God morgon!

God morgon på er! Hoppas allt är bra med er! Med mig själv är det fint :) Jag är bara lite trött eftersom jag gick upp väldigt tidigt (3:30) för att göra mig iordning för att åka ner till Borås... men jag piggnar nog till snart. :) Nu sitter jag iaf på tåget påväg ner till min föreläsning iaf. 
Önskar er alla en underbar dag! 
Loove
 
 

Måndag

Hallå i stugan! 
Tack gode Gud för att jag är bättre! Höll på att bli lite smått galen ett tag. Iof lever jag fortfarande på nyponsoppa,  smoothie och morotjucie men inte klagar jag för det. Lite segt att jag inte kommit igång med kaffet än (skulle behöva det) men vet inte riktigt hur mycket min mage klarar av för tillfället. 
Nu är det dags för mig att sätta igång med jobbet. :) 
Looove 
 

På benen igen

Jag är uppe på benen efter jag har varit magsjuk, av värsta sort, i två dagar. Det höll på från torsdagkväll till fredagmorgon. Ingen vacker syn kan jag lova. Men nu sitter jag iaf på kontoret, någorlunda kry, och fixar lite inför dagens plåtning(ar).
 
 
 
 

Pressvecka

Helluuu! En trött fröken Freiman sitter nu i sängen och jobbar lite smått. Det är pressvecka just nu, så jag är runt och ränner hela dagarna och spanar in våren och kvällarna försöker jag komma ikapp med allt annat... Det är intensivt men otroligt kul! Jag har nog världens bästa jobb :) 
 

One time piece

Tro inte att jag alltid är snyggt klädd bara för att jag jobbar med mode, för även jag har mina dark sides. Hemma går jag i stort sätt alltid i onepiece, plyschkläder eller pyjamas. 
 

9 oktober

 
Ligger i sängen och tittar på tv samtidigt som jag försöker jobba lite, men det går så där. Känner mig rätt sänkt, huvudet dunkar och jag har feberfrossa. Sen har inte Johanna kommit hem från USA så jag har ingen som kan ta hand om mig.... Tack och lov att jag iaf har FRIDA-läsarna som skriver så fina mail att jag blir alldeles varm i hjärtat. De är såå gulliga! <3 
 
 
 
 
 
 

Guldläge!

God morgon alla fantasiska människor!! Solen strålar, det är söndag och det är dags att bege sig till kyrkan :) Sen blir det lite jobb, plugg och födelsedagsfirande för min lillebror som fyllt hela 16 år(!) Vet inte riktigt om det går att få en bättre söndag ;) 
Önskar er alla en underbar dag! 
Loove RSS 2.0