Dags att sätta igång!

God morgon alla fina människor!
Nu är semestern så gott som slut och det är dags att börja jobba igen. Blir ingen mjukstart här inte utan det blir till att kasta sig in och börja jobba på en gång. Det är lämningsdags... och sen har jag plåtning imorgon. Välkommen hem från semestern Elin ;). Men jag klagar absolut inte för jag har ju världens bästa jobb! Nu måste jag kila! Ska iväg till några showrooms och låna kläder till morgondagen. Ha en underbar dag allesammans! Loooove!!


Var på Gröna Lund med dessa underbara människor igår och lyssnade på Linneá Henriksson. 

Statusuppdatering

God afton! Här sitter man i en knökfull bil på väg hem från Öland. Känns som den här bilresan aldrig kommer ta slut då vi är X-antal timmar efter vår tidsplanering efter vissa incidenter. Sitter med avdomnade ben, en dator i knät (försöker ta vara på tiden genom att jobba lite...) och en lillasyster sovandes emot mig. Tack gode Gud att det bara en timme kvar nu...!Vykort

Heelluu! 
Hoppas allt är bra med er och ni har bra väder där ni är! Här på Öland leker livet... som vanligt! Nu börjar det äntligen bli bra väder här på ön så man kan vara på stranden och förhoppningsvis få lite färg :) Var nära på att köpa en hund i lördags... vi får se om jag kommer hem med en liten hund eller inte när veckan är slut :P  Man vet aldrig vad som kan hända med Fröken Freiman. Ha det bäst! Loooove! 
 
 
 
 
 
 
 

Öland

Hallå alla fina! Här sitter jag på Öland, närmare bestämt Löttorps Camping/Munktorp och njuter av livet samtidigt som jag sitter med lämning till FRIDA. Inte illa. :) Har lämning imorgon, sen blir det typ semester i 2 veckor. Hoppas verkligen på fint väder nu så jag får lite färg! Loove

Packar

Hallå i stugan!
Ja, då var det dags att packa igen... :) Ska bila ner till Danmark lite så där spontant, (det bestämdes i förgår), sen blir det några dagar i Småland och efter det blir det 2 veckor på Öland! Det ska bli så otroligt kul! Hoppas att ni har och har haft en härlig sommar!
Love!

 
Här är lite bilder från Tyskland: 
 

Matplats

Hallå alla underbara!
Sitter för ovanlighetens skull hemma hos mig och jobbar lite. Njuter av att äntligen ha ett matbord! :) Var på en loppis med Johanna och Johan igår och shoppade loss. Köpte ca 10 ramar, några stolar, en köksbänk, ett matbord och lite annat smått och gott för 900 spänn. 
Nu ska jag fortsätta med mitt, ska iväg och träffa Ellie snart. :) 
Ha en fantastisk dag allesammans!! 
Loooove 
 
 
 
 

Hemma!

Hallå alla underbara!
Nu är jag hemma igen efter en fantastisk vecka i Tyskland! Lägger upp bilder någon annan gång när jag har tid. Nu ska jag svara på lite mail och sen blir det läggdags. Har inte sovit någonting inatt, så jag är rätt seg nu... Looove!

Äntligen!

Nu är jag är äntligen klar (tror jag)....!! IDet blev visst ingen sömn för mig inatt. Hoppas att jag kan få sova lite grann i bilen på väg ner till flygplatsen och på flyget. Nu måste jag skynda mig, vi ska typ åka om 10 minuter.
Ha det bäst allesammans!
Looove!


Imorgon

Hallå, hallå!
Här sitter jag som vanligt på studion och jobbar emot klockan. Jag måste bli klar med alla sidor till FRIDA + en massa annat innan jag ska hem för att packa till Tyskland... åker imorgonbitti. Kan knappt tro att det är sant. Jag ska på semester...(!) Hoppas verkligen att jag blir klar med allting så jag slipper jobba därifrån.
Håll tummarna!
Looove

RSS 2.0