Säby

Var på Säbys visning idag.














En trött, nyduschad Elin.

Nu är jag ren och luktar gott. :) Det är verkligen skönt att duscha. Kan stå i timmar i vårat ”vattenfall” och känna det kalla vattnet rinna över mig. Jag var ute och joggade för en drygt en timme sen. Idag var jag verkligen duktig, måste berömma mig själv. Sprang upp för Flottsbro. Eller okej… jag joggade upp för halva och gick resten. Benen orkade inte spring upp för hela skidbacken.. och jag tog tävlingsbacken dessutom. Väl uppe på toppen på Stockholms högsta skidbacke(?) mötes jag av denna vackra utsikt.

Sen var det bara att spring tillbaka fort innan solen hade gått ner helt.

Nu ska jag sova. God natt allihopa

Dagmar

Här är lite bilder från Dagmars visning

Kvalitén på bilder är inte den bästa... den är verkligen kass. Har man bara en mobilkamera till hands, så har man.
 













Jobb

Sitter på i källaren och jobbar. Budkillen kom nyss och hämtade upp alla kläder som plåtades i fredags, så nu är det nästintill helt tomt på kläder där jag sitter. Det är bara 2 småjobb som hänger kvar på en liten klädhäst.

















 Nu är kläderna iväg skickade

Längar ut till värmen och solen. Kl 13 är Dagmars modevisning på Berns. Det kommer kännas lite konstig att kolla på nästa års sommarmode...
Nä, nu måste jag jobba vidare. Ny kläder ska beställas in och priser på prudukter ringas in.

Söndagsmöte

Idag hade vi gudstjänst i Vitabergsparken eftersom kyrkan renoveras. 







Mikael spelade gitarr


Åkte hem till Hannah. Först skulle bara hon och jag umgås... sen kom en massa folk hem till henne och grillade.

 
Träffade Nicole på bussen

Nu ska jag sova. Är helt slut efter helgens bränade solstrålar.Imorgon blir der troligtvis glass och trampbåt med Nicole, eventuellt Hannah och någon mer...



Rickard 22 år

Grattis min älskade storebror på 22-årsdagen! Nu är det bara 43 år kvar till pension.



Till alla singeltjejer där ute... Säg bara till, så kanske vi kan fixa ihop en date med denna snygging...




Internet

Jag har äntilgen INTERNET på min dator! Det var månader sist jag hade det. Åh jag är så glad trots min brända näsa!!! :D Känner mig som rudolf med röda mulen.





7 godisfiskar

Jag mår så otroligt illa. Att jag kan bli så illamående av godisfiskar eller godis i största allmänhet... och det är samma visa varje gång. Jag börjar med att äta en godis och sen blir det på något konstigt sätt en till. Så håller det på så här tills jag ätit så mycker godis att jag mår så illa att jag bara vill spy... Att jag aldrig ska lära mig. Jag måste sluta äta godis,  min mage klarar inte det här.


Alexander Rybak vs. Mikael Eriksson

http://frasermacpherson.files.wordpress.com/2009/05/alexander-rybak.jpg


Är inte Alexander Rybak och min Mikael lite lika?
http://photos-d-9.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v363/210/30/1095654166/n1095654166_135603_9370.jpg

Fast Mikael är ju mycket snyggare och oretugerad...


Trötta rakhåriga Elin

Mitt hår är konstigt. Vissa dagar kan det hur krulligt som helst, medan andra dagar är mitt hår platt. Förvisso är det inte platt ofta.. men det händer, som idag till exempel är mitt hår verkligen platt. Jag som vill ha lockar. Men nej. Ingen volym fick jag inte heller trots jag använde mig av volymmousse. Håret bara hänger. Men jag klagar inte. Jag ser ju inte helt fel ut trots mitt platta hår.

     

Smygtitt

Jag är helt slut, kom precis hem från jobbet. Idag plåtade vi Lotta Engberg på ett stall på Gärdet. Lotta hon är en riktig trevlig och glad prick.







Klocka

Mikael fick sin försenade(?) födelsedagspresent igår. Stackaren fick den hela två veckor efter sin födelsedag. Vad är jag för slags flickvän egentligen?! Måste bättra mig. För den som är intresserad på vad han fick så kan ni läsa hans blogg här.

Årets första dopp

Idag invigdes badsäsongen för min del, badade för första gången (ute) detta år... och jag måste erkänna att det var riktigt kallt. Det var så kallt att tårna domnade, men trots det droppade jag mig. Jag vet inte vad som har hänt med mig, förut när jag var yngre badade jag oavsett hur kallt vattnet var. Jag kallades för fisken, delfinen eller sjöjungfrun för att jag badade så extremt mycket. Man fick knappt upp mig på land när man skulle fika. Men nu badar jag i stort sätt aldrig. Det ska mycket till för att jag ska gå i vattnet. Jag har blivit en riktig badkruka. 

Träffade min söta Hannah idag också.  Vi hade det riktigt trevligt när vi var i Nacka Forum och shoppade, fikade, spelade tvspel och prövade massagestolarna på MediaMarkt... eller jag kan ju bara tala för mig själv - Jag hade riktigt roligt. Det var väldigt längesen vi sågs senast...  Jag har saknat dig, Hannah.

http://photos-h.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v260/45/7/1291847532/n1291847532_74983_6788.jpg





Sovrummet

Jag vill göra om i mitt rum. Byta färg på väggarna, byta ut min trasiga säng, måla om taket, sätta upp tavlor... Jag vill göra om! Jag är trött på mitt bruna murriga sovrum. Känner att det är dags för förändring. Är inne på att måla rummet vitt, men inte kritvitt utan en mer varm vit, mer åt det rosa hållet... Men jag vet inte riktigt...  Behöver tips och inspiration. Något i den här stilen...? men lite lika romantiskt, tror jag.


http://www.countryliving.com/cm/countryliving/images/Pink-Bedroom-Vintage-Linens-GTL0407-de.jpg


http://www.evalindh.se/img/portfolio/interior/lantliv/Anna_Kern4/Lantliv-brollop-stilleben-1.jpg      http://www.decor-medley.com/image-files/romantic-bedroom-decor-lighting.jpg

http://www.decorpad.com/photos/2008/12/10/7fb7f3764d61.jpg
  
http://www.decorpad.com/photos/2009/01/09/a350c5b9645a.jpg


Josefina

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag. Jag har jobbat och sen gick jag och Mikael till Josefina för att äta glass. Josefina är ett bra mysigt ställe. Där skulle jag kunna sitta i timmar och njuta av vackra Stockholm. Att fika på resturangen Josefina är inte som att fika på ett vanligt café, utan Josefina har det där lilla extra. Visst, extra kostar lite mer, men det är det värt. Man får inte bara något gott att äta, man får även en upplevelse.

http://thereze.webblogg.se/images/2008/josefina_1212430407_7273565.jpg

Att gå på Josefina är som att gå på spa, gå till frisören eller gå och fixa naglarna, medan "vanliga" caféer är som att ha hemmaspa, klippa sig själv (dåligt exempel) eller att man själv målar naglarna. Att måla naglarna med sitt dependnagellack är ett enkelt sätt för att få färg på tillvaron... (Fyndigt Elin) Men att gå och fixa naglarna på en salong är något helt annat. Man får fina naglar och en upplevelse... Man får sitta i en förhoppningsvis skön stol, få naglarna fina av någon professionell, varva ner, ta det lugnt och släppa all stress. Det är någonting annat än att måla naglarna själv... Just så är Josefina jämfört med andra caféer. De lyxar till ens vardag.





Shopping

Idag har det varit en underbar dag. Jag har grattat min söta lillebror, solat, läst ut en bok, städat, pratat i telefon, kollat på TV m.m. Och jag har shoppat! :) Att man kan bli så lycklig av att spendera lite pengar... Jag fick tag i princip allt som jag letade efter och det bästa av allt, var att allt som jag hittade var på rea... Förutom skorna. Men de fick jag billigare eftersom det var lite fel på ena sandalen. Jag är så oroligt nöjd med min shopping. :)


Isak är numera 11 år... Oj, vad tiden går fort. Kommer ihåg när han föddes och när jag bytte blöjor på honom... Jag börjar bli gammal.


Provade lite kläder som Isak fick, och till min förvånning fick jag på mig  de. Man kanske ska börja köpa kläder på barnavdelningen igen.


Tårtan som jag gjorde.


Kläderna som jag köpte... En topp får HM, bh från Lindex, leggnings och kavaj från MQ och sandalerna från Eurosko. Hela kalaset gick runt 1000-lappen...  och egenligen skulle det går över 1800 kr. Tack gode Gud för reor och föräldrar som betalar för ens betyg!

För de som undrar, får jag nämligen pengar för mina betyg i skolan. Får 100 kr för MVG, 20 kr för VG, G:na får jag betala 100 kr för och om jag har ett IG får jag inga pengar alls. Hittills har jag 2 G, 12 VG och 6 MVG.

Nä, nu ska jag sova. Ska jobba imorgon. Ha det så bra!





Snatch

Regn, pizza, film och Mikael, kan inte bli mycket bättre.

Mer om helgen står det om på Mikaels blogg...

Balkongfix


Hej alla läsare! Det var ett bra tag sen sist. Tänkte lägga upp lite bilder från helgen som varit. Denna helg skulle kunna liknas vid från koja till slott. Jag och Mikael fick 1000 kr för att göra om hans föräldrars balkong. Vi valde att göra den tråkiga balkongen med möglig matta och till en mysig och orientalisk oas.

Före:





Mattan rök


Piff


Efter:


Lyktorna hittade vi på rean som Indiska hade


Midsommarfirande när balkongen var klar












Rensning

Då var rensningen klar! 2 rouge, 3 bonzer och en foundation + det innan får följa med mig hem efter dagens slut. Som sagt... jag kommer inte lägga pengar på smink ett bra tag framöver...

Ella, om du läser det här så har jag en bronzer till dig. :) Vad sägs om att ses över en fika?

läppglans

Hallå alla glada människor!

Nu sitter jag inne i grottan och jobbar på för fullt. Det är resning bland alla produker. Vår-/sommarsminket ska ut och höstsminket in. Har fått 4 härliga läppglans, ett puder och en primer. Det verkar som att jag behöver inte lägga pengarna på smink ett bra tag framöver.

Nä här kan jag inte sitta hela dagen... Jobbet kallar.

Glass

Åh, vad jag är glassugen! Sitter nere i källaren (Starstudio) och jobbar. Det är perfekt väder idag för att njuta av en härlig glass nere vid strandvägen.  Det är varmt, solen skiner och det finns inga moln på himmelen.  Åh, vad jag vill ha glass. Mmmm, hallon- och citronsobet skulle sitta fint. Men jag får ta en nektarin istället...




Solsken

Äntligen tittar solen fram bakom alla regnmoln. Det var verkligen på tiden. Kändes som att hösten redan hade kommit. 

Sitter nu hemma hos Mikael och väntar på att TV:n ska bli ledig. Stackaren har börjat jobba och ska upp kl 3.30 imorgon. Så det är läggdags för honom snart :P.


Trötta Elin

Jag är helt slut. Kom hem för bara en liten stund sen. Jag har jobbat, pratat massa i telefon, plockat upp mina saker hos Sara, pratat i mer telefon och varit på cellgrupp. Jag är verkligen trött. Det är nästan så att man ska lägga sig nu.






Bröllop

Här kommer lite bilder från Anna och Alexs bröllop


9.30 Festlokalen. Dekorationen påbörjas


Dukning pågår


Elin in action


12.00 Festlokal klar och dags att åka för att göra sig iordning


ca 15.15 Riskastning på trappan. Fotografen i bakgrunden är jag




Klänningen som min Älskade Mamma kämpade med in i det sista. Hon satt och sydde på klänningen enda fram till klockan 4 på lördagsmorgonen.











Inte på min lediga idag

Hopp... då var min ensamma och lediga dag i stort sätt över. Mikael ringde nyss och berättade att han tyckte jag skulle städa hela huset eller i alla fall mitt rum, eftersom han är tydligen på väg hit med sin kompis. Jag försökte säga att jag var (är) ledig idag och inte tänker lyfta ett finger men han slängde bara på luren. KILLAR!

Gustav, inget ont om dig, men idag tänker jag inte göra fint, jag är ledig idag. Du får helt enkelt ta vårat hem för vad det är - stökligt.

Ledig!

God morgon!
Idag har jag tagit ledigt från allt och jag är dessutom ensam hemma! Så otroligt skönt :) Det är är typ första gången jag inte har något inplanerat på månader... och då skämtar jag inte. Varenda dag och helg har varit uppbokad från februari. Nu har jag ingen skola, inget jobb (i alla fall idag, jobbar imorgon). Jag har inget uppbokat. Eller jag skulle egentligen ha söndagsskola idag, men eftersom det var bröllop igår och visste att det skulle bli sent, frågade jag vackra Victoria om hon skulle hoppa in istället för mig... och eftersom hon sa ja, är det tack vare henne jag är ledig :). Tack underbara Victoria! Du är en ängel! <3 



Sitter i köket och njuter av en härlig kopp te i mina slapp-/myskläder: en stor sticka kofta, ett slappt stort linne, leggings och ett par stickade knästumpor. Jag är grå från topp till tå. Ska tända ljus lägga mig under täcket och läsa en bra bok. Pricken över i:t regnar det. Det kan inte bli mycket bättre.



Soluppgång



Nu börjar solen sakta gå upp över hustaken. En trött mamma och Elin sitter fortfarande uppe och syr på klänningen med Eva Cassidy i bakgrunden. Snart går vi och lägger oss. Vi får fortsätta om några timmar istället.






Sen kväll med Elin

Klockan är 01.26. Mamma och jag sitter uppe för att få klart klänningen jag ska ha på mig när min kusin gifter sig. Jag börjar få lite smått panik eftersom bröllopet är nu på lördag (imorgon!). Min otroligt gulliga mamma sitter och syr på den nu medan jag målar mina naglar. Jag måste erkänna att jag känner mig lite illa till mods som inte hjälper till mer... Men vad ska jag göra? Det är bara en person som kan sy på klänningen... och det blir mamma eftersom hon är duktigare än mig på det, så för att inte lämna henne helt så håller jag henne sällskap. Min mamma är verkligen världens bästa mamma! Det är inte många mammor som är hemma med 4 spralliga barn som har sommarlov om dagarna och som under nätterna ägnar sin tid åt att sy på klänningen till mig. Jag har verkligen curlingföräldrar. Mamma och Pappa, jag älskar er!


Gulliga mamma

Fransk manikyl

Och inte för att glömma så fyller min Mikael 23 år idag! Älskar dig!








TRESemmé

Idag har det varit fullt ös på jobbet. Jag har sorterat produkter, returnerat kläder, hängt upp nya kläder, hjälpt till med kläder till en plåtning som vad idag m.m. Dagens höjdpunkt var lanseringen av TRESemmé, ett nytt hårvårdsmärke. Fick en rejäll goodiebag av dem. Den innehöll allt möjligt som bl a balsam, schampoo, hårspray, stylingspray, ett doftljus och en plattång.

Tresemmé är ett professionellt hårvårdsmärke som tidigare funnits på vissa hårsalonen, men som nu kommer ut på marknaden för ett rimligt pris. Tresmmés kommer att börja säljas i augusti.



Frågan är om det är bra... Måste testa...




Sista dagen

Franskaprovet är nu gjort och skolan för denna termin är över. Imorgon skolavslutning och sen är det ÄNTLIGEN sommarlov! Vad jag längtat!  Nu blir det jobb :)


Igår hade jag på mig linnet som jag gick från Gina Tricot.


franskaprov

God morgon alla människor!

Här sitter jag alldels själv i skolan. Klockan är i skrivande stund 8 och vi ska ha orientering kl 10. Jag kan beta att runt 7 av 80 elever kommer eftersom vi är lediga idag... Eller lediga och lediga, orienteringen är säkert obligatorisk för att vi ska ha någonting att göra i skolan eftersom vi inte slutar förrän på fredag, men alla kurser slutade förra veckan. Så vem åker in till skolan en "ledig" och regning dag för att ha orientering? Ingen... typ. Själv sitter jag här, inte för att delta i orienteringen som börjar om 2 timmar eftersom jag är sjuk, utan för att göra slutprovet i franska steg 2... men tydligen ska jag göra provet imorgon(!). Provet blev framflyttat igår och jag som inte har något internet. Vad roligt...

Bilder från gårdagen:


Gina Tricots höst...


De hade jättefina koftor


Gick för bli kaffemästaren Josef på Espressino, götgatan 11


La Redoutes pressvisning på Opera Källaren


Remington

Plattängerna som bland annat jag testat för expressens söndagsbilaga har kommit tillbaka till jobbet (Starstudio). Äntligen är plattången shine therapy från Remington min! :)


Jobb, jobb, jobb

Hallå alla människor där ute!

Här sitter jag på jobbet och letar priser på produkter som ska vara med i expressens söndagsbilaga. Väldigt roligt må jag säga. För en stund sedan var jag på gina tricots och la redoutes pressvisningar. Fick 2 linnen och en sjal av gina tricot och en slips från la redoute. Alla som även var på ginas pressvisning fick 50 % rabatt på alla sommarkläder... och jag hade (har fortfarnade) inga pengar så för mig blev det inga extra kläder... Vilken osis.

Lägger upp lite bilder från dagen senare, måste fortsätta prisletandet.

Morgondagen

Imorgon blir det jobb :) Först bär det av till Gina Tricots pressvisning och sedan La Redoutes på Café Opera. Det kommer säkert bli riktigt roligt! Därefter ska jag agera smakråd till Mikael, han ska nämligen köpa en kostym till min kusins bröllop som är nu på lördag. Hoppas verkligen att vi hittar en slips som matchar min klänning... och att min klänning blir klar (!).

Ögonen går i kors. Dags att sova kanske?


HH minerial cosmetics

Jag har det perfekta mineralpuderet! Det heter HH mineral cosmetics och är 1000 gånger bättre än id. Det är helt underbart! Jag är helt kär i det ( och i min Mikael ;) )  Det innehåller inge  vismutoxidklorid som kan orsaka reaktioner i form av t.ex. klåda och rodnad. Tyvärr kostar det nästan 300 kr så det är inget hm-smink här inte :P, men det är så lätt värt det.


Bilder från helgen

Sitter i skolan. Lärarna är inte här ocn vi har tydiligen bara en timmes lektion då vi ska städa men saken är den att vi får inte städa eftersom alla saker ska betygsättas. Så onödig dag!

Här är lite bilder från Linas student och Elins födelsedagsfest.

Linas student:

Emmelie, jag och Hannah


Emmelie, Linas Anders och Victoria


Folk




Fina Lina

Elins fest med strandtema:



brodern min


Elins man David








Mupparna


Födelsedagsbarnet Elin

Miami beach

Idag blir det Linas studentfest och Elins födelsedagsfest med miami-beach-tema. Vet inte vad jag ska ha på mig. Någon som har något förslag?


Ellis 18-årsfest

Efter Hannahs stundentfest med finkläder begav jag och Mikael oss till Ellis 18-årsfest med cowboykläder.



Presentöppning. Elli fick en liten plattång från Remmington, en eyeliner från Maybeline och vattenballonger m.m av mig, Mikael, Ella, Niklas, Nicole, Charles och Martin.


Indianerna








"Blöt fest"





Hannahs STUDENT!!!

Min Hannah har tagit studenten!!! GRATTIS GUMMAN!
     

Sminkning pågår


Resultatet när jag var klar














Får bjuda på den här









Hos Hannah

Nu är jag hos min söta, underbara Hannah :) Är helt slut från jobbet. Jobbade fram till kl.20. Hjälpte Jessica med att lägga ihop 3 jobb (kläder till 3 olika fotograferingar). Fick lite saker från modeveckan som var för någon vecka sen. I like this ;). Kommer jobba på tisdag. Längtar. Ska förhoppningsvis på en pressvisning eller 2.


jobb, jobb och ännu lite mer jobb


Fick med mig lite smink, en t-shirt, en handduk m.m. :)

Kanske man ska vara lite social med Hannah nu?






Thérèse Raquin

Sista svenskalektionen för denna termin är över. Hade boksamtal om Thérèse Raquin av Émile Zola och det gick förhoppningsvis bra. Nu ska jag tillbaka till Starstudio och jobba, sen blir det avslutning för min cellgrupp... därefter ska jag tillbaka till starstudio och sen bär det av till Hannah.

Givande lektion

Sitter på min sista englskalektion och känner att den är väldigt givande... Not! Vi fyller i ord som fattas i låten Everybody's changing.



Och nu är lektionen slut. efter sisådär 30 min... givande som sagt.

Samhällskunskap B

Min klass i samhällskunskapen har köpt en get



Köp en du också. ActionAid



Visakort

Nu har jag varit på banken och aktiverat mitt visakort! :)

Om ca 30 min börjar min samhällskunskap... Perfekt! Hinner se ett avsnitt från Vänner. 


Sommar, sommar, sommar

Det är 7 skoldagar kvar tills jag har sommarlov... Kan inte tiden gå fortare? Vill ha sommarlov nu! Längtar verkligen till att inte få göra någonting. Känner att jag behöver få ta det lite lugnt.



Jag vill åka utomlands... någon som vill följa med?



Livet som Elins pojkvän

Idag har Elin varit hemma hos mig. Egentligen skulle det bara vara en stund, men blev på något sätt hela dagen. Hon tvingade mig att se på Uggly Betty, men det var såhär i efterhand faktiskt riktigt sevärt. Undrar hur många fler serier man missat bara för att reklamen verkar trist. Nej, nå måste jag springa. Elin har bråttom bråttom hem till Alby igen.

Peace out




Min skola

Ibland gillar jag inte min skola. Som jag berättade tidigare var mattelektionen bara för de som missat proven. Det visste inte jag så jag var i skolan kl 10. Efter matten har vi en håltimme på typ 3 timmar en samhällskunskapslektion som är inställd och sen estetisk verksamhet. Men nu fick jag reda på av en klasskompis att estetisk verksamheten är inställd.  I 3 timmar har jag suttit och väntat på en lektion som är inställd. Jag var helt ledig idag och visste ingenting... Jaja... jag får väl bara åka hem...

 

Tisdag

Hallå allihopa! Nu sitter jag i skolan. Jag fick precis redan på att jag inte har någon lektion förrän 13.45 och nu är kl 10. Och eftersom jag inte har något att göra tänkte jag uppdatera er om helgens spektakel. Jag vet att uppdateringen på bloggen har varit lite sisådär och det ber jag om ursäkt för.  Men tiden har inte räckt till och har har fortfarnade inget internet hemma. Pappa fixar det aldrig... Jag hoppas att ni överlevt detta i alla fall ;)

Helgen har varit innehållsrik. Det har varit möhippa för kusinen, fest för 2 i kyrkan, picknick med Mikael, shopping m.m. Tänkte visa lite bilder från helgen istället för att skriva om allt som hänt... Bilder säger ju mer än 1000 ord.


Jag och Sara var på minoutfits fest på Collage. Jag lovar jag drack bara en cola ;) För den som undrar köpte jag jeansjackan förra veckan när jag var nere i Växjö


Fin kristallkrona inne på Collage


Jag och Therese i Tantolunden på Emauel och Henriks (några i kyrkan) födelsedagsfest



Mina keds jag köpte förra veckan





Annas möhippa



Vi åkte till Jakobergs


Carolina och jag med lermasken


Anna, Jag och Carolina
invigning av min bikini jag köpte under helgen


Anna och jag
Klänningen köpte jag oxå nu under helgen...

Nu ska jag äta lunch med min klasskompis .Ha det så bra!


RSS 2.0