Nära-döden-upplevelse

Spinning.... att det kan vara så galet jobbigt att cykla! Vilken miss av mig att köra 75 minuters-passet. Det gör jag nog aldrig om. Fy vad jobbigt det var. Trodde att jag skulle dö bara 20 minuter in i passet. Dålig kondis. Nej, fy! Jag var så nära på att börja storblöa för att jag inte orkade. Men envis som jag är fortsatte jag. Nu skakar benen rejält. Nu ska jag lägga mig på sängen som en slagen hjälte och ligga där resten av kvällen och natten. Diskberget som står inne i mitt pyttelilla kök får stå tills imorgon.
Over and out! Love!
Saknar min lugg lite...

Semester

Hallå hallå!
Här sitter jag på studion.... jag som trodde jag skulle få lite ledigt idag. Blev inte klar med allt igår trots Stefanies underbar hjälp, men nu har jag bara lite kvar att göra. Halleluja! Så förhoppningsvis får jag eftermiddagen ledig.


Här är ett modejobb som jag gjorde i vintras med min kära kollega Angelica. :)
Vad tycks?


Vackra Leia från Mikas med Angelicas söta hund Tiger


Min älskade systerson <3




Stefanie är här!

Hallå alla människor!

Här sitter jag på studion och jobbar på för fullt. Förhoppningen är att jag blir klar med allt så jag kan vara lite ledig imorgon och kan fixa lite med lägenheten. Gulliga Stefanie är här och hjälper mig. Hon är en ängel! :) <3

Nej, nu måste jag fortsätta med jobbet, annars kommer jag aldrig bli klar.

Love

 

 

 

Jag och Stefanie rymde från grottan och åt lunch på standvägen.






VOGUE

Då har jag äntligen fått upp lite tavlor upp på mina väggar. :) Det fick bli inramade Vogue...






20:30

Halloj i stugan!
Här sitter jag på studion och jobbar på som vanligt. Håller just nu på med att få tag i en massa högupplösta bilder till några jobb... innan var jag i butiken och jobbade. Fick med mig en massa kläder hem! Helt galet. Jaa... ni kan ju se själva.
Nu är det dags att jobba på så man kommer hem någon gång.
Love



Tillbaka

God morgon gott folk!
Nu är jag äntligen tillbaka! Har ni saknat mig? :P
Hoppas allt är bra med er! Med mig är det kanon, jag jobbar på som vanligt och livet är underbart. :) Just nu sitter jag på studion och jobbar på för fullt med några modejobb. Lite senare idag blir det jobb i butiken. Kom förbi vetja! Har några riktigt snygga skinnjackor på rean ;)
Rast över. Ha en fantasisk dag allesammans!
Looove!




Här på jobbet är det lite kaos...


Tidsbrist

Ursäkta den otroligt dåliga uppdateringen här på bloggen. Orsak: jobb dygnet och inget internet. Tiden räcker inte till...   Ögonen går i kors och det är dags för att sova. Ville bara säga att jag lever. God natt allesammans!

 


Fullt upp

Hallåååå alla mina fans i Märsta! :P
Här är  det fullt upp med en massa, massa jobb. Trodde att det skulle bli lite lugnare efter skolan sluta - men icke. Nu är det bröllopsplanering för hela slanet och mycket annat + galet mycket jobb. Trivs som fisken i vattnet samtidigt som jag känner att en semester inte skulle sitta helt fel nu. Någon som har lust att bjuda?
Nej, nu ni gottfolk måste jag verkligen sova. Min kära systerson ligger här bredvid och sover så gott. Imorgon blir det plåtning! :)
Godnatt allesammans och sov så gott!
Loooooovve!!!!




Kläder i mängder

Första plåtningen är över, nu är det bara den andra kvar...

Det är är bara de kläderna som vi hade till den första plåtningen.... Har minst lika mycket till nästa. :)




Nationaldagen

Goood förmiddag!!!! Vilket fantasiskt väder vi har idag!! Strålande sol och inte ett moln på himmelen. :) Hade ni en bra nationaldag igår? Jag hade det väldigt bra. Drog ihop ett gäng som grillade och spelade brännboll och kubb ute på Gärdet. Supertrevligt. :)

Idag blir det studion för hela slanten. En stor plåtning om höstens trender och en lite mindre....
Loove



















Photo shoot

Jag och Hannah gick lös med kameran när vi var ute idag. Här är bara ett fåtal bilder... :)

 




































Dagens


Jeansjacka - Wrangler, klänning - HM, sjal - Lindex, skärp - Vila, skor - friis company, väska - DKNY

Hannah-och-elin-helg

Heeelllooj alla människor!

Hoppas att ni har haft en trevlig helg! :)

Den här helgen har varit en riktig Hannah-och-elin-helg. Myspys. :) Det gäller ju att passa på innan bäst vännen gifter sig. Igår var vi ute och firade min söta Elli som fyllt 20. :) Och nu blir det middag, film, ansiktsmask och onyttigheter. Inatt blir det MVT movie awards.

 




Kavaj - Zara, topp - HM, jeans - tiger, pums - Scorett, väska - Chanel, Ring - Yvone Christa, Klocka - Clavin Klein, sjal - något stånd på Hötorget tror jag.




Jag och födelsedagsbarnet :) <3




Det är äppeljucie... :P


Stötte på en dubbelgångare till Elli



YEEESS!!

JAAAAAAAA!!!! ÄNTLIGEN KLAR!!! Nu är hemtentan i Kläder, kropp och identitet 2 inlämnad! Nu blir det inget mer plugg förrän till hösten! Halleluja! :)
Nu blir det bums i säng. Imorgon blir det jobb på butiken och ungdomsmöte. :) God natt alla underbara människor!





Shoes

Då har man ännu ett par nya skor i garderoben... Lycka!! :)





Rida

Idag blev man väckt med Idas sommarvisa på trumpet av ridande soldater från Livgardet. Det är grejer det :P


Gårdagen

God morgon alla människor! Hoppas att ni har sovit gott! Själv har jag sovit som en prinsessa. Idag är det sista dagen i skolan, och på fredag ska hemtentan in. Tack gode Gud för att skolan snart är över!

Här är lite bilder från igår...

 




 

Victoria tog studenten och gick ut som bästa elev i klassen. GRATTIS SÖTNOS!




Sen bar det av hemåt för att påbörja hemtentan i Kläder, kropp och idenitiet 2. Uppgiften är: På vilket sätt kan kroppsmodifieringar, sätt att sköta hår eller klä sig förstås i relation
till idéer om det normala och det avvikande. Kul va? :P


Blandade nytta med nöje med att plugga i parken och ha picknick.


Kvällen avslutades med en promenad med Hannah ute på Gärdet. :) 22 grader kl 22.00. Äntligen har sommaren kommit på riktigt!




RSS 2.0