Brodern min

Naaaaw. Jag måste nog ha en av världens gulligaste storebröder! Han kom precis in till köket och frågade om han skulle göra varm choklad till mig. :) Precis vad jag behövde för att komma igång med läsandet.


Bara början...

Oj, vilken lång dag det var idag. Jag är helt slut.
Min dag började med introduktion av modevetenskap kl 8-10, därefter skattade jag ett universitetskort och köpte jag lite böcker innan jag begav mig vidare till studion för att jobba. Efter 6 rätt meninglösa timmar på jobbet på grund av att vi inte hade något internet, åkte jag hem för att vara barnvakt åt 4 småsyskon och en systerson.
Nu har jag äntligen fått de små liven i säng och nu ska jag försöka sätta igång med att plugga. Känner redan hur ögonen går i kors. Undrar hur det här ska gå. Önska mig lycka till! :)

Köpte 4 böcker på universitetet idag + 3 kompendium sen beställde jag med hjälp av Mikael ytterligare 10 böcker via internet... Vad har jag gett mig in på?

Kalla fötter

Såg precis mitt schema över modevetenskapen. Pust. Jag kommer få fullt upp i höst kan jag säga. Vet faktiskt inte hur jag kommer klara det här. Börjar få lite kalla fötter... Tur att jag har Gud och en underbar pojkvän som stöttar mig. :)
Glöm inte att vara med i min lilla tävling "vad jag gör" och vinn en date med mig (jag bjuder på fika) ;)


Då sitter man på sin första föreläsning på...

dsc00697 (MMS)

Då sitter man på sin första föreläsning på universitetet


Höstväder

Usch, vilket väder vi har idag. Det riktigt höstväder, det regnar och är riktigt rugit ute. Det är såna här dagar som man är tacksam för att man jobbar i en källare. Nu sitter jag här och försöker kolla mailen, men internet krånglar så det går inge vidare.  Så jag får väl hitta på någonting annat att göra. Får nog ta tag i den där pappershögen på mitt skrivbord med artiklar som sorteras in i olika pärmar.

Ha en bra dag!

Love

 


Friskoledagen

Haaallååååååå!
Jag vet... jag är superdålig på att uppdatera bloggen på helgerna. Det är för att mina veckor är väldigt intensiva och då försvinner all orka att göra någonting på helgen. Hoppas ni står ut med att jag inte bloggar på helgerna... men jag ska försöka bli bättre på det här. :)

Här kommer lite bilder från friskoledagen som var idag i Kungsträdgården. David Castañeda var där och körde 2 låtar från sin skiva så Mikael var också där och spelade gitarr.


Snygg-Elin

David

Min otroligt snygga Mikael

Min lillebror Viktor gick med min fasters kamera i högsta hugg

Tävling - Vad gör jag?

Nu kör vi igång en tävling har på bloggen. Den personen som kan gissa rätt på vad jag gör på den här bilden bjuder jag på fika. Ni har fram till onsdag på er, så det är bara att gissa på! :)

Efterarbete

God morgon!
Nu är jag på jobbet och ska fortsätta med allt efterarbete som det blir efter en plåtning. För mig innebär det att beskriva alla kläder som fotograferats, ta reda på material, storleksintervallet och pris, och att paketera skicka tillbaka kläderna till respektive ställe. Det tar brukar ta några timmar och eftersom jag har lite fler saker att göra förutom det, gäller det för mig att sätta igång.
Hoppas ni får en underbar dag!
Love

Inte enligt planerna

Haaallluuu!
Nu är jag äntligen hemma! Vilken dag det har varit. Pust. Nästan ingenting gick som jag hade tänkt och planerat. Skulle på Oriflames pressfrukost men den fick jag hoppa för att jag skulle kunna hämta ut min beställning från HM på posten. Skulle på Max factors presslunch men den fick jag oxå hoppa eftersom dagen plåtning blev inte riktigt som planerat. Sen var tanken att jag skulle på invigningen av Happy socks butik men även det fick jag hoppa för att jag hade ingen lust att komma dit med blött hår efter träningen. Aja. Dagen ingen inte som planerat men det gör inte så mycket. Det blev trots allt en riktigt bra dag. :)


Dagens plåtning...


Vilken lång dag det blev idag. Först plåtn...

dsc00691 (MMS)

Vilken lång dag det blev idag. Först plåtning hela dagen, sen 2 pass på gymmet och nu blir det äntligen middag inne i stan med pappa


Nu är det plåtning

dsc00690 (MMS)

Nu är det plåtning


Höstens underkläder på Lindex

Här är lite bilder från Lindex:s pressvisning som jag var på idag. De visade höstens underkläder och bjöd på afternoon tea.



Såna här vackra rosor vill jag ha på mitt rum



Skor!

Jag har köp nya skor och inte ett par utan tre!! :) Åh vad jag älskar att köpa skor!
Här är bilder på två av skorna, jag fick nämligen inte med mig det sista paret hem. För er som känner er sugna på att köpa likadana finns de på dinsko för 499 kr/st.




Till Elli som vill veta vad jag dricker för något på vimmelbilden så är det inget mer märkvärdigt än vatten. Och till Anonym som undrar vilket World class jag tränar på så tränar jag på World class på Nybrogatan (men jag har stockholmskortet så jag får träna på alla world class här i Stockholm).

Lunch

Hallå!
Här sitter jag på jobbet och ringer efter skönhetsprodukter som vi ska skriva om, men ingen svarar eftersom alla har lunch nu så då passar jag på att blogga lite istället. Jag ska snart iväg och köpa lunch och bege mig till Lindex för att kolla in deras senaste kollektion. :)
Ha en underbar dag!


Vimmelbild

Hittade den här bilder på mig och Jessica på Resumés hemsida. Det är en vimmelbild från fashionweek, då Favoptic presenterade sina nya glasögon.
Så jag ser ut. Kunde de inte tagit en bra bild åtminstonde?

Fler bilder från deras event hittar ni här.

Dagens

God morgon! Hoppas ni har sovit gått för det har jag! :)
Idag ska jag till universitetet och registrera mig till kvällskursen Kläder, kropp och identitet I som jag ska gå i höst, och förhoppningsvis ta en kopp kaffe med Mikael när jag ändå är där och han på biblioteket. Stackare har 2 tentor att göra den här veckan så vi hinner knappt ses någonting, så det gäller att ta vare tillfälle man får. :)  Sen blir det pressmöte på Berns, fika med Ella och till kvällen ska jag sova över hos min älskade syster.
Nu måste jag göra mig iordning.
Ha en underbar dag!

Förra veckan var jag på Berns under fashionweek, nu blir det Berns igen fast denna gång är det ett pressmöte med Sally Hansen som gäller.

Veckan som gått

Ursäkta den dåliga uppdateringen med jag har haft fullt upp med jobbet. Det är mycket som ska fixas och då blir bloggen lidande. :P Hoppas ni klarar er.
Det är så mycket roligt som händer hela den här veckan, som idag var jag på releasefest för en ny tidning (yourlife), imorgon ska jag på någon presslunch och på onsdag är det pressvisning hos Lindex m.m.
Nu måste jag sova så jag orkar med allting som ska göras denna vecka. God natt alla!

Här kommer lite bilder från veckan som gått










Returnering

Är jobbet och håller på med att returnera alla kläder, skor och accessoarer till resprektive presskontor. Det tar sin lilla tid. Tror att jag hållt på i 4 timmar med att vika kläder och sorterat skor. Tack och lov är jag klar snart. Pust. Så här såg mitt rum ut innan jag började...






KappAhls nya vintagekollektion

Hallooj!
Här ligger jag helt utmattad på min säng. Det är sjukt vilken träningsvärk jag har. Jag var nämligen för bara några timmar sen på ett bodypump-pass på Worldclass, och det är helt sinnes vad jag har ont. Mina ben och armar var som spagetti efter passets slut och är det fortfarande. Jag kommer har rejält med träningsvärk imorgon...
Här kommer lite bilder från KappAhls pressvisning som jag var på idag. De visade upp deras nya vintagekollektion som känns väldigt "tusen och en natt". Kollektionen kommer ut i butik i oktober så det är bara att hålla ögonen öppna.
Nu måste jag sova. God natt allesammans och sov så gott!




Gold digger

Här är det full ös på jobbet. Vi håller på med en gör-om-mig-plåtning samtidigt som jag håller på att leta priser på alla kläder som vi hade med på förra plåtningen... och det är inte det lättaste måste jag säga, men det grejar jag. ;)
Var på Gold diggers pressfrukost imorse på NK och kollade in deras senaste kollektion. Här kommer lite bilder från det.



De här korsörhängena vill jag ha!



Ewa iWalla S/S 11

Hallå, hallå!
Här sitter jag i min säng och är helt slut. Fötterna värker efter 2 heldagar i pumps (vad är fashionweek om man inte har ont i fötterna?) och jag är oerhört trött, tror jag gäspar minst en gång/minut. Fotmassage skulle inte sitta helt fel nu. Någon som känner sig villig? Mikael?
Jag måste verkligen lägga mig nu om jag ska orka upp imorgon... Morgondagen börjar nämligen redan 8.30 med att Golddigger visar sin senaste kollektion och frukost (hoppas jag i alla fall för då slipper jag gå upp så otroligt tidigt) på NK och fortsätter sedan med plåtning på studion och KappAhls pressvisning. Ännu en fullspäckad dag på jobbet. Jag älskar mitt jobb! :)
God natt allesammans och sov så gott!
Love

Här är lite bilder från Ewa iWallas visning










Dr Denim Jeansmaker S/S 11
















Nu är det dags för Ewa iWallas visning

dsc00684 (MMS)

Nu är det dags för Ewa iWallas visning


18 augusti

Jag är tillbaka på jobbet från Dr Denims visning. Nu gäller att få en hel del gjort innan jag och Jessica ska på Favoptics pressvisning på Grand Hôtel som är om 2 timmar.
Lägger upp fler bilder senare.
Ha en fin dag! 



God morgon! Nu sitter jag och väntar på at...

dsc00683 (MMS)

God morgon! Nu sitter jag och väntar på att Dr Denim Jeansmakers visning ska börja.


God natt

Nu är det dags för mig att hitta rätt till sängen. Imorgon kommer det bli en fullspäckad dag (som alla andra dagar på mitt jobb), ska på bland annat gå 2 modevisningar, en prisutdelning, förbereda torsdagens plåtning m.m.
Hörs imorgon! God natt allesammans!

Jag och Elli från festen i fredags. :)

Leopard

Egentligen är jag inget större fan av djurmönstrat men varför inte passa på att använda det när det ändå är trend och man har en blus med det i garderoben...



Julmingel i augusti

Här kommer lite bilder från Polhems julmingel som jag och Jessica var på.
Tack och lov hade ha dragit ner lite på "julfirandet" jämfört med förra året. Ingen glögg serverades och ingen julmusik hördes vilket jag tackar för. Kommer ihåg förra året då jag blev helt knäpp av att se julen i augusti. Men idag klarade jag mig galant, det var till och med lite mysigt att bli bjuden på lite sötsaker samtidigt som man kollade in vintern alla saker. :)





Så snygg byrå



Camilla Norrback S/S 11


17 augusti

Hallå!
Idag är det fullrulle här på jobbet. :) Just nu håller vi på med en plåtning samtidigt som jag försöker få tag i lite skönhetsprodukter som försvunnit. Sen kl 14 ska jag och Jessica iväg på julmingel. Yes ni läste rätt, vi ska på julmingel. Det är dags för att se vinterns mode...


23.00

Idag blev det ännu en lång väldig lång dag. Kom hem bara för en halvtimme sen (23.00). Efter Camilla Norrbacks visning som för övrigt var väldigt bra, hjälpte jag nämligen Jessica med att lägga ihop morgondagens plåtning och det tog sin lilla tid. :)
Nu måste jag sova, lägger upp bilder från visningen imorgon. Godnatt allesammans!

Tack så mycket min söta Hannah för att du höll mig sällskap på visningen :) <3

Sitter och väntar på att Camilla Norrbacks...

dsc00682 (MMS)

Sitter och väntar på att Camilla Norrbacks visning ska börja


Långholmen

I fredags efter ungdomsmötet åkte jag, Mikael och Mattias förbi och hälsa på några av mina gamla klasskompisar som hade fest ute på Långholmen.












Trippeldejt

Hallå, hallå!
Har precis kommit hem efter en väldigt lång och trevlig söndag. Den började med söndagsmöte i kyrkan, fortsatte med lunch ( 3-rätters) på Jensen med Hannah, Samuel, Josef och Ruth. Sen fick jag och Mikael för oss att gå hem till honom (Ritorp) från Sveavägen, det tog ungefär 1,5 timme. Väl framme fick vi (läs jag) för oss (mig) att vi skulle leta genom Mikaels förråd efter hans fjällrävenjacka som jag vill ha. 2 timmar senare hade vi vänt upp och ner på hela förrådet och vi hittade ingen fjällräven, men däremot hittade vi lite andra saker som bla en jeansjacka till Mikael och en rosa regnjacka till mig. Lägger upp en bild på den senare.
Nu måste jag sova annars kommer jag aldrig orka upp och jobba imorgon.
God natt allesammans!
Love
Samuel och Hannah
Ruth och Josef

Hallå! Vilken härlig dag vi har idag! :) ...

dsc00679 (MMS)

Hallå! Vilken härlig dag vi har idag! :) Idag ska blir det filmkväll hemma hos David och Elin! :)


Slut för idag

Har fått i ordning på jobbet igen. Allting är som det ska igen. Tack gode Gud! Jag lyckas alltid klara mig på något sätt...
Nu har jag ringt in kläder till nästa veckas plåtningar, fixat lite bilder till ett skönhetsjobb, uppdaterat jobb-bloggen, svarat på alla mail, osat till alla inbjudningar som jag kommer hinna gå på under fashionweek, sorterat in alla produkter och sätt in en massa papper i pärmar. Dagens jobbinsats är över och nu bär det av till kyrkans ungdomsmöte! :) 



Vilken dag

Denna dag! Usch. Snart gråter jag. Jag har världens roligate jobb men ibland skiter allting sig - som idag. Datorn vägrar att samarbeta, den hackar upp sig och allt som jag hållt på med försvinner, min mail vill inte fungera, produkter som jag skickat över till en viss tidning för 2 månader sen för fotografering är borta så jag måste försöka få tag i nya produkter och jobbet har lämning typ nu - Lycka till Elin... Varför ska allting hända på en gång...


God morgon! Sitter i bilen in till stan m...

dsc00671 (MMS)

God morgon! Sitter i bilen in till stan med min kära far. Idag ska jag till Grand Hotell på ett pressmöte om Molton Brown. Jag undrar vad de har för nyheter inför hösten och vintern.


Formexmässan 2010

Här kommer lite bilder från Formexmässan som jag var på. Jag var där lite över 4 timmar men hann bara se en liten del av allting som fanns.



Söta barnskor från Lundmyr

Ungefär hälften av alla smyckesmärkena som vi har på showroomet ställde ut på mässan, så självklart gick jag förbi och hejade.

Lägger upp fler bilder senare. Nu måste hjälpa pappa med kräfterna vi ska äta ikväll. :)

Vintern börjar nästa vecka

Sitter ute i trädgården och försöker strukturera upp mitt företag lite. Det gäller att vara ute och njuta så mycket som möjligt nu innan det blir kallt igen. Usch, tänk om ungefär 3 månader är det vinter... eller i alla fall för alla "vanliga" människor. För mig blir det vinter och jul redan nästa vecka. Jag längtar samtidigt som jag bävar inför nästa vecka då Stockholms fashionweek börjar, då vintermodet kommer visas på presskontoren. Jag har ingen lust att börja jobba med julen nu, men det kommer bli kul att få se de nya kollektionerna.


Lång dag

Är äntligen hemma efter en lång dag. Idag har jag varit rätt effektiv om man tänker på att jag precis kommit tillbaka efter ungefär en månads semester. Jag har ätit frukost med söta Hannah inne i stan, köpt en blus, promenerat till jobbet (från slussen till östermalm), öppnat en massa post, svarat på mail, tackat ja till inbjudningar och sen hann jag även med en rundtur på förhoppningsvis mitt nya gym innan jag åkte till Mikael vid 14 för att hinna se min pojkvän lite.
Nu ska jag ta en macka innan jag fixar med kläderna jag ska ha på mig imorgon på mässan. Sen måste jag bums i säng om jag ska orka upp till pressfrukosten imorgonbitti.
Love

Fynd

Köpte denna blus på rean inne på Zara idag. 59,50 kr kostade den istället för 279 kr - Det kallar jag fynd.

 


Formex 2010

Har fått mitt presskort till Formex! Imorgon blir det Formex för hela slanten. Ska vara där redan kl 8.30 imorgonbitti på pressfrukosten  :)



Utlottning

Nu har du chansen att vinna en ring från Yvone Christa. Gå in på starstudio-bloggen (min jobb-blogg) för att veta mer!


Nytt i smyckesskrinet

Det blev lite shopping idag och då menar jag lite shopping. Jag gick runt i ungefär en timme i olika butiker vid Götgatspucken. Oftas brukar jag hitta mängder med saker men idag hittade jag typ ingenting. Det enda som jag fick med mig hem var denna ring för 29,50 kr från HM.  


Jobbet

Ibland blir det inte alltid som man tänkt sig. Imorse skrev jag att det här var min sista lediga dag, men oj vad fel jag hade. Jag fick åka in till studion och hålla på med ett stort utlån av smycken i ungefär 3 timmar. Men inte klagar jag för att jag fick åka in till jobbet - Jag har ju världens bäst jobb! :)



9 augusti

God morgon, god morgon!
Hoppas ni har sovit gott, själv vaknade jag för 30 minuter sen. Jag tog en lite längre sovmorgon idag. Det gäller att passa på när det är sista dagen som man är> ledig från jobbet. :) Känner mig helt mör i kroppen, aja men det är bara att försöka ta sig upp från min supersköna säng och äta frukost.
Idag blir det lunch/fika med Elina och förhoppningsvis lite shopping. :)


Det här typ den ända bilden jag har lyckats ta på Elina under 3 år tillsammans


2 år <3

2 år med Mikael <3


Jag älskar dig!

Är på restaurang J med nästan hela familje...

dsc00667 (MMS)

Är på restaurang J med nästan hela familjen. Det är bara Oskar som saknas.


htc desire

Mitt mobilabonnemang går ut om 3 veckor så jag måste skaffa ett nytt, vilket innebär att jag äntligen kan skaffa en ny mobil! :) Har gått runt med en trasig skärm sen i slutet av mars. Just nu är jag inne på att välja HCT Desire. Vad tror ni?


Baseball

Hej alla fina människor!
Hoppas ni har haft en bra dag idag, själv har min dag varit kanon. Det gick jättebra på jobbet trots mailet från stylisten och de som tittade på studion idag var helt lyriska över studion.... och jag kanske ska hjälpa de med en grej. :) Vet inte hur mycket jag får avslöja, men lovar att berätta när jag får! Men jag kan säga att det kommer bli en spännande höst! :D
Efter jobbet så mötte jag upp Mikael, David, David, Mike och Yosef som spelade baseball, eller rättare sagt provade på att slå bollen. Jag fick också prova. Det var rätt svårt att försöka träffa en boll som kommer mot en i ca 145 km/h, men det var riktigt kul.
Nu ska jag sova. God natt!






Typiskt modebranschen

Typiskt modebranschen. Den försöker alltid göra det omöjliga möjligt. Men ibland går det bara inte. Fick en mail för ett tag sen av en stylist på en av våra stora modetidningar som ville låna lite örhängen och behövde ha de innan kl 16 då deras kontor stänger. Jag kollade på klockan och den visade 15.45. Bra. 15 minuter innan kl är 16.00. Jag ska hinna välja ut smycken, hitta priser, beskriva och paketera de samt skriva budlapp och ringa budet. Sen måste budet först hämta upp smyckena här på studion och sen försöka hinna komma fram till modetidningens kontor i rusningstrafiken innan kl 16.00. Klart kan jag fixa det... det brukar bara ungefär en timme... men visst kan jag göra det på sisådär 2 minuter. Bra, mycket bra framförhållning.  Den här gången gick det inte att göra det omöjliga... stylisten fick vänta en timme. 


5 augusti

God morgon allesammans!
Hoppas ni har sovit gott! Själv har jag sovit kanon och jag passade även på att ta en ordentlig sovmorgon.
Idag ska jag in till studion och jobba lite. Jag måste komplettera en plåtning som vi gjorde för ett tag sen med priser, städa och sen vid kl 17 ska jag ta emot några som kanske ska hyra studion.
Nej, nu måste jag äta frukost innan jag håller på dö av hunger. :P
Ha en underbar dag!



Läppstiftspenna från Marc Jacobs

Jaaa, äntligen har mina läppstiftspennor från Marc Jacobs kommit! Nu är jag redo för att börja på Universitetet. :P



Emanuel och Liias bröllop

Hallå alla läsare! Ursäkta den dåliga uppdateringen här på bloggen, men jag hade varken internet, tid eller inspiration för att skriva någonting så jag tog en liten paus. Men nu är jag i alla fall tillbaka. :)

Här nedan är lite bilder från Emanuel och Liias bröllop.

 

Hade på mig klänningen som Mikael köpte till mig nere i Borgholm .


RSS 2.0