Clavin Klein Jeans

Jag måste bara visa vad som bland annat fick följa med mig hem idag. Var nämligen på en utförsäljning inne i stan kl 7.00 imorse (det var därför jag egentligen gick upp så tidigt...). Den här fina väska från Clavin Klein Jeans! Vad tycks?


Plugga nu Elin!

Jag är värdelös på att plugga hemma. Jag gör allting annat för utom att läsa mina böcker. Någon som känner igen sig? Nu har jag slösurfat en timme nu bara för att jag har inte orka ta tag i läsandet. Men nu får det vara nog! Nu måste jag verkligen sätta och läsa... Önska mig lycka till!
Elli, när tar vi nya bilder?

.... jo för att äta frukost med sin otroli...

imag0074 (MMS)

.... jo för att äta frukost med sin otroligt snygga Mikael


Klockan är 6.35... vad kan fröken Elin tän...

imag0072 (MMS)

Klockan är 6.35... vad kan fröken Freiman tänkas göra så här tidigt när hon egentligen ska stanna hemma för att plugga?


Då var bodypump-passet över och.det är dag...

100media_imag007 (MMS)

Då var bodypump-passet över och.det är dags att åka hem. Passet är så sjukt bra. :) Är helt slut och benen som spagetti. Beach 2011 here I come! Nu blir det ProViva och Modets metarmorfoser som gäller.


13.14

God förmiddag!
Efter en lugn förmiddag hemma, är det dags för mig att åka in till stan och fika/äta lunch med mina gamla klasskompisar Ella, Elli och Nicole, plugga, gå på bodypumpen 18.20 och förmodligen jobba lite. Fick precis ett mail av min chef att Expressen Söndag vill ha en massa tester.... Så jag måste åka in till jobbet och välja vilka produkter som ska iväg på test. :)
Nu måste jag kila så jag hinner med bussen.
Ha en underbar dag!
Love

Nu ska jag ta en paus i mitt pluggande och...

100media_imag005 (MMS)

Nu ska jag ta en paus i mitt pluggande och ta ett välförtjänt bad innan jag kryper i sängs


3 böcker

Är äntligen hemma efter allt jobb. :) Nu blir det middag innan jag sätter igång att plugga... Nu har jag bara 3 böcker kvar att läsa ut (och kunna) tills måndag.
Love

Underbar dag

God morgon!
Vilken underbar dag vi har idag! Det är helt fantastiskt! :)
Nu sitter jag här på jobbet och mumsar på en macka från Valhalla bageriet samtidigt som jag kollar dagens mail. Den är helt underbart god!
Nu ska jag sortera in alla nya produkter som kommit. Det lär ta ett tag...
Ha en underbar dag! :)









Helgens shopping

Här är resultatet av helgens shopping, ett par supersnygga Lee-jeans, fickspegel och bläckpenna från Marc Jacobs samt Easytone-skor.


Jeansen jag köpte i världens bästa jeansbutik: Denim market i Vällingby centrum (K-fem)! Och det är hit ni ska om ni ska köpa jeans. De som jobbar där är grymma på jeans, speciellt Johannes.



Det bästa med Stockholms universitet

Det bästa med att studera på Stockholms universitet är att jag få träffa Mikael oftare. Nu ses vi nästa varje dag istället för 2 gånger i veckan :)
Love you!


27 september

Här sitter jag på universitetet och äter lunch. Ska snart gå in på biblioteket och tentaplugga... Kommer vara här mycket nu den här veckan. Har tenta nästa måndag i min kvällskurs. Undrar hur det kommer att gå....
Om 4 timmar har jag en föreläsning om färg. Hoppas verkligen att den är bra. De 2 senaste föreläsningarna var pest och pina att sitta på.
Love

22.36

Helloooo!
Hoppas ni har haft en trevlig helg, själv har jag haft en helt underbar helg! Jag har haft det så bra :) Igår hade jag, Mikael, Paula, Johannes och Adam en riktig mysdag. Vi shoppade, fikade, åt pizza, tittade på film och åt en massa godis. Jag köpte ett par jeans, ett par skor + lite annat smått och gott, sen idag så köpte jag en mobil. Äntligen! :) Lägger upp bilder på det jag köpt imorgon, nu ska jag nämligen skriva klart en uppgift i skolan och sen måste jag sova.
Love

Shopping

God morgon!
Idag blir det shopping!!! :) Vet inte vilken dag som jag gjorde det senast, men det var bra längesen (nät-shopping räknas inte :P). Jag måste verkligen köpa ett par svarta byxor, en mobil och easytone-skorna. Sen måste jag även hitta en present till min lillebror som fyller år snart... :)
Nej, här kan jag inte sitta och skriva länge. Min mage kurrar högre än musiken jag har på - dags för frukost kanske?
Ha en underbar dag!

Finbesök

Det är fullt hus hemma hos oss. Vi har fått finbesök av min älskade storasyster och systerson.
Snart bär det av till kyrkan, det är ungdomsmöte ikväll! :) 





Bird

Har beslutsångest. Ska jag köpa det här armbandet eller inte...? Vad tycker ni?

God morgon! Idag har jag ett fullspäckat s...

dsc00748 (MMS)

God morgon! Idag har jag ett fullspäckat schema. Nu sitter jag på företagsfrukost i kyrkan. Sen blir det jobb :) Ha en underbar dag!


Inte bra...

Inte blev jag bättre på att uppdatera blogg...
Har haft så fullt upp hela dagen så jag har inte haft någon tanke på att blogga. Hoppas ni har haft en bra dag trots inga inlägg här på bloggen. :)
Idag har jag i alla fall haft en väldigt trevlig dag måste jag säga. Den började kl 11 med en lunch på universitetet med min nya klasskamrat Stefanie, fortsatte med en långtråkig föreläsning mellan 12-14. I rasten blev jag bjuden på fika av en annan klasskompis Malin och efter föreläsningen gick jag och Hedi (ytterligare en klasskompis) till Marc by Marc Jacobs nya butik i Stockholm. Hittade en hel del saker som jag vill ha... Sen satt jag på jobbet mellan 15-20 med att sammanställa alla tester som jag gjort.
Nu ska jag sätta igång med en uppgift som ska in imorgon...
Love


Förslag

Hej, hej!
Förlåt att jag har varit värdelös på att blogga de senaste dagarna, men jag har haft fullt upp i både skolan och på jobbet. Lovar att försöka bli bättre på att uppdatera. Sen beror även mina få inlägg på dålig inspiration... Så ni får mer än gärna komma med förslag på vad jag ska skriva om. :)
Nu ska jag komplettera lite skönhetstexter innan jag sätter igång med pluggandet.
Love

Vill tillbaka till Öland





21 september

Heeeeelllluuuuu! Nu är jag hemma! :) Det blev en betydligt längre dag än vad jag hade hoppas på, men så blir det ibland när man måste bli klar med vissa saker på jobbet. Fick även med mig lite jobb hem... Jag ska nämligen testa lite produkter (mer om vilka produkter jag kommer att testa får ni läsa om i Expressen Söndag om några veckor :P). Nu ska jag sätta igång med att tvätta, har ett enormt berg av smutskläder på mitt golv som legat där i snart 2 veckor. Sen ska jag skicka iväg en faktura, städa lite på rummet (eller mycket. man ser knappt mitt golv) och plugga.
Mitt otroligt stökiga rum. Förstår inte hur det blev så här stökigt...

Sova

God morgon allesammans! Hoppas ni har sovit gott och känner er utvilade. Själv sov jag fantastiskt gott fram till att mitt alarm gick igång 5.30, men utvilad är jag inte. Känner mig så fruktansvärt seg i kroppen, att gå upp så här tidigt på en tisdagsmorgon för att kunna vara på en föreläsning 8.00 är ingen höjdare, speciellt inte när man måste gå hemifrån 6.40... Usch. Vill bara ligga kvar i sängen och sova.


Slömåndag

Nu sitter jag och Elin och kollar på Family Guy! Ibland har jag världens bästa flickvän. Cheers! // Mikael

Valet 2010

Ni glömmer väl inte bort att rösta på Alliansen idag?!


Ner till Oxelösund

God morgon allesammans!
Idag ska jag ner till Nyköping eller rättare sagt Oxelösund för att jobba lite. Kan tyvärr inte berätta om vad jag ska göra där nere, men lovar att göra det så fort jag får :).
Sist jag var där nere var i somras med Mikael, Gustaf och Mattias. Jag tycker verkligen om Nyköping, det är en trevlig liten stad. :)



















God morgon! Sitter på väntar på bussen. Sk...

dsc00739 (MMS)

God morgon! Sitter på väntar på bussen. Ska till till universitetet idag och plugga tillsamman med Mikael på biblioteket. Love


Sovmorgon

God morgon allesammans! Hoppas ni har sovit gott! Själv har jag sovit så otroligt skönt! Jag tog lite extra lång sovmorgon idag, det tycker jag var värd efter allt slit. :) 
Idag kommer jag att plugga hela dagen och sen ikväll blir det ungdomsmöte i kyrkan. :)
Nu ska jag ställa mig i duschen och äta en rejäl frukost.
Ha en underbar dag!

Bilder från inspelningen

I'm hooooooome!!!!!! :D Tack gode Gud att jag överlevde de här dagarna med det italienska filmbolaget. Trodde ett tag att jag skulle bryta ihop mitt i allt, men jag klarade mig! Jag känner mig så otroligt lättad över att jag är hemma och kan få sova i min underbara säng! Ingen mer natt i soffan på studion!
Det här dagarna som jag assisterat en kostymör har varit roliga men ibland helt hemska, långa (väldigt långa) och otroligt innehållsrika. Jag är så tacksam för att jag fick det här uppdraget och gjorde det. Det har verkligen varit en utmaning för mig, jag har aldrig varit med om eller sett någonting liknade, allting kändes så surrealistiskt. Jag måste säga att jag är riktigt stolt över mig själv att jag klarade av det här. Efter det här kommer kunna jag klara allt! ;)
Nu ska jag dricka upp kaffet som min underbara storasyster gjort, slänga i lite kläder i tvättmaskinen och plugga.












Min älskade familj

Jag har en sån underbar familj! Tror inte man kan ha någon bättre än min. De gör så söta småsaker hela tiden som betyder så otroligt mycket för mig, som i måndags fick jag ett jättegulligt sms från min älskade storasyster, igår kom min kära storebror förbi studion och hade med sig en bulle till mig och igårkväll kom mamma och pappa förbi med lite ombyten till mig samt lite godis (som jag fick från Rickard). Jag vet inte vad jag skulle göra utan min familj. Tusen tack för allting som ni gör för mig! Jag älskar er så otroligt mycket!






sista inspelningsdagen

Hellooooo!
Idag är det sista inspelningsdagen (i alla fall för min del)! Åh vad jag längtar tills den här dagen är över. Vill inget annat än att få åka hem och få krypa ner i min egen säng och sova. Men snart... imorgon, då får jag sova i min säng. Den som väntar på något gott väntar alltid.....
Nu ska jag få någonting gjort med min hemuppgift som jag har i modevetenskapen innan alla skådespelare kommer.
Love

14 september

Nu ligger jag äntligen här i soffan igen. Jag hoppas att det här blir sista gången, men det tvivlar jag på... för det är en dag imorgon också. Tack och lov den sista inspelningsdagen.
Har tyvärr inte orkat skiva om vad som händer här under filminspelningarna eftersom vi jobbar konstant från morgonen till kvällen, och det händer så mycket hela tiden, det är så mycket intryck att jag själv inte hinner med att tänka... Lovar att berätta mer när de här dagarna är slut så jag hinner smälta allting.
Nu måste jag sova så jag får bort min hemska huvudvärk. God natt alla!


And action...

dsc00731 (MMS)

And action...


Nu finns glasögon-jobbet ute i butik, så t...

dsc00730 (MMS)

Nu finns glasögon-jobbet ute i butik, så till alla er där ute som ska köpa glasögon köp Året runt nr. 38


God natt

Nu ligger jag äntligen här i soffan på studion. Äntligen får jag sova! Det blev visst en riktig lång dag idag. God natt!

7 koppar kaffe

Nu börjar jag känna mig riktigt trött. Synd att det inte är läggdags förrän om några timmar.... räkna med många timmar, så det blir en natt här på studion igen. Någon som har lust att komma hit med lite rena kläder till mig?
Nej, man kanske skulle ta sig ytterligare en kopp kaffe... är uppe i 7 koppar nu.
Love




13 september

God morgon!
Här är det fullt ös på studion... eller var. Alla (sminköser, hårstylister, kostymörer och skådespelare) åkte precis iväg till inspelningsplatsen, så nu sitter jag här själv och väntar på att nästa gäng kommer om en timme. Började jobba kl 7 imorse med att stryka och galja kläder, så nu känner jag mig lite smått trött. Det kanske är dags för dagens första kopp kaffe...
Nu ska jag ta vara på min timme här och plugga lite.
Ha en underbar dag!

Första dagen

Då var min första dag inom filmvärlden över och det är dags för sova. Börjar kl 7 imorgon med att stryka skjortor. Vilken tur att jag sover på studion så jag slipper gå upp så otroligt tidigt. Nu är det bara för mig att vakna och volia - jag är på jobbet! God natt alla underbara människor och sov så gott!


Assistent till kostymör

God morgon allesammans! Hoppas ni har sovit gott för det har jag. :)
Idag blir det en väldigt annorlunda söndag för mig eftersom jag kommer att jobba hela dagen... och det är inte vilket uppdrag som helst jag har fått, utan jag kommer att assistera en kostymör för en italiensk film. Det kommer bli så spännande att få vara hennes assistent i tre dagar! :)
Nu måste jag packa allting jag ska ha med mig.
Ha en underbar dag!

Plugga

Puuust. Nu är rummet nästan helt färdigstädat och det är dags för mig att sätta igång med pluggandet. Jag vill inte. Jag vill verkligen inte plugga, jag orkar inte. Har ingen motivation för tillfället. Tänkte att om jag tände lite ljus och satte på fransk musik skulle jag få lite motivation - men inte hjälpte det, det gjorde bara allting värre. Känner att jag vill krypa ner i min underbara säng och se en film. Det var så länge sen. Nej, nu får jag skärpa mig. Plugga var det. Det kanske är dags att ta fram pekpinnen...?



Blond

Nu är jag hemma efter 4 långa timmar hos frisören. Det tog sin lilla tid men oj vad det var värt det. Min frisör är grym! Han är så otroligt duktig. Vad tycks? Bättre bilder kommer nog upp lite senare.
Nu ska jag städa och plugga lite till innan jag ska packa inför morgondagen. Tänk att imorgon gäller det(!).... Jag lovar att snart berätta vad jag ska göra.
Love


Hallå, hallå! Här sitter jag hos frisören...

dsc00728 (MMS)

Hallå, hallå! Här sitter jag hos frisören och pluggar samtidigt som jag väntar på att slingorna ska bli klara. Love


Spännande vecka

Hallå allesammans!! :)
Nu sitter jag här på studion efter en föreläsning om vetenskapligt skrivande på universitetet. Känner mig glad och riktigt laddad inför helgen och veckan som kommer. Det kommer bli några spännande dagar och inte på tal om att jag kommer att ha massor att göra. Jag älskar mitt jobb! Kan inte riktigt avslösa än vad jag ska göra, men snart så ;)
Lite senare idag ska jag och Victoria följa med Hannah och kolla på brudklänningar! Sen blir det ungdomsmöte :)
Önskar er alla en underbar dag!
Love


Snart är hon gift! :)

Plugg

Dagens arbete är över och nu ska jag sätt igång att plugga. Har sagt att jag ska göra det i flera dagar nu men aldrig kommit till skott... men nu minsann, nu ska jag sätta igång. Önska mig lika till... tror att det kan behövas.
Love

Ring

Här är ringen som jag köpte igår, 265 kr från Cocoo. Visst är den snygg!

 


Jul, jul...

I'm hooooome! Äntligen! Är tillfället helt slut... och jag som tänkte sätta igång med att plugga nu. Lycka till. :P
Det har varit en väldigt trevlig dag idag måste jag säga, och jag har varit så sjukt effektiv. Jag har betalat räkningar, skickat fakturor, öppnat ett nytt bankkonto, betalat ut lön till mig själv, hämtat en bok, fönstershoppat i ringen, köpt kaffe från kyrkans café (gudomligt god, haha ;) Tack Fia! ), varit på Indiskas pressvisning, spontanköpt en ring, jobbat och slutligen tränat.
Här är lite bilder från Indiskas pressvisning
Jag måste säga att det kändes lite sådär att se julen men maten var riktigt god :)





Kaffe

God morgon!
Hoppas ni har sovit gott! Själv har jag sovit lite sisådär, har vaknat flera gånger under nattens gång och trott att jag försovit mig - Ett resultat av för mycket kaffe.
Idag ska jag jobba, gå på pressvisningar (om jag hinner), träna och plugga, så idag lär det bli en hel del kaffe med......
Ha en underbar dag!

7 september

åh vad roligt, åh vad roligt!!!! Fick ett telefonsamtal under plåtning och... jag ska vara med på en grej...! :) Vet inte hur mycket jag får berätta nu... men lovar att göra det så fort jag får :)

Dagens arbete är över. Plåtningen gick kan...

dsc00727 (MMS)

Dagens arbete är över. Plåtningen gick kanon!:) nu sitter jag på tåget hem och på plugga lite. Love


God morgon! Idag blir det plåtning:)

dsc00726 (MMS)

God morgon! Idag blir det plåtning:)


Aquaria

Helloooo! Nu är jag äntligen, äntligen hemma! Vilka jobbiga föreläsningar jag har varit på idag. Sjuk meningslöst och sån slöseri med min tid. Så tråkigt! Men aja, allt här i världen kan inte vara kul som min älskade Mikael brukar säga.
Här är förresten lite bilder från våran dejt som vi hade i lördag. :) Det blev Aquaria, fika på Josefinas och sen middag på Fåtöljen. Det var hur mysigt som helst.












Sista föreläsningen för dagen

Nu sitter jag här och väntar på min sista föreläsning. Pust. Börjar känna mig rätt trött nu trots all kaffe jag druckit idag. Men det är bara att bita ihop. Sen blir det till att plugga natten lång....

6 september

God morgon allesammans!
Här sitter jag på jobbet och går igenom dagens mail. Egentligen har jag sagt att jag inte ska jobba på måndagar eftersom det är min pluggdag då... men jag kunde inte hålla mig borta. Men om ett tag så ska jag bege mig till universitetet. Nu ska jag sätt igång med att skriva klart några skönhetstexter...
Ha en underbar dag!

Imorse var jag som vanligt och fikade med pappa. Denna gång fick jag äntligen betala :)

Vilken dag

Vilken dag, vilken dag. Den har varit intensiv från början till slut. Frukost med pappa, jobb, förläsning, fika med Elin, gå på Make up stores visning och åka hem till David och Elin för att se Sverige-Ungern... som jag själv inte såg någonting av. Satt och kollade på hundar på blocket med Julia istället. :)
Här kommer lite bilder från visningen!
Nu måste jag sova. Ska in till jobbet imorgon för att öppna till några som hyrt studion, sen blir det dejt med Mikael :)
God natt!



Tjejerna :) <3












3 september

God morgon!
Vilken skön start på dagen jag haft. Fint väder, har ätit frukost med pappa på mitt favoritcafé Fåtöljen och sen följde jag med honom till eco-mässan för ta lite bilder på hans monter.
Nu sitter jag här på jobbet och ska börja ringa runt till de olika presskontoren för att få lite information om några produkter vi ska skriva om. Vid 14.00 ska jag vidare till universitetet för att gå på en föreläsning om dräkhistoria och sen ska jag och några vänner på Make up stores visning på Berns. :)
Ha en underbar dag!

Lanvin <3 H&M

Lanvin kommer att bli nästa gästdesigner hos H&M! Kollektionen släpps den 23 november och visas offentligt tre veckor innan. Åh vad jag längtar!


Förkyld

God förmiddag!
Nu sitter jag på univeritetsbiblioteket och ska sätta igång med pluggandet. Vet inte riktigt varför jag åkte hit så tidigt eftersom min föreläsning börjar inte förrän 15.00, och jag är superförkyld så jag skulle egentligen behövt vara hemma och kurera mig. Men jag får försöka så gott det går att göra det här istället. Har med mig nässpray, näsdukar och en varm kopp te med honung. Nej, plugga var det....
Ha en underbar dag!



Vem vinner tävlingen?!

Då var det äntligen dags att kora en vinnare på min lilla tävling! Trumvirvel. Vinnaren är......... INGEN! Ingen hade det rätta svaret på vad jag gjorde, men däremot hade ni rätt bra gissningar. Men tyvärr, bättre lycka nästa gång.



Här är svaret på tävlingen...


Den här bilden tog Angelica på mig när jag skulle hjälpa till att hålla ut en klänning till ett modejobb. När hon visade den för mig höll jag seriöst på att kissa på mig. Vi både låg dubbelvikta av skratt.
Jag ser helknäpp ut!

Delad.

Hallå i stugan!
Sitter här på jobbet och funderar på vad jag ska göra. Dagens arbetsuppgifter är klara och mitt pass på gymmet börjar inte förrän 18.20. Frågan är om jag ens orkar träna eftersom jag känner mig lite hängig... men jag borde... och det är väldigt kul att gå på bodypump. Men vill jag verkligen ha den där träningsvärken som jag hade sist, jag kunde ju inte gå på 3 dagar? Känner mig delad. Kan ingen ta ett beslut åt mig?
Berättar vem som vinner tävlingen senare ikväll... om det nu är någon som vinner ;) Om jag var ni skulle jag gissa några fler gånger....
Ha det så bra!
Love


Önskar att jag fick ligga på en strand och sola

God morgon! Idag blir det en trevlig dag:...

dsc00716 (MMS)

God morgon! Idag blir det en trevlig dag:) frukost med pappa, 2 pressvisningar, jobb och ett pass på gymmet. Ha en underbar dag!


RSS 2.0