Svts rekvisitaförråd

Vilket schema. Vilken dag. Har inte haft en lugn stund på hela dagen förrän nu. Semester? Ja tack! Jag är helt slut och veckan har bara börjat. Imorgon är det 2 inredningar som ska göras, på onsdag modeplåtning och på torsdag och fredag är det inredning som ska plåtas igen. Det är som sagt fullt upp på jobbet. Men det är så otroligt roligt så det är värt allt slit. Jag har den bästa praktiken man kan ha. :D

Idag var jag med söta Elizabeth på SVTs rekvisitaförråd. Jag har nog aldrig sett så mycket möbler i hela mitt liv på ett och samma ställe. Det var helt sjukt! Tyärr fick jag ingen bild på hur det såg ut. 'Men här har ni en på Elizabeth.
Nu ska jag städa.
Love


Morgondagens schema

Nu är det dags för fröken Freiman att sova. Ska man gå upp klockan 05.00 så måste man sova.
Imorgon blir det en fullspäckad dag.
Här är morgondagens schema:
  • 07.00 Sitta på tåget in till stan
  • 08.00 Träffa Elizabeth i Slussen
  • 08.30 Vara i Frihamnen och gå runt på SVT rekvisitaförråd och kolla på lite saker till Last Christmas Show.
  • 10.00 Eventuellmöte på DG
  • 12.00 Lunch!
  • ca. 14.00 Vara på studion. Vet inte riktigt när jag kommer därifrån. Det är sjukt mycket att göra. Sen är tanken att jag ska träna innan jag kommer hem... Det kommer bli en lång dag.
God natt allesammans! Hörs imorgon
Love



Lite fantasi kan man göra under

Med lite fantasi kan man göra mycket, som tex ändra sin klänning

Så här såg klänningen ut när jag köpte den för 249 kr på H&M.

 

Efter ettårsdagen med Mikael sprättade jag bort roserna.

 

Och idag såg den ut så här med hjälp av lite säkerhetsnålar, en bolero, en paljettsjal och en rosett. Att det kan vara så lätt att förändra en klänning.



Askungen

Nu ska jag äntligen få krypa ner i min säng. Efter mitt senaste inlägg så har jag åkt med min kära far till Ikea och köpt lite saker till badrummet på övervåningnen. Sen när vi hade kommit hem var det bara för mig att städa, städa och städa. Jag städade i hela sex timmar i badrummet. Skurade till och med hela golvet på knä med en gul liten svamp. Kände mig lite som Askungen. Nu är det äntligen fint där inne. Nåde den som stökar till det nu.
God natt! Love

http://3.bp.blogspot.com/_AZRnSCafblE/R8iod-C5ZEI/AAAAAAAAARs/iXIZNZ4RmZQ/s320/cinderella309.png


Lata Elin

Jag är en person som för jämnan har alltid mycket att göra. Men det finns vissa gånger i mitt liv när ingenting händer. Ingen man ska träffa, inget att göra... eller egentligen har jag massor att göra, men jag inte orkar göra de.  Idag är en sådan dag. Jag har verkligen tråkigt. Jag kännermig verkligen lat - jag är lat!
Jag har gått runt i ett linne, en stor stickad tröja, ett par hotpants och stickade knästrumpor hela dagen. Oxh nu sitter jag här framför datorn igen med en stor varmchoklad med med mörkchoklad och marshmallows. Känner mig som en riktig lodis.
Jag kanske ska ta ett bad.
Love

Gårdagen

Och här är bilderna från igår. :)



Söta Hannah sov över.


Haha, Östermalm vs. Ghetto.  Hannah, vi kompleterade varandra alldeles utmärkt  :)  Puss på dig



Ser ni datorn? Där inne sitter jag. För tillfället är rummet fullt av kläder och inredning eftersom vi har en massa plåtningar.


Studion hade lika mycket saker... och den var uthyrd från kl 12, så jag var där vid 8 och städade. Alla saker flyttades in till "mitt" rum så nu kan man nästa in gå där inne. Men mysig är det. :)
Hade tänkt ta en efterbild för att visa hur tom studion blev men kameran hade inget batteri.

Love






Iförrgår

God morgon! Sitter i min säng och lyssnar på Frank Sinatra. Jag mår prima! :) Livet är underbart!
Glömde att lägga upp bilderna från iförgår och igår.
Men nu är väntan över, här kommer de från iförrgår:

Var ute på stan och letade efter lite saker till ett inredningsjobb vi gör nästa vecka.

Butiken bohem på har så mycket fint även om allt inte är helt i min stil. :)

 



Min Mikael

Jag har en underbar pojkvän. Först åkte han och överraskade mig på jobbet... Han åkte tunnelbana för min skul... och frisörens :P.  Sen när vi kom hem till honom poppade han popcorn och fixade en film. Och nu gör han fruktsallad till mig. Han är så gullig.

Älskar dig <3

http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs131.snc1/5640_127839668242_760333242_3066127_5386160_n.jpg

 


pain

Hallå mina älsklingar!
Ni anar nog inte hur ont jag har i mina fötter. Har gått i mina fina stövletter hela dagen(!). Jag har så sjukt ont i mina små fossingar. Ska försöka få Mikael att förbarma sig över dem.
Bilder på och om dagen kommer lite senare. Nu ska jag umgås med pojkvännen.
Love

Hannah bloggar för första gången i elins blogg

Hur coolt är inte det här! Jag får skriva i Elins blogg. . . :P

Så snäll som elinpelin är så låter hon mig få sova här ikväll.. Min gubbe ligger inne på sjukhuset igen. Han opererade ut halsmandlarna i lördags och i natt kräktes han blod, mysigt eller hur?  Så hela dagen idag har vi åkt mellan sjukhus. Det är himlans kul att vakna på morgonen och åka iväg mot sjukhuset på tom mage, oborstade tänder och osminkad. Yes. That is My life. Som tur är älskar han mig även fast jag ser ut som en kråka - det är det viktiga :)
Nu letar elin efter popcorn åt oss, vi kanske ska ta oss en titt på "sex and the city" och prata skit. Vilken mysig kväll detta kommer att bli, woho och jippi :)

//The one. The only. The Hannah <3

Träna hemma

Hallå bloggen!
Kom precis innanför dörren. Hannah kommer hit snart :D! Måste skynda mig att träna.
Ha det så bra!
Love

http://images.tradera.com/680/89791680_1.jpg


Överraskning

Godmorron, gormorron, gomorron! (läs med göteborska)
Välkommen upp till en ny morgon! :)

Idag på jobbet ska jobb läggas ihop, kläder returneras, texter skrivas och priser ringas in. Det är mycket att göra, men det kommer gå galant. Men det var inte det jag tänkte berätta egentligen.

Jag glömde berätta att jag var och överraskade Mikael på biblioteket igår. Han visste ingenting, det var så roligt att se. Jag och Mikael hade pratat på mobilen en stund innan och berättade att jag skulle shoppa. (Jag måste bara säga att jag redan hade tänkt överraska honom innan jag bad honom ringa.) Mikael försökte verkligen få mig att åka till honom men jag sa att shoppning går före allting och det skulle ta ett bra tag. Sen försökte jag fråga så smidigt jag kunde exakt vart han satt på universitetsbiblioteket. Jag la på telefonen gick in på Topshops outlet på Grev Turegatan och köpte 2 par stumpor och en klänning/ett fodral. Bild kommer senare. När shoppingen var klar åkte jag till universitetet och letade reda på Mikael.
För er som är intresserade va han tyckte, kan ni läsa om det härMikaels blogg.

Nu ska göra mig iordning.
Love

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1117955/images/2009/vi_56679279.jpg



Onsdag

Mina ögon går i kors, men nu är jag äntligen hemma. Jag åkte hemifrån när det var mörk ute och jag kom hem när det var kolsvart ute. Har inte fått se solen idag, om det var någon sol...
Här kommer dagen i bilder. Är för trött för att skriva någonting. Tack och lov börjar jag inte 8 imorgon utan 11. Nu kan jag få sova ut ordentligt till kl 9 i alla fall.
God natt min älskade läsare!
Love


Så här mörkt var det ute vid 07.00


Jag och min älskade storasyster på väg till tåget


Satt och läste tidningen på tunnelbanan


På jobbet var plåtning efter plåtning. Här ska blommor fotas.


Elin in action


Mikael är bäst

Hallå mina kära läsare!
Är hemma hos Mikael, igen. :) Var här sist i måndags. Det känns skönt att träffas ofta. 
Mikael klagar på mig. Han vill inte att jag ska blogga. Han vill ha datorn för sig själv...
Love


08.00

God morgon! :)
Har varit på jobbet i snart en halvtimma. Modellen har kommit men ingen make. Hon skulle vara lite sen, så nu blir det lite slötid. Skulle tror att plåtningen kommer drag igång om lite mer om en timma.
Imorse när jag åkta hemifrån var det alldeles mörkt ute. Det kändes som om man var på väg hem/till någon fest. Skum känsla det där...
Jag kankse ska börja returnera lite kläder nu.
Love

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1117955/images/2009/img_6458_60738315.jpg



God natt

Nu sitter jag i sängen och planerar upp min morgon dag. Ska upp vid 5 imorgon eftersom jag måste åka kl 7 för att vara i stan kl 8. Gode Gud hjälp mig att komma upp på morgonen! Om jag ska upp 5 borde jag lägga mig nu...
God natt allesammans!
Love


Saknar dig

pulver

Uppdateringen på min blogg har det varit lite sisådär med. Internet på jobbet vill inte fungera. Men nu är jag hemma! :) Är helt slut som vanligt. :p Idag la vi ihop nästan 5 olika modejobb. Det tog sin tid. Imorgon ska jag vara på jobbet kl 8. Det är plåtning...
Nu ska jag sluta blogga och slicka i mig lakritspulver som jag fick från Sara, och istället äta mat.
Vi hörs senare!
Love

http://static.devote.se/gallery/big/20090614/64ae17e3ac510b8c3efeb4007074aa0a.jpg


Dagen

Nu är jag hemma. Det blev en lång dag. Min dag i korthet; gym, skola, eventuellmöte på muffin bakery, kollade in topshops outlet, jobbade, åkte till Mikael, åt mat, sov, åkte in till kyrkan för att vara med på ett infomöte, åkte tillbaka till Mikael, tittade på film, pappa kom och hämtade mig och nu sitter jag här framför datorn och bloggar. Min dag har varit lång som sagt. Hoppas eran dag har varit bra. Nu ska jag sova. God natt!
Love


Gammal bild på mig och Zacharias. Tänk att lilla parveln fyller 4 år om 2 veckor. Vad tiden går fort.


Gästinlägg #147

Då ville Elin göra mig äran att hälsa på mig igen. Rätt trevligt med små besök nu och då, när kurserna i skolan börjar bli sjukt ointressanta. Filiosofi, usch. Så kul med Elin, har ju aldrig haft några syskon att bråka med, men hon fyller det behovet hos mig istället. Vi slogs med tidningar i väntan på att maten i micron skulle blir klar. Och gosse vad hon är dålig på att slåss! Haha. Headshot på headshot. Inte en chans hade hon. Så bråka med syskon är nog överskattat, man är minst lika duktig på att bråka ändå. Ur micron kom sedan piråger och köttgryta. Nja, ingen höjdare. Lite ananascocktail på det här kanske?

//Direktörn (Mikael)

http://blogg.vf.se/pixation/wp-content/uploads/ananas.jpg


APU idag

God morgon mina solstrålar! :)
Idag börjar min praktik! Som jag har längtat, äntligen! Fast innan jag åker iväg till studion ska jag gymma och åka till skolan. Det ska tydligen vara något viktigt möte om UF på skolan.
Måste börja skynda mig nu. Bilen går om 20 minuter.
Love

 

 


Kläder

Nu är rensningen av kläder klar. 34 plagg rensades ut. Det var bland annat en festklänning från London, ett par byxor från miss sixty och the brandstrom co. Frågan är bara nu vad jag ska göra av kläderna? Som fattig student skulle det vara bra om jag sålde kläderna, men tyvärr har jag ingen tid att typ lägga upp de på tradera. Någon som har något förslag?

Före:


Det var så stökigt att man inte ens kunde komma in i min garderob


Efter:


Kjol

När man rensar ut kläder hittar man alltid någonting som man kan ändra om lite. Denna rätt fula kjol fick bli en klänning. Förhoppningsvis kommer den användas... och inte ligga orörd i 2 år...
Love


Rensning

Jag vill köpa kläder, men jag har ett delemma, jag har inte någon plats för nya kläder. Hela min garderob är överfull. Och jag använder mindre än hälften av alla kläder. Tror att det är dags att göra en garderobrensning.
Love

Mässa och mat

Jag är hemma! :) Det gick riktigt bra på mässan. Träffade en massa niondeklassare som verkade väldigt intresserade. Efter gymnasiemässan åkte jag, Brille, Elli och Danne (Ellis pojkvän) till Jensen Böfhus på vasagatan. Härligt med lite mat efter en jobb. Det blev mycket prat om ananas och andra söta frukter...
Snart är det dags för jobb igen... Ska vara barnvakt åt mina småsyskon ikväll. Önska mig lycka till, så att jag inte bryter ett till finger ;) Det var förra gången jag barnvakt som mitt finger bröts.
Love


DGs monter


Brille in action


Elli kom efter ett tag... långt tag ;)


Danne och Brille verkade ha det väldigt trevligt på Jensen


En trött Elin


Gymnasiemässan

Jag är så sjukt trött, kom hem närmare 1 igår. Var på ett riktigt bra möte i kyrkan. Det var en lovsångledare som heter Roy Fields som var där.
Idag ska jag till gymnaisemässan... Ska stå i DGs monter och representera både skolan och Eventuell.Så om det är någon som ska gå, kom gärna förbi och säg hej. :) Jag kommer stå där med hela Eventuell 9-13. Hörs senare!
Love

Här har ni en bild på Macus

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1117955/images/2009/picture-0423_60784226.jpg




Valentine

Skolan är över för denna termin :) Nu börjar praktiken.
Här är lite bilder från ett skolprojekt vi  presenterade idag i småföretagande. Vi skulle göra ett event/en festival och min grupp valde att göra ett event för alla hjärtans dag.








Sista dagen

God morgon!
Idag är det sista skoldagen denna termin :). Äntligen!!! På måndag börjar praktiken!
Love

Så här ser jag ut idag...

sjal från second hand, kappa från Acne, handskar från MQ, väska från Björn Borg, skor från Tamaris/Scorett.

 


Gårdagens halsband blev dagen skärp

Har man inget guldigt skärp får man ta det man har... I mitt fall blev det gårdagens halsband. Man tar ju vad man haver som Kajsa Varg sa.




Glasögon

Hallå allihopa!
Nu är jag hemma efter ännu en lång dag. Är helt slut. Tror att jag ska gå och lägga mig nu...
Här har ni lite bilder från dagens två pressvisningar. Var på Indiskas och Synsampressvisning som jag berättade innan. Det var riktigt fina saker. Börjar längta till våren och alla kläderna. :)
Love


Smygtitt på Indiskas vår


Jag och modellen Vendela på Synsams pressvisning. Hon har designat otroligt fina glasögon och fick välja ett par (de som jag har på mig):D ... så snart kommer de på posten. Längtar. Vendela var hur trevlig som helst.


I goodiebagen från Synsam fick jag: en bok om make up som Vendela skrivit, presentkort på 300 kr, duoögonskugga från Elisabeth Arden, travelkit och en nyckelring med en putsduk i... och inte att glöm ett par glasögon :)


Från Indiska fick jag en väska, kanelkaffe och ingefärakarameller



SU

Hej bloggen!
Sitter här på bibliotektet med Mikael brevid mig. Ska man få träffa pojkvännen måste man ta sig till universitetet. Kul... Fast universitetet är väldigt trevligt måste jag säga. Och oj, oj, OJ vad jag får mycket gjort här. :) Det kommer bli mer plugga här kan jag säga.
Nu ska jag fortsätta redigera lite bilder till presentationen imorgon.
Love


Ella här

Halloj bloggen Ella här som gärstbloggar! Vi har jobbat hela dagen med presentationen inför vår festival idag. Ganska jobbigt men det kommer bli skitbra!
Elin och Elli siter och trollar fram reklambilder i photoshop medans jag sitter och pillar med powerpointen.
Jaja synd att ni missar presentationen för den kommer bli grym;)
Löööv

Glass

Hallå alla läsare!
Sitter i skolan, Hann gå på 2 pressvisningar, Indiska och Synsam. Berättar med om det senare...
Nu ska vi (jag, Elli, Brille, Ella och Nicole) jobba med en presentation som är imorgon. Gulliga Elli och Brille har köpt glass till oss alla. Puss på er!
Love


Elli och jag

Gratis saker :)

Här är sakerna som jag fick idag. Vissa saker är riktigt bra saker, andra inte...
Love


En canvaspåse från Hemtex, blockljus och te från Rusta, handdukar från Hemtex




Blommig väska från Rusta, armband från KappAhl, presentkort och halsband från Lindex


Presentkortet var på 300 kr. Det var klart den bästa gåvan.


Blommigt bäddset och karameller från Rusta


Om jag inte har helt fel är struten gjord av rustas nya tapeter.


En enorm kopp (kruka). Men vad ska jag ha den till? Någon som vill ha den?



Stockholm fashion week

Nu är jag hemma. Det blev en lång dag...
Nationella provet blev jag inte så nöjd med, men resten av dagen var riktigt rolig. Jag gick på fyra olika pressvisningar, KappAhl, Lindex, Rusta och Hemtex. Är helt slut nu. KappAhl hade den bästa maten, Rusta det bästa godiset, hemtex den mysigaste brassn och Lindex bästa pressgåvan. Träffade även Emma Wiklund på Lindex. Hon var verkligen hur trevlig som helst. Tyvärr fick jag ingen bild på henne... Det får bli nästa gång.

Lägger upp bilder lite senare på allt jag fick med mig hem.
Love


KappAhl har fått en hel del fina saker. Som dessa sandalder. Tyvärr kommer de inte ut förrän i mars... Det är bara att vänta.


Lindex hade en så fin pressvisning



Fick en egen karamellstrut på Rusta


En trött Elin på Hemtex pressvisning



Prov

Nu är det dags för nationellt prov i Svenska B. Provtiden är mellan 8.30-13.30. Känner mig redan trött... Tack och lov köpta pappa en kall lattedrink och några kellogg's special bars till mig.
Love


SFW

God morgon!
Stockholms fashion week är i full gång. Den började i måndag och slutar imorgon. Fick ett sms från min boss och hon undrade om jag ville följa med. Självklart säger man ja om man får ett sådant erbjudande. Vem vill inte få på SFW? Undrar vilka visningar vi ska gå på.
Men innan jag drar på någon visning ska jag till skolan och göra den skriftliga delen av nationella provet i svenska b.
Love
Bilder från förra förra SFW


 


Drink på fingret

Fick syn på dessa cocktailringar från Piagets för några dagar sen. Tänk om man skulle ha en sån här ring på fingret. Antingen skulle man bli råndad efter 5 minuter (i alla fall mina trakter) eller folk tror att det var fejk...
Det är i alla fall en dyr drink som räcker länge. Tur är väl det, för kostar gör den. Men vem skulle betala 79 000 kr för en av dessa ringar?

Södermalmkyrkans kristna skola - Stockholms bästa

Södermalmskyrkans kristna skola har vunnit Stockholms stads kvalitetsutmärkelse. Tillbringade 10 år på den skolan... Kan inte vara stoltare!
Säg vad ni vill om kristna skolor, men den här kristna skolan knäcker! Nu är ju även det bevisat.
Love

http://composit.dimea.se/filebank/adImages/20090203$083258$img$695xMyBVGM3XQCv32730.gif


Biblioteket

God morgon alla underbara människor!
Sitter på bibliotektet idag igen... Mikael skulle även han vara här nu. Vi skulle ses 09.00, men killen är fortfarande hemma. Tror att han kommer om 30 minuter. Förhoppningsvis har han med sig mina pappren som jag glömde hemma hos honom igår. Annars är jag rätt körd imorgon på nationella provet imorgon.

Kommer ni ihåg mitt inlägg som jag skrev i söndags om min eftermiddag (inlägget med rubriken Varför)? Min föräldrar åkte ju till Kista utan mig... men när de kom hem så hade de köpt lite kläder till mig. Fick en tunkia, en munkjacka och en kjol. De är ju bara för söta ibland. Kan lägga upp bild kläderna senare. Mina föräldrar vet hur man ska få mig glad. :)

Dags att sätta igång med franskan.
Love


Bibblan

Sitter på universitetets bibliotek med Mikael. Jag pluggar till matteprovet som jag har imorgon och Mikael till sin tenta som är på fredag.
Love


Prov.

Hallå allihopa!
Provet om arbetsmiljölagen är inlämnat. Svårt? Nej, inte alls. Vi fick sitta och använda lagen och allt... Så onödigt prov! Jaja, nu har jag håltimme i ex antal timmar. Har en franskalektion på 40 minuter 14.45. Ska försöka flytta fram franskan nu...
Love

Idag får det bli en bild på Elina. Hon fyllde år i lördags och ja glöde det helt. Grattis i efterskott Elina! Hoppas du fick en underbar dag!

http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs113.snc1/4950_91617811438_684231438_1995314_425436_n.jpg


Upp och hoppa

God morgon!
Uppe med tuppen... som vanligt. Jag måste lära mig att lägga mig i tid om jag ska gå upp vid 5 på morgonen för att plugga. Jag är helt slut. Vill inget annat än lägga mig i sängen och sova bort denna dag. Behöver min skönhetssömn. Att jag inte lär mig det :P. Såg ut som ett monster när jag vaknade imorse. Blev lite rädd för mig själv. ;) Tack gode Gud för smink!


Varför...

Det är inte min eftermiddag/kväll. Allt började med att mamma och pappa inte skulle åka hem efter kyrkan, så jag fick sätta mig på tåget. Jag missade alla tåg jag kunde missa och när jag äntligen kom på Norsborgtåget blev jag terroriserad av en kille som spelade fruktansvärt på fiol och 2 tiggare som ville ha pengar av mig. De stod säkert en hel minut och höll handen framför mig. Vad fattade de inte? - Jag hade inga pengar på mig.
När jag äntligen kom fram till Alby missade jag precis bussen. Fick traska hem i duggregnet. När jag har typ 300 meter kvar fick jag ett sms av pappa som undrade vart jag var. Jag la på telefonen med Mikael och berättar att jag är snart hemma. När jag frågade var de själva var, svarade pappa att de var hemma. HEMMA!!! De skulle ju inte ens hem. Det var som upplagt att få mig irriterad. När jag lagt luren tappade jag mitt paraply och blev helt lerig. Varför just mig och denna dag som började så bra?!
Pappa hämtade och körde hem mig de 200 metrarna som var kvar. Nödvändigt.
Under tiden jag åt mat frågade mamma mig hur länge Skärholmen hade öppet. Jag berättade att de stängde 17.00 på söndagar, men om de ville handla lite senare kunde de åka till Kista eftersom de stänger 21.00 varje dag. Sen bad jag att få följa med om de skulle till Kista eftersom då kunde de släppa av mig hos Mikael. Men tror ni inte att de åker utan mig?! Suck.





Ballongdjur

Nu är jag hemma. Det blev inget fika med Hannah och Samuel. Mikael hade migrän. Men nästa söndag ska vi luncha. Haha, vi får hoppas på att alla kan då ;).
Idag på söndagsskolan fick jag sjunga, spela teater och göra ballongdjur. Det var min nästsista gång innan jag slutar. Det känns lite konstigt att sluta på söndagsskolan nu när man hjälpt till i ca 8 år. Vad gammal jag låter...
Dags att sätta igång med pluggandet.
Love

http://4.bp.blogspot.com/_KJnkALbwleU/RX9QV-9XqQI/AAAAAAAAAAk/KzaA53x7vG4/s320/balloon-animal.jpg

Gjorde minst 10 hundar och 4 svärd...

 


Ännu ett litet tråkigt inlägg

God morgon alla underbara människor! Hoppas ni sovit gott för det har jag.
Uppdateringen har varit lite sisådär.:P. Jag har haft mycket att göra. Fullt schema. Men förhoppningsvis blir den bättre när jag kommer hem ikväll. Nu ska jag nämligen till söndagsskolan. Sen blir det fika med Mikael, Hannah och Samuel och plugg...
Nu måste jag springa till bussen i regnet. Härligt.
Ha en underbar dag!
Love


Lång dag

Sitter hemma hos Mikael nu. Gustaf är på väg hit. Vi ska ha filmkväll.
Idag har det varit en lång dag. Jag har:
- Haft en stessig morgon. Fick akutsminka mig på tåget...
- Träffat Elli, hennes bror Daniel, Nicole och Mikael och plåtat lite till ett projekt i skolan
- Lyssnat på Händels Messias i Betlehemskyrkan. Mormor och morfar var med och sjöng...
- Och nu sitter jag här...

Nej... nu blir det mat! :)


Bråttom

God morgon allihopa!
Nu är det bråttom... berättar mer senare.
Love


Fredag

Elli sitter och dampar som vanligt. Elin vill ha gästinlägg på sin blogg. Nicole vill att vi ska jobba och Ella jobbar hårt. En fredag precis som alla andra.

Nu fick du ditt gästbokinlägg. Varsegod! :)



Brille - The One and Only

Sjusovare

God morgon alla sjusovare!
Nu har jag pluggat i snart 2 timmar. Gick upp vid 05.00. Är helt slut i kroppen nu. Vill inget annat än bara få lägga sig under täcket och sova vidare. Jag får passa på att sova i bilen ;). Tack gode Gud för att jag har en pappa som skjutsar min till skolan nästan varje dag.
Ha en underbar dag!
Love

http://www.hlasek.com/foto/glis_glis_f7333.jpg


Sova

Nej... Nu får jag ge mig. Jag lägger mig. Kan inte försöka sitta och låtsas att jag pluggar när jag istället försöker tänka ut vad jag ska ha på mig imorgon. Kan inte fokusera på naturkunskapen längre. Det får bli att jag går upp kl 05.00 helt enkelt och plugga till morgondagens prov. Förhoppningsvis kommer jag upp i tid och får allt som jag ska gjort.
God natt!
Love


Gästblogg

Jag har tappat all respekt för ekonomi, både för disciplinen och för dess utövare. Sitter och tentapluggar genom att titta på s.k. a-studenters tidigare tentor och vad de svarat på olika frågor. Och generellt har svaren varit pissdåliga men ändå genereat full poäng; de har kladdat ner precis allt de vet om marknadsföring huller om buller i en total avsaknad av stringens. Som jurist tar man sig för pannan, hade man skrivit så på en juridiktenta hade man fått en stor fet nolla i rött, följt av en arg s.k. smiley... vad man kallar det då, angrey?

Desto trevligare var att jag fick hem rören jag beställde för ett halvår sen (känns det som), alltså rören till gitarrstärkaren jag restaurerar. Av någon anledning ville det inte funka ändå. Den funkade ju förut, så jag vet inte vad som fallit sönder den här gången. Men det är okej antar jag, har blivit mitt hobbeyprojekt, så det är kanske inte längre målet utan resan som är det roliga.

Nä, flingor och en family guy på det här kanske?

You know you love me
XoXo

//Mikael

Hemskt

Det är frukansvärt. Vilken katastrof! Jag har ingenting att ha på mig imorgon...! Någon som har en idé? Jag hinner verkligen inte få någonting rent heller.... Varför tvättade jag inte igår?




Klassfoto

Klassfotot har kommit. Haha, alla ser så bleka ut.
Jag behöver åka utomlands så jag får lite färg :P

http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs041.snc3/12837_175460461823_718246823_3046000_3224085_n.jpg


Framstidsdagen

Hej alla glada och ni mindre glada!
Nu sitter vi här i Shanghai och väntar på att någon ska predika för oss om något som jag tror är ganska ointressant.
Men men...Dagen har börjat lungt och vi ska senare dra iväg till Paris, can't wait;)
Just nu sitter Jag, Martin och Elin längst fram för att inte somna...Elin är förresten lite blåslagen från sin laserbehandling igår, stackarn;o
Jaja nu börjar vi så vi får se om vi överlevt, bara att vänta och se;)
Puss och kram
/ Ella :)


En liten bild på Elin för att pynta inlägget;)

 

 


Gräv upp jordgubbarna

Hahaha, Mikael!
"Om jag var en såndär divakändis skulle jag kväva nyuppgrävda jordgubbar i flingorna varje morgon... Man gräver väl upp jordgubbar, eller?". Hahahah någon som vaknade upp utan IQ?  ;) Jag älskar dig Mikael, trots att du åt upp mina jordgubbar. Det här gjorde min dag!  Man plockar jordgubbar... Lilla älsklingen.




Blå

Nu sitter jag hemma hos Mikael innan jag ska åka vidare till SÖS. Det gick bra på laserbehandlingen. Vi gjorde lite test för att nästa gång se vilken styrka jag behöver.
Det kände som en gummisnodd släpptes mot armen. Ont gjorde det...


Nu syns födelsemärket ännu mer...







Laserbehandling

God morgon mina underbara läsare!
Nu åker jag till sjukhuset. Äntligen ska jag få ta bort mitt födelsemärke. :)
Ses senare!
Love


Sjukhus

Imorgon blir det sjukhusbesök för hela slanten. Kl 9.00 ska jag vara på ljuskliniken för att göra en laserbehandling på Karolinska. Vid 13.45 är nästa sjukhusbesök. Ska till SÖS på röntgen igen för att kolla upp fingret.
Är lite nervös inför morgondagens behandling. Äntligen ska mitt fula födelsemärke bort, sen har jag har ingen aning om vad som kommer att hända...
Nu måste jag fortsätta i mitt pluggande. Franskaprov på torsdag och naturprov på fredag.
Love

http://sofiefastesson.files.wordpress.com/2009/09/sjukhus.jpg


Paparazzi

Titta vad ja hittade i mitt i Nacka. Vi är tydligen mid i mitt värmdö också.



Nicole gästbloggar

Hallåå alla bloggläsare på elins blogg! Kul att ni tittar in här.

Elin vill att jag ska skriva att hon är vacker men det var väl ingen nyhet så det blir lite tråkigt, istället vill jag säga:
Tack elin för att jag fick låna din penna till provet.

Vad gör Elin nu då? Här får ni lite av hennes konversation med Elina just nu.

Elin- Åh vad kul!
Elina- Sandraa
Elin- så fick jag ett svar, jag ba hur tänker man, jag ba jag kan tyvärr inte, det är bara Ulrika som tycker om mig...

Mer kunde jag inte skriva för Elin fattade vad jag gjorde..typiiiiiskt. Aja, vet att ni längtar tills nästa gästblogg by me men ni får väl hoppas att jag lyckas komma åt Elins dator när hon minst anar det ;)


Min blogg är inte lika rolig om elins men ni som inte har något bättre för er kan ju gå in dit och lyssna på lite uppiggande musik, klicka HÄR

Ha en bättre dag än mig allihopa, för vissa som går på en jääättebra skola (hör ironin) slutar 16.50 (!!!) idag.. PUSS

Pappa

God förmiddag!
Nu är idrottsprovet över. Tycker att det gick bra. Hoppas på att det leder till hela vägen fram...

Fikade med min älskade pappa imorse som dessutom fyller år idag! 44 år blir han idag. Grattis till honom! :)

http://photos-b.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v653/58/102/644273119/n644273119_1174476_4655.jpg


Glad

Känner mig så glad och lycklig att jag inte riktigt vart jag ska ta vägen. Tror att jag ska ta och lägga mig :)
God natt underbara ni! Hoppas ni har haft en lika bra dag som mig.
Love

Älskar dig <3



Derivata

Hallå allihopa!
Sitter hemma hos Mikael efter många turer med bussen. Fick nämligen åka till universitetet för att hämta nykeln, men nu sitter jag här i alla fall helt själv.
Kände mig helt död efter mattelektionen imorse. Näsan rann jag nös var 5 minut, ögon kliade och dunkade. Jag är förkyld och sen var det derviata för hela slanten. Läraren körde verkligen hårt med oss. Att ha matte kl 8.30 på en måndagmorgon är inte det lättaste. Men nu känner jag mig levande igen :)
Dags för att sätta igång med allt plugg. Sen blir det pannkakor :) Det gäller att lägga gasen i botten nu, bara 2 veckor kvar till praktiken.
Love


Datorn

God morgon alla underbara läsare! :)
Välkommen till upp till en ny dag med nya möjligheter!
Idag händer något stort. Jag kommer att lämna dator hemma. Måste dra ner mitt beroende :P,plus att ryggen blir gladare. Det kände onödigt att ta med den idag när jag har en mattelektion 1,5 timme, 5 timmars hål och sen har jag en franska lektion på 40 minuter.
Ha en underbar dag!
Love

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1117955/images/2009/img_6477-copy_59592872.jpg


Söndag

Nu är jag hemma från en lång dag i högklackade skor. Mina fötter är trötta och i desperat behov av lite massage. Jag var varit på gudstjänst, lunchat med Mikael, gått på ledarskolan, handlat en farsdagpresent, fikat och gått på promenad med Mikael. Vi firade 1 år och 3 månader idag. Kan knappt tro det själv.
Vet ni förresten vem vi såg på café fåtöljen? Ingen mindre än Peter Siepen. Haha, andra gången jag sett honom där. Han har bara för rolig klädstil.

Halvbra bild på mig, Mikael blev i alla fall bra ;)

 

Stockholm är bra vackert. Synd bara att det är inte är mer upplyst...

 

 


Elin = Scrooge?

Filmen var bra och tro det eller ej, men jag fick lite julkänsla efteråt. Innan filmen ville jag varken se eller höra någonting som hörde julen till förrän första advent. Tror att det blev lite för mycket för mig när jag upplevde julen i augusti. Jag har gått omvägar för att inte gå in i julavdelningar på matbutiker och köpcentrum, hållt för öronen när folk sjungit eller spelat julmusik, ryst när klasskompisarna druckit julmust och blivit äcklad av att folk äter pepparkakor. Man kan säga att jag varit lite som Scrooge.
Men nu efter filmen är jag som nyfrälst. Jag har fått julkänslor. Börjar nästan längta till första snön lägger sig och till julen.

Det var jag, Mikael, Sara, Oskar, Mamma, Mattias och Joel som gick på bio.


En julsaga

Det blir en rolig lördag i alla fall... Vi ska på bio, och tro det eller ej men vi ska se en julsaga. Jag ska se film om julen i november. Det är helt sjukt att jag gick med på det ens. Så envis jag har varit med att julen inte får komma förrän 1:a advent. Man kan visst ändra sig...
Love

http://images.dailyradar.com/media/uploads/cine/story_large/2009/07/11/imagemovie_____.jpg


Mamma

Hittade lite bilder från Mammas plåtning som var i onsdags.


De noppade ögonbrynen, sminkade, färgade och klippte håret på henne.






Visst blev hon fin :)


Resultatet kommer troligtvis ut i en veckotidning i januari.


Dålig bild... men jag var där och bloggade och kollade på mamma. Fick även rycka in och jobba lite.


Lördag

God morgon alla! Hoppas ni har sovit gott.
Det är lördag och jag har ingenting att göra. Egentligen är det en lögn, har jag en massa skolarbeten, men jag känner mig lite för lat för att börja. Men det är inget "roligt" som händer idag, i alla fall inte för mig eftersom jag fortfarande smittar. Jag får väl ta ett bad senare ikväll så jag har någonting att se fram emot. :) Nu ska jag försöka få i mig något mer än lite jucie, en clementin och 4 körsbärstomater.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1117955/images/2009/img_5758-copy_56091104.jpg



Gästblogg

Elin, kolla vad snygg jag blev av att byta till sockerfria flingor! Haha, man ska så inte ge mig lösenordet till saker man bryr sig om, jag kommer bara att missbruka förtroendet. Alla damer får kolla bort nu, för nedanstående bild är bara till för att muntra upp stackars sjuka Elin... och för att jag gillar min egen avbild väldigt mycket, men mest för att Elin ska glädjas över vilken snygg pojkvän hon har.








Mellanrum - jag gav dig tillfället att kolla bort. Nu är det inte mitt fel länge om du scrollar vidare och jag tar härmed inget som helst ansvar...







Oh yeah, read them and weep

 


Myskläder

Nu har jag bytt om från paljettklänningen till någonting skönare - leggings, linne och munkjacka. Det är första gången på länge som jag inte är i kyrkan på en fredagskväll. Kände att jag behövde få vila ut. Tyckte även att det räckte med att smitta ner hela skolan plus några hundra besökare med vinterkräksjukan.
Dags för mig att sminka av mig och lägga mig för att sova. God natt alla underbara människor!
Love

Det är rätt stor skillnad mellan mina myskläder hos Mikael och de som jag har hemma. Haha, jag ser ut som en korsning mellan en barbapappa och michelingubben.

 

http://emes.blogg.se/images/2008/barbapapa_1__1210196664_1838246.jpghttp://www.rollersmc.se/articleImages/1290/Michelingubbe.jpg



DesignDay är över

Vilken dag! Det har nog varit en av de hektiska dagarna i mitt liv! Är helt slut. Telefonen har ringt stup i kvarten, sakar har fattats, lärare som vill att man ska göra vissa saker osv. Men trots allt detta blev DesignDay riktigt lyckat måste jag säga. Hoppas alla andra som var där tyckte det med. Tror att DesignDay aldrig varit bättre.
Den här dagen kunde ha gått hur som helst om det inte var för våra hjältar/funktionärer. De har hjälpt oss med allt, från att handla, bära stolar till att göra goodiebags. Tusen tack till: Ella, Charles, Felix, Micke, Ellen, Christofer, Elias, Anton, Erik m.m. Ni var helt underbara! Och inte för att glömma Elli och Brille, ojojoj, vilka underbara medarbetare jag har! Vi är bäst, helt klart! Love you guys! <3

Fler bilder läggas upp när jag fått de från vår fotograf.
Love

Elli jobbar på förfullt med powerpointen

 

Det gjordes nog 700 goodiebag

 

Några av våra funktionärer

 

Ellen, en riktig pärla, satt och häftade ihop massa papper.

 

Ett stressat men glatt Eventuellgäng :)

 

Catwalken

 

Dieselverkstaden under uppbyggnaden av utställningen

 

Lampor byttes ut

 

1:ornas husmodeller

 

Jag och några killar fick skynda oss till matbutiken och köpa 20 paket salta pinnar, 30 flaskor mineralvatten/cider, 900 plastmuggar och 5 leksaksbilar.

 

Erik, Christofer och Elias

 

Christofer och Micke leker med bilarna

 

Trappan belystes

 

En massa folk

 

 

Elli med sin pojkvän Danne. De var så fina tillsammans :)

 

En dålig bild... Men här är en bild på kvällens paljettflickor/värdar ;).

 


4 biljetter

God morgon!

Elli, om du bad för mig så tror jag att det hjälpte. ;) Känner mig mycket bättre från igår. Jag varken skakar eller kallsvettas längre och sista gången jag spydde var i igårförmiddg. Jag ska nog försöka ta mig till skolan idag...
Elli och Marcus ringde mig för ett tag sen. De var redan i skolan och förberedde. De är helt underbara! DesignDay kommer nog bli kanon! Förresten... jag har 4 biljetter (3 om Mikael kan komma) till DesignDay och modevisningen som är kl 18.00, om det är någon som vill gå är det bara att ringa mig så fixar jag det.
Love

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1117955/images/2009/img_5365_56320943.jpg

Vi är ju Eventuell :)




Usch

Usch, vad jag avskyr att vara magsjuk. Det är nog det värsta som finns. Låg över toalettstolen i en timme imorse. Resten av dagen har jag tillbringat min säng. Har kallsvettats och skakat något extremt. Usch. Sen har mobilen ringt flera gånger och alla telefonsamtal har inprincip bara handlat om DesignDay. Jag undrar verkligen hur det kommer gå imorgon. Det är så sjukt mycket att förbereda... och här hemma ligger jag och spyr.
Gode Gud gör så att jag blir frisk tills imorgon.

http://www.mynewsdesk.com/files/4b81a3d5e8e742f2f0cbb0db6b31c68f/resources/ResourceWebImage/thumbnails/design_day_logga_large.png?1256734520

Hemma från skolan idag

Varför just jag och just nu?! Det är ju DesignDay imorgon. Varför kunde jag inte spytt förra veckan när alla andra i familjen var magsjuka. Suck.


Starstudio

Mamma är plåtas... Hon är så fin! Sitter här på starstudio och väntar på henne. Pappa kommer snart och hämtar upp oss. Sen åker jag till pappas jobb för att plugga medan han och mamma är på cellgrupp.

Jag har fortfarnade så sjukt ont i armarna och axlarna. Har burit en massa papperskassar och sesamkakor. Jag är akut behov av massage. Någon som är frivillig?

http://www.hongkong.grand.hyatt.com/hyatt/images/hotels/hkggh/spa_massage_masthead.jpg


Ont i armarna

Jag har sååååå sjukt ont i mina armar, Har burit en tung låda med en massa påsar genom hela sickla köpkvarter. Håller seriöst på att dö. Nu åker jag och Elli till mörby centrum. Vi ska hämta lite saker till DesignDay. Berättar mer senare.
Love

Klistermärken

Våra klistermärken från stickit har kommit!!! Tyvärr saknas ett klistermärke till en dator, så jag blev utan.


 


Inför Designday

Nu är det sjukt mycket som måste bli klart innan Designday. Saker ska hämtas, goodiebags plockas ihop, personer ska ringas, utställningen ska plockas upp. Hur ska tiden räcka?

http://www.mynewsdesk.com/files/4b81a3d5e8e742f2f0cbb0db6b31c68f/resources/ResourceWebImage/thumbnails/design_day_logga_large.png?1256734520


Rött piggar upp tillvaron

Hade som jag skrev tidigare inlägg att jag hade röda naglar och röda läppar idag. Tyckte det var dags att vara pigga upp tillvaron lite nu under hösten.

 

Röda naglar med depend... Fast de ser lite orangeröda ut på bilden.

Röda läppar med l'absolu rouge (Lancôme). Fick det av pappa efter jag hade skrivt en kulturstudie om de röda läpparna.

'

 


Julgran

Nu har det börjat julpynta Stockholm. De har börjat sätta upp den stora julgranen på skeppsbron. Varför just nu!? Det är en månad kvar till jul. Snälla, någon måtta får det vara.

 


Mikael tröja

Här har ni med mig utanför slottet. Kände mig som en turist när mamma tog detta kort. Men jag behövde ha en bild på min fina outfit. :P Har nämligen Mikael t-shirt på mig idag. Det är bra att ha en pojkvän som man kan låna kläder från.

Ett tips till er alla som går med högklackat: Skippa klackarna när/om ni ska till gamla stan. Det är så sjukt jobbiga att gå på kullerstenar. Ni slipper riskera att vrika fötterna och sen mår även klackarna bättre...

Kappa från Acne, t-shirten är Mikaels (lee), svarta jeans från H&M och stövletterna kommer från Tamaris.

Hade även röda läppar dagen till ära.

 

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1117955/images/2009/bild-219_55562301.jpg

 



2009.11.03

Hemma! Äntligen. Vad jag längtat efter min säng. Det har varit en innehållsrik dag idag. Vet inte riktigt vart jag ska börja. Men jag kan väl ta dagen i ordning. Ska försöka korta ner det så mycket jag kan, så ni slipper läsa så mycket...
Dagen började med sovmorgon, det var underbart. Gick upp någon gång runt 8 och gjorde mig iordning för att åka till SÖS. Åkte till SÖS runt 11. Väl inne hos läkaren fick jag reda på att jag måste röntga handen igen. Kul. Tror att det är tredje gången nu. Efter läkarbesöket åt jag och mamma en snabb lunch på sjukhuset för att sen åka till Stadsmissionens huvudkontor, där jag skulle hämta upp lite bössor och broschyer till DesignDay. Sen blev det en lång mattelektion med tangenter och sekanter. Matte C är rätt roligt. :)

Jag och Mamma utanför slottet

 

Stockholm i mitt hjärta.

 

900 broschyrer och 2 bössor från Stadsmissionen

 


Efterlyst

Vart har mina bilar tagit vägen? Ställde ut de på skolan sommarutställning, men nu vet ingen vart de är...

 

 

 

 

 


Dagen

God morgon!
Idag ska jag till stadsmissionen och hämta x antal pins och broschyrer till Designday, handklinken på sös för att kolla upp mitt knakande lillfinger och sen blir det skolan...

Nu är det bara 3 dagar kvar till Designday, 2,5 veckor till praktiken och 29,5 veckor till studenten! :)


Mikael kom hem

Är hemma hos Mikael och pluggar. Sitter här helt själv. Mikael är på tenta och hans föräldrar åkte precis för att handla. Det känns konstigt. Hoppas Mikael kommer snart.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1117955/images/2009/vi_56679279.jpg

 


Det går bra nu

Fick reda på att jag fick godkänt samt några vg-poäng på naturkunskapsprovet som jag gjorde förförra veckan, och jag som trodde jag skulle få ig. Även mina labbrapporter blev godkända. Helt otroligt! Det går bra nu...


Studentmössa

Nu är studentmössan beställd! :)


Stand up

Nu har jag äntligen kommit hem. Fick skjuts av den bästa pojkvännen man kan ha ;). Om inte han hade skjutsat mig skulle jag inte kommit hem förrän om typ 2 timmar till. Mina bröder var nämligen på någon spelning...
Dags att sova. God natt allihopa! Sova så gott!
Love

Här är lite bilder från talangtävnligen. fler bilder kommer imorgon.


Nedräkning


suddig bild på juryn.


Mikaels cellgrupp.... Mike, Mikael, David, Gustaf, Yosef och David. Bakom står Josefin, Elin, Elin och Johanna.

RSS 2.0