Bankkort

Äntligen har mitt bankkort kommit! Jag har uppgraderat mig från ett bankomatkort till ett bankkort. Nu är frågan: hur jag aktiverar det?

Myskväll

Igår hade jag myskväll med världens bästa och vackraste storasyster! Vi tända ljus, gjorde varma mackor med ost och skinka, te och tittade på bride wars.



Tack för att jag fick sova över. Älskar dig! <3



Lilla Zacharias

Sov över hos min älskade storasyster inatt.  När jag vaknade undrade Sara om jag inte ville lämna Zacharias på dagis, eftersom han fortfarande sov och Sara skulle åka till jobbet. Snäll som jag är ;) ställde jag upp. Jag klädde på honom, gav honom frukost m.m. Jag och Zacharias hade det riktigt trevligt. 8.40 hoppade vi på 1:an för att åka till Humlegården där han skulle lämnas. Väl framme i lekparken var det dags att överlämna Zacharias till fröknarna, men han vägrade släppa taget om mitt ben. Jag lyckades krångla ur mig hans grepp, pussade honom på panna, sa hejdå och gick. Så fort jag vände mig om började man höra lilla Zacharias snyftande och ylande om att jag skulle stanna. Kände mig så elak som bara fortsatte gå... Jag har fortfarande lite dåligt samvete.



Tulpanerna i humlegården


Brille goes wiiiiild

Gästbloggare idag är jag, Brille!

I en artikel idag stod det om en före detta militär som hade trängt sig förbi polisspärrarna och puttat ner en man från en bro. Mannen som blev nerputtad stod på brons räcke för att ta självmord och den före detta militären var trött på den egoistiska självmordsbenägna mannen som skapade de enorma trafikköerna. Mannen som blev nerputtad landande på en kudde och bröt några revben och en arm.

Lite rätt gjort ändå. Är det inte lite egoistiskt att ta självmord? Tänk på alla runt omkring som råkar illa ut.


Det var allt från Brille!
Bloggar på wannabepundare.blogg.se

   

Utställning

Nu är lampan och mina bilhalsband utställda på Uppvunnet, som en utsällning där designer och designgymnasiet ställer ut olika objekt gjorda av vårat "skräp".

För den som är intresserad för att kolla på utställningen vara den  27 - 31 maj(ons-fre kl 12-19, lör-sön kl 11-17) i Sickla Köpkvarter i Nacka, Stockholm

Bilder från utställningen:









Random

Jag är utmanad av min söta Victoria att skriva 7 random saker om mig. Enjoy.

  1. Jag har en otroligt dålig vana att pilla bort nagellack från naglarna och speciellt när jag precis målat dem.
  2. Jag har en förmåga att kläcka ur mig lite vad som helst, det är bara att fråga min syster om allt knäppt jag sagt. Hon skulle säkert kunna skriva en hel bok om alla mina kommentarer.
  3.  När jag var liten ville jag bli konstnär, chef och prinsessa.
  4. Jag har en tendens att alltid somna framför tv:n.
  5. Min kalender har en stor del i mitt liv. 
  6. Jag har svårt för offentliga toaletter och speciellt duschar. 
  7. Jag har ett stökigt sovrum men klarar inte av oordning.
Victoria, hoppas du är nöjd nu ;)


Dagens outfits

Riksmötet är i full gång med spännande debatter, långdragna omröstningar med bra och dåliga beslut. Då kan man roa sig med att klä ut sig.

här har vi:
Tre orangea filurer och en seglarbrud.

( Erik Nilsson, Max Thagesson, Josefin Skyttedal och Peter Kullgren)









Bilder från Riksmötet




Sara och Christian sover på bussen






Att man kan vara så lång...


Polkagrisar

Hej då kära Gränna och tack kära syster för prinsess-stången!
En polkagrisstång för en prinsessa till en prinsessa ;)  
Nu är det cirka 90 minuter tills vi är framme i Växjö.



Live från bussen

Nu sitter jag här i bussen med kdu ner till Växjö. Har min gamla klasskompis Matilda brevid. Nu är vi i polkagrisarnas stad, Gränna!
 

Brysselkål

Äntligen är det helg nu! Det har varit en hektisk dag. Jag har varit i skolan, kampanjat med KD, åkt tillbaka till skolan och gjort klart vår cd-lampa "the light of music"... och nu ska jag äntligen åka härifrån. Vill hem och sova, men det får jag inte... måste tvätta och packa inför riksmötet...

Ha det så bra så länge!



Jag och Marcus (Ordförandet för Kdu i Stockholms läns ) hade på oss de "jättefina" KD-jackorna


Brodern min var också där och kampanjade


Rösta på Alf



The light of music av Fårhår remake




 

Stolt Elin

Nu känns det genast mycket bättre. Tänk vad bara lite (största muggen) kaffe och en muffins kan göra. Nu är jag back on track igen. Om en halvtimme har jag en föreläsning om UF  (ung företagsamhet), sen blir det bröllopsplanering. Inte för mitt bröllop utan för min kära kusin. Jag hoppas det dröjer ett bra tag tills jag gifter mig.


Jag måste erkänna att jag känner mig lite stolt att jag fick ett kort på Elina. Svårare person att få kort på får man leta efter ;) <3. 

Puss

Kaffe, kaffe, kaffe

Är trött, vill hem, vill sova, gäspar och är matt i hela kroppen, så här känner jag mig för tillfället. Jag behöver kaffe!

Vilket meningslöst inlägg.


50 söndersmälta CD-skivor senare...

Hallå där ute! Det är Elins slöjdkompis Elli som skriver idag. Jag tänkte berätta lite om mitt och Elins äventyr på Fredells ;)

Efter en lång förmiddag som ägnades åt att smälta CD-skivor i ugnen (vi blev näst intill ihjälgasade), behövde vi röra på påkarna ute i friska luften. Vi bestämde oss för att dra ner till Fredells byggvaruhus och köpa lite sker till våra lampor. Lamporna som kommer lyfta våra karriärer ytteröigare ett steg, såklart!
Elin var som vanligt fin, men idag hade hon ju högklackade så... jag skämtar inte när jag säger att typ ALLA bilförare tutade och vinkade åt oss, i Sickla! Lugnaste stället i stan, trodde jag... Väl framme vid Freddis märkte vi hur alla gubbar följe Elin med blicken, även inne bland hyllorna stod dem längst hyllorna och trånade. Vi frågade en tjock, långhårig snubbe (med en inte allt för vält dold flint) om hjälp, vi ville ha en sladd till en taklampa, han visade oss vart dom fanns, utan att släppa blicken från strålande Elin, och satte sig på knä på golvet. Varför kan man ju undra... När vi sedan sa att vi behövde en liten plastgrej att sätta på sladden visade han en påse medflera såna, kostnad ca 20kr...
"Men det är ju tre... vi behöver bara en..." Sa Elin nästan lite flörtigt. Han tittade upp på henne, log tveksamt, och så rev han upp påsen och plockade ut en plastgrej.
"Lägg den i fickan.." sa han och gav den till Elin.
När vi shoppat klart marsherade vi ut från Fredells, stolta och 20 kronor rikare(?), från och med nu ska jag alltid ta med Elin när jag ska handla på byggvaruhus ;)




/puss och kram från Elli




Fårhår remake

Äntligen fredag! Äntligen designlektioner! Här ska lampor göras av cd-skivor.


10 sekunder

Nej, klänningen blev inte min! Någon la 10 kr högre än mig, när auktionen var så gott som över. Det var 10 sekunder kvar! 10 sekunder! Jag var så nära! Varför?!


Ska jag få den?

Spänningen stiger... Ska jag få klänningen jag bjudat på tradera eller inte? 2 min kvar. Mina nerver klarar inte det här

Glasskrig och Roomservice

Är hemma hos Mikael och äter glass. Satt här innan och pluggade eftersom vi inte har något internet hemma.

Nu blir det roomservice hela kvällen! ; )

 
Crazy eyes


Min Mikael


Måste göra lite reklam för Mikaels blogg...

mikaellivetsgodaochlitetill.blogg.se

Designen är sådär, men det kommer jag se till att ändra på  ; )

Fotografering

Är fotosugen! Vill sminka mig, sätta på mig roliga kläder och ta fina bilder. Någon som vill ha fotodag med mig om ett tag?



Fårhår remake

Första lampskärmen klar och lektionen är nu slut. Det är bara att vänta till fredag innan vi kan fortsätta med vårat projekt the fårhår remake
 

baka en lampa

Nu är det lampskärmarnas tur. LP-slakt av Bachs samlade verk. Grymt.


in the middle of something

Dags för våra lampfötters förändring. Det här kommer bli århundradets lamp-makeover. Vi kommer chocka alla gammelmodiga där ute.




 
Sprayning pågår... Lungt, läget är under kontroll.



Resultat av skräpletningen


Nu är jag och Elli 200 kr fatigare men 13 cd-skivor, 8 lp-skivor och 2 lampfötter rikare. Fortsättning följer...


skräpletning

Ibland älskar jag min skola. Nu ska jag och Elli ut på stan för att leta efter skräp vi kan göra saker av till en utställning som kommer vara i Sickla under Kristi himmelfärd.

Ha det så bra så länge!


Skor!

Hallå alla glada människor där ute

Hade tänkt skriva i bloggen igår, men det sket sig, så jag gör det nu istället. Igår var en riktigt bra dag. Jag assisterade stylisten Eva Lindh på en plåtning för tidningen MAMA. Det var höstkläder för hela slanten. Började faktiskt längta till hösten då man får klä på sig lite extra. Jag älskar höstmodet med sina härliga koftor, halsdukar och vantar. Sen, pricken över i:et, grädden på moset, köpte jag ett par skor! Äntligen har jag hittat ett par som jag verkligen tycker om.

Nu sitter jag i skolans korridor med en Rasberry Roit och väntar på att franskan ska börja. Jag var tvungen att köpa en. Det är ju fredag och allt.

Skoförslag?

Jag har ett problem. Jag har 2 stycken erbjundanden på Scorett som jag fick på en pressvisning för ett tag sen. Det svåra är bara vilka skor jag ska köpa. Har varit runt i flera olika scorett för att kolla utbudet. Det finns en hel del skor att välja mellan. Jag är inne på att köpa ett par vita keds och björn borgs gladiatorsandaler... Eller finns det någon som har ett annat förslag?

Nu ska jag sova
God natt!



film

Varför!? Varför just jag, varför min data och varför just nu!? Jag har suttit minst 3 timmar med att redigera en film till religionen. Datorn hackar självklart upp sig och dum som jag är, hade jag glömt att spara. Filmen är borta och jag måste börja om på nytt. Härligt.

Brun-utan-sol

Hallå min läsare!
Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har inget internet hemma... Eller jo på sätt och vis, pappa har ett mobilt bredband till sin mac, men den går inte installera på min dator :(. så internet har jag bara när jag får låna pappas dator eller är i skolan.

Igår när jag stod inne på 7-eleven och väntade på att min cafécooler skulle bli klar, tittade jag igenom deras tidningsutbud. Såg att de hade Expressens söndagsbilaga som Jessica (hon jag hade min praktik hos) är skönhetsredaktör för. Letade upp skönhetssidorna och fick mig en glad överraskning. Brun-utan-sol-testet jag hade hjälpt till med var med i tidningen. Hela 3 uppslag var det. Synd bara att testdeltagarnas namn inte är med. Jag kan trösta mig med att jag i alla fall fick HRs (Helen Rubinsteins) brun-utan-sol som tack för hjälpen ;)









RSS 2.0