Mikael världens snyggaste man 2010

God morgon underbara läsare!
Jag läste i Solo att de har utsett Ed Westerwick (Chuck Bass i Gossip girl) till världens hetaste/snyggaste man 2010, och eftersom Mikael sägs vara hans kopia borde även Mikael vara världens snyggaste man 2010. ;) Synd bara att Mikael är upptagen... :P Vem skulle inte vilja ha världens snyggaste man till pojkvän?!
Love


http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs030.snc1/2585_1115091839459_1291847532_331368_92580_n.jpg http://stilsara.blogg.se/images/2009/chuck-bass-gossip-girl_28070286.jpg

Förtur på MQ:s rea

Fick en inbjudan till MQ:s rea.... i Nyköpning av alla ställen. Det är i och för sig inte så konstigt med tanke på att jag gick med i MQ-klubben då, men ändå. Nej, ingen förtur på rean för mig :P Mitt shoppingmått är ändå fullt. Måste börja spara pengar om jag vill komma någonstans här i världen.
Love




29 december

Hallå, hallå alla läsare!

Sitter på studion och jobbar idag igen. Kläder ska skickas tillbaka och nya ska ringas in till nästa jobb, produkter ska sorteras, ja det är som vanligt här nere i grottan. Fick precis reda på att budet inte kan komma hit och hämta kläderna idag utan kommer imorgon. Ännu en dag på jobbet :)
Snart ska jag iväg och gymma med Teresa. Det ska bli skönt. Har inte tränat under hela julen.
Nej, här kan jag inte sitt och skriva längre. Produkterna kallar.
Love

Bilder från gårdagens fika på Fotöljen


Teresa



Hannah

Julklapp

Hallå bloggen!
Var på jobbet idag och jag kan inte säga någonting annat än att jag älskar mitt jobb :) Jag fick med mig en showergel, en ansiktsmask, lösögonfransar, en mössa, en kokbok och lite tidningar. Sen fick jag även ett bäddset och en valfri parfym i julklapp av hon jag jobbar för. Så gulligt av henne!  Jag har som sagt nog världens bästa jobb/praktikplats! Fast bakom allting ligger det mycket jobb... får berätta baksidan av stylistjobbet någon gång.
Nu ska jag sova. Ska till jobbet imorgon med.
God natt!
Love





Köpte även lite kläder från HM.

Dagen, version 2

Jag missförstod helt, trodde Elin ville att jag skulle skriva i min blogg, men det var i hennes blogg hon menade... obviously! Frågan är vad jag ska skriva om då. Jag kan ju lägga upp en bild från dagen kanske. Och för ovanlighetens skull tänker jag välja en bild där jag ser okej ut. Eller Elin är ju fin på alla bilder, men hon brukar ha en ovana att alltid välja ut bilder där hon ser exeptionell ut, men till bekostnad av mig, haha.

I väntan på Avatar

Lots of love
Direktörn

Latte

God morgon mina underbara läsare! Hoppas ni sovit gott!
Idag ska jag jobba på studion, några texter måste bli klar, fika med min gamla klasskompis (vackra Teresa) och gå på bio med Mikael och Mattias (Mikaels kompis).
Nu är det dags för mig att fixa håret och äta frukost med min älskade far... och förhoppningsvis kan han förbarma sig över sin trötta dotter och göra en latte till mig.
Ha en fin dag!
Love



Nyårsklänning

Min nyårsklänning är nästintill helt färdig. :) Det är bara lite smådetaljer som ska fixas. Hoppas Mikael godkänner den, annars har jag ingenting annat att ha på mig.

Så här såg klänningen innan jag började. Jag tycker att klänningen var väldigt söt från början men eftersom livet var felsytt gjorde jag om den lite mer...

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1117955/images/2009/img_7394_65702782.jpg

Och så här blev resultatet. Sydde även en tyllkjol till klänningen. Vad tycks, kan jag gå så här på nyår?


Röda stövletter som sätter färg på tillvaron

Köpte ett par röda stövletter igår när jag och Mikael var i Kista. Jag funderade även på att köpa en kofta från Bikbok men det var alldeles för varmt och för mycket folk som redan stod i kö. Det skulle säkert ta minst 30 minuter för att komma fram till kassan. Nej, att stå i kö så länge för en Bikbok-kofta gör jag bara inte.

Men visst var mina nya stövletter fina? De sätter vekligen färg på tillvaron. Och dyra var det inte heller. De kostade bara 300 kr på Vagabond.




Tips inför mellandagsrean

God morgon mina läsare och välkomna upp till denna underbara morgon av Annandag jul! Idag börjar REAN! :) Ska åka till Kista med Mikael om ett litet tag. Hoppas verkligen att jag hittar någonting bra på rean. Tänkte dela med mig lite tips som kan vara bra att ha innan man beger sig ut i hysterin.

  • Ta reda på innan vad du behöver så du inte gör onödiga inköp som du senare kommer att ångra.
  • Kolla gärna runt på lite modesidor på internet och läs på vad det är som gäller till våren, sommaren och kanske nästa höst och vinter – och inspireras innan du går ut.
  • Väl ute i butikerna ta det lugnt. Tänk efter dina köp. Allt låter mycket billigare när det är 10% rabatt, skulle du verkligen köpa den där cerisa tyllkjolen om det inte var just för att den var på rea. Köp alltså inte bara för köpandes skull.
  • Satsa gärna på basplagg, underkläder och stumpor. Det behöver man alltid.

Sist men inte minst tänkte jag berätta hur, KappAhl, Lindex, Indiska och La Redoutes vår och sommar 2010 kommer att se ut.

 

KappAhl: Mycket färg och tribal.

 

Lindex: Romantiskt, pastellfärger, jeans och regatta/marint

 

Indiska: Romantiskt, bohemiskt och mycket färg

 

La Redoute: Tänk savann/etniskt/tribal, marint, rockigt och romantiskt

 

 

Love


Julklappar

Kan inte tro att det är sant. Jag fått en mobil av Mikael!! Helt otroligt, äntligen slipper jag min gamla nokia. Det var klart den bästa julklappen.
Här är årets julklappar :)
Tusen tack för alla fina presenter! <3
Love


Julgranskaramell, läppglans, bodylotion, showergel + pengar från mamma och pappa, necessär, anteckningsblock, pennor och en teckningsbok + pengar från mormor och morfar, ljus från Faster med man, pengar från farmor och farfar, filmen "the duchess" från tomten, mobil från Mikael och hörlurar från Mikaels föräldrar.





Min älskade Mikael <3

Kalle Ankas jul eller Anna Ankas?

God morgon allesammans!
Dagens stora fråga: Kalle Ankas jul eller Anna Ankas?

http://content.hanky.se/dynamic/content/894/3b0d3fdd-b7a8-4afa-9588-9df4ed007003.jpg

Snart kommer mormor och morfar över med lite julklappar
Ha en underbar julafton! God jul!
Love

23.11

Det är 49 minuter kvar till julafton. Snart 48. Julen närmar sig med storm. Alla klappar är inköpta och klara - redo för att öppnas.
Tiden fram till julen har verkligen gått fort. Hösten kom och gick under ett ögonblick.  Tycker att det har gått lite väl fort. Har inte kunnat njuta så mycket av varje dag som jag önskat. Förhoppningsvis blir det bättring på det nu under jullovet.
Dags för mig att krypa ner i säng och försvinna in i John Blunds värld. God natt allesammans! Och God jul på er!
Love

Bilen efter krocken igår...

Dagen före

God morgon!
En dag kvar till jul och jag har fortfarande ingen julkänsla. Får nog ta att se en julfilm inatt. Idag bär det av till Kista för lite mer julhandel.
Hoppas ni får en underbar dag!
Love


Gästinlägg igen

Nu sitter vi här på golvet i Elins rum och rundar av dagen (som finns att läsa i tidigare inlägg har sängen fått lämna plats åt den nya soffan). 5 timmars julhandel, en lätt krock (som jag inte var vållande av) och paketinslagning till tusen tar musten ur de flesta. En kul grej är också att vi köpte lack och stämpel, vilket piffar upp presenterna avsevärt. Fick verkligen in snittsen på slutet.

Nu är Elin sådär hemlighetsfull. Hon ska till massa affärer, som jag måste skjutsta henne till, men hon vägrar säga exakt vilken affär "du kan väl släppa av mig runt drottninggatan någonstans?". Usch, gillar inte hemligheter.

//Mikael

Julhandel

God morgon!
Idag ska jag julhandla med Mikael. Jag har verkligen ingen aning vad jag ska köpa till honom. Dessutom har han satt en gräns på hur mycket hans presenten får kosta. Det är helt omöjligt. Vet inte hur jag ska lyckas. Mikael vet typ exakt vad han ska köpa till alla. Det är orättvist. Jaja, det kommer bli en lång dag på stan idag speciellt när jag inte har en aning...
Dags att göra mig iordning. Snart är han här och plockar upp mig.
Love


Bye bye klänning

Hej då min Mui mui-inspirerade klänning. Nu ska du sprättas upp och bli finare... förhoppningsvis.
Önska mig lycka till. Om klänningen blir bra kanske jag vågar ha den på nyår.
Love


3 dagar till jul och ingen julkänsla

Hjälp, det är bara 3 dagar kvar till julafton! Börjar känna mig lite smått stressad. Jag har ingen aning vad jag ska köpa till min familj eller någon annna för den delen och pricken på i:t har jag ingen julkänsla, trots jag lyssnar på julmusik och äter pepparkakor. Börjar känna mig lite desperat. Vad ska jag göra? Någon som har ett förslag?
Love


Soffa

Jag har fått en rosa soffa! :) Pappa hittade den på secondbutiken här i Alby. Han hade först tänkt att ha den på jobbet, men jag lyckades övertala honom att ha den på mitt rum... om jag fick plats. Självklart skulle jag få plats med den... Jag har bara ett rum på 7kvm.
När vi hade burit in den fina soffan i mitt rum insåg jag att jag hade 2 alternativ. Antingen skulle soffan få åka till pappas jobb eller så fick sängen ryka... Jag valde det sista alternativet. Så det var bara att montera ner sängen.
Har hållt med att möblera om i timmar nu. Men nu är jag äntligen klar med rummet! Och så här blev det

 



Paket

Idag, lördag(?!) låg ett efterlägntat paket i brevlådan...




I paketet låg ett par bågar från Vendela och en påse med skumtomtar :)



Glasögonorm... Vad tycks om mina nya bågar?



Tillskärarakademins modevisning

God morgon mina trogna läsare! :)
Hoppas att ni har fått sovit gått för det har inte jag. Förvisso har jag fått sova ut, men jag drömde massa skumma drömmar så jag vaknade irriterad och med huvudvärk. Tack och lov är det över nu...

Här kommer lite bilder från tillskärarakademins modevisning som var i torsdags.


Jag och Elli




Jag och Linnéa


Lady Gaga?


Så snygg kavaj/jacka






Kenny med modell


17 december

God morgon, god middag, god kväll! :)
Jag har varit hemma i 2 timmar nu.
Efter jobbet hade småsyskonen julavslutning i kyrkan och sen var det tillskärarakademins modevisning. Bilder från modevisningnen kommer upp senare, när min dator fungerar. Modevisningen var bra, vissa kläder var riktigt fina.
Nu börjar ögonen sakta gå i kors. Har suttit och börjat spåna på en idé som jag har tillsammans med min pappa... Men som jag kan inte berätta om...
Jaja, lika bra att sova. Ska vara på studion kl 9 imorgon. Måste gå upp kl 6. Tungt. Tur nog är det lov snart :D
God natt! Love

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1117955/images/2009/img_6477-copy_59592872.jpg



Snö

Det snöar för fullt i Alby. Usch, varför bor man i Sverige. Nu skulle jag mer än gärna vilja befinna mig på en karibisk ö. Någon som är på?

Nu ska jag sova. Imorgon blir det en lång dag. Ska jobba, gå på småsyskonens julavslutning och gå på modevisning :).
God natt!
Love

Granen på gården



Jag, Sara och Oskar


Stövlar

Mina kängor läcker nämligen in vatten. :( Så nu, efter att ha kollat på minst 200 par skor, bestämt mig för dessa stövlar från La Redoute.
Det kändes tungt att betala skorna helt själv... Jaja.. Är man vuxen får man fixa vissa saker på egen hand. Nu hoppas jag bara på att skorna snart kommer hem till mig och att de passar, annars vet jag inte riktig vad jag gör.
Love



Före

God morgon!
Sitter på jobbet och väntar oå fotografen som borde komma vilken sekund som helst. Ska följa med på en inredningsplåtning. :)
Känner mig effektiv idag. Har redan gjort klart en skönhetstext som jag skulle sitta med i eftermiddag. Det är en sån härlig känsla att ligga före.
Nu ska jag gå.
Ha en underbar dag!
Love

Hattaskar

Kreativa Elin var i farten igen. Gjorde om några hattaskar i lördags som jag glömde lägga upp på bloggen.
Limmade fast tapetspill på hattaskarna. Hur enkelt som helst.


Hattaskar från Ikea 99 kr för  3 st.


Lite tapetspill från plåtningarna

Resultatet.


Fotograf

God morgon!
Då var jag med i tidningnen igen. För att vara med exakt var det i Löttorpsbilagan som följde med Världen Idag i fredags (11 dec). Denna gång var det inte som assistent utan som fotograf. För att läsa bilagan klicka här.


Svenska hjältar

Tittar på svenska hjältar på tv4. Tårarna faller ner för min och min mammas kind. Wow. Vilka fantastiska människor det finns. Vilka föredömen... Är helt mållös av det mod som dessa människor har.

http://www.babyportalen.se/blogg/wp-content/uploads/2009/11/img_svenska_hjaltar.jpg


Backstage

God morgon!
Ursäkta för den dåliga uppdateringen. Har gått ifrån cirka 4 inlägg varje dag i någon månad till ett inlägg sisådär varannan dag. Skärpning Elin.

Här har ni de efterlängtade bilderna från plåtningen som jag gjorde i torsdags.




Det var lite krångligt att vara sur...




Adrians tur.


Vackra Ebba (KDU:s vice ordförande) agerade som sminkös och stylist under plåtningen och Adrian

Nu måste jag skynda mig. Det är plåtning på jobbet idag. :)
Ha en underbar dag!
Love

Last Christmas Show

Här kommer lite bilder från Last Christmas Show






Joy och Elin



Carolina



Jag syns inte på den här bilden... men jag sjöng Santa claus is coming to town med Elin, Ida, Carolina, Joy och Sofia.


David sjöng Give me Jesus.

Modell

Nu är jag hemma! Jag är helt slut efter plåtningen. Att det kan vara så jobbigt att stå framför en kamera. Det trodde jag verkligen inte. Det ser ju så lätt ut när modellerna gör det. Sen skulle jag se sur/arg ut vilket var nästintill omöjligt. Förhoppningsvis blev någon bild bra i alla fall.
Kommer att lägga upp fler bilder från plåtningen senare. Nu ska jag bums i säng. Ögonen går i kors. Ska dessutom upp tidigt imorgon och jobba.
God natt!


Det var Adrian och jag som skulle plåtas.


Uppsala

God morgon!
Försov mig idag, tack gode Gud att jag har en pappa som kan och vill skjutsa mig en bit. :)
Hoppas ni har sovit gott!
Idag ska jag till Uppsala och vara med på en plåtning. Och för ovanlighetens skul ska jag inte stå bakom kameran utan framför. Men först jobb. :)
Ha en underbar dag!
Love


9 december

Nu är jag hemma. :) Det ska bli skönt att få krypa ner i min säng och sova. Men innan jag gör det tänkte jag lägga upp lite bilder från idag och gårdagen.

Idag:
Det blev över lite väggdekaler från inredningsplåtningen nästa vecka så jag fick som uppdrag att dekorera ytterdörrens insida i studion.

http://publishme.se/652887/imagehandler/?go=upload&mode=multi&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body



Några timmar senare fixades kyrkan inför Last Christmas Show.



Gårdagen:
Sminklogen var kaos.... Så blir det när fröken Elin får rycka in som sminkös till ett jobb vi skulle göra om. I den här branschen kan allt hända...


Här är Kicki nästan helt klar. Vad tycks? Är jag någon blivande sminkös?



Jag och Kicki



Jag har lite fler bilder från gårdagen när jag var på La Redoutes pressvisning, men nu orkar jag inte lägga upp fler bilder. Det får troligtvis bli imorgon...
God natt!
Love


Dagen

God morgon mina kära läsare!
Förlåt för den dåligt uppdateringen. Hoppas ni inte dött av väntan. :P
Jag har haft fullt upp med jobb och genrep... Får berätta mer senare.
Idag ska jag:
  • Jobba på studion. All inredning ska tillbaka till respektive ställe.
  • Luncha med Brille och Elli (om hon är frisk)
  • Gå på teater med Mikael (om han hinner komma... annars får jag gå själv)
  • Dekorera kyrkan inför Last Christmas Show som är nu på fredag kl 19.00. Det kommer blir riktigt bra. Missa det inte!
Nu ska jag fortsätta med mitt mailande och ringade.
Love

Frukost

Imorgonbitti ska jag på La Redoutes pressvisning och äta fransk frukost. Det kommer bli härligt att få tjuvkika på våren och sommaren. Jag har bara ett problem. Jag vet inte vad jag ska ha på mig. Känner att fanatsin är på topp, not. Någon som har något förslag? Skulle kunna gå i mysbyxor... men det känns ju väldigt fel när jag ska på pressvisning och jobba på östermalm hela dagen.
Nu är badrummet ledigt. Bästa att skynda sig nu så ingen annan tar det.
God natt!
Love


Matte

Hallå mina läsare!
Nu är jag klar i skolan. Jag är såå glad! :D Kom precis ut från en muntlig examination i matte. Jag säger bara MVG here I come! Fick även se resultatet av mitt matteprov som jag gjorde för ett tag sen. Hade fått fina kommentarer av min lärare med "fullkomligt korrekt" och "mycket, mycket bra!". Det går bra nu :)
Love

Sara fyller 24

Idag fyller min älskade storasyster 24 år!
Grattis vackra du! Du är världens bästa storasyster!
Love

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs009.snc1/4447_86707265825_653965825_2378278_7113696_n.jpg

http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs170.snc1/6371_125326065825_653965825_2957195_2924230_n.jpg


Söndag

Hallå bloggen!
Nu är jag hemma. Det var en lång dag idag. Hade sista gången på söndagsskolan. Kändes väldigt konstigt. Har varit söndagsskollärare runt 7 år... Mellan söndagsskolan och ledarskolan bjöd min älskade pojkvän mig på lunch. Efter 2 bra lektioner på ledarskolan åkte jag och Mikael ut till Kungsängen för att fira min kära kusin som fyller år på tisdag.
Jag är helt slut. Vill lägga mig och sova men innan jag gör det ska jag försöka prata med mina föräldrar om att studera utomlands. Vi får se hur det går. Jag har vissa småbröder som inte vill lägga sig...
God natt allesammans!
Love

Julie och jag


Grönt är skönt

Här kommer de efterlängtade bilderna från plåtningen som var igår. Det blev riktigt fint tycker jag. Tapeten är så snygg. :) Om man vill skapa en illusion av högt i tak ska man tapetsera med långrandiga tapeter. Varför inte med dessa från sandbergs? Synd bara att de kostar runt 700 kr/rulle.
Resultatet av plåtningen kommer i vår. Den som väntar på något gott väntar alltid för länge ;). Det är bara att hålla utsikt i Expressens bilaga Leva och bo.
Love






Gästinlägg deluxe

Sitter här i Elins säng medan hon fått ett tokryck att måla massa prylar med hobbeyfärg. Lite trött, vi har verkligen tokshoppat idag. Hade gått och stört mig på att både gardiner och lampa i köket hemma hos mig var asfula. När så pappa toppade det hela idag med att sätta upp en julstjärna i koppar så blev det helt enkelt för mycket. Hur som helst tänkte jag göra något fint av det och sätta upp alla nya grejer jag köpt idag medans mina kära föräldrar sover, kommer bli en trevlig överraskning imorn bitti. Seriöst, kan man ha en bättre son? Tänkte nog ta lite för-och-efterbilder och lägga upp på min blogg. Och jag vet, det är inte riktigt jag att göra sånt, men ibland får mina läsare stå ut med sånt.

Palsternackachips är skitäckligt.

//Mikael

Ikea

God morgon!
Nu har jag ätit frukost och är färdigsminkad. Jag är redo för Ikea :) Mikael ska köpa en julstjärna och gardiner och jag en skohylla.
Ha en underbar dag!
Love


Sista plåtningen

God morgon mina läsare!
Nu är det dags för sista plåtningen den här veckan. Det ska bli skönt att bli klar. :)
Om några timmar är det helg. Dags att ge järnet!
Ha en underbar dag!
Love

Bilder från gårdagen

Jag är hemma för ovanlighetens skul. Det känns lite konstigt. Det var säker 2 veckor sen jag kom hem så här tidigt.

Här har ni bilderna från gårdagen. Tog tydligen bara 2 bilder från plåtningen... men ni får nöja er.
Vi var på Hotel J i Nacka Strand och plåtade vår.




Saknar min fina Mikael <3

3 december

Vaknade upp denna underbara morgon och kände mig lycklig. Solen sken och fåglarna kvittrade. 3 timmar senare fick jag ett besked från en läkare och ögonen fylldes med tårar. Allting förändrades på mindre än en minut. Jag ska opereras.
Love

Faster fyller år

Hallå, hallå!

Vaknade precis upp från en välbehövlig tupplur. Jobbet gick bra trots omständigheterna. Bilder från dagens plåtning kommer senare. Nu ska jag och Mikael hem till min kära faster som fyller år idag.
Love

Plåtning

Hallå mina underbara läsare!
Idag var det en lång dag på jobbet. Vi plåtade 2 olika inredningar :) Det var mycket att göra men oj vad roligt det var! Älskar det här...


Sovrummet innan första inredningen...

 

 

Före

 

Under tiden. Första inredningen.

 

Andra inredningen... Det blev jättefint :) Här fixar jag med gardinerna.

Resultatet kommer troligtvis i vår.

Love


RSS 2.0