Sen kväll med Elin

Klockan har egentligen passerat läggdags för några timmar sedan, men det blir inte läggdags för mig förrän om minst en, två timmar... eller kanske tre. Så här är det att heta Elin Freiman. Vilket glamoröst liv jag lever. Men har man kommit in i ett flow kan man inte bara gå och lägga sig... Nu måste jag fortsätta innan jag tappar det...
Godnatt! 
 
 

Jobba, jobba!

Hallå! Här sitter jag uppkurad i kökssoffan och jobbar på. Inspirationen är det så där med, men det är bara att bita ihop. Jag håller för tillfället med mina sidor och krönika till FRIDA som jag har lämning på nu på torsdag.... Jag kan tyvärr inte avslöja vad jag skriver om, men här har ni min krönika för nummer 19.
LoveLaddad!

Hallå alla nära och kära! 
Efter en härlig sportfåne-inspirerad frukost med kära Frukostkommittén sitter jag nu på kontoret, laddad för att sätta igång med både plugg och jobb. :) Hoppas ni har en härlig lördag! 
Loove 
 
Så här såg jag ut under frukosten! 
 
 
 

Samma visa varje gång

Hallå alla fina! 
Här sitter jag en fredagkväll och jobbar...  Jag förstår verkligen inte varför jag alltid blir så motiverad ohc inspirerad till att jobba lagom tills jag ska packa ihop och åka iväg. Jag skulle lätt kunna stanna här på jobbet för att jobba hela natten, men om 45 minuter ska jag vara i kyrkan på ungdomsmöte... Vad ska man göra? 
 
 

Gårdagens plåtning

Här är lite bilder från gårdagens fotografering tillsammans med Lilac :) 
 


God morgon!


God morgon alla underbara människor!
Hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Själv är det kanon med mig. Jag har sovit gott, vaknat tidigt, sett soluppgången, druckit kaffe och nu är det dags att göra sig i ordning till bibelskolan - min dag hade nog inte kunnat börjat bättre. :)
Önskar er en fantastisk dag!
Loove

 

En timme kvar!

Nu sitter jag på tåget på väg hem efter en heldag i Borås. Har en timme kvar innan jag är hemma. Ögonen går i kors efter en lång dag, dålig nattssömn och tidig morgon (gick upp 4.20 för att hinna med tåget...) Det ska blir så otroligt skönt att komma hem, lägga sig i sängen och sova! Får en välförtjänt sovmorgon imorgon! :)

 Ner till Borås

God morgon alla underbara människor! Nu är jag tillbaka med bloggen. Jag tog ett litet upphåll då tiden inte räckte till för att sitta och blogga, jobbat nästan dygnet runt där ett tag... men nu har det lugnat ner sig med både skola och jobb, så jag tänkte ta tag i bloggandet lite, och sen har jag inget bättre för mig nu på tåget ner till Borås för att börja Färglära på Texilhögskolan. 
 
 
Här är lite bilder från min timeout: 
   
  


    
 
   
 
  

 
 
 
 
 
Lite saker som ska plåtas... och så här ser det ut under tiden plåtningen. Organiserat kaos...
 
  
 
 

RSS 2.0