, kollat på ett luciatåg och sen varit på ett seminarium på SU om kosmetik. Nu ska jag ta det lugnt och sätta på en film... Love
Det var en skolklass som lussade på Aftonbladet när jag var där idag. De var otroligt duktiga!

Julkonserten är över

Nu är julkonsertshelgen över och jag känner mig oerhört glad. Det gick strålande och verkade tycka att julkonserten var grym! :D Nu ska jag sova - det behövs verkligen efter den här veckan. Men sovmorgon blir det tyvärr inte. Jag ska nämligen vara i Aftonbladets studio imorgon kl 9 och assistera på en plåtning hela dagen. Mer än så får jag inte avslöja... Men håll ögonen öppna närmare februari/mars.
God natt!
Lägger upp fler bilder förhoppningsvis imorgon

Nobelmiddag

Hallå i stugan!!! Nu sitter jag här på studion en kort sväng innan jag ska tillbaka till kyrkan och göra klart det sista innan julkonserten. Det märks att jag inte varit här på ett tag. 38 mail och minst 10 påsar + 4 lådor fulla med produkter som väntar på att bli insorterade. Lika bra att sätta igång.



Imorse hjälpte jag några tjejer som går i mon gamla skola (södermalmskyrkans kristna skola) med att fixar håret till deras Nobelmiddag de ska ha idag.

10 december

Nu är jag äntligen hemma :) Åh vilken superlång dag! Jag har i stort sätt varit i kyrkan hela dagen. Har kämpat med dekoren och scenkläderna hela tiden och är inte ens helt klar. Pust. Men det är helt klart värt allt slit! :)
Dags för mig att sova. Det kommer bli en minst lika lång dag imorgon.
God natt!

Perfekta skor till nyår!

Innan jag somnar nu måste jag bara visa er mina nya skor som jag köpte idag. :) De kommer bli perfekta till Nyårsfesten i kyrkan! :) 699 kr från Tamaris/Scorett... Men jag hade tack och lov 50% rabatt där... :)
God natt!





Mannekäng i rött

Hello! Hoppas ni har haft en underbar dag! Själv har jag haft en väldigt lång dag med mycket skratt (som vanligt). Den började 9.00 med utförsäljning av Dagmars provkollektion där jag dessvärre inte hittade något. 10.00 var jag och såg "Mannekäng i rött" en svensk thiller från 1958 på Bio Victor. Ibland är det väldigt roligt att lära kursen Flärd och Film på universitetet. :) Efter filmen blev det lunch och en shoppningtur med Stefanie. Köpte en massa saker inför kyrkans julkonsert. Och sen från kl 16.00 fram till 21.30 har jag varit i kyrkan och dekorerat scenen. Nu är det bara 2 dagar kvar till julkonserten! Ni har väl inte glömt bort att köpa biljetter? :)
Nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon :) God natt allesammans!
Love

2 år och 4 månader <3

Idag har jag och Mikael varit tillsammans i 2 år och 4 månader :) <3
Jag älskar dig!










Annas födelsedag!

Stort grattis till min underbar kusin som fyller 24 år idag!! :) <3



Min önskelista

Jag börjar känna mig lite stressad med att handla julklappar. Jag kommer inte på någonting bra att ge till någon bland mina nära och kära... Och inte vill de skriva önskelistor heller. Typiskt. Jag har hittills fått typ 2 önskelistor av typ 20 personer.Tur att jag har en önskelista i alla fall. Här är bara en liten del av min önskelista... Jag har en betydligt längre... :) Önska kostar ingenting... Har ni gjort några önskelistor?


Fotografi (affisch) av Richard Avedon, klocka från Marc Jacobs, Bok om Christian Dior, fodral till datorn från Ordning & Reda, en fin ring - varför inte med en rosa diamant?, halsband och armband från CC Skye (kyssjohanna),  bok om Chanel, Vitt påslakanset från HM, Pumps från Christian Louboution, Kofta från Odd Molly, Tavla av Sina Persson, Gossip girl-boxarna, Ugly Betty-boxarna, bok om Richard Avedon, stolen Louis Ghost från Kartell, ett armband från Rachel Leigh.



Sara 25 år!

Idag fyller min älskade storasyster 25 år!!! :) Love you! <3





Rött

Nu är jag hemma efter en lång dag.... som vanligt. Det känns som jag bara har långa dagar. Jag unnade mig en kort shoppingtur innan jag åkte till dagens föreläsningar på SU. Det blev en röd kavaj och en underbar kofta från HM - perfekt att ha nu till julens alla fester :)

Vinter

Jag fick B på tentan!!! :) Det var bara det jag ville säga för tillfället. Ha en fortsatt underbar dag!

Jag har ett vackert vinterlandskap utanför mitt fönster

10:06

God morgon allesammans! Hoppas ni har haft en underbar helg och gjort något roligt! Själv har jag jobbat en massa med julkonserten. I fredags spenderade jag hela eftermiddagen på SVT:s rektivista- och kostymförråd, i lördags spelade vi in en liten film och igår var jag i kyrkan till 22.30 och höll på med dekoren och allas kläder. Det börjar dra ihop sig nu! På fredag gäller det!! :)


Genrep

Är på genrep inför julkonserten och fixar med dekoren

Vad gör jag?

Varför går jag klädd så här på stan? Och vad har jag de gamla väskorna till? Ska jag ut och resa?? Det får ni kanske veta om ni kommer på kyrkans julkonsert! :P
Det kommer vara 3 föreställningar, fredag 10/12 kl 19.30, lördag 11/12 kl. 16.00 och söndag 12/12 kl. 12.00. Biljetterna kostar 60 kr och finns att köpa i kyrkans bokshop onsdag-fredag: 13.00-17.30 samt söndagar 13.00-14.00... jag tror även det går att köpa biljetterna på plats om man skulle våga chansa. 



Dagen

God morgon!
Hoppas ni har sovit gott för själv har jag sovit som en stock. Det var riktigt jobbigt att gå upp ur sängen imorse, men tack och lov gick det tillslut så nu sitter jag äntligen på jobbet igen, fast idag blir det inte lika lång dag här som igår. Så här ser dagens schema ut :)

9-10.15 Vara på studion och göra klart allt efterarbete
10.30 Vara på Presskontakterna och lämna tillbaka kläder
11.00 Lämna kläder hos EKPR
Fram till 11.45 kolla på lite kläder i olika butiker inför Julkonserten
11.45 Vara på Citykyrkans konditori och vara på en jullunch med kyrkans företagare
13.00 Kolla på dekor till julkonserten i SVT:s  rektvisitaförråd
15.00 Kolla på kläder till julkonserten i SVT:s klädförråd
19.00 Ungomsmöte!


Det här var min dag i korta drag... Nu måste jag sätta igång med att returnera alla kläder. Ha en underbar dag!


Working 9-21.30

Hallå, hallå!
Nu ligger jag äntligen i min sköna säng och kan pusta ut. Vilken dag det varit! Jag är helt slut. Har jobbat från kl 9-21.30 med allt mellan himmel och jord i princip. Jag har varit springflicka med Stefanie, hundvakt, stylist på en plåtning + varit modell själv m.m. Jag är helt slut, jag är så utmattad att jag inte ens orkar prata eller tänka. Imorgon väntar en lika innehållsrik dag fast med helt andra saker... fast det får jag skriva om imorgon (om jag hinner)
God natt allesammans och sov så gott!!
Love

Retur

Halllåååå i stugan!
Idag är det ytterligare ett fullspäckat schema för min del. Tur att jag har Stefanie här idag för annars hade jag aldrig klarat mig! Hon är suverän!
Nu ska vi ut på stan och lämna tillbaka en massa kläder vi har haft med på plåtning.
Love

Duktigt Elin!

Nu har jag gjort grunden på texten till dagens modefotografering, skickat iväg 2 fakturor och i stort sätt gjort klart texten till gårdagens plåtning. Känner mig duktig och väldigt effektiv. Jag är verkligen på topp idag. ;)
Nu ska jag mingla bland alla som är här på vår utförsäljning och kolla om jag själv kan hitta något fint.
Love

Vi har lagom mycket folk här hela tiden, vilket är superskönt får då hinner man verkligen prata med alla. :)






18:15

Hello!
Det blev inget bloggande imorse... hoppas att ni har överlevt trots det ;)  Jag försov mig och sen har jag haft fullt upp hela dagen. Jag har varit hos ett presskontor och gjort ett utlån, assat på en modeplåtning och nu sitter jag här på jobbet och andas ut lite innan jag ska sätta igång med gårdagens efterarbete. :)
Har ni haft en bra dag?
Love


RSS 2.0