Duracellkanin

Halloj i stugan!
Klockan är 00:18 och fröken Freiman är på högvarv. Måste påminna mig själv om att kanske ta det lite lugnare med kaffet. Känns lite väl mycket med sex koppar... Aja, det är bara till att skylla sig själv. Men sen känner jag mig som en duracellkanin av all inspiration som jag har för tillfället. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till... Känner mig så otroligt preppad, livet är verkligen så underbart och spännande!!! :) Och jag längtar så till den 6 april... då händer något väldigt kul...!
Men hörrni,  man kanske ska försöka sova iaf. Har en fullspäckad dag framför mig. God natt alla underbara människor!

2 to go

Har lämning på tre olika jobb idag. Ett är precis lämnat. Behöver kaffe innan jag sätter igång med att tokjobba med de andra två... men orkar inte ta mig iväg för att handla nytt kaffe och mjölk. Någon som känner för att göra en insats åt fröken Freiman? Utlovar en stor kram, tusen tack och en en fika på stan någon dag. :P

Tretum AB

Var och styla min kära fars företags (Tretum) monter idag (de ställer ut på Kistamässan).. Här har ni lite bilder som min älskade mor tog under tiden som jag höll på...
Jag hade med mig en massa grejer
Så här såg det ut innan jag började....
Under tiden 
.... och efter

Kvällskurs

God morogn alla underbara!
Vet ni vad?! Det är tisdagen den 27 mars idag, vilket innebär att jag börjar min kvällskurs "Mode, makt och män" ikväll. :) Wooho! Känner mig så otroligt taggad för att plugga igen. Känner hur det sprudlar i kroppen av förväntan. :) Men först blir det en massa jobb.
Loove!

Lämning

Gomorron, gomorron, gomorron!
Är det inte underbart att det är måndag idag?! Jag älskar måndagar! :)
Idag blir det jobb, jobb och jobb + lite träning ikväll. Den här veckan har jag 3 olika lämningar + lite annat smått och gott, så det gäller att vara effektiv till max. Älskar att ha fullt upp, så det här kommer bli en riktig kanonvecka!
Nu ska jag hämta lite kaffe och sen sätta igång med allt.
Ha en fantasisk dag allesammans!
Looove ¨

Göteborg bjuder på

Övningskörde ner till Göteborg igår (pappa skulle på något jobbmöte...), och denna härliga stad bjöd på:
  • Fantastiskt vårväder (15 plusgrader i skuggan)
  • Trevligt sällskap och rundtur i Göteborg av min gamla vän Jakob
  • God glass (årets första)
  • Snygga människor
  • Rusningstrafik
  • Män i alldeles förstora kostymer
  • Fruktanvärt uppdrädande av Young blood i Nordstan
  • Dramatik och fantastisk mat på restaurang Räkan
Nu ska jag mysa lite med min familj.
Looove!

Mr Jonsson

Tillbaka på studion efter en plåtning med denna herre ute på stan. Nu blir det lite jobb innan jag drar vidare till en annan fotografering. Spännade!

Plåtning

Dagens plåtning är färdig. Nu ska morgondagens plåtning läggas ihop. :) 

Bra start på morgonen

Nu blir det jobb på studion. Ska lägga ihop dagens fotografering :)
Ha en underbar dag allesammans!

Vår

Igår kom äntligen min julklapp till mig själv... :)  Vill hem och läsa, men först lite jobb och ett planeringsmöte i kyrkan.

Härligt hemma 2

Här kommer lite behind the scenes-bilder från plåtningen för Härligt Hemma:

Härligt hemma

Nämen titta vad jag hittade i tidningstället i matbutiken...

Plåtning

Hallå alla underbara människor!
Hoppas ni har haft en härlig helg! Min helg har varit superbra! :) Hade bland annat en plåtning i lördags. Längtar efter att se slutresultatet!
Här har ni lite bilder:
Foto: Hannah Hedin/Lilac, Fotoass: Emma Elsässer, Styling: jag (Elin Freiman) Makeup: Andrea Engström/Lilac, Hår: Galina Medina Nurmi, Modell: Lovisa Ekholm
Lovisa och Galina
Hannah och Andrea
Jag och Emma

Vart var cafékvällen?

Det har kommit till insikt om att jag har skrivit  fel i inlägget "Söndag". Skrev: "Ville egentligen bara berätta att ni som var i kyrkan i fredags missade den bästa cafékvällen!" Vart var cafékvällen? :P Självklart missade jag ett litet inte där. Det var alltså ni som inte var i kyrkan förra fredagen som missade något. Tänk vad ett litet ord kan göra... eller för den delen ett frågetecken. Hade min älskade storasyster sovandes här i natt, och det var vårt heta samtalsämne. Tänk om man skulle sätta frågetecken efter slogans istället för utropstecken. Hade blivit väldigt roligt. Nike- just do it?, Botkyrka - långt ifrån lagom?, Vanish - Lita på rosa? eller varför inte L'Oréal - Because you worth it?.
Nej, nu ska jag sitta med något så roligt som bokföring. Ha en underbar allesammans!
Loove
Älskar dig!

Vad händer?

Vad är det som händer med mig?! Jag har lust att baka, och inte bara baka vad som helst, utan baka bröd och bullar. Det har nog ALDRIG hänt tidigare! Tror det är något fel på mig... kan det vara någon form av undermedveten ålderskris? Den som vet får gärna komma med svar... Jag känner ju knappt igen mig själv. Jag vet att jag egentligen avskyr att baka och laga mat, men nu är det typ det enda jag vill.... det är som jag inte känner mig själv. Känner mig lite panikslagen. Kan det vara identitetskris? :P
Nej, nu ska jag göra scones. Om ni känner er sugna på kaffe med nybakta scones med smör och marmelad är det bara att komma förbi, jag är hemma hela dagen.
Puss och kram på er!

Vårtecken

 

... inne som ute... Tusen tack Johanna för de fina tulpanerna och Victoria för rosen som jag fick på födelsedagen




Söndag

Hola gatos!
Här sitter jag i mina mjukisbyxor och lyssnar på lite musik. Ska snart sätta igång kaffet och jobba lite. Har en text som ska bli klar tills imorgon, och sen lite annat smått och gott som måste göras...
Ville egentligen bara berätta att ni som var i kyrkan i fredags missade den bästa cafékvällen! Hoppas att se er där nästa vecka. Ska försöka lägga upp lite bilder från i fredags, men under tiden får ni nöja er med denna bild på mig.
Looove

70's Party

Hallå alla underbara människor!
Här sitter jag på studion och jobbar på för fullt. Snart ska jag iväg för att dekorera kyrkan, för ikväll blir det party! Vi ses i kyrkan allihopa, och glöm inte 70-tals kläderna hemma!
Loove

21 år

Igår var det ingen vanlig dag för igår var det min födelsedag..... 21 år. Känner mig lite gammal. Det börjar kännas i lederna :P Men jag hade en fantastisk dag, först assade jag på en plåtning och sen var det middag hemma hos Hannah med Johanna och Victoria. <3


Helgen

Hallå alla underbara!
Hoppas ni har haft en härlig helg! Min helg har varit fantastisk! Har njutit av det otroligt vackra vädret, god mat och underbara vänner.
Nu ropar Johanna på mig, ska slinga hennes hår... sen blir det en jobb.
Loooove! 

Behind the scenes

Här kommer lite behind the scenes-bilder...

Norska KK

Här är ett jobb i Norska KK som var med och assade på...
Stylist: Annika Nordström, Foto: Helen Karlsson

Första mars

Hallå alla underbara!
Här sitter jag i min lägenhet och känner mig rätt slut. Haft lämning på ett jobb idag, varit på Cinderallabåten och fixat lite med smyckesmärket Våga:s monter, tagit några promenader och tränat. Funderar på om man ska gå och sova. Har en fullspäckad morgon framför mig.
God natt!

Är det inte helt sjuk att det är första mars idag? Vart tog januari och februari vägen?!

RSS 2.0