Måndag

Hallå alla underbara människor!!!
Hoppas ni har en härlig dag! Min förmiddag har varit kanon! Den började med att bästa vännen kom över på frukost, jag fick massa presenter bara så där, och fick reda på att jag inte behövde och jobba. Svårslagen morgon :) Sen fortsatte det med en långpromenad, kaffe i solen och högvakten. Nu ska jag sätta mig med lite bokföring. Ikväll blir det valborgsfirande och grillning ute på Lidingö. :)
Här har ni lite bilder från min fantasiska helg!

Stockholm lateshow

Ni missar väl inte Stockholm Lateshow ikväll kl 20:00 i Södermalmskyrkan?!?!?

The Galaxy Express

Hittade precis en musikvideo som jag stylade i vintras...


Klarsynt

God morgon alla underbara!
Hoppas allt är bra med er! Med mig är det fantastiskt bra :) Jag sitter här i min ensamhet på jobbet och njuter av en kopp kaffe samtidigt som jag kollar lite mail och så. Fick en glad överraskning när jag gick in på Klarsynts hemsida och såg att jag är med i deras senaste tidning (nummer 2). Det är så kul att vara frilansstylist för då dyker man upp lite här och vart. :)
Nu ska jag förbereda dagens möten. Ha en härlig dag allesammans!
Looove


Den blomstertid nu kommer...

God morgon alla fina!
Tänkte bara meddela er om att det blommar i Kungsträdgården. Ni måste dit innan det är över, det är så otroligt vackert!
Nu ska jag fortsätta med jobbet. Loove

Ingen vanlig dag

God morgon!!!
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det mååååååndag! Hurra, hurra hurra! Jag älskar verkligen måndagar. Det är början på något nytt och spännande och den sätter standarden för hela veckan.
Hoppas ni ska göra något roligt idag! Själv ska jag hålla på med gårdagens fotografering (lämna tillbaka alla kläder och skriva text), göra några pitchar, skriva frågor till en intervju, skriva en massa mail, plugga m.m. Min att-göra-lista är för tillfället gigantisk... tack gode Gud att jag har mina söta praktikanter denna vecka :) Nu ska jag bege mig till studion och sätta igång med jobbdagen på riktigt.
Looove

Just nu....

förbereder jag söndagens plåtning :)

God morgon!

Goder morgon alla underbara!
Hoppas ni har sovit gott och är laddade för helg! Själv sov jag sisådär, jag vaknade en massa gånger med täppnt näsa. Jag får verkligen inte bli sjuk nu. Annars är det fint med mig, jag jobbar och står i. Längtar efter att få en ledig dag så jag kan få sova ut. Jag vågar inte ta fram kalendern och kolla, men jag hoppas verkligen att jag är ledig nästa helg. Den här helgen blir det jobb för fulla muggar. Jag har en massa projekt som jag måste bli klar med + en plåtning på söndagmorgon. Men jag klarar inte, jag älskar verkligen det jag gör :)
Nu ska jag försöka göra mig i ordning och bege mig till studion.
Ha en underbar dag allesammans och håll modet uppe fast det regnar ute! Det går att vara glad en dag som denna, vi har alltid någonting att vara tackasamma över! :)
Looove!
Haha, bjuder på denna gamla bild på mig och två av mina småsyskon. Saknar er!

Beauty 2

Här är ytterligare en bild från söndagens plåtning... och fler bilder kommer snart :)
Om ni vill se lite behind the scenes-bilder så finns det på Renates blogg.
Foto: Hannah Hedin (www.lilac.se)
Creative Director: Graziella Gallelli Ronlan
Makeup: Andrea Engström (www.lilac.se) &Johanna Furulind
Hair: Kiwan Nyström
Stylist: Elin Freiman
Model: Ronnia Fornstedt (Miss universe sweden)

Beauty

God morgon alla fina människor!
Hoppas allt är bra med er! Med mig är det strålande, kaffet har börjat kicka igång och mina praktikaner har kommit :) Snart ska vi ut på stan och kolla in höstens kläder på några showroom.
Här har ni två bilder från söndagens plåtning.... vad tycks? :)

Foto: Hannah Hedin (www.lilac.se)
Creative Director: Graziella Gallelli Ronlan
Makeup: Andrea Engström (www.lilac.se) &Johanna Furulind
Hair: Kiwan Nyström
Stylist: Elin Freiman
Model: Renate Cerljen


23:12

Hallå i stugan!
Hoppas allt är bra med er! Själv är det kanon förutom att jag känner hur kaffet bränner i magen. Ska inte dricka kaffe så här sent och absolut inte på tom mage. Att jag aldrig lär mig.
Om det någon som undrar sitter jag och jobbar... men jag tänker byta ut jobbet mot lite plugg nu. Har kvällskurs imorgon och jag har inte hunnit läsa alla sidor än. Blir en lång natt. Imorgon börjar den fantastiskt roliga men samtidigt jobbigt intensiva pressveckan. Jag kommer att få springa mellan de olika presskontoren imorgon för att hinna med att se allt innan jag ska befinna mig på SU.
Rasten är över, nu ska jag sätta på mig glasögonen och tokläsa.
God natt!

Söndag

Äntligen hemma efter en riktigt lång dag! Haft plåtning hela dagen, så nu ska det bli så otroligt skönt att få lägga sig i sängen och sova. Imorgon börjar en intensiv arbetsvecka som bland annat kommer att innehålla plåtnig, pressvisingar och praktikanter. :)
Sov så gott allesammans!

Flyttgubbe

Att bara runt på tunga väskor och påsar är mitt jobb i ett nötskal. Känner mig som en flyttgubbe. Den egentligen enda skillanden mellan mig och en flyttgubbe är; att han går i bekväma kläder och låga skor medan jag springer runt över hela stan med obekvämma kläder och klackar. Mitt jobb är inte alls så glamoröst som många faktiskt tror.

Börjar sakna mitt blonda hår... ska man ta och slinga det igen?

23:44

God kväll nattugglor!
Har precis kommit hem från ett väldigt spännade och trevligt möte. Nu ska jag försöka kolla mailen lite snabbt skriva ner lite inspiration till några grejer och förebereda morgondagens möte innan det är läggdags. Lång dag. :) Sen är det bara några dagar kvar tills helgen, och då vankas det ytterligare lite jobb. Härligt! Trivs som fisken i vattnet. :)
God natt på er alla!

Plugg

Hallå alla underbara!
Här sitter man igen på universitetet och ska sätta igång med pluggandet. Det känns kul men samtidigt tråkigt. Har någon slags hatkärlek till det här med studier... som till mycket annat. Är det bara jag som önskar att man var en robot ibland? Känns som livet hade blivit lättare om man hade en på- och avknapp till ens känslor. Min bokföring hade blivit klar, jag hade inte haft en kurs släpande, hemmet skulle vara skinade rent och maten hade varit inte bestått av hel- eller halvfabrikat. Livet hade blivit så mycket lättare. Nej... plugga var det. Ha en härlig dag allesammans!

Childhood dream

Äntligen ligger plåtnignen vi gjorde för några veckor sedan ute på Ben Trovato!!!
Foto: Hannah Hedin/Lilac
Styling: Elin Freiman
Makeup: Andrea Engström/Lilac
Hår: Galina Medina Nurmi
Modell: Lovisa E (Stockholmsgruppen)
Fotoassistent: Emma Elässer

En sömnlös fröken Freiman

Jajamensan. Här ligger jag minsann i min prinsessäng, helt klarvaken och funderar om John Blund glömt bort mig. Jag som aldrig haft något problem med att somna... vad är nu detta?
Om det är någon som undrar vad jag gjort denna långfredag kommer svaret här:
- Fikat/firat med fina vänner på Grand Hotel
- Hälsat på hemma hos familjen
- Ätit godis (kunde inte låta bli fast det inte var lördag)
- Varit på Hillsongs unplugged konsert i Clara kyrka
- Svängde förbi en snabbis på kyrkans café
- Avslutade dagen med en trevlig middag på Jensen med några vänner
Jaja nog om det... Funderar på att sätta mig vid matbordet och sitta lite med bokföringen. Känner mig nästan lite inspirerad till att göra det, men då bara för att få se soluppgången Solupp och -nedgångar är typ det bästa jag vet här i livet. Men man kanske ska försöka sova lite ändå?
Innan jag går och lägger mig nu, vill jag bara säga godmorgon och att ni måste kolla in detta.
Loooove!

Instagram

Då har man gått och skaffat sig instagram... För er som vill följa mig där heter jag elinfreiman. Nu ska jag fortsätta jobba. Dagens mål är att bli klar med 2 texter + lite annat smått och gott.


På SU

Är på SU och är duktig och pluggar med mina fina kursarer Emelie och Malin :) Om några timmar är det föreläsning i Mode, makt och män, och ikväll handlar det om "män och makt ur ett teoretiskt perspektiv"


Visitkort

Nämen titta vad som kom på posten idag....!!

Duktig

Halloj halloj!
Här sitter jag på studion och är extremt effektiv. Har sökt några kurser till hösten (kanditat i modevetenskap, färglära och digital bild) ringt en massa samtal till bland annat CSN, Linnéuniversitetet och letat bilder till några jobb som ska lämnas idag. Nu ska jag sätta mig och fakturera lite innan jag ska ta tag i litteraturen till morgondags föreläsning.
Loove

RSS 2.0