Välkomna på glöggmingel på studion!



Imorgon (onsdag den 1:a decemner) har vi utförsäljning med glöggmingel här på showroomet som ni måste komma på! Vi säljer ut en massa fina smycken från många olika märken till ett kanonpris (50-80% av ordinarie pris)! Kalaspinglan kommer även att vara här och sälja ut deras maskeradkläder och prinsessklänningar för barn 1-10 år till 20-80% av ordinarie pris. Och inte nog med det kommer våra kära grannar House of Hedda ha öppet just för er! Det här är ett utmärkt tillfälle för att köpa julklappar till alla nära och kära - så det här får ni inte missa!

Vi startar kl 16.00 och håller på fram till 20.00! Välkomna till Starstudio på Kaptensgatan 4, Stockholm!

Ps. Glöm inte att ta med er kontanter! :)



Dubbelbokad

Fick precis ett sms från en stylist om att jag ska vara på en plåtning imorogon, vilket jag inte hade någon aning om. Jag som hade en massor saker uppbokade + en föreläsning.  Jag har blivit dubbelbokad på något konstigt sätt. Men nu har jag gjort några justeringar i mitt späckade schema, så nu kan jag. :) Så nu har jag plåtningar 3 dagar i sträck. Underbart! Åh vad roligt!


Lovikavante

Noooooooooooooooooooooo!! Något fruktansvärt har hänt! Min ena lovikavante har försvunnit från min väska. Min älskade lovikavante! Nu måste jag ju skaffa mig ett par nya... :(
God morgon förresten! Nu sitter jag här på jobbet och ska sätta förbereda dagens plåtning.
Ha en underbar dag!
Love


Svenska Hollywood fruar

Jag är hemma!!! Åh, vilken dag det varit idag! Jag är helt slut efter dagens föreläsningar. Nu ska jag ta ledig resten av kvällen och bara slappa. Nu blir det mackor och Svenska Hollywood fruar.
Jag har tyvärr inte skrivit om vårens trender, men jag sak försöka göra det imorgon om jag orkar.
Love!

Desperately seeking susan

Helloooooo!!!!
Vilken morgon jag har haft! Frukost med far min, morgonmöte på Bonniers tidskrifter med en moderedaktör på en tidning, kollat på Desperately seeking Susan på Bio Victor (på filmhuset) och resten av dagen kommer jag spendera på universitetet. Nu blir lunch från 7eleven med mig själv. Om en timme är det dags för dagens föreläsning.
Ha en underbar dag!!
Love

Jul i Vällingby Centrum

Om ni är i Kfem (Vällingby centrum) så se till att kika i deras tidning. Jag har nämligen varit med och gjort 4 sidor i den :)





Söndag den 28 november

Hallå allesammans! Hoppas ni har haft en underbar dag! Själv har jag haft det mysigt. :)
Den började med gudstjänst i kyrkan, fortsatte med vernissage och slutade med middag med Mikael på en grekisk restaurang och fika på ett café med några vänner från kyrkan.




Första advent

Idag är det första advent! :) Tänk att om 27 dagar är det julafton! ÅH vad jag längtar



00.08

Usch, idag blev det oxå en lång dag. Nu är jag hemma efter jobb, lite shopping, ungdomsmöte och fika. Jag är supertrött, somnade inte förrän efter kl 01.40 inatt för att jag satt och pratade med en vän.
Imorgon ska jag sova ut, städa mitt rum (det behövs verkligen), adventspynta, slå in lite presenter, förhoppningsvis shoppa lite till och kanske gå på en födelsedagsfest.
God natt allesammans!
Love

Jag ska försöka blogga mer ingående om pressveckan och vårens trender imorgon...

Chanel & Dior


Chanelväska och rött nagellack från Dior.


Chanelväskan har jag gett till mig sjäv i tidig julklapp och födelsedagspresent.  Jag älskar den!! <3

Lång dag

Usch, nu är jag riktigt trött. Tänkte lägga upp en massa bilder från dagens pressvisningar nu men jag är verkligen supertrött, så det får jag vänta med...
Det blev en otroligt lång dag idag. Jag antar att morgondagen kommer bli minst lika lång, med alla förberedelser till nästa veckas plåtningar. Dags för att sova. Sov så gott!

Fy vad fult jag står... :P

'
Snyggt Stefanie :P

Genrep

Sitter på det första genrepet inför julkonserten


Snö

God morgon!
Idag kommer det bli en riktigt lång dag. Den började med att jag skulle öppna studion kl 8 åt några som ska hyra den idag,och den kommer sluta med ett genrep i kyrkan (det är bara 2 veckor kvar tills julkonserten!). Men nu ska jag ut i snövädret, ska lämna min systers post på sitt jobb och sen fika med Stefanie och en massa pressvisningar som vi ska på under hela dagen. Det är sista dagen på pressveckan. :)
Ha en underbar dag!


Nyårsklänning

Jag har ett problem, ett stort problem.... Jag vet inte vad jag ska ha på mig på nyårsafton. Jag vet, jag vet.... det är över en månad kvar, men trots det känner jag mig lite stressad inför detta. :P Helst av allt skulle jag vilja ha någon klänning från Lanvin <3 H&M men eftersom allting är utsålt är det bara att glömma. Sen känns det lite väl att lägga så mycket på en klänning som man kanske använder en gång.
Någon som har ett förslag på vad jag ska ha på mig? Om jag inte hittar något får jag kanske sätta mig och sy som jag gjorde förra nyåret...





Tandläkare...

I'm hoooome! Vilken dag. Kom precis hem från tandläkaren. Jag tydligen karies under 2 lagningar som jag gjort tidigare. Hur lyckas man som tandläkare?! Så nu har jag lagat ena tanden tillfällig för att det fanns karies nära själv nerven så min nya tandläkare har stupat i något medel i min tand som gör att nerven drar sig tillbaka, och lagt en tillfällig lagning över som jag ska ta bort och göra en riktig lagning om 4 månader. Usch.
Aja, nu till något roligare. Idag har jag varit runt på 3 olika pressvisningar; Lindex, KappAhl och Polhem, samt varit på ett presskontor och lånat lite kläder till en plåtning som är nästa torsdag. :)

Lindex


Härlig sommarklänning från Lindex
Lindex
Lindex
KappAhl
KappAhl.

Macarons

Nu ska jag mumsa på några macarons som jag fick på en visning samtidigt som jag ska "plugga" (kolla på filmen Female troubel). Ibland gillar jag att läsa Flärd och Film. Min kära kurskamrat Stefanie sa att det är en riktigt störd film... Jag får väl se...
Love

23 november

Här är lite bilder från pressvisningarna jag varit ute på idag.
Jag hann med: Mildh Press, Gina Tricot och Studio S:t Paul. Imorgon blir det: KappAhl, Lindex och Polhem.





Varför inte använda skor som blomkurkor... :P



Söt jeansklänning med spets från Gina Tricot

Whyred

Här är klänningen som jag köpte på Whyreds utförsäljning. Måste säga att jag känner mig lite besviken på deras utförsäljning, trodde den skulle vara mycket bättre. Det var ungefär samma priser och kläder som på deras outlet i Barkaby...
Men den här klänningen blev jag i alla fall nöjd med. Gick precis in på Whyreds hemsida och såg att den kostar 1500 kr på deras outlet-webshop. Själv betalade jag 500 kr. :)



Fashion Week

Goood morning!!!!
Nu sitter jag här på jobbet igen... Känner mig sjuk effektiv. Har hunnit med 2 pressvisningar och ett utlån uppe i Showroomet. Snart ska jag lämna tillbaka lite kläder som vi haft med på en plåtning och sen blir det skola, skola och skola... och efter det ytterligare en pressvisning innan jag beger mig hemåt för att plugga. :)
Ha en underbar dag allesammans!


Fullt i butiken

Jag kommer inte in på HM:s webshop.... Det blir kanske inge Lanvin till mig :(


Tjuvstartat med julen

Jag har tjuvstartat med julen...   Jag har en sån julkänsla. Köpte julgranskulor idag, började äta pepparkakor förra veckan och i lördags började jag med julmusiken. ÅÅhh vad jag längtar till jul!!!!

35 kr/st från Village.

Maskerad

Här kommer bilder från gårdagens maskerad!


 

 

Födelsedagsbarnet, Carl-Henrik, var självaste Jack Sparrow

 

 

 

 

 

 

 


Pressvecka

Hello, hello!
Mötet jag skulle på idag blev inställt, men vi kom överrens om att träffas nästa måndag istället. Hoppas det blir av då :) Så nu sitter jag här på jobbet och håller på med allt efterarbete från barnfotograferingen vi hade förra veckan. Resten av veckan kommer jag vara ute på en massa olika visningar, det är pressvecka...! :)
Ha en underbar dag!


Maskerad

Vilken dag, vilken kväll... och vilken maskerad :) Det var riktigt roligt! Så kul att se att typ alla ansträngt sig att klä ut sig! Alla var så fina :)
Här får ni ett smakprov. Jag lägger upp flera bilder imorgon. Nu måste jag sova, jag ska på ett viktigt möte imorgon så det gäller att jag får min skönhetssömn och är pigg. Känner mig faktiskt lite nervös. Men det kommer nog gå fint.
God natt allesammans och sov så gott!!
Love


Maskerad ikväll!

Ursäkta för att de inte blev något blogginlägg här igår. Hoppas ni överlevde! Jag tänkte lägga upp en bild på klänningen som jag köpte på Whyred-utförsäljningen som jag och Mikael var på torsdags, men jag hann dessvärre inte. Jag försov mig så jag behövde skynda mig in till stan. Var nämligen med Mikael med hans mamma inne i stan och kollade på kläder + köpte det sista inför maskeraden jag och han så på senare ikväll.
Nu ska jag till kyrkan på gudstjänst! :)
Ha en underbar dag! Hörs senare idag. Love

D.

Hallå allesammans!
Hoppas det är bra med er! Själv känner jag mig rätt hängig. Har varit de hela veckan och haft feberfrossa till och från. Jag har försökt sova bort med, men inte lyckats. Hoppas jag blir frisk snart. Det är så jobbig att vara hängig hela tiden.
Har precis fått resultaten på tentan som jag gjorde i modevetenskapen för ett tag sen. Jag fick D?! Hur lyckades jag med det?? Jag som hade förberett mig på omtenta.... Vad skönt att jag slipper det. :) Nu ska jag sätta skriva lite på min filmanalys. Ha en underbar dag och njut att det vackra vädret!
Love


Orange handflata

Har kommer äntligen två bilder på mitt misslyckade brun-utan-sol-sprayning... Fast helt misslyckad var den inte. Det var bra händer som blev konstiga, resten av kroppen blev bra och lagom brun. :) Haha, så hemskt!

Mina händer är mer oranga i verkligheten när vad bilden visar)
Mina händer. Hur lyckades jag med att få handflatan så här brun(orange) när jag tvättade handen...?!

Stefanies handflata och min....

Nailed it!

Great minds think alike. Jag och Stefanie idag, samma färg på naglar och samma ring. We nailed it :P


Orangutang.

Okej nu är jag tillbaka.... så farligt var det faktiskt inte som jag skrev i föregående inlägg. Jag hade ju Stefanie där ;) Och sen har de nog inte ens kunnat komma in i själva showroomet eftersom jag jag själv inte kommer in... Aja. Nu det något helt annat!
Läste ni inlägget som jag skrev igår om brun-utan-sol-sprayen?? Om ett tag kommer resultatet. Troligtvis imorgon eftersom jag kan inte föra över bilderna jag har på min mobil...  Men jag kan ge er en ledtråd - Mina händer är verkligen oranga! Haha, fy så hemskt!

Utförsäljning imorgon!

Utförsäljning imorgon av Whyreds tidigare kollektioner. Jag kommer vara där kl 7.00! Någon som ska följa med?

 


Polisanmälan

Vilken jobbig dag det varit idag....! Kom till jobbet och såg att någon försökt sig bryta sig in i showroomet + några andra dörrar. Riktigt obehagligt. Fick sitta i en halvtimme med polisen. Är helt slut nu. Bloggar mer senare, när jag återhämtat mig.

Fiffigt Elin!!

Hello!
Nu ligger jag äntligen i sängen :) Det blev en väldigt lång dag idag. Kom inte hem från kyrkan förrän 23.15. Stort tack till min gulliga pappa som hämtade mig inne i stan, annars skulle jag inte vara hemma förrän runt 24. Mina föräldrar ställer alltid upp, vilka curlingföräldrar. Älskar er!
Provade precis att spray mig själv med en brun-utan-sol-spray. Dumt gjort. Det relaterade i en väldigt ojämn bränna. Om inte på tal om vad svart jag blev... Man skulle nästan tro att jag var afrikan. Men jag duschade av mig precis (cirka 45 minuter efter behandling, fast det står på flaskan att man ska vänta minst en timme....), som också var rätt dumt gjort av mig, för nu har jag i stort sätt lika blek som innan. Jaja... vi får väl ser hur det ser ut imorgon. Förhoppningsvis fick jag lite färg...
God natt och sov så gott!!
Love

Craxyknas

Här är en tjej som heter Sofie som skrivit om Standup på sin blogg :) Hon skriver bland annat om vad som hände under tävlingen och om en kille som spelade piano som hade "coola jättegröna strumpor". Jag har fått väldigt många komplimanger ang deltagarnas kläder, om hur snygga de och genomtänkt det var. Vilket glädjer mitt lilla hjärta. Till och med juryn kommenterade under själva tävlingen att de var riktigt snygga. :)
För att läsa inlägget klicka här!



Pressvecka nästa vecka

Det märks att det är pressvecka nästa vecka eftersom det kommer in en massa inbjudningar nu :) Längtar!


Efterarbete

God morgon!
Nu är jag tillbaka på jobbet efter en dag med tentaplugg och tenta. Jag hoppas verkligen att det gick bra... Det kändes rätt okej iaf... fast man vet ju aldig :)
Igår hade vi en modeplåtningen med en massa barn. Tyvärr kunde jag inte vara med pga tentan med jag tror det gick kanon... men nu ska jag sätta igång med allt efterarbete. Texten ska skrivas och kläderna + leksakerna returneras. Lika bra att sätta igång eftersom jag jobbar bara till 14 idag. Jag har nämligen en peer-review idag då vi ska gå igenom våra filmanalyser. Sen ska jag äntligen gå och träna och senare ikväll har jag ett möte ang. kyrkans julkonsert! :)
Ha en fantasisk dag allesammans!


Så här set det rätt ofta ut efter en plåtning...




Så söta skor från Bobux


Mitt skrivbord

13.26

Idag har jag tenta. Dessvärre känner mig inte alls laddad inför den. Det känns som om jag börjar bli sjuk. :( Men aja, det är bara att kämpa på. Längtar till mig säng....

3 kapitel kvar!

Nu har jag bara 3 kapitel kvar!!! Åh, vad jag känner mig duktig. :) Jag har hunnit med så otroligt mycket idag. Jag har satt igång 2 maskiner med tvätt (har bara 2 kvar :)), städat mitt otroligt stökiga rum, man såg helt seriöst inte mitt golv pga av alla kläder som låg överallt, och sen har jag bara läst, läst och läst. Nu ska jag fortsätta mitt läsande och sen ta ett varmt bad. :)
När jag är hemma går jag alltid runt i myskläder. Helst ett par leggings, en stor tröja, en gigantisk halsduk och mina uggs.

13.24

Jag är hemma från kyrkan för att plugga. Usch vad tråkigt. Jag saknar att vara i kyrkan. Åh vad jag vill att det ska vara sen måndagkväll, då tentan är gjord och jag är på väg hem.
Nu börjar jag bli hungrig och jag har ingen lust att ställa mig och laga mat till mig själv. Man kanske ska beställa hämtmat. :P
Love

Till biblioteket på en lördag!

Heeellooooo!
Här sitter jag på universitetsbiblioteket och pluggar på en lördag.... Kul va?! NOT. Suck. Jag vill bara hem och sova, få ordning på mitt rum, tvätta och se en film.
Imorse var jag på Modecentrets utförsäljning, men jag hittade dessvärre ingenting. Det var så sjukt mycket folk där, så jag fick ingen lust att leta reda på alla saker. Förhoppningsvis hittar jag någonting på Whyreds utförsäljning istället som är nu på torsdag. Lägger upp all info om den senare :)
Nu ska jag återgå till mitt läsande.
Ha en underbar dag allesammans!
Love

10.11.12

God morgon!
Nu är jag tillbaka på jobbet efter 2 dagar ledigt och en heldagsplåtning med Annika. Det märks att jag varit borta... Det står påsar och kartonger med kläder och produkter överallt som väntat på att bli upplockade. Åh vad skönt det skulle vara om jag kunde dela mig i flera delar, så att en kan plocka med allting som kommit, en annan kolla mailen och en plugga. Ibland önskar jag att jag hade en assistent. Någon som vill praktisera hos mig? :)
Ha en underbar dag allesammans!


Bilder från Standup 2010

Här är lite bilder från Standup som jag hittade på min mammas mobil










Sebastian och min kära storebror kom 2:a i tävlingen


Vackra Carolina vann med en låt som hon skrivit till sin pojkvän


<3

Behind the scenes

Här kommer lite behind-the-scenes-bilder från plåtningen som var med i tyska Lantliv nr 5. Enjoy!














Förberedelsen

God morgon!
Är jag för ovanlighetens skull hemma. Jag är ledig från jobbet för att plugga. Måste säga att det känns lite konstigt. Kommer typ inte ihåg när jag var hemma sist en hel dag...
Nej, här jag inte sitta längre, nu måste jag sätta igång med läsandet. Har tenta på måndag och en filmanalys som ska in på söndag.
Ha en underbar dag!
Love

Juste... jag har ju inte visat bilder från Standup! Tyvärr glömde jag ta kort på det färdiga resultatet, men jag ska försöka få tag i någon som har... så ni får nöja er med dessa under-tiden-bilder sålänge!











Tyska Lantliv nr 5

Idag fick jag se resultatet av en plåtning som jag var med och assade på i våras/somras. Det var för tyska lantliv och så här blev resultatet :)
Tyvärr skriver tydligen tidningen inte ut varken modellens namn eller assistenternas namn, så mitt namn kom inte med, men jag var med och hjälpte till. Om ni inte tror mig får ni själva höra med Annika (stylisten som jag assisterade) :P








Foto: Helén Karlsson

21.45

Hello!!
Det här med uppdateringen har ju inte alls blivit bättre... Men jag får skylla på att jag har mycket att göra... som vanligt :P
Idag jag i ett växthus hela dagen på en plåtning för en utländsk tidning. :) Nu ska jag läsa dagens jobbmail, har 18 stycken att gå igenom och sen ska jag sätta mig med mina böcker... Jag har tenta på måndag. Pust. Vet inte hur jag ska orka. Tack och lov har jag druckit kaffe och ätit tårta precis... så nu väntar jag bara på att sockret och koffeinet ska kicka igång så att jag blir hyperaktiv.
Love



45 år!!

Idag fyller min älskade far 45 år!! Jag och mina storesyskon kom på en kanonbra idé, Pappa ska få bjuda ut mamma på en 3-rätters meny och vi kommer ta hand om småsyskonen och betala notan. Mina föräldrar borde nog ha världens snällaste barn! ;)


Heldagsplåtning imorgon

God natt allesammans! Nu måste jag verkligen ta och lägga mig om jag ska orka upp imorgon. Ska vara kl 8 inne i stan och assa Annika på en heldagsplåtning imorgon. Sov så gott!







En annorlunda visning

Idag var jag på en väldigt annorlunda visning. Jag har aldrig varit på något liknande. Fick en tid då jag skulle vara på ett speciellt ställe för att se Bitte Kai Rands vår- och sommarkollektion.... Vet inte riktigt vad jag ska säga så jag låter bilderna tala istället. Men det var riktigt kul och verkligen annorlunda. :)




Väl framme på stället blev alla som skulle till visningen slussade in i en buss och fick en varsin karta. "Där krysset är - dit ska vi åka".


När vi kom fram blev vi bjudna på mat


samtidigt som kollektionen presenterades...


20101109

Hellooo!! Ursäkta den dåliga uppdateringen här på bloggen men jag kände att jag var tvungen att ta lite ledigt från både bloggen och jobbet idag. Musten gick ut efter Standup, 2 fotograferingar och finalen i Webbjokern. Men nu är jag tillbaka! :)
Var inne på Cocoo idag för att kolla in lite smycken och såg att de bloggat om Julias smycken (+ lite om mig). :) För att läsa inlägget klicka på länken http://cocoos.blogg.se/2010/november/cocoo-i-melodifestivalen.html#comment



Julia är klar till Melodifestivalen!!

JULIA ÄR KLAR TILL MELODIFESTIVALEN!!!! Hon har gått vidare!!!!
bild: svt
Stort grattis till Julia och Jonas som är vidare i självaste Melodifestivalen!

Håll tummarna för Julia ikväll


8.10

God morgon!

Här sitter jag på jobbet. Idag blir det en hektisk dag. Vi har en plåtning som börjar om ca 30 minuter, en annan plåtning vid 10, och sen ska jag försöka åka iväg till filmhuset för att se en film och gå på föreläsning. Sen blir det ytterligare en föreläsning och efter den måste jag skynda mig in till Golden hits där Webbjokern kommer att sändas ifrån för att heja på Julia.

Nu måste jag sätta igång med alla modetexter. Ha en underbar dag!

Love


God morgon! Idag är det lördagen den 6 nov...

imag0537 (MMS)

God morgon! Idag är det lördagen den 6 november vilket innebär STANDUP!!!! Ni kommer väl?! Jag var i kyrkan mellan 16-22 och fixade dekor och kläder. Jag tror det kommer bli superbra! Nu sitter jag på bussen till Julia, vi ska fixa det sista inför livesändningen på måndag. :-) Ha en underbar dag allihop så ses vi ikväll!


Lanvin <3

Här kommer ÄNTLIGEN bilder från premiärvisningen för Lanvin for H&M:

Jag tänkte beskriva kläderna, men jag tycker att bilderna talar bättre för sig själv...

Kollektionen kommer att finnas i 200 butiker världen över från och med den 23 november.

Vad tycker ni? Kommer ni köa för denna kollektion? Själv är jag inte riktigt säker. Jag vill ha de svarta skorna och jag gillar verkligen den gråsvarta tyllklänningen, men jag vet inte vad jag ska ha den till... Jag får se hur jag gör. Sen har jag ju ingen lust med att så i timmar för att köpa nått...

 



















Världens bästa anställd?

God morgon! Sitter här på jobbet som vanligt. Jag går sist och kommer hit först. Jag måste nog vara världens bästa anställda. :P Skämtosido. Nu ska jag äta frukost och lyssna på musik innan kl 9 då jag ska börja jobba på riktigt.
Idag blir det en kort dag på studion för vid 12 ska jag ut på stan med Julia och kolla på scenkläder. Sen runt 16 ska jag vara i kyrkan och förbereda Standup!! :)
Ha en fantasisk dag!!
Love


Hemmets Veckotidning nr 46

Har ni sett att jag som jag har assisterat i är med i Hemmets veckotidning som ligger ute nu (nr 46)?



Ändrade planer

Näää... det blev ändrade planer. Jag kommer sitta kvar att jobba ett tag till. Vilket egentigen är bra eftersom jag har massor att göra eftersom jag ska om ett tag äta med Mikael och Gustaf någonstans inne i stan. Välidgt trevligt måste jag säg för att jag har inte träffat Mikael på en hel vecka.
Love


5 jobb på 4 timmar

Sååååå, nu är dagens arbetsdag slut. Har hållt på och lagt ihop jobb i 4 timmar nu. Pust. Men vi har varit sjukt effektiva, vi har lagt ihop 5 olika jobb. :)
Nej, nu ska jag åka hem och försöka få ordning på mitt rum. Det ser ut som ett bombnedslag.
Love


Standup på lördag

Ni glömmer väl inte bort att Standup är NU PÅ LÖRDAG kl 19.00?!!!!!


Julia i peruk

Det går bra för Julia. Just nu ligger hon 4:a och imorgon avgörs det... Spännande.
När hon var här på studion för att prova kläder, passade jag även på att sätta på henne en peruk. Vad sägs? Tycker ni inte att Julia borde ha sånt här hår? Speciellt så rufsigt i alla fall ;)


Glömma nyckeln

Hej, hej!
Nu har jag äntligen kommit in på studion. Innan satt jag i trapphuset och väntade på att min chef skulle komma in och öppna dörren eftersom smart som jag är, glömde jag nyckeln till jobbet hemma, så jag fick sitta där lite mer än en timma. Men det var kanske rätt bra för då fick jag en chans att plugga lite.
Nu ska göra några utlån i showroomet.
Ha en underbar dag allesammans!


Första bilden jag la upp på bloggen när jag startade

 


Vanlig dag på jobbet

Jag är äntligen hemma! :) Vilken dag det varit. Pust, nu är jag trött. Tror att jag lägga mig på en gång. Imorgon blir det lite sovmorgon. Ska vara på ett ställe kl 11, så jag får sovmorgon till kl 8. :)
Här är lite bilder från dagens arbete. Tror att jag höll på att hänga kläder i 4 timmar.
Nej, dags att sova! Ses imorgon! Sov så gott!


"Lite" saker till plåtningarna vi ska ha på måndag... och fler kläder ska komma. Saknar ungefär kläder från 6 stycken ställen.


4 timmar senare...


Vilken förmiddag

Hej allihopa!
Nu är jag äntligen på studion och äntligen haft möjligheten att sitta ner. Jag har haft ett fulltspäckat schema hela morgonen.
9.30 Möta upp Sofia vid kyrkan
10.00 Kolla på tyger till Standup i Sickla
11.00 Välja ut smycken till Julia
11.30 Köpa ett band på Mattssons band till Standup
12.00 Hämta ett paket på posten
12.30 Ha ett möte med en av våra smyckesdesigner
Nu ska jag sätta igång med att hänga upp alla kläder som kommit. Har 2 plåtningar på måndagförmiddag...
Ha en underbar dag!
Love


Här en till bild från Lanvin... fler bilder kommer är jag har tid...





22:51

Nu är jag hemma efter en otroligt innehållsrik dag. Det är nog lika bra att lägga mig på en gång eftersom jag har en morgondag som är lika fullbokad den med. Just nu skulle jag verkligen behövt en assistent. Stefanie, vart är du när jag behöver dig!?! Tack och lov att vi kommer ha en praktikant från och med nästa vecka :)
Nej, nu måste jag göra mig iordning för att sova, annars kommer jag somna med sminket och kläderna på.
Jag ska försöka lägga upp bilder från Lanvin imorgon, jag tog nämligen kort med Julias mobil eftersom min inte hade något batteri, så jag väntar på att hon ska maila över bilderna till mig. Hoppas ni klarar er!
God natt allesammans! Glöm inte förresten att rösta på Julia! Just nu ligger hon på 8:e plats och är på väg att slås ut...
God natt!
Love
Här är en klänning från Lanvin för H&M

Lavin <3 H&M

Jag är tillbaka från premiärvisning av Lanvin for H&M. Love it! Bilder kommer komma upp senare idag... så håll ut!



Mobbad för en mössa

Jag har ju helt glömt bort att visa mitt... eller rättare sagt, Mikaels senaste inköp till mig. :) Han har köpt en pälsmössa till mig! Jag undrar egentligen varför han köpte den till mig, om det var för att han tyckte att jag såg så roligt ut i den att jag såg såååå "söt" (knäpp) ut eller för att han verkligen tyckte att jag var fin i den. Jag har ingen aning. Tror att jag aldrig kommer få veta sanningen heller. Jag vet däremot att jag kommer bli extremt mobbad för den men jag älskar den, den är så skön - så det spelar ingen roll.

Dagens schema

Goder morgon!
Idag blir det en fullspäckad dag från morgon till kväll....

Här är dagens schema:
10.00 Kolla på tyger inför Standup hos Ohlssons tyger
10.30 Träffa Julia och följa med henne till frisören
12.00 Pressvisning: H&M visar Lavin...
13.00 Vara tillbaka på studion och skriva klart ett jobb till Amelia, hänga upp kläderna till måndagens plåtning, returnera kläderna till dagens plåtning + skriva text.
19.00 Avstämningsmöte inför Standup!
Ikväll någon gång: plugga.

Nu måste jag skynda mig iväg... Ha en underbar dag!
Love!



Jag vill ha sommar!


Rösta på Julia!

Usch vad jag är galet nervös. Usch. Det är nästa pinsamt vad nervös jag är. Håller nästan på att kissa på mig.
För en stund sen låg Julia nr 4 i Webbjokern men nu ligger hon på 6:e plats. Det här kan gå hur som helst... Se till att rösta på Julia nu! Tänk om alla ni 50 personer som läser min blogg skulle kunna rösta 10 gånger (ca 40 kr/person, ungefär som en happymeal på Mc donalds) skulle hon få 500 röster vilket skulle innebära att hon skull bli 4:a igen. Det skulle väl kännas härligt?! Så kom igen nu... Ta fram mobilen och smsa 118 till nr 72211.
Love!

Rutig blus

Heeeelllllooooooooooooooo!
I'm hooooome!
Åh, vilket trevligt seminarium jag varit på. Stefanie, du missade något! Inför detta seminarium fick vi uppgiften att ta med ett klädesplagg som man inte längre använde och berätta varför man inte gjorde det... Hur trevligt som helst. Kändes som att man var tillbaka till förskolan där man fick visa upp sitt favoritgosedjur. Ungefär samma känsla. Ibland gillar jag att plugga på universitetet.
Klädesplagget jag valde att visa upp:


Idag är det måndag

God morgon!
Hoppas ni har sovit gott! Själv har jag sovit som en prinsessa. :)
Idag är det måndag = att jag är "ledig" från jobbet för att kunna plugga. Fast jag kommer nog gå runt till några presskontor och hämta lite kläder till Julia innan jag åker till universitet. :)
Men först, frukost med söta Teresa!
Ha en underbar dag!
Love


Min underbara Teresa!


RSS 2.0