Stereotypisk modestudent

Här sitter jag och fina Malin på SUB och skriver på vår hemtenta i "Mode, makt och män". När man läser mode måste man givetvis konsumera mode, så jag passade på att köpa 3 par skor imorse.

God morgon!

God morgon alla underbara människor!
Hoppas ni har sovit gott! Själv har jag sovit som en prinsessa :)
Idag står det två pressmöten, plugg och genrep på schemat. Hade egentligen ingenting som jag vill säga, ville bara önska er en fantastisk dag!
Nu måste jag rusa, annars kommer jag försent till Make up store
Looove

Veckan som kommer

Halloooj i stugan!
Här var det dålig uppdatering... fröken Freiman har haft fullt upp. Hela förra veckan var galen. Hade nästan sekundplanering. Tack och lov är inte denna vecka lika full, har bara några saker som måste fixas och en hemtenta som ska skrivas. Woopwoop.
Nu sitter jag på min kära pappas kontor och ska försöka plugga lite inför morgondagens föreläsning innan jag ska iväg och träna.
Ha en fortsatt härlig dag!
Looove

Stolt

Halllåååååå i stugan!
Här sitter jag på studion och jobbar på som vanligt. Jag är så otroligt glad och stolt över mig själv om man får säga sånt som svensk ;). Jag fick nämligen ett otroligt spännade uppdrag igår. Tror knappt själv att det är sant! Vet inte hur mycket jag får berätta, men jag kan säga så här att ni kommer att få se det senare i sommar/höst. :)
Nu ska jag ta lunch och sen blir det pressmöte/mingel med L'Oréal innan Beckmans modevisning drar igång. Stockholm Fashion week börjar nämligen idag... Ha en strålande dag allesammans!
Loove

Stockholm lateshow

God morgon alla underbara människor!
Hoppas ni har haft en härlig helg och tagit dey lugnt! Själv har jag jobbat hela helgen med Stockholm Lateshow med både dekoren och som scripta. Vi spelade in tre program som kommer komma ut i höst om jag inte minns helt fel. Om du inte har tålamodet att vänta så länge finns tidigare avsnitt att se här. http://www.skplay.se/lateshow.html
Nu ska jag sätta igång och jobba innan jag ska iväg på sånglektion. :) Ha en underbar dag!
Loove

We need...


Casual Wednesday

Idag kör vi avslappnat, jag orkade inte göra mig snygg efter att ha tvättat hela morgonen och sen ränt runt på stan efter en stars wars-dräkt till systerson, så det fick bli ett par jeans med hög midja, vit t-shirt, converse och en baseball-inspirerad jacka. Saknar bara en keps för att kunna få en fulländad college-look ;)
Dags för att sätta på lite kaffe och kolla igenom mailen.
Ha en underbar dag allesammans! 


Håll tummarna

Hallååå alla underbara människor!!
Sitter på ett café på söder och försöker varva ner efter ett möte som jag hade för en liten stund sen. Känns som hjärtat går i 350 av glädje. Mötet gick mycket bättre än vad jag själv trodde när jag gick därifrån... fick precis ett mail som berättade det.  Nu hoppas vi på det bäst! Håll tummarna (och tårna ;))!
Loooove
Här är en bild på mig från i lördags. Var på Vårbergs loppmarkand och sålde en massa gammalt skräp. :)

Fredag

Haaalllåååååååååå i stugan!
Hoppas allt är bra med er! Med mig är det bra förutom att jag är helt slut efter dagens bodypump-pass (magrutor here I come!) och känner att jag gärna skulle vilja ha en helt ledig dag. Känns lite som om jag jobbar dygnet run, alltid är det något som måste göras.
Hittade en bild på mig själv på min kära vän Ellies blogg från vår fika i onsdags.
Juste, dilemmat är löst... jag satsade så nu gäller det bara hålla både fingrar och tår (!).
Nu måste jag jobba. Har en lämning idag!
Loooove!!
Tusen tack min älskade vän för alla fina och uppmuntrande ord, och för all hjälp... (med, ja du vet vad. Bjuder dig på mat om det går vägen!)! Jag älskar dig!

Dilemma

Hola gatos!
Här sitter jag på studion i vanlig ordning och häckar. Jag har världens dilemma... står verkligen vid ett vägskäl och kan inte bestämma mig åt vilken håll jag ska gå. Att man kan ha så här svårt att bestämma sig. Ska jag ta chansen eller inte, och vad kommer hända om jag tar den? Någon som har ett litet tips?
Loove
Jag och Johanna på väg till vår franska frukost som vi hade för 2 helger sen.

Jobba jobba

Halloj gottfolk!
Kom precis tillbaka till studion från pressevent på Nordic light hotel. Nu ska jag tokjobba innan jag måste bege mig till Cinderellabåten för att fixa lite i smyckesmärkets VÅGAs monter... och sen ikväll blir det teater :)
Om ni har vägarna förbi ett tidningsställ, kan ni alltid kolla in det senaste numret av Frida där jag har gjort makeover-jobbet.
Looove!


Instagram-april


Lite mer valborg


Onsdag

Halllååååå i stugan!
Här sitter jag på studion och jobbar på för fulla muggar :) Fick ett otroligt spännande samtal imorse, så vi får hålla tummarna! Jag har fullt upp för tillfället, skulle gärna vilja klona mig själv X antal gånger. Saknar mina små söta praktikanter som slutade i fredags... nu måste jag ju fixa kaffe själv ;)
Här är lite bilder från i fredags när tjejerna slutade...

<3

 


Valborg

God morgon fina människor!
Hoppas ni hade en trevlig valborgsmässafton, själv hade jag det väldigt bra :)  Jag och Johanna drog ihop en liten grillfest ute på Lidingö kvällen till äran, som jag måste säga att det blev riktigt lyckad... eller det är iaf en kväll som jag sent kommer att glömma. Haha, jag mår fortfarande illa av alla marsmallows. Tack alla fina vänner som kom!
Nu ska jag försöka ta mig till studion och jobba lite. Ha en fantastisk dag!
Loove

RSS 2.0