Under samma tak

Haallåå allesammans!
Nu är det äntligen offentligt :P - jag och Mikael startat en blogg tillsammans!!! Den heter undersammatak.webblogg.se. Så hädan efter kommer jag att blogga därifrån. Jag hoppar att ni ska gilla den nya bloggen! :)
Love

2011-01-04

God morgon!
Här sitter jag på biblioteket och ska försöka bli klar med en filmanalys och hemtenta idag. Jag är så sjukt trött idag. Ögon går redan i kors. Fungera på att hyra ett grupprum och lägga mig på golvet och sova ett tag till. Synd att jag inte har med mig min täckjacka eftersom den hade fungerat perfekt som madrass och täcke.
Nej, nu ska jag ta idag i min dag och sätta igång med skrivandet. Har inte lust att vara här hela dagen. Men först, KAFFE! :)
Ha en underbar dag!
Love

Dags att börja jobba!

God morgon!
Idag börjar vardagen på riktigt. Den underbara ledigheten är över och det är dags att börja jobba och ta tag i pluggandet igen. Så nu sitter jag faktiskt på jobbet och ska försöka styra på några jobb som vi har, sen bär det av till biblioteket för att sitta och skriva hemtentorna... :)
Ha en fantastisk dag allesammans!


Bilder från julkonserten

Här är fler bilder från kyrkans julkonsert, där jag fick uppdraget att vara kostym- och dekoransvarig. Vad tycks? :)

Året som var...

Jag kan inte riktigt förstå att vi har gått in i ett nytt år. Allting har gått så fort...! Här är några få händelser som hände år 2010! :)
Jag opererade lillfingret


Jag fyllde 19 år!

Jag hamnade på KDU:s familjekampanj

Jag designade välgörenhets-smycken som mitt slutprojekt på Designgymnasiet

Jag blonderade mig för första gången i mitt liv och tog studenten

Köpte mig en rosa dator

Blev egenföretagare

Var med och assisterade på en massa plåtningar

Jag började blogga för Starstudio Showroom

Tog bort mitt födelsemärke med laser...

Åkte till Nyköping med Mikael, Gustaf och Mattias

Var på Öland med Mikael

Började plugga modevetenskap och kläder, kropp och identitet på Stockholms univeristet

Blev ännu blondare


Gick på en del bröllopFöljde med Mikael på en massa spelningar

Gick på en massa modevisningar

Fick världens underbaraste assistent :)


Jag var kostym- och dekoransvarig till kyrkans talangtävling och julkonsertNyår

Gott nytt år och god fortsättning!!!
Hoppas ni har haft en underbar nyårsafton och -dag! :) Själv har jag haft det kanon! Festen i kyrkan var väldigt rolig, skrattade så jag har lite träningsvärk idag. Skulle ta en evighet om jag skulle berätta vad vi gjorde, men jag kan säga att de visade en massa bilder på olika personer i kyrkan, och visade en fruktansvärt ful bild på mig och Mikael. Haha, jag har nog aldrig sett något fulare. Jag ska försöka få tag i den så jag kan visa er. :)
Här är lite bilder från kvällen. Min mobil dog tyvärr under kvällens gång så jag hann inte ta så många bilder. Jag hann inte ens få en bild på mig och Mikael... eller på Mikaels snygga outfit (speciellt skorna). Får hoppas att någon annan fotode de. :)


RSS 2.0