Gör om, gör rätt

Äntligen är jag hemma! :) Vilken dag, vilken dag. Vet inte riktigt vart man ska börja. Har varit i kyrkan från 17.00-23.30... och dekoren är långt ifrån klar. Får göra om en hel del... så det kommer att bli en lång dag imorgon med. Men när allting är klart, kommer det bli grymt!
Nu när jag lagt mer nån vecka sammanlagt på bara dekoren och kläderna till julkonserten, måste ni lova att ni kommer. Det är för alla er där ute som jag gör detta för.
Nu ska jag sova. Godnatt allesammans!

Just nu

God morgon!
Här sitter jag på studion och skriver bildtexten till gårdagens fotografering. Idag blir det en minst lika fullspäckad dag som igår. :) Nu ska jag få klart en text innan 11, sen blir det lunch med en vän. Fort tillbaka till studion och förbereda nästa plåtning, möta upp Joy som ska hjälpa mig med alla kläder till julkonserten. Planera upp vad alla ska ha på sig. Åka till kyrkan och fortsätta med dekoren och sen vara med på genrepen som börjar kl 18.
Nej, om jag ska hinna bli klar med texten innan 11 måste jag sätta igång.
Ha en underbar dag allesammans!
Looove
Så här ser det ut på jobbet just nu...

Förberedelser

Dekor till julkonserten är påbörjad... men långt ifrån klart. Blir till att fortsätta imorgon och på fredag. Tur att det är roligt :P

Planering

Halloj!
Här sitter jag i min säng och försöker planera upp veckan som kommer. Jag har en riktigt fullspäckad vecka framför mig, med 2 fotograferingar och alla förberedelser med kyrkans julkonsert.
Så här ser morgondagens schema ut i stort:
7:30 Vara på studion och förbereda plåtning.
9:00-11:30 Fotografering
11:45 Hämta upp kläder till Julkonserten
12:00-18:00 Vara i kyran för att dekorera....
19:00-22:00 Tvätta
Här är lite bilder från dagen:
Kollande in julmarknaden på Stortorget
Idag träffade jag min kära vän Elina. :)

Nytt på handen

Ja fröken Freiman samlar tydligen inte bara på skor, väskor och sånt... utan även på ärr. Från och med nu kommer min högra hand kallas ärrhanden. :P
För att göra lång historia väldigt kort. Jag är väldigt glad för att jag hann få bort finger från hissen. Kunde slutat väldigt illa. Ibland är det inte bra att ha för snabba reflexer. Speciellt inte när hissen åker upp och en sak (en lång typ pinne... tror det kallas för en vattenmätare eller rengmätare) glider ut genom hissgallret och följer reflexmässigt efter. Tack gode Gud att jag klarade mig undan med detta sår.
Nu ska jag sova! Godnatt allesammans!
Loove
Såret börjar ju se riktigt fint ut nu... eller iaf på bild. I verkligheten är det värre och rätt djupt. Men det ser mycket bättre ut än vad det gjorde igår... Då blödde det på rätt bra.
Jag vet inte hur bra det syns... men pinnen var rak från början. Jag fastnade i ena "kroken"...

Pressvecka

Hallå!
Sitter här i min otroligt sköna säng och pustar ut. Har varit runt på pressvisningar hela dagen. Jag var på första visningen redan kl 8 imorse...  och sammanlagt har jag varit på 9 st. Och nu är jag helt färdig. Det var varit så mycket intryck att hjärnan står för ögonblicket still. Och mina arma ben... och fötter! Jag har så ont att det bränner och sticker enda upp till rumpan. Men, men. Jag ska inte klaga. Jag har för det första världens roligaste jobb, och för det andra, har jag fått sett våren och sommaren. Lycka! Det finns hopp, tro det eller ej... och det ser väldigt färgglatt ut! :)
Här har ni lite bilder från dagen.... nu ska jag ta och vila en stund. Förhoppningsvis orkar jag ta mig till Indiskas butiksinvigning kl 16 i Gallerian.
Looove

PÅMINNELSE!

Ni glömmer väl inte bort att köpa biljetter till årets julkonsert?! Det kommer bli helt fantasiskt, tro mig!
I år har ni tre konserter att välja mellan... om man inte känner för att gå på alla tre? :)

Fredag, 2 december kl 19:30
Lördag, 3 december kl 16:00
Söndag, 4 december kl 12:00

Biljetterna kostar 90 kr och finns att köpa i Södermalmskyrkans café. (mån-fre: 11.00-20.00, sön: 10.00-14.00)
För mer info, kolla på kyrkans hemsida


SVT

Här är lite bilder från förmiddagen på SVT:s kostym- och rekvisitaförråd:

Tidag

God morgon!
Här sitter jag ännu en tidig morgon på studion. Idag har jag en fullspäckad dag framför mig. Om ett litet tag ska jag till kyrkan för att möta upp finaste Sofia för att gemensamt åka till SVT:s rekvisita och kostymförråd. Vi ska hyra in lite grejer till julkonserten. :) Sen blir det en korit på en pressvisning för sen måste jag skynda mig till studion för att göra klart ett jobb...som egentligen skulle lämnas igår.

Ikväll blir det föreläsning på SU och genrep inför julkonserten.

Nu måste jag hinna jobba lite innan jag ska sticka iväg.

Ha en undebrar dag allesammans!

Looove



Här är lite bilder från förra året:


Gud morgon!
Ännu en tidig dag på studion. Idag har jag en fullspäckad dag framför mig. Om ett litet tag ska jag till kyrkan för att möta upp finaste Sofia för att gemensamt åka till SVT:s rekvisita och kostymförråd. Sen bär det snabbt av till en pressvisning och sen måste jag skynda mig till studion för att göra klart ett jobb. Ikväll blir det föreläsning på SU och genrep inför julkonserten.

7:29

God morgon gottfolk!!!
Hoppas det är bra med er! Med mig är det prima förutom att jag är lite förkyld, men det är inget större problem.
Ville bara berätta att jag sitter på jobbet. Yes, klockan är 7:22, och jag har varit här några... minuter nu. :) Måste hinna med lite jobb innan jag ska på en momsföreläsning som Skatteverket har hand om.
Loove!

Nytt på väggen

Har kommit på att jag helt glömt bort att visa min nya tavla... Eller ny och ny. Den har väl suttit där snart i en månad. Vad tycks? 299 kr från Chilli.

Dagen

Halloj! Här sitter jag i min säng och njuter av mitt egna lilla hem. Mys :)
Dagen har bestått av planering inför fredagens fotografering och lunch/middag med min kära far. Nu ska jag planera upp morgondagen.
Looove

Tack gode Gud för kaffe!

Godmorgon allesammans! Underbar vi har idag!
Idag blir det en heldag på universitetet. Jag får verkligen inte plugg gjort hemma. Om någon timma få jag sällskap av min kära vän Anna. :)
Nu blir det kaffe (Tack Jesus!) så det blir lite liv på den här dagen.
Ha en härlig dag!
Looooovee

Sturebadet

Hemma efter en otroligt avkopplande pressvisning på Sturebadet. :) Redo för att sätta igång med plugget.

Måndag

Heeelllluuuu allesammans!
Hoppas allt är bra med er! Med mig är det kanon :) Sitter här på jobbet och förbereder några modejobb. Snart bär det av till Sturebadet på pressvisning. Känns som en väldigt bra start på denna fullspäckade vecka.
Ha en fortsatt underbar dag!
Loove
Här är lite bilder från helgen
Långpromenad på Djurgården
Firade farsdag på O'learys

Ge mig mer jul

Jag har aldrig riktigt varit en "jultjej"... men nu helt plötsligt har jag börjat uppskattat julen på ett helt nytt sätt. Tecken på ålderskris? Jag vet inte, men någonting är det.
Jag längtar inte till musiken, maten och absolut inte inredningen... än iallafall. Det är lite tidigt än så länge. Eller rättare sagt rätt tjatigt för min del eftersom vi i min bransch, började med julen i augusti. Sen längtar jag inte till själva julklappsstressen och all hysteri... Fy vad hemskt. Det förstör verkligen julen. Utan det som jag längtar till - är gemenskapen. Att få glömma allting som kallas jobb och plugga, och bara få vara, njuta av ledigheten med dem man älskar allra mest. Att sitta och pyzzla tillsammans, baka julgodis, slå in julklappar. Krypa upp i soffan i myskläder med en varm choklad med vispgrädde och prata barndomsminnen, eller varför inte med en bra bok och med lugn julmusik i bakgrunden... eller ännu bättre, höra när pappa läser julevangeliumet. Att bara skriva det här får mig att längta ännu mer. Ge mig mer jul. Har till och med passat på att skriva en önskelista, en riktig mys-önskelista.
Looove

 

  • Biljetter till Svansjön
  • Velourset
  • Ljus från Voluspa
  • Resa till Paris (helst i mars/april)
  • Kaffebyggare/vattenkokare
  • Skickad tröja
  • Körlektioner
  • Prenumeration på Vogue

 


10:22

Halllå i stugan!!
Här sitter jag på studion och ska snart sätta igång med att ringa en massa showroom. Det är dags att bege sig ut och hitta kläder till en fotografering som ska göras om 2 veckor. :)
Ikväll bär det hem till familjen för att fira min lilla pappa som fyller 46 år idag! :)
Looove
Bild tagen från Ellis blogg

God natt!

Filmen "En dag" är klart sevärd. Mycket skratt och några tårar - precis som det ska vara. Nu ska jag sova som en prinsessa i min helt underbara säng. :) God natt alla underbara!

Brodera en lampa

Halloj!
Idag har jag inte gjort någonting annat än stått i mitt pyttelilla kök, gjort pannkaka och kladdkaka, och broderat på en lampa. Det är mitt och Ellis lilla projekt. Vi håller på att broderar missino-mönstret på ett par lampor. Har hållt på i 6 timmar med lampan och har inte ens kommit halvvägs... det är tre lampor som ska fixas. Det kommer ta tid.
Nu ska jag försöka få lite jobb och plugg gjort innan jag ska se filmen "En dag" med Johanna. Looove

Standup 2011

Halloj!
Nu var det ett tag sen sist... men det blir så när man har haft fullt upp elller haft lite bloggtorka. Nu är jag iaf tillbaka ett tag fram över... kan vi hoppas :P
Idag har jag i stort inte gjort någonting vettigt förutom att jag varit på bodypump och kvällsföreläsningen, och gjort matlådor. Intressant.
Här har ni lite bilder från STANDUP som var i lördags! Ni som inte var där missade verkligen någonting! För att se fler bilder kolla in kyrkans hemsida.
Looooveee!

Sensorium

Hallå alla underbara!
Här sitter jag på studion och försöker styra upp lite jobb. :)
Var på en väldigt trevlig frukost på Åhléns City imorse. Fick prova på Sensorium som hjälper till att ta reda på ens personliga parymideal. Riktgit kul faktiskt :) Ni måste gå dit och testa!
Nu ska jag väl fortsätta med mitt...
Ha en underbar dag!
Looove

God morgon!

God morgon!!! :)
Klockan är 8:58 och jag har redan hunnit med en massa denna dag. 6 maskiner tvätt och hemmagjord müsli. Snart ska jag springa ner till tvättstugan för att slänga in de sista 2 maskinerna. Det känns bra. Äntligen har jag lyckas ta mig upp på morgonen! :) För bara 2 veckor sedan kunde jag inte komma upp från sängen förrän efter kl 10.
Sen när jag är klar med tvätten och städningen av lägenheten bär det av mot Universitetet. Har en dejt med min älskade vän! Loooove

Någon som är på SU?

Här sitter jag på universitetsbibliotekt och pluggar... eller försöker iaf. Tiden går sååå långsamt ibland. Tror jag blir knäpp... Och jag som om 2,5 timme. "Klädkoder ur 80-talets dansfilm och musikvideo" hoppas att den blir bra.
Någon som är på SU och har lust att fika? :)

Få bättre självbild med Fanny

God morgon allesammans!
Här har ni ett litet klipp med Fanny från fredagens Late Show. Enjoy!
Nu ska jag göra mig iordning och sen bege mig till biblioteket.
Ha en fin dag!
Looove

RSS 2.0