LATE SHOW

Här är lite bilder från Late show som var i fredags. Galet bra som vanligt! :) För fler bilder och mer info från showen - klicka här.

VEM ÄR DU?

Människor, imorgon är det Late show med Michael Torebring, och temat är självbild. Det vill ni inte missa!! :) Jag var med på genrepet igårkväll och det kommer bli AWESOME!! Alltså, Late Show imorgon (fredag) kl 20:00 i Södermalmskyrkan, Götgatan 87, Skanstull.
Loooovee
Glöm inte att kolla in hemsidan och gå med i facebookgruppen.

Paris

Sitter på Sturebiblioteket och drömmer mig bort. Måste. Utomlands. NU! Paris nästa?

Vad har fröken Freiman nu gett sig in på?

Hallå alla underbara människor!
Här sitter jag på studion och funderar på livet... Jag tänkte nämligen försöka ta tag i mina skådespelartalanger nu när jag ändå håller på att söka lite extra knäck. :P Så imorse kontaktade jag ett dubbningsföretag om hur man ska gå till väga om man skulle vilja börja dubba film... Jag blev kopplad till en supertrevlig man som berättade att han ville ha ett band med min röst på helst inom en vecka. Panik.... Och han ville ha mina galnaste röster... men så galen är jag ju inte, eller?! Sen får jag tex inte läsa ur en bok utan måste komma på som ett manus till varje roll. Hjälp. Vad i hela friden ska jag göra? Vilka röster ska jag spela in? Hur ska det här gå, när jag inte ens kan spela in min egen telefonsvarare för att jag avskyr att höra på min egen röst? Jag tänkte ju bara göra det lite på skämt först, men nu måste jag verkligen ge järnet. Vad gör jag? Någon som har ett förslag?

25 oktober

Hallå allesammans! Här sitter jag på Sturebiblioteket och försöker komma ikapp lite med min distanskurs. Det går sisådär... Har en massa saker som ska göras....
Ikväll blir det planeringsmöte inför julkonserten. Det börjar dra ihop sig.
Ha en underbar dag!
Looove

Önska


Nytt

Här är lite av de saker som jag handlade på KappAhls utförsäljning:

Missoni

Helluuuuu!
Hoppas ni har haft en härlig fredag, för det har jag! :) Idag drog jag med mig Matilda till KappAhls utförsäljning och blev ruinerad (lätt hänt när det är så galet billigt...!), men blev några plagg rikare :P Kan visa fynden imorgon. Nu ska jag iväg på tjejmiddag med min underbara cellgrupp!!
Loooove!
Jag vet.... extremt dåliga bilder. Men jag är ju tvungen att visa att jag mår bra och min finfina missoni-inspirerade klänning som jag fyndade idag på utförsäljningen... för 35 KR!!! Helt galet!

Present

Hallå allesammans!
Här sitter jag, tro det eller ej, på jobbet. Jag vet, inte det smartaste när man varit magsjuk. Hörde av min kära mor att man ska vara hemma minst 2 dagar efter man spytt... men vi hade en lämning idag på ett jobb idag... så jag var tvungen. Vad gör man inte för jobbet? :P
Men nu är jag äntligen klar, så nu blir det raka vägen till sängen igen. Ska bli sååå skönt!
Min gulliga pappa kom förbi mig här på jobbet och lämnade en bulle och en liten krya-på-dig-present, fick en gulligt halsband med ett litet kors på. Älskar att få presenter så nu mår jag lite bättre! ;)
Ha en fin eftermiddag och njut av det vackra vädret!!
Loove

Tom

Tjoooolahopppsansa!
Här ligger jag i sängen, kallsvettig, trött och tom på mat. Jajamensan, det är som ni tror... Jag är magsjuk. Och vet ni?! Jag kommit på en nackdel, en väldigt stor en, med att bo helt själv. Är ni beredda? Nackdelen är: att man inte har någon som kan ta hand om en när man ligger här som mig, helt utslagen av nattens springande. Just nu skulle jag mer än gärna vilja flytta hem igen eller  skaffa inneboende. Bara för att ha någon som kan klappa en på axeln och som säger "bra jobbat", när man står med huvudet över toaletten. Någon som fixar med te, berättar en historia... någon som bara finns där till hands. Men, inte för att vara pessimistisk utan mer realistisk... så kommer ingen komma och ta hand om mig, jag får helt enkelt klara mig själv nu. För det finns nog inte någon som vill åka hem till mig just nu med risk att själv bli magsjuk. Att vara magsjuk är nog det värsta som finns. :P
Ha en underbar dag allesammans! :)
Loooooooveee

Studion

Hallå allesammans!
Här sitter jag på studion och kolla mailen. Funderar på om jag ska sätta mig på något bibliotek istället för att plugga lite... Men jag är såå galet trött att jag inte orkar resa mig. Jag förstår inte hur jag kan vara så trött när jag sover så mycket som jag gör. Borde kanske gå till läkaren.... eller dricka lite mer kaffe? :)
Vi har gjort om kontoret lite, äntligen har vi fått lite mer ordning på saker och ting. :) Vad tycks?
Loove
Före:
Efter:

Thank God it's Friday

God morgon! Ja... jag vet att klockan är närmare 14... men jag behövde verkligen sovmorgon. Har legat vaken från kl 10 och pratat med min älskade storasyster fram tills nu. Hon har sovit över :) <3 Myspys. Nu ska jag försöka få upp Sara och hitta någon restaurang som fortfarande har lunch. Så vi får i oss någon mat. Kylskåpet ekar. Jag måste verkligen storhandla i helgen...
Ha en underbar dag allesammans och glöm inte bort att det är Thank God it's Friday i kl. 20.00 kyrkan ikväll...  och det är mitt team som har hand om det. Det kommer bli AWESOME!
Looooove!!

Älskar dig så mycket!!!! <3<3<3<3

 


Dagens

 

 

 

 

Skinnjacka- Rock'n blue, pälsväst, tunika- Vero Moda, halsband - Ture Madly, torgvantar - HM, ring - Yvone Christa, solglasögon - HM, väska - DKNY

 

 


Paparatizzi

Godmorgon gottfolk! Här sitter jag vid mitt lilla matbord och äter frukost. Råkade försova mig 2 timmar, inte bra, inte bra... men jag behövde nog få sova lite. Man blir helt slut av alla pressvisningar. Tack gode Gud att det är sista dagen idag :)
Här har ni lite bilder som Matilda (vår underbara praktikant) tagit på mig.... bara så ni ska få en förståelse hur mycket pressmaterial vi släppade runt hela stan igår. (och i tisdags var det nog det dubbla....) :P Man kanske ska skaffa sig en rullväska.

Färgglad vår

tjoooolooloooo!
Vilken dag, vilken dag! Har varit runt på pressvisningar hela dagen och nu sitter jag på föreläsning om genusgestaltningar och kläder i levande rollspel och på medeltidsveckan. Jag har så galet ont i ryggen av allt bärande av pressmaterial. Och pressveckan har bara börjat. Pust. :P Ska vara ute hela morgondagen och eventuellt lite på torsdag. Hoppas ryggen klarar sig.
Nu är rasten slut. Looove!
Här är lite bilder från dagen: Våren ser ljus och färgglad ut!

Plugg på en lördag

Halloj i stugan! Hoppas ni har en bra lördag! Själv har jag en kanonlördag. :) Den började med sovmorgon i min underbara och nybäddade säng och sen bodypump. Nu är det plugg som gäller för resten av dagen. Är till och med så ambiös att jag sitter på universitetbiblioteket. ;) Nu ska jag verkligen komma ikapp.
Ha en fortsatt underbar dag och passa på att ta en promenad i det vackra höst vädret!
Loove
Tusen tack för café-tipset! Det måste jag kolla upp! <3




Grace

Tjuooollooooluuuu alla människor! Här sitter jag på studion och har jobbat klart för idag (tänkte jag)... men har fått höra att det regnar ute, vilket gör att jag känner nästan för att stanna kvar här nere i grottan. Känner för att sätta mig på något mysigt café i gamla stan och dricka varm choklad. Någon som vet något bra café i där i krokarna som kan rekommendera något?
Looove!
Hur vacker är inte Grace Kelly på denna bild?!

KappAhl

Haallooj allesammans! Här ligger jag helt utslagen på sängen. Det blev en väldigt lång dag idag... som innehållt bla jobb på studion, plugg, fika, pressvisning och planeringsmöte inför kyrkans julkonsert. Nu är det läggdags, ska assa på en plåtning imorgon så det gäller att jag är på topp. :)
Här är 2 bilder från KappAhls pressvisningen som jag var på idag. Det var deras nya vintagekollektion som visades upp.Och för er som undrar kommer den ut i butik den 8 november... om jag inte minns helt fel.
Love

Kvällskurs

Hola!
Jag är äntligen hemma efter att spenderat kvällen på universitet. Har börjat en ny kurs som heter kläder, kropp och scen. Tror att den kommer att bli väldigt intressant! :) Idag pratades det om föreställningar om bröllop. Helt plötsligt dök Jessica (hon jag jobbar åt) upp på bildspelet. Jaja, nu ska jag sätta mig och hitta lite inspirationsbilder till kyrkans julkonsert. Looove
Jessica är hon på bilden i mitten

Lockig

En avkopplande dag hemma resulterade i inget annat än ett lockigt hår. Nu ska jag och min Chanel ut på stan och leta efter ett par torghandskar. Onödigt inlägg, jajamensan! ;)
Looove

Skepp ohoj!

Här är lite bilder från en fotografering som jag var med och gjorde för några veckor...

Foto: Andreas Edin Carlsson
Styling: Jag
Modell: Kochi Faraj









Ledig

God morgon allesammans!
Här sitter jag i sängen och försöker tänka ut var jag göra denna lediga lördag. Det var väldigt längesen nu som jag var ledig en hel helg,  så längesen att jag vet inte riktigt vad man gör på lördagar... :P Jag har så mycket som jag skulle vilja göra... gå runt djurgården, äta brunch, fika på något mysigt café, gå på Skansen, gå på afternoon tea på Lady Hamilton Hotel, secondhandshoppa. Frågan är bara vart man ska börja, och med vem? Eller så kanske jag ska stanna hemma och göra saker som jag verkligen behöver göra, som att plugga och tvätta. Någon som har ett förslag?
Loove

Girl, you rock!

Nämen är det inte min Stefanie som är på Elle.com?! Jag är sååå stolt! Sicken snygging! Hoppas du har det bra där borta i Florens! Saknar dig, varken skolan eller sverige är sig likt när du inte är här. :) <3





RSS 2.0