Hemma!

Halloj! Nu är jag hemma efter några dagar i London! :) Sitter för tillfället i min säng i pyjamasshorts och tröja och äter muffins samtidigt som jag jobbar lite. Mysigare arbetsdag får man nog leta efter.... men så blir det efter en  intensiv vecka med shopping och sightseening, och för att inte tala om dålig sömn. Funderar nästa på att gå och lägga mig och sova några timmer eftersom jag bara sovit drygt 2,5 timme i natt. Jag måste komma ihåg att aldrig boka kl 6-flyget igen. 
 
 

Fullt upp..

Hallå i stugan!
Idag har jag fullt upp (som vanligt). Det blir en massa skrivande och ringade, fix och trix + en plåtning. Ingen lugn dag här inte. Hade egentligen några pressvisningar att gå på men jag blev tvungen att boka av de. Men däremot hann jag med Mios presslunch... så skönt att komma ifrån grottan lite. :)
Nu ska jag fortsätta med mitt. Ha en underbar dag!
LooveSlut för idag

Då var krönikan skriven och inlämnad. Tusen tack till min älskade storasyster för du ställde upp som bollplank! <3 Nu är dagens arbetspass över. Ja, det blev en 10-timmarsdag här på studion. 10 timmar i sträck, i en källare utan fönster. Det känns i kroppen kan jag säga. Slut för idag, tack för idag! Nu ska jag ut och ta en välbehövlig promenad. 
Loove

Lämningstider

Hallå alla underbara!
Här sitter jag som vanligt på studion och jobbar på för fullt. Ursäkta ineffektiviteten, men inspirationen är på minus och jag är mitt i lämningstider. För den som undrar, håller jag just på med mina sidor till FRIDA. Jag har en liten krönika kvar. Jag har ämnet så egentligen är det bara att banka in något... men oj vad svårt det är att skriva en kort text ibland. Vad gör man när det står helt still?! Här har ni iaf lite bilder på första numret med mig...


 

Plåtning

Här är lite bilder från gårdagens plåtningar... Gjorde 2 makeover, lite byline och ett hårjobb tillsammans med mitt fantasiska tema; fotografen Pavel (som vanligt), frisören Marre, makeuparisten Camilla och söta bloggerskan Keela
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gårdagen

Här är en liten sneak peak på gårdagens plåtning...

Antagen

Det blir lite plugg i höst trots allt... :)
If you snooze you lose

God morgon! Hoppas ni har sovit gott! Själv har jag sovit gott men önskar att jag fått sova lite längre. 5 timmar är inte det optimala. Jag hoppas att makeupartisten är bra på att trolla bort svullna ögon. ;) If you snooze you lose. Idag blir det fyra plåtningar; en beauty, lite byline och 2 makeover. Det kommer nog bli kanon! Nu är det dags att kila... Ha en underbar dag! 
Looove! 
 
 
 

Dagens outfit

Om det är någon som undrar så såg jag ut så här idag...

 

måste bara säga att det känns otroligt skönt att vara tillbaka i mina klackar efter all semester.
 


Kavaj - Zara, Topp - Bikbok, Byxor - Bikbok (fyndade de på rean för 29 kr), Pumps - Scorett, Klocka - Calvin Klein, väska - DKNY, ringar - this old dark machine.
 
Bilderna kommer från min fina vän Ellie! Loove you gumman! <3

Imorgon

Hellluuuu! Här sitter jag hemma hos mig och skriver lite texter till FRIDA... Och just nu är det ingenting som vill samarbeta med mig. Kul att allting händer idag då det ärr lämning. Tack och lov har jag min finaste Ellie här som hjälper mig. Hon är så underbar! Loove you!

Ni missar väl inte att köpa tidningen imorgon? :P
Looove


RSS 2.0