Kläder på postorder

Sitter och beställer kläder från postorder till plåtningen nästa vecka. Måste säga att bland annat Ellos och Halens har en hel del fint. Jag kanske ska lägga en egen beställning?


Här är lite produkter som jag själv kan tänka mig köpa. Vad tycker ni? Borde jag slå till?

Skinnshortens är från Halens, resten från Ellos.


Sol i sinne

God förmiddag alla underbara!
Vilket vackert väder vi har idag! Synd bara att man sitter i en källar och inte kan njuta av det... Har lust att te en långpromenad på Djurgården, men tror dessvärre inte att jag hinner idag, håller nämligen på med att ringa in och beställa lite kläder till en plåtning vi ska göra nästa vecka + att lägga ihop lite skönhetsjobb. Men det kommer fler dagar :) Nu måste jag fortsätta med jobbet :)
Ha en underbar dag allesammans och njut av solen åt mig! :)
Love

Tusen tack för alla fina kommentarer! Det värmer mitt lilla hjärta! <3


11:33

Halllååå allesammans!
Här sitter jag på universitetet och försöker få klart ett grupparbete med mina kurskamrater. Det går sådär och arbetet ska in och presenteras på fredag. Härligt. Men vi hinner nog färdigt. :)
Nu ska jag fortsätta med skrivandet. :)
Ha en underbar dag!

Blond, blondare....

Här kommer det ni alla väntat på.... Vad gjorde jag hos frisören? Ja ni ser själva... Jag blev ännu blondare.  Det tog lite mer än 3,5 timme, men det var det värt. :)
Vad tycks? Så fort min bror såg mig sa han "Vad vacker du är"... han sa det innan han ens sa hej. Antar att jag är snygg ;)






Elin goes basic

Ja, ni ser själva... Idag är jag väldigt vardagsklädd. Jag hade att par andra skor på mig innan men pga skavsår som började blöda så fick jag svida om till mina extremt använda och smutsiga gymnastiskskor. Känner mig lite väl slapp.
Love







8:03

God morgon!
Sitter just nu på min fårskinnsfäll på golvet och kollar mailen. Ska snart bege mig in till stan för att äta frukost med mig cellgruppsledare, Susanna. Sen bär det av till studion för lite jobb innan jag ska till min frisör.... Spännande :) Man vet aldrig vad jag kan få för infall när jag sitter i frisörstolen. Sist jag var där blev jag ännu blondare. Vad kommer här näst? Kommer jag bli blondare, brunett eller rödhårig? Den som lever får se ;)
Ha en underbar dag!
Love

Trött

Nu är jag äntligen hemma! Pust, vilken lång dag! Jag är helt slut av en hel dag av plugg och 2 föreläsningar. Nu blir det Superstylisten Jonas och Stylisterna. Sen blir det bums i säng, har en minst lika lång dag imorgon.
Love

11:00

Gooooood morning!!
Här sitter man på universitetet och ska sätta i gång med ett grupparbete. Kommer vara här hela dagen och sen har jag dessutom kvällskurs. Härligt. Aja, skönt att det är fint väder.
Ha en underbar dag allesammans!
Love



Jag och min älskade storasyster i helgen... Love you!! <3

Hahaha, vad gör vi?

As time goes by

Gästerna har precis gått och jag ligger i min fanastiskt sköna säng och njuter av att livet är så underbar. Doftljuset från Molton Brown är tänt och loungemusiken på. Dags att plugga lite grunder i marknadsföring. :) Måste bara säga att jag älskar verkligen mitt rum!!







Sotto il Vestito Niente - L'Ultima Sfilat

Kommer ni ihåg att jag assisterade en kostymör till en italiensk långfilm i höstas? Nu är i alla fall filmen klar, och den hade premiär iförgår i Italien . Spännande. :) Jag vill verkligen se den!
Här är trailern... Enjoy! :)



Sommartid

Då var man hemma från en en trevlig inflyttningsfest. Nu blir det till att sova. Ska upp kl 6 imorgon. Ska på ett planeringsmöte kl 9 om påskkonserten kyrkan komma att ha på långfredagen. Mer info kommer :) Sen blir det gudstjänst och party för mig med släkten :)
God natt allesammans! Glöm inte att det bli sommartid inatt, så fram en timme!
Love


Färdig

Nu är jag färdig och redo för party. Det blev svart kavaj, svart pennkjol, svarta skor, röda naglar och läppar, glasögon och en stram knut. Vad tror ni att jag valde?
Love

Dagens


Halsduk från Cubus, tröja från Ralph Lauren, klänning från Zara, ringar från HM och Marc Jacobs (den med text), väska från DKNY, skor från Forever21, kappa från HM.


Prinsessa, VD eller konstnär?

Är hemma från företagsfrukosten som jag var på imorse. Nu blir det lite städning och sen inflyttningsfest med temat "när jag var liten ville jag bli...". Har fortfarande inte bestämt mig vad jag ska välja att klä ut mig till. Vad tycker ni, ska jag klä ut mig till prinsessa, VD eller konstnär?






Min älskade syster och jag<3


Lite bilder från dagen

Haallooooj allesammans!
Vilken härlig freddag jag har haft! Helt underbar!! Dagen började med sovmorgon och frukost med mamma, fortsatte med träning, fika och lunch med Elli på Sturekatten, middag med min älskade storasyster och systerson på Berns, och sen slutade den med ungdomsmöte. :) Önskar att varje fredag skulle vara så här.
Nu ska jag sova. Imorgon blir det företagarfrukost, städning, plugg och inflyttningsfest. God natt!

Här är lite bilder från dagen






En hårig historia

Mitt hår lever sitt enga lilla liv... Det har gått från att vara extremt lockigt, till mindre lockigt, vidare till spikrakt och sen blivit lockigt igen... Här har ni lite bilder på hur mitt hår har förändrats under sommaren 2008 fram till nu.


Sommaren 2008

Hösten 2008

Vintern 2008

Våren 2009

Sommaren 2009

Sommaren 2009 (en vecka efter bilden innan...) Man skulle kunna tro att jag plattat håret, men icke...

Sommaren 2010, håret börjar äntligen bli smålockigt...


Hösten 2010

Idag... mitt lockiga hår är på väg tillbaka :)

Soft Goat

Igår eftermiddag var jag på lanseringen av Soft Goat, ett svenskt företag som erbjuder klassiska och populära kvalitetsplagg i 100 % cashmereull till ett väldigt förmånligt pris då de säljs enbart via internet. Tröjorna, som finns för både herr- och dam, kommer i en mängd olika färger i tre olika modeller; v-ringat, rundringat och klassikt kabelstickat. Så om du gillar cashmerekläder ska du kolla in deras webbshop. Du får inte bara en härlig tröja i ett riktigt bra material till ett kanonpris, utan du bidrar även med 10 kronor till Barnfondens projekt ”Skänk en get”. Kan det bli bättre? :)  Själv är jag lite smått kär i deras kabelstickade tröjor... 




Lock

Mitt lockiga hår börjar äntligen komma tillbaka!!!!! :D 


Deklarera

God morgon allesammans!
Det är helt sjukt... det är torsdag idag, och imorgon fredag. Jag som fick för mig att det var tisdag igår. Tiden springer verkligen iväg. Önskar att tiden kunde gå långsammare.
Vad ska ni göra idag? Idag ska jag på ett deklarationsmöte som Skatteverket har för alla som är egenföretagare. Härligt. Förhoppningsvis blir det lite lärorikt.
Ha en underbar dag!
Love

Amelia Kropp & Skönhet

God morgon allesammans! Hoppas ni har sovti gott! Själv har jag sovit som en prinsessa (som vanligt) i min underbara säng!
Nu sitter jag har på SU och väntar på att min underbara Hannah ska komma. Vi ska äta frukost tillsammans. Mys! :)


Har ni kollat ni Amelia Kropp & Skönhet som ligger ute nu? Annars tycker jag att ni ska göra det. Har varit med och gjort två guider där. Check it out!






Syskonkärlek

Sara, jag älskar dig så otroligt mycket! Saknar dig!! Vad sägs om en dejt någon dag?







Nytt i skosamlingen

Utökade min skosamling i fredags. Vad tycks? Det går inte att säga nej till "Ta 2 par betala 200 kr". Det går bara inte...

Home

Hallå, hallå!
Ursäkta mitt blogguppehåll men jag har inte haft inspiration till att skriva någonting. Ni får gärna skriva förslag på sånt ni skulle vilja läsa mer om... :)
Idag har jag varken jobb eller skola, så idag blir det en hemmadag. :) Längesen. Blir till att tvätta, städa, plugga, strukturera upp mitt företag lite och börja spåna lite smått på kläder och dekor till en påskkonsert vi kommer att ha i kyrkan på långfredagen. Sen ikväll blir det fäktning.
Ha en underbar dag allesammans!
Love

Elin och Elin

Goder morgon! Det är lördag och strålande väder ute - kan det bli bättre?! :)
Min lediga dag igår blev väldigt lyckad! Hade en väldigt mysig dag med Elin. Det blev en massa shopping, helt galet blev det. Vi var riktiga bagladys. Jag och Elin gick verkligen loss inne i en skobutik. Haha. Kom ut med 2 par skor och en väska. Lägger upp lite bilder senare. Nu blir det frukost och sen blir det fäktning. :)
Ha en underbar dag!!

Fina Elin <3

Ewa Larsson för Lindex

Här är lite bilder från Lindex:s pressvisning som jag var på igår. De visade deras nya kollektion med Ewa Larsson som kommer ut i slutet av april. De var sååå mycket fint!









Hemma

Nu är jag äntligen hemma! Nu blir det till att sova minsann... Imorgon tar jag ledigt från både skola och jobb, istället blir det träning, en tur på stan (håller på att förbereda en sak... så lite jobb blir det trots allt. Jag kan inte låta bli), mys med lite vänner och sen ungdomsmöte!
God natt!
Jag och min underbara storebror Oskar. Han åkte in till stan enbart för att köra hem mig och Rickard (min andra storebror som är mint lika underbar). Hur gulligt var inte det? Jag har det bra jag :) <3

Stil

God morgon allesammans!
Den här bilden skickade min kära faster över till mig igår... Jag hade koll redan då :P 
Idag börjar delkurs nr 4 (i modevetenskapen) Mode, Konsumtion och Marknadsföring. Hoppas verkligen att den kommer att bli bra. Sen bär det av till studion för att fortsätta utrensningen som jag är långt ifrån klar med... ja ni ser ju själva på bildena hur mycket produker det var (och det är bara produkter som ska sorteras in, har minst tredubbla som ska renas ut... puuh.) Sen blir det cell! :)
Nu måste jag kila till bussen. Ha en underbar dag!
Love


Wedding

Här kommer lite fler bilder från plåtningen till Lifestyle Wedding
Fler bilder finns att se på Ottossonphoto.com










KAOS

Så här ser kontoret och mitt bord för tillfället. Som sagt, det är helt GALET med produker....!












Glad

Hallå i stugan!

Idag är jag på mycket bättre humör! Är inte alls irriterad längre, så underbart! Att vara sur är det värsta jag vet. Tangentbordet, fäktningen och spinningen gjorde susen.

Nu är jag på jobbet och ska sätta igång med utrensning av alla produkter som vi får hit. Det är galet mycket produkter här, så det här kommer nog ta typ två dagar… Stefanie vart är du när jag behöver dig? :)

Ha en underbar dag och njut av det fantasiska vårvädret!

Love

 


Nämen, nämen....

Nämen ser man på..... Har ni spanat in tidningen Lifestyle Weddning som ligger ute nu?? Vad kan man hitta i den må man tro? Kanske ett modejobb med en viss Elin Freiman...  ;)





Alla medverkande... Ja, ni läste rätt... Stylist: Elin Freiman. Det här är mitt första jobb där jag står som stylist! :)







Gå gärna in på den duktiga fotografens hemsida: Ottossonsphoto.com




SKRÄP!

Vad i hela friden var det där för tenta?! Frågor på sånt man inte pluggat på. Inte en enda fråga handlade om det vi förväntas att kunna efter kursens slut. Bra. Jag säger bara - Omtenta here I come! Jag är så galet irriterad för tillfället. Bajs. Skräp. APA I MÜSLI!  Elin, andas in, andas ut.... Försökte lugna ner mig själv med lite shopping efter tentan men det hjälpte inte. Nu sitter jag på jobbet och ska göra efterarbetet (skriva text + skicka tillbaka alla kläder) till en plåtning som var igår. Får försöka avreagera mig på tangentbordet och på fäktningen ikväll.




Tenta idag

God morgon. Usch, klockan är 05. Idag är det domedagen för oss modevetare- tentan ska skrivas. Det känns som att jag inte kan någonting. Fy, avskyr det. Men förhoppningsvis blir det bättre när jag har frågorna framför mig.... eller inte. Jag har ingen aning. Inte blir det bättre av att jag känner mig sjuk. Halsen gör något fruktansvärt ont. Gode Gud! Nej, här kan jag inte sitta och gnälla och tycka synd om mig själv. Måste göra mig iordning och titta i böckerna en sista gång. Ha en bra dag allesammans! :) Love

CK

Titta vad min kära far hade med sig hem till mig från staterna. Äntligen har jag en riktig klocka :)


8:46

God morgon! Hoppas ni har sovit gott och haft en skön helg!
Idag blir det en heldag på SU. Det kommer bli en massa pluggande inför morgondagens tenta och sen lagom till att man vill gå hem vid 18, blir det kvällskurs. Tenta imorgon som sagt. Status? Känner mig trött och lite stressad, men det kommer nog gå bra. Ett E eller D borde jag väl kunna få. Har någorlunda koll på den franska delen men den italienska.... Jag har ingen aning. Ajaaa, det löser sig alltid.
Ha en bra dag allesammans!


Stillbild

Här är lite bilder från musikvideon, mer bilder kommer :)


Fotograf: Karl Friman
Hår & Make: Mathilde Hylander
Stylist: Jag
Modell: Frida, ZAP Models






Inspelningsdag

Jag är äntligen hemma! Oj, oj, oj vilken dag! :) Musikvideon kommer nog bli riktigt bra! Den kan nog inte bli något annat med det teamet vi varit. Det kommer bli otroligt kul att få se resulatet sen om någon vecka :)
Här kommer lite bilder från inspelningen













Blue dress

Här är klänningen som jag köpte på Beyond Retro i torsdags. Vad tycks? Jag tycker en är helt underbar :)




Inspelning

Goder morgon! Ännu en underbar dag med strålande sol!
Idag blir det fäktning, inspelning av musikvideon som jag stylar och en massa, massa plugg... Ha en underbar dag allesammans! Love

Så här såg det ut förra gången:





Dagen

God morgon allesammans! Hoppas ni har sovit gott! Själv sover jag jämt som en prinsessa i min himmelska säng :) Vad ska ni göra idag? Så här ser min dag ut:

10.30 Åka in till stan, plugga på tåget
11.30-12.30 Bodypump
13.00-17.00 Kombinera jobb och plugg
17.15-17.30 Fixa med kläder till musikvideon jag stylar, inspelning imorgon :)
17.30- Fika med Romina
19.00 UNGDOMSMÖTE! Det får in inte bara missa! Vi ses där! Södermalmskyrkan, Götgatan 87 (Skanstull) :)

Ha en underbar dag!!
Love



MOSCHINO

Gick in en snabbis på Beyond Retro och en klänning och det här skärpet. Vad tycks??

Träningsvärk

Jag är äntligen hemma! Nu blir det raka vägen in i duschen efter två hårda pass på gymmet. Jag har redan träningsvärk i lår, rumpa och rygg. Nästan så att jag bävar morgondagen, men det är härligt att träningen gör nytta. Beach 2011, here I come! :P


Amen

Kul att man hittar sånt här i en av mina kursböcker (Dream Worlds av Rosalind H. Williams) som handlar om masskonsumsionen i Frankrike i slutet av 1800-talet.



Avbrott

Tog ett avbrott i mitt pluggande och gick på dagens föreläsning med moderäven Lotta Lewenhaupt, som pratade om modejournalistik och om hur omslag och modefotografier förändrats med tiden. Väldigt intressant. Dags att fortsätta att beta av min hög av böcker. Två timmar kvar tills träning.
Love

Vacker dag

God morgon alla underbara människor! Ännu en dag med underbart väder! Det finns hopp om ljusare och varmare tider!! :)
Idag blir det en heldag på universitetet. Lagomkul men nödvändigt om man ska bli godkänd på tentan. Ikväll blir det booty- och coreexpress. :)
Ha en fantastiskt dag och njut av det vackra vädret! Jag ska försöka njuta så gott jag kan genom fönstrerna på biblioteket.
Love

Tentaplugg

Ni får ursäkta mina rätt tråkiga inlägg här på bloggen... Men jag har tenta på tisdag så det är dags för mig att börja plugga på allvar. Så ni får stå ut med rätt dålig uppdatering och kankse tråkigta blogginlägg.... men förhoppningsvis kommer det bli mycket bättre när tentan är över. :)
Nej, här kan jag inte sitta, har en massa böcker att läsa.
Love

Odd Molly, Viktor & Rolf

Hallå allesammans! Vilken underbar dag vi har!! Vilket fantastiskt väder!
Jag fyllde år igår men jag har blivit firad i 3 dagar nu och vet att det kommer bli någon mer dag. Kommer bland annat firas på nytt när pappa kommer hem från USA. :) Man kan lätt säga att mitt liv som 20-åring har börjar väldigt bra!
Fick ännu mer presenter när jag kom till jobbet idag. Solglasögon från Odd Molly och parfym från Viktor & Rolf. Tusen tack Jessica, Camilla och Angelica (igen)! <3


Blombud

Jag har fått blombud av min kära far som är i staterna. :) Tusen tack min älskade pappa!!






Lunch

Blev utbjuden på lunch av min kära faster, Anders, farmor och farfar. :) Hur mysigt som helst! Nu blir det universitetet... och sen blir det förhoppningsvis tårta när jag kommer hem :)












Tiffany & Co

Titta vad jag fick från min kära kollega Angelica! Tusen tack!! :)




Frukost på sängen

God morgon sunshines!!! :)
Frukost på sängen med skönsång och presenter - Vilken härlig morgon att vakna upp till! Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen och bege mig till studion för att jobba lite och sen blir det föreläsning på universitetet ikväll. Härligt att ha kvällskurs på sin födelsedag :P
Ha en underbar dag allesammans! Det kommer jag ha! :)



20 år

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min 20-årsdag! Hurra, hurra, hurra!

Forever21

Igår kom kläderna som jag beställde från Forever21 i måndags. :) Jag är så nöjd med både kappan och klänningen. Love it! Köpte även en superfin grovstickad kofta till min lillasyster. :)



Härlig fredag

God morgon alla underbara människor!
Ursäkta den dåliga uppdateringen här på bloggen igår, men jag glömde helt bort det och sen räckte tiden inte riktigt till. Hade ni en bra fredag? Själv var min fredag lugn och skön. Jag hade tänkt jobba och plugga men kände att jag behövde en riktigt slapp dag. Det blev sovmorgon, amerikanska pannkakor med hallon till frukost, var hemma hos min fina vän Elin och åt lunch och sen kom underbara Hannah förbi och fikade tillsammans med oss. Därefter blev det ungdomsmöte och sen kvällsmat på Café Fåtöljen med några vänner. Som sagt jag hade en riktigt bra fredag som innehöll mycket, mycket skratt.
Idag lär det bli en minst lika härlig dag med; en mysig morgon med familjen (Äntligen har de kommit hem från en vecka i Sälen), fäktning, mys med Hannah innan hon åker till England och middag med några gamla klasskompisar från grundskolan. Jag älskar mitt liv! :)


17:06

Jag håller på att bli tokig här på biblioteket. Orkar inte plugga längre. Jag är alldeles för kreativ just nu. Känner att jag vill göra en massa plåtningar....! Helst nu på en gång!






Grandpa

Har ni sett den här videon? Haha, han gjorde min dag. :)


Sunshine

Good morning sunshine!!!! Vilket fantastiskt väder det är ute! Nu bär det av till universitetet. Det blir en heldag på biblioteket och sen cellgrupp. :) Love


Nytt på hyllan

Idag fick jag ett par böcker jag beställt och nästa lite kurslitteratur till nästa delkurs i Modevetenskapen.
Funderar på att ta och lägga mig redan nu. Jag är helt slut efter kvällens bodypumppass och imorgon blir det en lång dag med plugg. Det kanske är lika bra så jag orkar med allt. God natt och sov så gott!


Vintage, Konsumtion, Marknadsföring - kort och gott, Älskade skor, Skor

Nu är den min!

Nu är den min!
Nu har jag äntligen lyckats få tag i det här tidningsstället från Åhléns. Vad jag har fått letat efter det... men det var den lätt värt! Visst är den snygg!
Farmor nu slipper du köpa den till mig :)
Nu har jag äntligen lyckats få tag i det här tidningsstället från Åhléns. Vad jag har fått leta runt på de flesta Åhléns i stan.... men det var den lätt värt! Den är så snygg!!
Farmor nu slipper du köpa den till mig :)

10.52

God morgon folks! Hoppas ni har sovit gott! Det har jag gjort, tog ut en välbehövlig sovmorgon :) Ligger fortfarande i sängen och försöker planera upp min dag. Jag behöver skriva lite fakturor, maila, ringa några tidningar om ett jobb, plugga, städa (mitt rum ser bedrövligt ut... igen!), tvätta, laga mat och träna. Idag är en dag som jag önskar att jag skulle kunna klona mig själv eller anställa ett hembiträde. Nej, nu ska jag försöka ta mig upp från min underbara säng och ta tag i min dag. Ha en fantasisk dag!!



Stylist till en musikvideo

I fredags skrev jag att jag skulle på ett väldigt spännande möte, och nu kan jag äntlingen berätta om vad mötet handlade om. Jag har nämligen fått förmånen att vara med och styla en musikvideo. :) Mer info kommer...
I söndags var det första inspelningsdagen för min del... Och här kommer lite bilder. :)








Heldagsplåtning och fäktning

Nu är jag äntligen hemma! Vilken lång dag jag har haft! Först jobb mellan 8.30-18.00 och sen en privatlektion i fäktning mellan 19.00-20.00. Ååh, vad roligt det var med fäktning! Det är verkligen någonting som jag kan tänka fortsätta med. :) Nej, här kan jag inte sitta... nu ska jag göra lite mat och tvätta. Jag är riktigt hungrig nu.
Love
Inte världens bästa bild på mig, men den här tog Paula när vi var iväg på inköp....

1 mars

Goood moorgooon allesammans! Klockan är 5.50 och det är dags att stiga upp. Usch, idag känner jag för att ligga i sängen och sova bort hela dagen, men icke! Idag blir det en heldagsfotografering och ikväll ska jag testa på fäktning. :)
Nu ska jag stiga upp och få i mig lite frukost. Ha en fantastisk dag!
Love


RSS 2.0