Päls

God morgon allesammans! Här har ni lite bättre bilder på pälsen som jag köpte på Beyond Retro. Älskar den, speciellt den höga kragen. :) Nu ska jag göra mig iordning för att träffa min Hannah.
Ha en underbar dag!

Nytt i garderoben

Woooho!! Jag har blivit med päls, igen!! Lycka på hög nivå. :)

Julafton

Nu ligger jag här på en extremt mjuk tältsäng i vardagsrummet hemma hos mina älskade föräldrar. De har gjort som ett litet rum till mig här. <3
Klapparna är inslagna och julutstyrseln fixad. Det tog sitt lilla tag... eller iaf med klapparna. Hoppas att innehållet är minst lika uppskattat som själv inslagningen. :)
Dags för att sova så man orka med hela julhelgen. God natt och god jul allesammans! <3
Golvet efter allt pyssel...
Hittade denna fina tröja på Beyond Retro idag. Den kommer bli perfekt till min svarta kjol, ett par svarta strumpbyxor och klackar. :)

Presentinslagning

Har gett mig in i ett evighetsprojekt, jag har fått för mig att jag skulle göra eget presentpapper till julklapparna. Bara att ta fram modetidningarna, sax, lim och det fula presentpappret jag fick på en pressvisning, och börja limma över det fula julgransmotivet. Heja :)

Jul hos fröken Freiman

Jag hade egentligen inte tänkt julpynta hemma hos mig eftersom jag kommer åka hem till mina kära föräldrar över jul... men jag kunde inte låta bli. Här har ni några bilder... Man kan tydligen få lite julkänsla av lite bokmärken, modetidningar, broscher och socker. :)

 

Bytte ut blombladen som var på ljusfatet till socker för att få mer vintrig känsla.

Snö

Halloj!
Här sitter man för ovanlighetens skull på Södertörns högskola och pluggar... förundras av att det är vitt ute i förorten.... och tacksam över att den inte finns på Östermalm än :)
Snart blir det lunch med en viss Anna. :)
Ha en underbar dag!

Lycka!

God morgon allesammans! Här sitter jag i min säng och dricker te och njuter av att tentan lämnades in igår. Lycka på hög nivå! Nu hoppas jag bara att jag blir godkänd... men det får jag inte reda på förrän nästa år, så det är ingen idé och ligga och tänka på det.
Nu ska jag bege mig till jobbet för att fixa lite saker. Sen blir det en lugn och skön lördag.
Ha en underbar dag!
Looovee
Här är lite bilder från filminspelningen som var i måndags.

Här Storm'are

God kväll allesammans!
Här sitter jag på studion och häckar. Varför kan man tänka sig.... Jo, fröken Freiman har en hemtenta som ska in imorgon, så jag har suttit här och skrivit. Har som målsättning att bli klar ikväll, men det blir jag tyvärr inte. Får fortsätta imorgonbitti. Måste hinna med sista bussen.
Nu är det bara 10 minuter tills jag ska typ gå... Kanske dags att zappa ner och städa lite... Det kan behövas.
God natt alla! Sov så gott!
Loooove
Skönt att jag slapp plugga helt ensam. Hade min Peter som sällskap. Känns alltid lika tryggt.

Barnkalas

Här är lite bilder från i lördags. Det blev ett partaj trots allt, det blev systersonens barnkalas :) 

Kallt

Klockan är 22 och jag är dödstrött. Ögonen går i kors. Idag har jag stylat en musikvideo. :-) Har varit ute knallat på gamla stans alla gator hela dagen i klackar. Det känns i fötterna kan jag säga. Har fått motion så att det räcker för hela veckan.
Nu ska jag ta ett varmt bad (eller jag menar dusch...fryser fortfarande fast vi blev klara med inspelningen kl 19 (spelade in mellan 8.30-19.00)), sätta på mig myskläderna, tända lite ljus och läsa i en bok och äta en macka.
Looove
Här är lite bilder från första musikvideon som jag styla...

Min skatt

Godmorgon allesammans!
Vad ska ni göra idag? Själv har jag en fullspäckad dag framför mig. Vaknade egentligen lite försent... men, men. för om ett litet tag ska jag iväg på ett barnkalas (Zacharias) på Söder, en 25-årsfest i Kungsängen och en julmys-fest ute i Vallentuna inbokat, och egentligen måste jag vara hemma för att skriva på min hemtenta. Knivigt... Om jag beger mig ut på alla fester kommer jag inte komma hem förrän sent. Hur ska jag göra?!
Looove
ÅÅÅh min älskade syster och systerson!! Moster älskar dig så mycket att hjärtat nästan spricker!! Min lilla skatt! Grattis på 6-årsdagen! <3<3




Det lackas mot jul


bättre sent än aldrig

God eftermiddag!
Äntligen har fröken Freiman kommit upp från sängen, ätit frukost, gjort sig i ordning och åkt iväg till biblioteket. Bara 5 timmar senare än tanken... Skyller på att jag inte hörde väckarklockan. Aja, nu sitter jag här i alla fall här och ska sätta igång. Målet med dagen är att komma på själva ämnet till hemtentan i Kläder, kropp och scen. Sen bär det av mot jobbets smyckesutförsäljning. :)
Ha en underbar dag allesammans!

Ingen vanlig dag

Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller min älskade storasyster år!! Det ska firas ikväll med god mat på Nobis. :)
Jag älskar dig såååå mycket!!!

Lördagkväll

Hallå allesammans!
Här sitter jag på studion... Jag vet, jag vet. Det är lördagkväll, men what to do när man har lite att göra och inget planerat en lördagkväll. Men jag har rätt trevlig. Sitter och lyssnar på lite julmusik och skriver bildtexter. Ska även sätta på kaffe om en liten stund. :)
Puss och kram på er! Hoppas att ni har och har haft en trevlig lördag! Ni som inte var på julkonserten missade verkligen någonting.

Julkonsert!

Hallå alla underbara!
Här sitter jag på studion och skriver bildtext till dagens fotografering. Snart bär det av till kyrkan för att fixa det sista inför konserten ikväll. Hoppas att se er där!
Ha en underbar dag!
Loooove!!

Cravings

Vill ha de här skorna!! Så galet snygga! Gode Gud, kan det inte bli vår nu?!

RSS 2.0