Skinnhandskar

Köpte ett par skinnhandskar för 139 kr (ord. 299 kr). Är verkligen nöjd med mina handskar. Jag har säkert gått in och provat de minst 3 gånger. Äntligen är väntan över och de är mina.

Nu är det läggdags. Imorgon kommer Victoria hit och sover över.

God natt allesammans! Sov så gott!

 


Kanon!

Nu när min franska är klar och jag väntar på att mikael ska bli det med sin ekonomiuppgift, kan jag berätta hur dagens alla möten gick.
Möterna gick kanonbra! Det beslutades om att jag, Elli och Marcus kommer bli värdar för hela Designday. Det är vi som kommer att hälsa alla välkomna m.m. Sen kommer vi ge förslag på hur industirarnas utställning kommer se ut, ordna med press, skriva pressreleaser osv. Vi kommer få massor att göra, men oj vad det kommer bli kul! :D Redan om 2 veckor måste vi gjort ritningar och skisser på hur industi.utställningen kanske ska se ut.
Jag hoppas jag ser så många av er på DesignDay, så skriv upp 6 november i era kalendrar eller mobiler (man vet inte i dagens samhälle) så ses vi!

Hoppas Mikael är klar med sina uppgifter, för vi måste åka nu.
Puss!

Qite - ett gammalt projekt på DG.

 

Elli

 


MQ

Nej nu är det dags att plugga. Inga fler scrubs för idag. 5 räcker gott och väl.
Min franska måste bli klar innan jag och Mikael ska på MQs klubbdag i Struegallerian. Förhoppningsvis blir det lite shoppning i alla fall.

Nu blir det Veronica Maggio och pingvinstång tillsammans med franskan.


Mikael den manliga Delila

Hallå bloggen!
Sitter hos Mikael och tänkte plugga, men han har fått the sims 3, så han har väckt liv i mitt beroende... inte bra. När första the sims spelet kom kunde jag smyga upp på natten för att spela. Jag kunde sitta i timmar utan att äta eller ens gå på toa. Och han har väckt liv i det... usch, jag som kämpade så mycket när jag skulle "avgiftas".
Nu försöker Mikael få mig att sitta och kolla på när han äter sin mat (frukost. Ja, killen är långsam). Min mat... eller den maten jag skulle egentligen äta, har han ätit upp! Så nu lagas hans mamma pannkakor till mig. Hon är så gullig. Han till och med försöker fresta mig med sour cream chips. Min favoritchip. Så elakt!

http://www.liquidpro.se/data/PRODUKTER_BILDER/godis_chips_kakor/-qq-Sourcream_Onion_Chips-40g.jpg




Skolan

Sitter i skolan. Är alldeles själv med städarna. Läskigt. Man vet aldrig vad städare kan få för sig :P. Speciellt när de tittar konstigt på mig och talar ett annat språk. Men tack och lov kommer Ellli nu! Min räddare i nöden! Och ni ska sehur söt hon är! ;) <3
Nu ska vi (Eventuell) se till att Designday kommer bli en dag vi gärna minns. Våra utsällningar på DG har inte varit de bästa så att säga... Men det hörde ni inte från mig ;).




Affischen

God morgon alla mina underbara läsare!
Idag var jag uppe före tuppen. 5.30 ringde mobilalarmet.
Kom på att jag glömde lägga upp en bild på hela affisch igår. Men här är den.
Nu måste jag skynda mig till skolan.
Puss


Rent-home

Äntligen är jag klar med min affisch i designen! Det tog tid, men tack och lov fick jag hjälp av min kära far och min storebror Oskar. Älskar min familj! De är grymma på att vara bollplank för mina idéer.
Nu ska jag sussa! Ska vara i skolan klockan 8.00 imorgon.
God natt!

Rent-home. Mitt hus/koncept för hemlösa.

 

Tänk lego, tänk rent-home. Samma princip, anda klossar. Vi använder containrar för att bygga ditt hem utifrån dina önskemål eller specifika behov.

 

 


Anna Anka

Anna Anka är så otroligt cool. Jag älskar henne. Hon är så härlig! Hon är klart ett föredöme. Jag inte håller med henne till punkt och pricka, men visst har hon rätt i saker och ting!


Fail

Fick för en stund reda på att jag fick ig på naturkunskapsprovet. Jag visste att det gick dåligt, men ändå var alla tvugna att säga "Det gick nog visst bra, Elin". Men där ser ni. Jag fick IG, som jag  trodde. Det är första gången jag fått ig på någonting i gymnasiet, andra gången under hela min skolgång. Ska se till att jag får MVG på omprovet om några veckor. Elina, du med! Nu ska min lärare allt få se.

http://anomit.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/06/fail-bike-umbrella.jpg





Under sker

Halleluja! Fick sluta en timme tidigare av vår historialärare. Kan knappt förstå att det är sant. Vår läsare före detta militär, ger låter oss få gå en hel timme tidigare! Helt underbart! Nu blir det förberedning för imorgondagens möte om DesignDay med Elli. :) Sen blir det cell! Vilken bra dag trots jag är genomförkyld.


Välkommen tillbaka Elin?

Nu sitter jag i skolan och ska förbereda en presentation om designday. Vi i Eventuell har nämligen ett möte imorgonbitti med bland annat skolledning om hur designday ska arrangeras. Jag hoppas verkligen att vi får anordnda hela utställningen.

Jag kände mig så välkommen till skolan när alla säger:
- Du ser inte ut att må bra, Elin.
- Vad gör du i skolan, Åk hem.
Jag kanske ska vända på klacken och åka hem trots allt...? Jag har beslutångest.



Snor

Usch, jag känner mig så äcklig. Det är så snuskigt att vara förkyld. Vaknade precis upp från en extra timmes sömn. Kudden är helt nerdreglad för att näsan är täpt och då bli munnen öppen, så man kan andas någorlunda med den svullna hals jag har. Känner hur snor sakta åker ner halsen, genom strupen och ner till magen. Inte kan jag harkla upp det eftersom halsen gör för ont. Usch.
Fast det som är värre än att vara själv förkyld är småbarn som är förkylda. Mår illa av bara tanken. Torkat snor runt hela näsan. Snor som rinner och tungan kommer fram till sin rätta användning, när de slickar upp det? 10 sekunder efter man sett att de slickar upp snoret, dra de in hela skiten, så man ser de gröna snoret åka tillbaka in i näsan. Nä, nu mår jag riktigt illa. Måste sluta innan jag spyr. Usch.

http://content.hanky.se/dynamic/member/imagecollection/1672/2967fa06-e02d-4e87-a355-978e8dbd6db5.jpg



Hopp

Nej... Det är väl bara gå och lägga sig i sängen igen och somna om. Jag skulle precis gå ut genom dörren, när jag fick ett sms av stylisten (bossen). Det stod att jag inte behövde komma till jobbet idag. Kunde jag inte fått det lite tidigare, typ när mobilalarmet ringde? Jaja, det var ju mycket bättre att få det nu, för tänkt om jag skulle fått sms:et precis när jag skulle låsa upp dörren till jobbet...
Nu väntar sängen! :) Börjar kl 13.35 idag eftersom som det inte blir någon idrott för mig. Dels för mitt finger och för min förkyldning.
Ses!

Jag och Zacharias för många år sen...

 


Inlägg 301

God morgon!
Idag är jag uppe med tuppen. Halsen är fotfarande inte helt okej, men jag känner mig bättre. Känns som min "sjukdom" har gått över till en förkyldning. Näsan rinner fast jag är helt täpt och sen är jag hes. Låter som en 50-åring som rökt hela livet. Sexigt, not. 
Tänkte försöka ta mig till jobbet nu på morgonen. Sen har jag skola på eftermiddagen och cellgrupp på kvällen.
Nu bråkar mina småsyskon om en stol. Vilken härlig morgon. Tror jag väntar lite med att äta frukost tills bråket/skriket lagt sig.
Ha en bra dag! :)


Åska

Det åskar här. Jag tycker det är rätt härligt, så länge det håller sig på avstånd. Jag kommer ihåg när vi var i USA och det var världens oväder, och blixten slog ner i en träpåle precis utanför huset. Det var rätt läskigt det.
Nä, nu är det dags för mig att sova. Ska försöka ta mig till skolan, jobbet och cellen imorgon. Hoppas verkligen att jag blir bättre nu. Jag orkar inte vara hemma längre. Blir för rastlös.
God natt!

Oskar bredvid träpålen.

 


Converse

Åh jag vill verkligen ha ett par vita converse. Känns att de är just all star light conversen som saknas i min skosamling. Jag har ett par svarta all star, men det känns lite för rockigt för min del. Man kanske ska börja spara...?




Mysbyxor

http://magdalenanehm.com/bilder/mysbyxor-gra.gifTänkte dra på min mysbyxor och gå på en skön promenad innan solen går ner. Men då slog det mig att jag inte har några mysbyxor. Mikael ha beslagtagit de. Mina mysbyxor. Saknaden är stor. Vad ska jag nu mysa i?!
Mikael, jag vill ha min mysbyxor...(!) Annars får du köpa ett par nya till mig... och då vill jag inte ha några från typ Maxi :P.



Pubertal?

Jag har städat mitt rum, dammsugat, bäddat sängen... Rubbet. Känner mig duktig. Äntligen är det fint. Undrar hur många dagar det tar innan jag m,åste städa om rummet? Förhoppningsvis klarar jag av att ha det fint ett tag, någon vecka i alla fall.

Nu ska jag stänga in mig på mitt rum, lägga mig i sängen och läsa en bok. Alla som är hemma mobbar mig för min röst. Mamma skrattar bara när jag försöker prata. Rösten går upp och ner hela tiden. Jag låter seriöst som en kille som kommit in i målbrottet. Ungefär så här:


 


Mamma Mu.

God morgon solstrålar!
Hoppas ni har sovit gott. Det gjorde jag tills Pappa knackade på mitt rum och frågade om jag skulle till skolan. Ja, skolan tänkte jag först. Det är UF idag. :) Men när jag skulle svara Pappa fick jag först inte fram ett ljud. Jag försökte en gång till, fast denna gång i ett mörkade tonläge, men inte hjälpte det. Tredje gången gillt, tänkte jag och fick fram ett ynkligt kraxande i falsett... Så jag fick stanna hemma. Och nu låter jag som en kråka i målbrottet. Jag som inte gillar kråkor.


Natti-natti

Nu är det läggdags för fröken Freiman. Klockan är tok för mycket. Inte bra, inte bra. Jag som tänkte hinna sova bort mitt virus eller vad det nu är tills imorgon, men då måste jag nog lägga på ett kol....
God natt mina kära läsare! Sov så gott.
Och glöm inte tänkta ut någon som kanske skulle behöva lite anti-ageing-produkter. I en påse på mitt rum gör de ingen nytta...

 


Kött

Hopp, då var det dags att skriva från hjärtat igen. Hm, inte lättare den här gången än förra. Blir tvungen att skriva massa här, har precis skrivit ihop Elins naturkunskaparbete, rätt festliga saker. Roligare än romersk rätt i alla fall. I övrigt har jag käkat kött idag. Hade precis fått ihop till min värdebiff hos Jensens, lite seg, men satt mycket fint ändå. Är whiskey lika gott som whiskeysås borde man ju nästan testa... nej usch, vad okristeligt. Hur som helst fick vi mer kött grillat här hos Elin sen när jag åkte hit. Så sjukt mycket gaser nu, tror jag kommer spricka...

Åh, Elin ska på toa. Får passa på... Aaahhhh. Usch. Värt det. Oj, nu kom hon, säg inget ;)

//Mikael

Någon?

Jag var på pressvisning i fredags och fick lite produkter. Självklart blev jag superglad eftersom det är väldigt ovanligt att assistenterna får produkter på pressvisningar. När jag kom hem och kollade igenom påsen, innehöll den bland annat en ögonkräm, rengöringpads, 2 nattkrämer och en bodymilk. Perfekt tänkte jag, eftersom min ögonkräm och nattkräm är slut. Men när jag tittade närmre på produkterna såg jag att 2 av de är för anit-age. Eftersom jag inte själv är i den perioden än, så tänkte jag att någon annan kunde ha större användning för de än mig. Jag skulle ju självklart kunna spara produkterna i typ 20 år, men produkter har tyvärr inte så lång hållbarhet. Därför undrar jag om det är någon som skulle kunna förbarma sig över ögon- och nattkrämen från MD formulation?

 

Sen när jag sorterade bland produkterna på jobbet fick jag ta med mig hem lite nattkrämer. Perfekt, tänkte jag än en gång. Men när jag kom hem och tittade närmre på de nattkrämerna, är även de med anti-age. Ingen nattkräm för min del.. Men kankse för någon av er? Eller för någon som ni känner? :)

 

 


Skogspromenad

Jag är tillbaka från min promenad. Tog en tripp till skogen. Det behövdes lite luft till hjärnkontoret. Nu måste jag fortsätta med min naturkunskap. Har skrivit En halv sida är klar. Bara en och en halv sida kvar.



Ett dygn

God morgon alla läsare!
Nu har jag äntligen stigit upp. Har inprincip legat i sängen i ett helt dygn. Känner mig helt mör. Men lite nytta har det gjort eftersom febern är borta. Tyvärr känner jag mig inte helt kry än, så ingen kyrkan för min del. Men efter kanske en bit mat och en promenad i skogen så ska jag nog må allt bättre. Ska försöka få klar min läxa i naturkunskapen idag. Nu har jag fått tillbaka min efterlängtade datorsladd, så nu blir det lättare att få läxan klar.
Man kanske ska försöka få i sig lite frukost nu.
Ses!

Jag och Elli i torsdags på KTH.



God natt

Nej, nu orkar jag inte vara uppe längre, mår verkligen dåligt. Sitter här och huttrar. Har börjat kallsvettas nu. Lika bra att sova. Så man blir frisk någon gång. God natt.

Här nedan är lite bilder från vårat (mitt och Amandas) första projekt i ettan (på Designgymnasiet)... Vi skulle göra lampor av saker från Myrorna.








Gammalt

Kollar igenom lite bilder på pappas dator. Det är typ det ända som jag orkar göra för tillfället. Hittade lite gamla bilder...


Haha, Mikael ser ut som en gamling. ;)


Hannah och Zacharias på Löttorp 2008. :)


Kuvertväska som jag gjorde helt i tejp.


Sjuk?

God morgon läsare!
Vaknade för 3 timmar sen... Är sjuk. :( Har feber, halsont, illamånde och huvudvärk + mensvärk som om det inte redan var nog med krämper.
Att vara sjuk är nog det värsta jag vet. Speciellt när jag har så mycket som måste göras... Har en bland annat en fördjupningsuppgift i naturen. Ska skriva om termoelekticitet. Om det är någon som vet var det är, blir jag mer än glad om jag får det förklarat för mig. Uppgiften ska nämligen in på måndag.


The crew

Styrelsemöte med Eventuell. :) Man kan lätt säga att det går bra för vårat företag. Vi är helt klart bäst!

The crew.
Ellinor, marknadsansvarig, Marcus, IT-ansvarig, Elin, VD. Egentlien borde jag stå i mitten... :P


Om några minuter bär det av till jobbet.

Konst

Konst a lá Brille.

No faces. Fula flickor bör bara täcka över skiten med smink
tänkte jag när jag tog den här bilden.


Färgade prickar. Onödig moderna bild.


Hata choklad. Jag älskar chocklad!


Älska kaffe. Jag hatar kaffe.


Fingret. Brilles finger.


Den vita pricken.


Läs Brilles blogg!

Trött.

Hallå  alla läsare!
Sitter i skolan och är väldigt trött. Somnade väldigt sent igår, närmare runt 2-3. Kollade på filmen dumpa honom och sen satt jag och Sara och pratade. Försov mig imorse också. Härligt...
Nu på morgonen har jag varit med på en pressfrukost och sorterat en massa produkter (jobbat). Vi har haft skolfotografering idag också... Nej nu måste jag göra lite nytta.




284

Tillbaks hos Sara aningen smartare...
Nu ska jag, Mikael och Sara se "Dumpa honom" med hemmagjord äppelpaj som Sara har gjort. Mums.
Imorgon ska jag äntligen till jobbet. Har längtat. Jag älskar mitt jobb :). Tror att jag är lite jobbnarkoman. Sen blir det skolan, tillbaka till jobbet och på kvällen blir det kyrkan.



Modejobb

Här är modejobbet som jag skrev om innan... Som sagt sida 26 i den senaste hemmets veckotidning, om ni skulle vilja se det live.

 

Elin Freiman, vilket vackert namn... Passar kanonbra i tidningen ;)

 


Zacharias

Sitter hemma hos Mikael nu. Han har hjälpt mig lite med min naturkunskapsuppgift. Mikael, han är bra han. Älskar dig :).
Passar på nu att lägga upp lite bilder medan han pratar i telefon.


Zacharias hjälpte till att panta flaskor


Sen blev han sur på mig för att jag ville ta kort på honom.



Tillbaka

Nu är jag tillbaka efter pantningen. Zacharias tjat har slutat och han sitter så sött framför bolibompa och dricker en yoghurt som jag köpte till honom.
Tänkte lägga upp en bild på när Zacharias pantade, men Sara har varken en kortläsare eller en sladd till kameran... så bilder kommer upp troligtvis imorgon. 
När vi handlade hittade jag även ett modejobb som jag hjälpt till med. För er som inte kan vänta tills imorgon på att se en bild, kan kolla in det senaste numret från hemmets veckotidning, sida 26 ;)


Det krävs en Elin

Hallå mina läsare!
Är hemma hos Sara efter en lång dag på KTH. Berättar lite senare varför klassen var där.
Jag är så otroligt klantig av mig. Glömde min dataladdare hemma. Fiffigt Elin.
Zacharias drar i mig. Han tjatar på att vi ska gå och panta flaskor... Får väl ta och göra det. lika bra att passa på när det är fint väder.
Ha det så bra!

Sola

Nu ska jag med Mikael till gymmet. Jag ska sola :) Det kommer bli skönt att ta ett break från läxorna ett tag, innan det är dags igen...
Ses senare när jag är förhoppningsvis lite brunare! :)

Teresa och jag i somras på Öland

 


Mikaels tå

Mikael blev stämplad i somras när han spelade fotboll. Vilket resulterade i en äcklig, klämd, svart tå. Tån har som sagt varit svart enda sen sommaren... Jag fick nog idag. Den var så sjukt äcklig, så jag bestämde mig för att göra någonting åt den.

Före:



Efter:



Den ser mycket bättre ut nu...

Usch. Jag mår fortfarnade illa.
Älskar dig Mikael ändå, trots din tå. ;)





Bilder från sommaren

Fick nyss ett mail med lite bilder på mig av en gammal granne... Bilderna togs i somras.


fika

Fikade med Pappa och min söta lillasyster idag. :)








Onsdag

Är hemma hos Mikael och pluggar. Meningen var att jag skulle jobba efter skolan, men jag fick ledigt idag. :) Tur var väl det för jag har massor av saker jag behöver bli klar med.
Saker jag behöver bli klar/börja med:
  • Bli klar med A3-affischen
  • Franskan
  • Matten
  • Börja med fördjupningsuppgiften i naturen
  • Läs klart deckaren
  • Öva till historiaprovet
  • Förbered presentationen om DesignDay.



Spons

Sitter i skolan och ska jobba lite med Eventuell. Ska ringa lite företag om spons. Önska mig lycka till


Skäms

Jag skäms. Men jag orkar inte göra bättre nu. Det är nästan så jag inte vågar visa det...
Presentationen får gå som den går imorgon. Är verkligen inte nöjd. Men jag orkar som sagt inte fixa det nu. Hela kroppen värker.

Tanken är att härbärget ska vara gjort av containrar...

 

 


4 timmar

Jag har snart suttit över 4 timmar i vårat 3d-program (rhino). Och jag måste nog lägga 2 timmar till på det om jag ska bli klar. Har ont i ryggen och inte på tal om axlarna. Behöver massage.
Allting tar så lång tid i det här programmet. 4 timmar har jag suttit och kämpat med att göra ett hus med inredning. Vi skulle haft The Sims på våra datorer... Då skulle jag blivit klar med den här uppgiften på en timme. Men nu har jag inte  the sims... så jag måste sitta här och kämpa med Rhino som vägrar att samarbeta. Usch... det tar över 10 minuter för den att rendera en bild(!). Jag har inte tid för det här...


Kladdig?

Det är inte sant. Det gick bra att baka, smeten blev kanongod. Satte in kakan i ugnen och satte på mobilens timer. Det skulle bli en succé, min kladdkaka. Men nej, vad tror ni händer? Mobilen ringer aldrig! Jag satt framför datorn och litade blankt på mobilen. Efter ett tag ropar mamma i vardagsrummet att jag kanske ska ta ut kaka. Men då var skadan redan skedd. Kladdkakan blev ingen kladdkaka utan en helt vanlig chokladkaka med lite chokladbitar i. Den är för torr. Kladdkaka ska vara kladdig. När jag för en gång skull bakar, jag som avskyr det, blir kakan inte kladdig.
Hopp, men till glass blir det nog gott i alla fall.


20 minuter kvar

Kladdkakan är i ugnen. 20 minuter kvar innan den är färdiggräddad. Denna väntan. Det är därför jag inte bakar oftare.

Tänkte lägga upp lite bilder på när jag bakade... Men det fungerar inte.

Rast

Dags för att ta en till rast i mitt pluggande. Matten är klar och nu är det bara designen och svenskan kvar.
Tänkte om jag skulle baka. Det är verkligen inte likt mig. Jag avskyr att baka, men jag blev så sugen på varm kladdkaka med vaniljglass.


Juice

Det står still i hjärnkontoret. Hur ska huset se ut? Känner verkligen hur min kreavitet sprudlar, not. Ni anar inte hur svårt det är att komma på en bra designidé på beställning. Det är nästan fysiskt omöjligt.


Tog en pause i mitt designande. Kände att det behövdes. Gjorde en frukjuice med frysta jordgubbar, apelsin- och äpplejuice. Förhoppningsvis ska det hjälpa mig att komma på spår igen.


2 timmar

God morgon mina läsare!
Idag fick jag sov 2 timmar extra. :) Det behövades verkligen. Nu är det dags för mig att komma igång med pluggandet. Jag har redovisning i formgivning b, där jag ska designa ett hus för hemlösa. Redovisningen är imorgon och jag har bara kommit halvvägs. Men det kommer nog gå alldeles utmärkt.
Vi ses!



Läsningen av Elle

För exakt en vecka sen fick jag septembernumret av Elle. Kommer ni ihåg när jag bloggade om det? Skrev att jag skulle läsa den dagen efter... Men inte gjorde jag det. Jag har inte haft tid. Det låter tragiskt, men är sant. Kul att man premenuerar på en tidning som man aldrig riktigt hinner läsa. Känns som om oktobernumret kommer hinna komma ut innan jag ens har börjat kolla igenom detta nummer. Så blev det i alla fall med augustinumret. Nej, jag får ta tag i det här. Påbörjar läsningen av Elle blir imorgon. Jag lovar. Ska börja läsa den så fort jag läst ut min deckare, gjort klart matten och redovisningen i formgivning b.
Nu är det dags för mig att lägga mig. Måste börja få bättre vanor. Jag kan inte sova 6 timmar/natt i några veckorstid. Det fungerar verkligen inte i det långa loppet. Jag måste ha mina 8 timmar plus moms. Nu får det bli skärpning...
God natt alla underbara människor som tar sig tid för att läsa min blogg!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1117955/images/2009/img_5011_53342966.jpg

 


Måndag

Rummet är nästan färdigstädat. Fattas bara att bädda om sängen och dammsuga. Tvätten ligger i tvättmaskinen. lite nytta har jag gjort. Har även suttit med lite matte nu, men kört fast. Skulle behövt Mikael nu.
Mikael är så underbar. Han har skickat en massa uppmuntrande sms under hela dagen. Älskar dig!

 


Semester och hembiträde, tack

Är hemma. Åkte hem efter provet i naturkunskapen, skulle inte orkat vänta i 2 timmar på en 40 minuters franskalektion. Känns som jag är på väg att bli sjuk. Jag får verkligen inte bli sjuk nu, har alldeles för mycket att göra. Rummet måste städas igen, kläder måste tvättas, och läxorna måste göras. Jag drunknar snart i mina läxor. Skulle behöva anställa någon som skulle kunna städa och tvätta åt mig, så jag skulle kunna fokusera helt på läxorna. Någon som känner sig manad?

För er som inte som inte känner mig så väl är jag så oerhört pedant. Jag klarar inte att ha oordning. Blir oerhört stressad och får nästintill panik. Det komiska är bara att här hemma är väldigt stökigt, inkulsive mitt rum. Vet inte riktigt hur det gå ihop...  De säger emot varandra. Men så är det.

Skulle behöva åka på semester. En vecka där jag kan koppla bort jobbet, skolan och mitt stökiga rum.

 

 


Dåligt

Nu är provet inlämnat. Det gick verkligen dåligt. Usch. Tyvärr blir det nog IG. Omprov blir det det i alla fall garanterat. Jag har aldrig gjort något sämre prov. Glömde allting så fort som jag satte mig... Hemskt var det. Nu åker jag hem.



Nya bloggerskor

Härligt! Nu har både Hannah och Nicole hamnat i bloggträsket igen.
Nu är det naturkunskapsprov. Gode Gud


Styrelsemötefika

Hallå läsarN!
Sitter i skolan och fikar med mina undersåtar. Mohaha. Nu är det dags för styrelsemöte.
Köpte en varsin dröm till alla i företaget. Tänkte att jag skulle vara lite pedagogisk eftersom vi ska prata om företagets vision.


Ormar och bildäck

Elin pluggar. Hon har prov imorn, så jag skrev precis ut 70 sidor sammanfattning hon skulle kunna. Under tiden ligger jag här och lyssnar på disney-låtar på spotify och bloggar; gottande i tanken på att min planering av skolarbetet funkar så bra. Haha. Nädå, Elin är jätteduktig faktiskt. Och snygg i sina glasögon. Hade jag haft ett kontor hade jag anställt henne direkt.

Har varit på middag hos Anna och Alex (Elins kusin med man), fast det kan man läsa om nedan. Jag tänkte dela vår bilresa hem till dem istället. På E18 på väg norrut så blir vi omkörda av en gammal Saab 900. Snart ser vi att nånting i däcket verkar sitta löst och fladdrar. Jag blir lite oroad och håller avstånd, tänkte att däcket kan gå när som helst. Elin däremot, blir oroad av helt andra anledningar, för strax därefter så lossnar däckbiten och kommer mot oss. Jag undviker biten men Elin grabbar krampaktigt tag i handtaget på sidan (där man hänger jackor ni vet), varpå jag försöker lugna henne med att det inte var någon fara, hade inte hänt nått om jag kört på den. Haha, här kommer det roliga: Elin utbrister

-Jag trodde det var en orm!

-Men lilla älsklningen, svarar jag, om det hade varit en orm hade vi ju dödat den om vi kört på den. Den hade inte kunnat komma in i bilen.

-Men ändå.

//Mikael


Trafikfara?


Vuxenpoäng

Idag har jag varit på parmiddag. Vuxenpoäng. Det var jag Mikael, Anna och Alex. Vi åt en god middag som Anna hade gjort. Ungstekt kyckling med rotfrukter och hemmagjord äppelgelé. Mums. Efter kollande vi på bilder från deras bröllopsresa och satte på Bourne Supremacy och åt efterrätt. Till efterrätt blev det kladdkaka, glass, maränger, hemmagjord chokladsås och bär.


Till förrätt blev det skagentoast.


Mikael fick en utan skagen eftersom han är "allergisk".


Anna och Alex i matchande blått.




Plugga, plugga

God morgon mina läsare! Hoppas ni hade en trevlig lördag!
Idag fortsätter plugganet. Har över 30 sidor som jag måste läsa igenom. Jag kommer att var hemma från kyrkan idag :(. Jag måste få bra på det här provet eftersom den här kursen är väldigt kort. Sen i eftermiddag ska jag och Mikael på middag hos Anna och Alex (min kusin och hennes man). Men innan jag förvinner in i naturkunskapsboken blir det frukost. :)



Emmelie, jag och Mikael


Emmelie, Tobias, jag och Mikael


Maskerad

Maskeraden var riktigt roligt. Kul att se att så många klädde ut sig. Det var katterna som dominerade på festen. Grattis Josef i efterskott och tack för en trevlig fest!


Katten, "gamling", regnmoln.


Jag och Svea


Party


Jag och Mikael


Min beskyddare ;)


Katter


Fryst kolsyra i saft.


Hannah och Samuel kom som floden.


Kyckling och bi

Josef var Noa

Lägger upp fler bilder någon annan dag. Nu ska jag sova. God natt!




Kattig

Nu åker katten, gamlingen och regnmolnet till Noas-ark-maskeraden


USCH!

Pappa skrämde precis slag på mig med denna... Så otroligt äckligt. Den var inte liten heller. 5 centimeter lång skalbagge. Det kryper i kroppen när jag tänker på den. Usch. Avskyr allt vad småkryp heter.

 


Vailjlatte

Oskar gjorde en kanongod vaniljlatte till mig. Nu är det dags för mig att plugga till naturkunskapsprovet.



Han gjorde ett hjärta i min latte.


Åt en bit beligisk mörk choklad med pesikorbitar i.


katt

Tillbaka från stan. Fick träna själv idag eftersom de andra fick förhinder, men det var helt okej. Det var skönt att träna själv. Efter träningen mötte jag Hannah och vi åkte till buttericks. Köpte ett ett par öron, en svans och en fluga. Ikväll på maskeraden kommer jag vara katt...
Oskar kallar. Min latte är klar :)


Lördagsmorgon

God morgon!
Är uppe tidigt. Usch, vad jobbigt det var att gå upp. Ska iväg till gymmet nu och träna med lite kompisar från kyrkan. Efter gymmet måste jag till buttericks och köpa lite saker till maskeraden som jag ska på ikväll. Sen blir det fort hem för att plugga till provet i Naturkunskap som jag har på  måndag.
Ses!

Fåtöljen

Kom precis hem från ett kanonbra ungdomsmöte. Nu måste jag skynda mig i säng så jag orkar åka till gymmet imorgon. God natt alla människor som är uppe nu!


Innan ungdomsmötet åt jag med vackra Victoria på Fåtöljen :). Tack för en väldigt trevlig stund, Victoria. <3


Jag åt en riktigt god fetaostmacka


Och Victoria åt en pastasallad med kyckling och fetaost.



Fredag

Hallå alla läsare! Visst har vi en underbar morgon! Solen skiner och det är fredag! :) Det kan inte bli mycket bättre.

Sitter här på jobbet och försöker leta reda på lite kläder som ska skickas tillbaka till olika presskontakter. Det är en timme kvar innan jag åker till skolan. Senare ikväll ska jag träffa Victoria och gå på ungdomsmöte i kyrkan. :)
Nä, nu måste jag jobba vidare. Slut på rasten.



Varning för känsliga läsare.

Jag har ont. Jättont. Tungan och kinden värker. På tungan har jag en blåsa, tål typ inte sura godisar, och jag råkade bita mig själv i kinden här om dagen, så nu har jag ett härligt sår... Det kliar och svider hela tid. Blir tokig. Otålig som jag är kan jag inte låta det vara heller, utan måste hela tiden bita lite extra i kinden på såret och på blåsan. Bra jobbat Elin, på så sätt läker det nog fortare.


Hannah panna

Sitter och pratar med min Hannah i telefonen. Det känns som evigheter sen sist vi sågs eller hördes. Tanken var att vi skulle ses idag och äta pannkakor, men så blev det inte...
Hannah, det är på tiden att du skaffar en blogg nu.




Nytt

Ny väska och nya skor. Tack söta pappa för väskan. Skorna fick jag köpa själv. Kändes lite tomt efteråt i plånboken bara, men behöver man skor så behöver man.


Väntan i korridoren

Sitter och väntar i korridoren på att svenskalektionen ska börja. Elin tyckte att jag skulle skriva en rolig historia eller nåt, men det är ju svårt när man inte kommer på nån rolig historia sådär på rak arm.
Och nu kom svenskläraren. Så det blev ett väldigt kort gästinlägg. Får skriva mer nån annan gång.

//Elina

Fika och rehab

Tjolahopp bloggen!
Nu sitter jag här i skolan och ska göra lite läxor innan svenskan börjar. Innan jag kom hit fikade jag med Pappa, Isak och Viktor - favorit i repris, och sen var jag på rehab på SÖS.
Fingret är mycket bättre. Nu kan jag röra/böja på det utan att det gör ont :). Men i ytterligare 6 veckor får jag inte vara med på idrotten och bära, och sen måste tvåfingerförbandet sitta på i några veckor till. Men sen blir jag äntligen fri! :)


Idag blev det en bulle med varm choklad.






DKNY

Nej det är inte sant! Det är fruktansvärt. Skulle precis spruta på mig lite DKNY green apple. Men när jag tryckte på "sprayknappen" kom ingenting. Jag provade fler gånger men inte hjälpe det. Den är slut. Min favoritparfym är slut. Nu måste jag använda någon annan. Frågan är bara vilken? Vilket i-landsproblem...


Dennisos

Hej mina kära läsare! Hur har er dag varit?

Min dag har varit väldigt lång (kom hem nu) men annars ha den varit riktigt bra. Jag har fått mycket gjort. Jag har fikat med pappa och småsyskonen, varit i skolan och lyssnar på en samma presentationer, jobbat på studion, ätit middag med Mikael på Dennisos och varit på ett möte i kyrkan för alla som hjälper till inom musikarbetet. Sen när mötet var slut fick jag vänta på mina bröder som satt och kollade på matchen mellan… Jag har aldrig riktigt förstått mig på fotboll. Varför är det så populärt att titta på män som springer på en grön plätt och sparkar på boll?

Nu ska jag sova. God natt!

 

Min älskade Mikael

 

 


Klistermärken

Idag fick vårt UF-företag en massa gratisklistermärken från stickit.se.






Frost.

Imorse var det frost ute. Älskar det. Allting blir så vackert.

Jag älskar hösten! :)

 

 


Hemlös

Sitter som sagt på redovisningar om vårat projekt i designen... Temat är hus för hemlösa. Vissa är klockrena som den här. Det här kallar jag nytänk.

 

 

Vad skulle en hemöls ha en bärbar dator till? Spela hjärter dam? Jag skulle lätt bli hemlös om jag fick en bärbar dator :P

 

Det kan ju alltid vara bra att ha en båt som man kan stryka. Den får ju inte bli skrynklig.

 


Fika

Hallå bloggen!
Idag har jag fikat med min älskade pappa och småsyskon idag på ett café i Hammarby sjöstad.
Nu sitter jag i skolan och lyssnar på en massa redovisningar om hus för hemlösa.


Elle

Septembernumret av Elle har kommit ut. Fick den på posten igår och inte förrän nu kan jag äntligen sätta mig ner och börja läsa... Eller jag får nog börja läsa den imorgon. Måste sova. Har fått runt 6 timmars sömn i en vecka. Om jag lägger mig nu får nästan 8 timmar i alla fall. Det är en bra början.
God natt!


Farmor 70 år

I söndags fyllde min älskade farmor 70 år! :) Hela tjocka släkten var där och åt god mat och tårta.


Jag, Hanna och min vackra och nygifta kusin Anna
Foto: Sara


Gruppfoto. Tradition...
Foto: Mikael med Saras mobil


Grimaser
Foto: Mikael

'
Vackra farmor :) <3


30 minuter tidigare

Skoladagen är över. Fick sluta 30 minuter tidigare. Härligt.
Provet gick inte alls så bra som jag hade hoppats på, och redovisningen i historian gick väl någorlunda. Jag tycker verkligen att det är roligt att prata inför folk. Man kanske ska statsa på att bli retoriker istället för stylist.
Nu blir det möte med Eventuell, sen blir det cell i Tullinge hos Disa. :)



Matteprov

Är i skolan. Träffade Hannah en kortis efter jobbet. :)
Nu blir det matteprov. Första provet på terminen. Gode Gud. Hoppas det går bra. Håll tummarna!


Tisdag

God morgon bloggen! Vilken fantastisk dag det är idag! Längtar till att få komma ut och gå på en promenad i solskenet. Bara 3 timmar kvar innan min önskan går i uppfyllelse. 3 timmar till, sen är dagens jobb över. Sen blir det matteprov och redovisning på historian.
Ha en bra dag!

 


Hemåt.

Äntligen är rapporten inlämnad. Nu får det gå som det går. Jag orkar inte längre hålla på att skriva på den. Är trött på allting som handlar om energiomvandlingar.
Nu är det dags för mig att ta åka hem och om jag orkar plugga vidare på matten. Matteprov imorgon.

Gammal bild från Öland.


Ogillar starkt...

Att naturkunskap kan vara så tråkigt. Sitter hemma hos Mikael och kämpar med min matte och naturkunskap. Nu tror ni säker att han gör typ mina läxor åt mig. Men inte får jag någon hjälp. Nej utan jag får klara mig själv. Och jag som avskyr naturkunskap. Här sitter jag hemma hos killen som gått natur och fått MVG i typ allt förutom Matte B (där är jag minsann bättre...) och får ingen hjälp. Han ligger i sängen och håller på med datorn. Förstår ni hur jag känner mig? Trodde att han tyckte om mig. :P

 


Hej hopp

Det här är Elin, Elin och Elin

s


Av Elli som gick upp klockan fyra imorse for nothing (eftersom skolfotot blev inställt!!!!!)

Tack ohej leverpastej

Labrationsrapport

 




Koka vatten

Sitter på naturkunskapen och gör en laboration. Vi ska koka vatten. Kul, eller hur. Det blir inte roligare än vad man gör det till.

 

 

 

 


Den här datorn

Har ni sett att jag gjort om min dator?
Satte på ett svart insynskydd på den. Och voliá! Nu är den som ny. Kände att det var dags för lite förändring. Min dator lättar upp stämningen bland alla andra datorer på DG.








Inställt.

Skolfotograferingen är inställd. Varför kunde inte någon rar männika skrivit det på vårat intranät?





Skolfotografering

God morgon mina läsare!
Idag är det skolfotografering på DG, och 3A är först ut. Vi har tiden 8.30. Inte okej. Gillar verkligen inte skolfotograferingar. Jag vet aldrig vad jag ska ha på mig. Beslutångest. Man vill inte vara för tråkig men inte heller för uppklädd. Usch. Nej, nu får jag vara positiv. Jag ska träffa Mikael senare idag för att få tillbaka min telefon. :)
Nu måste jag sminka mig och fixa håret.
Ha en underbar dag! :)

Duktiga Elin

4 läxor är gjorda och rummet är städat. Känner mig duktig. Man kan se mattan på rummet nu också. Det kunde man inte innan.  Får se till att jag håller den här ordningen nu.

Nu film med Mikael och popcorn! :) Äntlingen kan man koppla av och njuta av helgen.

 

 


Året Runt nr 38

Igår när jag skulle köpa tuggummi på Pressbyrån så passade jag även på att kolla i de olika tidningarna vi gjort jobb för... Och titta vad jag fick syn på i Året runt... Vårat jobb med Lotta Engberg. Så självklart var jag tvungen att köpa tidningen.

 

 



Cafékväll

Igår var det cafékväll i kyrkan. Fikade med Alicia och Victoria, eller jag åt medan de kollade på. Sen kom Hannah förbi kyrkan :). Det var rikitigt längesen vi sågs sist. Inte lätta att ses när vi båda har så fullt upp. Hannah, vi får se över våra scheman... Kanske vi kan ta en frukost någon morgon. Sen träffade jag fler utav mina gamla klasskompisar från kristna skolan.




Alicia, jag och Victoria


Hannah



Härlig lördagsmorgon

God morgon bloggen!

Vilken underbar dag det är idag! :) Älskar när solen skiner när det är kyligare i luften. Äntligen är hösten på väg! Har längtat.

Idag blir det massor av plugg. Usch. Men det måste göras. Sen måste mitt rum städas. Vände upp och ner på det i torsdags när jag skulle hitta någonting att ha på mig. Mina förhoppningar att bli klar med allting så fort som möjligt så man kan vara ute i det vackra höstvädret.

 

 

 


Pasta a la Elin

Pastan är färdig. Bra blev den. Nu ska jag äta den framför den bästa TVserien, ever - Vänner!
Bon appétit!





matlaging

Kom precis hem från skolan. Middagen tog just slut när jag kom hem. Otur. Är vrålhungrig. Tur i otur hittade jag kräftstjärtar och matgrädde i kylskåpet samt lite skruvpasta. Här ska det lagas mat... Förhoppningsvis kommer det bli kanon. Skulle helst velat ha färsk pasta, men man tar väl vad man haver som Kajsa Varg sa en gång i tiden. Håll tummarna nu.

 


Eventuell - Gör det möjligt

Vårat företags låt. Man blir så glad vad den! :)
Eventuell(t), eventuell(t)




Logga

Hallå bloggen!
Här jobbas det för fullt med vårat UF-företag, Eventuell. Loggan är klar men fortfarnade hemlig... Nu ska vistaprint ringas m.m.

 



God natt

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag till Karolinska sjukhuset. Måste ta nya bilder på min "fluffiga" arm. Då har jag varit på sammanlagt varit 4 olika läkarbesök m.m. på 3 olika sjukhus. Huddinge, Karolinska och SÖS. Tur att man har frikort. Annars skulle jag varit rätt bankrutt nu.
God natt alla underbara läsare! :) Ses imorgon!


09-09-09

Idag är det ett år, en månad och en dag sen jag och Mikael blev tillsammans (för er som tycker att huvudräkning är jobbigt, blev vi tillsammans den 8 augusti 2008. 08-08-08 ). Därför tänkte jag lägga upp lite bilder under den tiden som vi varit tillsammans. Visst är jag romantisk :P.





Är så otroligt glad för att jag har dig, älskling. Du är helt underbar och fantastisk. Du betyder så mycket för mig.
Jag älskar dig!






Vit t-shirt med ficka

Fick t-shirten jag beställde från stylebystar idag. Det tog några dagar, men nu har jag... :) Hoppas den sitter bra.
Ännu en till helt vanlig, vit t-shirt till min garderob. Jag kan aldrig få för många... En vit t-shirt är det perfekta basplagget, fungerar till allt. Det enda som skiljer den här åt, är att den har en ficka.

 

 



Glow white

Hemma! :) Idag var jag tack och lov hemma tidigare än igår. Trots det är jag helt slut i kroppen. Inte bra. Jag som ska börjar plugga nu. Skulle egentligen behöva lägga mig... men jag måste i alla fall gör klart svenskan och franskan innan jag sover.


Idag fick jag bland annat med mig hem: ett schampoo och balsam, från Glow, som luktar helt underbart, Emporio Armanis parfym white som lukar mildt vanilj och citrus samt en massa handkrämer till mor min.

Tidsfördriv

Tidsfördriv på DG.

ManBabies.com - Dad?


GET MORE AT ManBabies.com!


Marcus bloggar

oihdoiawoid


Gästbloggarn Marcus här! Även IT-ansvarig på Eventuell, vårt UF-företag. Nu är företaget reggat och klart och nu är vi igång. Jippie! Så nu är det dags för oss att skapa event för att främja ungdomars intressen. Så har ni något lite udda intresse som ni vill dela med er av så får ni gärna ta kontakt med bossen - Elin.

Nu ska jag fortsätta jobbAAA...

//Marcus


Prover från HH

Idag kom proverna som jag hade beställt från HH mineral cosmetics. Äntligen. Hoppas jag hittar en fin ljusrosa rouge och en foundation som passar.
Undrar när min t-shirt från stylebystars kommer...?
Nu ska jag sova. God natt snyggingar!

 



VD

Hallå bloggen!
Nu har jag kommit hem från dagens alla aktiviteter. :) Idag har jag fikat med min gulliga mor, varit på SÖS (fick ställa in jobbet idag eftersom jag var tvungen att bland annat röntga om handen), varit i skola, haft vårat första styrelemöte inom inom mitt, Ellis och Marcus UF-företag, där det bland annat bestämdes att jag blir VD. Sen var jag på cellen, på bönen i kyrkan, handlat med mamma och sist men inte minst hälsat på min vackra storasyster.

Min älskade mor

 

Drack en god hallonsmoothie men matchande rosa naglar. :P

 

 


Rehab

God morgon alla läsare och välkommen till en ny underbar dag! Känner mig utvilad idag. Tror att det var bra att jag la mig 21.00. Somnade på en gång.
Idag ska jag till rehabenheten på SÖS. They tried to make me go to rehab, I said, "no, no, no". Nej då... De är riktigt roligt att vara där. Sjukgymnasten och arbetsterapeften skämtar en massor och är verkligen trevliga. Jag hoppas att fingret blivit mycket bättre och att jag kanske slipper dessa förband. Efter rehab. blir det jobb, skola och sen cellgrupp. :)





Trötter

En läxa är gjord och jag är slut. Ska nog gå och lägga mig om ett litet tag bara. Det har blivit många sena nätter ett tag nu. Men jag är lite besviken att jag inte orkar plugga mer... Ville ju blir klar med det mesta. Men ögonen går i kors så det är ingen idé.
  • Naturkunskap: lab.rapport och frågor på kapitelt
  • Historia: 3 texter om det antika Grekland
  • Formgivning: Hus för hemlös...
  • Svenska: Läs novellen Elixir av Alejandro Leiva Wenger + frågor på novellen. Skriv 2 meningar till korrekt svenska. Läs ut boken Flickan under gatan av Roslund och Hellström.
  • Matte: Uppgift 1256-1265.
  • Franska: Kapitel 7

 

 



Läxor

Då hade man både lagat och ätit mat alldeles själv. Det var inte det lättaste med en hand trots jag gjorde något så enkelt som stekt potatis med bland annat ägg. Det svåraste var nog att knäcka äggen. Nästintill omöjligt. Nu blir det läxläsning någon timme. Tänkte bli av med så mycket som möjligt så jag även kan jobba lite under veckan.

Läxor för veckan:
  • Naturkunskap: lab.rapport och frågor på kapitelt
  • Historia: 3 texter om det antika Grekland
  • Formgivning: Hus för hemlös...
  • Svenska: Läs novellen Elixir av Alejandro Leiva Wenger + frågor på novellen. Skriv 2 meningar till korrekt svenska. Läs ut boken Flickan under gatan av Roslund och Hellström.
  • Matte: Uppgift 1256-1265
  • Franska: Kapitel 7


Ma, Arl, Na och UF

Hemma efter en lång dag. Äntligen! Usch, vad denna dag har innehåll mycket. Jag har haft matte, arbetsmiljö och säkerhet, naturkunskap och den sista timmen hade jag UF (ungföretagsamhet). Sista lektionen var verkligen rolig.  Mina lärare är bra roliga ibland. Skrattade så jag grät. Den lektionen gjorde min dag. :) Men nu är helt slut. Blodsockret är lågt och jag är extremt hungrig. Jag får se till att laga lite mat (eller min gulliga mamma) innan jag sätter mig ner för att plugga.
Ha det så bra så länge!


Rickard och Oskars fest

Hallå mina läsare! Ursäkta den dåliga uppdateringen, men jag har varit alldeles för borta i huvudet av allt smärtstillande jag ätit för fingret, för att sätta mig ner och skriva i bloggen.

Under hela helgen har jag i stort sätt bara legat i sängen och sovit. Har alltså inte varit så social av mig. Speciellt inte i lördags när mina storebröder hade fest hos min syster. Gick på citodon under kvällen så jag ar rätt borta.

 

Här är lite bilder från partyt. Det blev inte så många bilder eftersom jag glömde bort att ta fram kameran...

 

Presentöppning


Prövade Oskars spikmatta

 

 



Gäst #47

40 döda i Natoattack. Vet inte varför Aftonbladet blir så upprört, det är väl någonstans det som är meningen med flygbombning? Just det ja, skriva från hjärtat. Lovade förra gången att jag skulle fortsätta med det nästkommande gång, alltså den här gången. Få se nu. Hjärtat. Ska känna efter en stund.

Elins tak är gjort i furu. Hon måste verkligen måla om det, ser ut som en gillestuga (bara själva taket alltså). Och taklampan ger inte speciellt mycket ljus heller. Nej hjärtat. Vad svårt det är att skriva från hjärtat på kommando.

Hon är bra fin hon, Elin. El-in. El-ut. Me love her. Da da dataaa.

//En trött Mikael

Fredag

Nu är jag hemma :). Det har varit en lång dag, väldigt lång. Dagen började med att jag åkte till jobbet innan skolan, trots mitt brutna finger och att jag hög på alvedon och ipren. Skrev priser på produkter, sorterade ut/in produkter, ringde företag om vissa produkter m.m. Efter 2 timmars jobb åkte jag till skolan. Hade kursen småföretagande. Sen åkter jag tillbaka till jobbet och därefter blev det kyrkan. :)

Jag måste bara berätta att jag har världens gulligaste klasskompisar. De har verkligen tagit hand om mig idag. En stor eloge till dem. Hade jag inte haft dem, skulle jag aldrig klart mig idag. Skulle säkert legat avsvimmad i skolans cafeteria.  Det var nära att jag svimmade där ett tag, det snurrade ordentligen. Men som sagt, har man änglar till klasskompisar som jag har, händer det inte... De hjälpte mig till en soffa där jag fick lägga mig och vila. Elina köpte en yoghurt till mig, Nicole har hjälpt mig med att plockat upp saker från väska och Elli har i stort sätt varit min assistent hela dagen. Hon har tagit undan min tallrik, burit min väska, vattenflaska och klappt mig på huvudet. Ni är helt underbara!

Lite saker som fick följa med mig hem från bla. jobbet. Köpte ett par gråa jeanslegging från Vila. Sen så fick jag en vit negligee/morgonrock i satäng, en palett med några av höstens ögonskuggor, Smashbox, kuvertväska, Gina tricot, träskor/sandaler, Inga of Sweden, och en glamourtidning av hon jag är assistent åt som krya-på-dig-present. Hon är så gullig av sig :).

 

Nu ska jag försöka söva. God natt!

 


Inlägg nr. 200

Nu är det dags för mig att ta en citodon, krypa ner i sängen och försöka sova. Fingret värker, duknar och har börjat svullna upp igen. Det gör ont. :( Vill att dessa 2 veckor  ska vara över nu(!).
God natt alla människor!

Gud, nu får göra ett under så att mitt finger läker med hast.





Pingvin

Elin och jag var ute och köpte knark (Citodon), i Alby centrum (alltså på apoteket, hon hade recept). När vi kom ut därifrån så hade jag bivit lappad, för att jag inte ställt in p-skivan ordentligt. Paragrafryttare. Men för att muntra upp mig så köpte Elin tre pingvinstänger, plus att Elins snälla mamma tog boten, så nu är livet på topp igen!

 




Barbierosa

Lätade upp mitt värkade fingers tillvaro med lite färg. Mikael fick välja färg och det blev Laced up från China glaze med sin barbie-/bubblegumsrosa. Det var inte det lättaste måste jag säga. Målade utanför m.m. så titta inte för noggrant på bilden. Men det känns lite bättre nu med en glad färg på naglarna.

 

 


Verry Berry

Jag har världens underbaraste pojkväns. Först skjutsade han mig till skolan, sen skjutsade han hem mig igen för att jag inte orkade sitta på lektionen. Gräddet på moset hade han köpt en smoothie till mig från mitt favoritställe, naked jucie bar. Bättre pojkvän kan man inte ha. Älskar dig, Mikael.



Gästinlägg

Nu skulle Elin blogga. Fast hon kan inte, för hon är lite handikappad, så jag får ta jobbet. Hon har krav också, det ska handla om mig och Elin. Och inte var för sig, utan i relation, antar jag.

-Vad ska jag skriva då? Undrar jag.

-Skriv från hjärtat, svarar Elin.

Hjärtat. Hjärtat. Vad har jag i hjärtat just nu? Det får inte vara om marxismen heller, säger Elin, som om jag skulle ha den i hjärtat. Nej du. Knäppskalle. Karl Marx alltså, inte Elin.

Det bästa med Elin är att hon alltid är så glad. Måste vara det jag föll för först. Hon är ju snygg och så också, men det som särskiljer henne från jordens övriga kvinnliga population är att hon verkligen alltid är glad. Brutet finger och smäror till 100, hon skojar och ler ändå. Är jag nere någon dag kan jag alltid slå henne en pling, hon får mig på bra humör direkt.

Så, det var väl från hjärtat? Kanske kommer mer under kvällen. Känslor är som choklad - lämpar sig bäst till kaffe och i små portioner.

//Mikael


 

 


Rehab

Då har man kommit hem från SÖS. Det blev ingen operation utan leden kommer läka ihop fint ändå. I 2 veckorstid kommer jag ha på mig ett 2-fingersförband och jag måste göra en fingerträning 4-6 ggr/dag. På tisdag ska jag till tillbaka till SÖS, till rebabenheten, för att se om det blivit bättre.

Nu börjar jag bli lite halvt gruggy igen. Tog en citodon precis. Man kanske ska gå och sova lite.
God natt!

Min skena som jag ska ha när jag sover och träningspasset m.m.

 

Träningsuppgifter...

 

Så här kommer min hand se ut de närmsta 2 veckorna. Känner mig handikappad.

 

 


Lillfingret

God natt/god morgon alla läsare! Nu ska jag sova efter en lång dag. Denna dag blev inte riktigt som planerat... eller jo fram till att jag skulle vara barnvakt. Men ett litet gräl med lillebrodern och det hela slutade med 3 timmar på huddinge sjukhus för min del. Att bli dragen i lillfingret verkade först inte så allvarligt. Men efter 2 röntgenbilder visade det sig att det blev en liten fraktur... Så imorgon blir det SÖS för vidare undersökning.  
Dagens Läxa: Bråka inte om småsaker med småsyskon. Speciellt när alla i familjen är lika envisa som en själv...

Min gulliga pappa åkte med mig in till sjukhuset


Han köpte en inredningtidning, pingvinstänger och glass.


Trött Elin med 2 ihoptejpade fingrar.


Min lilla fraktur


Historialektion

Tjolahoppsan!
Sitter på historalektionen. Sista lektionen för idag. Är helt slut i huvudet. Reella tal som ska förkortas blandas tillsammans med antiken. Min hjärna behöver time out. Känner att jag börjar förenkla antikens Grekland med hjälp av konjugatregeln. Är helt snurrig i huvudet. Jag behöver semester, speciellt efter den här dagen, den här veckan. Så om det är någon som vill sponsra mig med pengar till en resa eller bara ge mig en resa till ett varmare ställe än Sverige, så är tar jag emot det mer än gärna.

Om 20 minuter, när min historialektion har slutat, måste jag skynda mig hem för att vara barnvakt åt mina småsyskon. Jag undrar hur jag ska orka det...

I Paris för ett år sen.

 


RSS 2.0