in love....

Jag är kär, kär i Stockholm. Gick från Rådmansgatan hem till mig då tunnelbanan krånglade. (Tog cirka 30-40 minuter med högklackat) Det var helt underbart! Jag älskar verkligen att bo inne i stan. Nu ska jag sätta mig på min lilla balkong, lyssna på lite harmonisk musik och dricka te. :)

Ester: Dammsugaren kostade 990 kr. :)



Onsdag

Goder morgon!
Hoppas ni hade en bra dag igår! Själv hade jag det väldigt bra. Gröna Lund var riktigt trevligt :) Victoria lyckades till och med få upp mig i den blåa bergodalbanan :P.
Här är lite behind the scenes-bilder från plåtningen för Aftonbladet Lantligt.

Lantligt

God morgon solstrålar!
Vilken härlig morgon vi har! Enligt väderleksrapporten ska det vara regn och åska hela dagen, men nu är det sol! :) Underbart!
Idag blir det frukost med Hannah, lite jobb på studion och eventuellt Gröna Lund till kvällen. :)


Här har ni ett modejobb i Aftonbladets bilaga Lantligt, som jag varit med och assat på. :)






















La lasagna

Jag vet, jag vet... det är inte okej att lägga upp bilder på mat, men jag måste bara berätta att lasagnen blev väldigt bra för att vara första gången.... Jag är lite stolt faktiskt.
Nu är det läggdags! Godnatt allesammans! 


Lasagne

Vilken dag, vilken dag. Idag har jag verkligen varit duktig. Jag har städat och tvättat hela dagen. Hela 9 maskiner med tvätt. Jag har nog lite för mycket kläder...  Nu har jag fått för mig att göra lasagne för första gången i mitt liv. Wish me good luck. :P

Vuxenpoäng

Helluuuu allesammans! Hoppas allt är bra med er!
Vill bara berätta att jag har så galet höga vuxenpoäng just nu. Jag köpte min alldra första dammsugare igår, så idag blir det storstädning av lägenheten! Passar även på att tvätta och sen måste jag storhandla och göra matlådor. Kylskåpet ekar och toalettpapret är slut. Funderar även på att ta en joggingtur en molnig dag som denna... eller man kanske ska ta och bege sig till gymmet? Eller kanske baka när jag ändå är igång? ;)
Ha en mysig dag!
Looove

Tisdag

Goood morgon!!
Vilken underbar dag det här kommer att bli! Det är strålande sol, lagom varmt och sen har jag bara lite jobb att göra på studion vilket betyder att jag är ledig resten av dagen. Lycka! Dagens mål är att försöka få färg på mina otroligt bleka ben efter att ha jobbat inne hela sommaren. :)
Här är lite bilder från gårdagens middag:





Hittade detta kort från Anders och Thereses bröllop... Så små vi var :)


Blocket

God morgon allesammans!
Hoppas det är bra med er! Själv är det kanon med mig! Sitter här på studion och jobbar på lite. Ska snart iväg för att lämna tillbaka lite kläder, sen blir det eventuellt picknick och secondhandshopping med Stefanie och Malin och ikväll blir det grillning med kusinerna. :) Vilken härlig tisdag!


Igår fick jag ett ryck och målade om en byrå som jag fyndat på blocket för 150 kr. Det tog sin lilla tid men det var det värt. Tänk vad lite färg kan göra...! :)








Att-göra-lista

Heeeellllluuuuu i stugan!
Hoppas allt är bra med er! Ursäkta min otroligt dåliga uppdatering men jag har (som vanligt) fullt upp och sen inget internet hemma hos mig vilket försvårar det hela. Hoppas ni har haft en trevlig helg! Själv har jag jobbat, varit på möhippa, träffat bästa vännen som äntligen kommit hem från bröllopsresan och varit hemma hos mina älskade föräldrar och småsyskon.
Nu sitter jag här på studion och jobbar på. Har en ovanligt lång att-göra-lista idag. Lika bra att sätta igång.
Ha en bra dag allesammans! Love


Det är måndag!

Gooooomorrron, gooommoorron allesammans! Det är måndagmorgon och det är början på en ny spännade veckan! Härligt. :)
Hoppas allt är fint med er! Med mig är det kanon, som vanligt.Var och körde bodypump imorse när nog de flesta av er låg och sov. Benen och armarna skakar fortfarande och jag har redan fått lite träningsvärk.
Nu blir det jobb på studion. Har 1000 saker som måste bli klara... Skönt att Stefanie kommer in och hjälper mig lite :) Sen blir det jobb i jeansbutiken. Kom förbi vetja! Det går att fynda mycket fint på rean :)
Love


Snart kommer min Hannah hem! <3


Blogga

Blev beordrad att blogga... så här kommer väl ett inlägg. Det är dags att styra upp mitt företags ekonomi. Lagom kul sådär...

Var på Gröna Lund med familjen i tisdags :)

Min älskade mamma har kommit hem nu :) <3

RSS 2.0