Inlämnad

Då var tentan äntligen inlämnad. Just nu känner jag att jag vill aldrig göra det här igen. Fy! Aja, nu är den inlämnad iaf. Pust. Bestämde hem lite kläder från Forever21 för att fira att jag är klar med denna delkurs... Nu ska jag bege mig upp till centrum och handla lite mat.
Love
Köpte bland annat den här kappan fast i en annan färg för ca 10 pund....

7:36

God morgon!
Här sitter jag i köket i myskläder och frukost samtidigt som jag håller på att ladda inför att sitta och skriva på min hemtenta som ska in senast 17.00 idag. Heja, heja Elin!
Lika bra att sätta igång på en gång så jag bli klar någon gång. Lovar att bli lite bättre på att blogga när den är inlämnad. Ha en underbar dag allesammans!
Love
Så här såg jag ut igår...

Fel låt gick vidare

Goder morgon!
Här sitter jag på jobbet och äter yoghurt. Har varit här och förbrett dagens arbete och snart ska jag bege mig till en annan studio.... Spännande :)
Såg ni på meldoifestvalen igår? Jag kollade fram tills första utröstning och sen bytte jag kanal och tittade på "mitt stora grekiska bröllop" istället. Julia kom 6:a. Det måste blivit fel någonstans eftersom alla dåliga låtar gick seriöst vidare. Ajaa, Julia gjorde in stålande insats igårkväll. Synd att hon inte gick vidare.
Nu ska jag kila. Ha en underbar söndag allesammans!


Lördag

God morgon!! Hoppas ni har sovit gott och känner er utvilade! Själv sov jag som en prinsessa och känner mig härligt utvilad och redo för en shoppingtur på stan! :) Sen blir det till att förbereda en grej som jag ska göra imorgon, skriva på hemtentan och titta på Melodifestivalen. Ikväll är det nämligen kära Julia som är med och tävlar! Håll tummarna på att hon ska vidadare och glöm inte att rösta!

Jag och Julia

Deutsche Lantliv

Fick Tyska Lantliv (nr 1 jan/feb) på posten idag. Har varit med och assisterat på moderepotaget i tidningen men dessvärre skriver inte tidnignen ut assistenternas namn, så inga tyskar vet att jag ha varit med och assisterar på plåtningen. :P Aja, så blir det ibland. Men nu vet ni i alla fall att jag varit med... och det är ju huvudsaken :)















Returnering pågår!

Hallå i stugan! Hoppas det är bra med er! Jag har haft en kanon förmiddag med frukost med min underbara cellgruppsledare och ett bodypumppass, och jag tror att den här dagen bara kommer bara bli bättre och bättre... för snart är det HELG!!!!!!
Just nu håller jag på med returnering av allting som finns här på studion. Det är badkläder, koftor, klänningar, skor m.m. Stefanie vart är du när man behöver dig som bäst?! ;) Sen om tre timmar ska jag iväg på ett väldigt intressant möte. Berättar mer om det senare! :)
Nu måste jag fortsätta här. Ha en fantastisk dag!!
Love


Hemtenta på måndag

Idag har det inte blivit så mycket bloggande förutom gästinlägget från Stefanie. Jag har inte någon intressant att skriva om idag nämligen. Har suttit på biblioteket hela dagen och ändå inte fått mycket gjort på hemtentan som ska in på måndag.... Börjar känna mig lite stressad, men det kommer nog ordna sig. Ingen idé att stressa upp sig upp onödan, det är några dagar kvar tills det är måndag. Nej, nu ska jag i alla fall försöka läsa ut "Skor" innan jag lägger mig.
Love 

En liten del av litteraturen till hemtentan.

Hej hej! (Elin tvingar mig att gästblogga)

Stefanie här igen. Ni kommer väl ihåg mig hoppas jag. Om inte jag fanns i Elins liv skulle hon komma till skolan helt förvirrad med olika färger på strumporna eller något sånt där galet. Det går ju inte för sig om man pluggat mode som vi gör. Då blir man utkastad och skrattad åt av lärarna.


Vi sitter nu på föreläsning om en massa saker som har med mode att göra, som vanligt gör vi annat under tiden. Elin sitter och mailar och jag sitter och skriver packlista till Sälen. Ush vilka dåliga studenter vi är denna vecka. Kommer försent eller ibland inte alls. Det ska vi bättra oss på!

Jag har börjat oroa mig lite för Elin. Hur kommer hon att klara sig den dagen jag flyttar till England? Kommer hon bli hemlös och förvirrad? Man kanske finner henne på biblioteket här i skolan bland modehyllorna. Där kanske hon har byggt ett litet bo.


Igen fara Elin, det här kommer att bli bra!


/Stefanie- Elins vänstra hand. (alltså en hon inte använder... höhö, eller jo det gör hon visst...)

Brasafton

Hellooooooo!!
Nu är jag äntligen hemma. Det blev en otroligt lång dag idag. Den började med frukost med min kära far på ett café, fortsatte med jobb och träning och jobb igen och slutade med en brasafton hemma hos mormor och morfar. Vi åt varmamackor och fikade framför brasan. :)
Nu ska jag lägga mig i min otroligt sköna säng och sova som en prinsessa. Imorgon blir det en heldag på universitetet och biblioteket.
God natt alla underbara människor! Sov så gott!

På brasaftonen var även min älskade storasyster och systerson med <3




Ulrika Nilsson

Här är ett modejobb med Ulrika Nilsson för Året Runt nr 8 som jag har varit med och assisterat på.









11:22

Hallå, hallå!!
Här sitter jag på studion och håller på att förbereda en plåtning som vi ha förhoppningsvis idag eftersom det är lämning imorgon... Om ett litet tag blir det spinning. Jag har aldrig gått på ett spinningpass förut så det kommer bli spännande.
Ha en underbar dag allesammans!
Love


Behind the scenes

Här är lite behind-the-scenes-bilder från brudklänningsjobbet:






Brud & Bröllop

För ungefär 2 veckor sedan låg Aftonbladets egna bröllopsmagasin ute... För er som inte hann kika i tidning missade att se det här jobbet som jag var med och assisterade under. Men eftersom jag är så snäll av mig har jag fotat av jobbet som fanns i tidningen. Enjoy! :)





En av mina favoriter bland alla brudklänningar



ytterligare en favorit

Sista favoriten...




Annorlunda dag

Mina dagar är verkligen aldrig den andra lik. Jag älskar mitt liv! :) Imorse skrev jag ju hur min dag skulle se ut... men det blev ju inte alls som jag tänkt utan mycket, mycket bättre! Eller jo, min förmiddag blev som planerat med bibelskolan och lunchen, men sen efter lunchen med tjejerna så åkte jag inte alls till jobbet eller tränade. Utan istället gick jag på stan med Paula, Rubbe och deras underbara son Adam. Vi kollade i lite butiker och fikade innan de skulle iväg på inköp... och vet ni vad...?! Jag fick följa med på inköpet!!! :) Åh ni anar inte hur mycket jag längtar tills kläderna vi kollade på kommer ut i deras butik. Det var så mycket fint! Vill ha allting redan nu! Synd bara att kläderna inte kommer att komma i butiken förrän till hösten.
Love


Paula, Adam, Anna och Elin





Dagens schema

God morgon allesammans! Hoppas ni har sovit gott! Själv försov jag mig 1,5 timme, och hade säkert sovit ännu längre om inte Hannah hade råkt ringa fel. Istället för att ringa fästmannen råkade hon ringa upp mig. Tack gode Gud för det, annars hade jag sovit bort ytterligare en dag!
Här är dagens schema:
10.30 Gå och hälsa på på (kyrkans) bibeskola. :) De har öppet hus idag...
12.00 Luncha med Elin och Paula <3
14.00 Jobba på studion. Har lämning på ett badjobb snart.
17.20 Träna
20.00 Skriva på hemtentan i Kläder, kropp och identitet 2.
Ha en underbar dag!
Love

Jag och min älskade lillasyster när vi två gick på dejt och såg på Trassel i lördags.

Snyggast på festen

Jag är helt förälskad i den här klänningen från Lanvin. Problemet är bara det att jag varken har pengarna eller någon tillställning att gå på. Någon som ska på bankett och lust att ha mig som bordsdam? Jag är sjukt trevlig om jag får säga det själv, och lovar att vara snyggast på festen.... Någon? ;)
Tänk er den här klänningen, de här accessoarerna, hollywoodlockar, solbränd, fransk manikyr, ljus ögonmakeup med långa ögonfransar och kanske ett par rosa läppar.... Jag kommer verkligen gå hem.

Klänning- Lanvin
Örhängen - Erickson Beamon
Ring - Efva Attling
Skor- Christian Louboutin
Kuvertväska - Gucci
Armband - Philippe Audibert

I'm back...

Jag är tillbaka... jag har bestämt att ta upp min gamla blogg igen. Hade egentligen inte tänkt börja blogga igen, men efter att folk efterfrågat det, har jag funderat på det ett tag... Och kommit fram till att det kanske är en bra idé att skriva av mig lite om min vardag och jobb.
Ibland blir det inte som man tänkt sig... men nu är jag i alla fall tillbaka här. Jag hoppas att ni kommer uppskatta det!
Love



RSS 2.0