Fredag

God morgon alla goa och glada!!
Här sitter jag på studio i ett hav av kläder, inredning och skönhetsprodukter. Fotograferingarna är äntligen gjorda och nu är det bara alla bildtexter som ska bli klara... och sen ska ju allting galgas av, packas ner och skickas tillbaka. Tack gode Gud att allt ska tillbaka idag!

Ni missar väl inte Late show ikväll?! Det kommer bli awesome!!!







LATE SHOW


SLÖSA INTE BORT TIDEN PÅ ONÖDIGHETER  - KOM OCH HA KUL ISTÄLLET!
livemusik-gäster-show-talkshow-parodier-människor-artister-uppträdanden-café


Imorgon kl 20.00 i Södermalmskyrkan, Götgatan 87,
t-bana Skanstull!!





Nytt


Klänning, MQ
Armband, båda Gold digger

Home

Då var helgens stylinguppdrag avklarat. WOHO!! Nu blir det godis, varm choklad och film för hela slanten.

Bli stajlad av Elin Freiman

Intervju med tidning - check...
Idag och i övermorgon (lördag och söndag) mellan kl. 10-17 finns jag på plats i Skärholmens centrum och ger tips om hur man klär sig rätt utifrån sin klädstil. För mer info klicka här, och för att läsa repotaget - klicka här och kolla in sida nr. 26. Vad tycks?!

Vad är det för dag?

Då var dagens fotografering över och nu väntar bara allt efterarbete. Har tusen saker i huvudet nu och önskar att jag skulle kunna klona mig själv. En som skriver alla texter, en som plockar och sorterar alla grejer, en annan som lagar mat, en som masserar mina axlar, en annan som pluggar och ytterligare en till som gör allting annat som ska fixas. Fy vad bra det skulle vara! Har lite väl mycket för tillfället. Jag vet inte ens vad det är för dag idag. Är det tisdag eller onsdag? Nej, här blir inga bildtexter gjorda....
Looove


Party, party

Halloj i stugan!
Här sitter jag på studion och jobbar på som vanligt. Ska snart iväg till Berns för att göra en modefotografering. :)
Här är lite bilder från min inflyttningsfest som jag hade i lördags:















Nu är det jul igen!

Då var man äntligen hemma. Pust. Det blev en extremt lång dag på studion idag... Har haft fullt upp från kl 10 imorse fram till kl 23. Först var jag i Skärholmens centrum och förberedde inför helgens jobb och sen fick jag skynda mig till studion för att sätta igång med dagens fotografering. Och nu borde jag egentligen sätta mig och läsa på lite om 50-talets mode inför ett planeringsmöte som jag ska på imorgon, men mina ögon går i kors, så det får jag försöka hinna med någon gång på morgonkvisten. Godnatt allesammans!
Det här höll vi på med idag...


Nytt i garderoben

Skinnjacka från Rock'n blue och mössa från Franklin & Marshall, båda från Denim market. :)

Kroppsform

Hallå i stugan!
Här sitter jag i min välbloggande säng och pluggar på om olika kroppsformer. Har en spännade morgondag framför mig. Jag ska nämligen träffa en journalist och göra en intervju ang. ett event som jag ska vara med på. Får ta och berätta mer ingående någon annan dag. Jag känner mig faktiskt lite nervös... men det kommer nog gå bra. Nu måste jag plugga vidare.

Indiska 110 år

Hittade preics denna bild på mig och Matilda (vår nya, underbara praktikant) från Indiskas 110-års jubileum. Haha, vad gör jag? Jag ser ju helt knäpp ut. För se fler bilder klicka här.

It's Friday!

God morgon människor!! Det är FREDAG!!!
Idag står det shopping, jobb, lunch med Hannah, träning med Madde och ungdomscafé på schemat. :) Ni måste komma till kyrkan ikväll (kl.20.00), det är nämligen min cellgrupp som kommer att ha hand om cafékvällen ikväll och det kommer bli awesome!
Nej, nu ska jag ut i det fina vädret.
Looove!

Husmor

Jag har blivit huslig.... idag har jag storstädat hela lägenheten och bakat hallon- och blåbärspaj. Hoppas den smakar gott, det är första gången jag bakar paj...

För er som undrar varför vi använde fejkmagen till Magdalena så var det för att magen skulle vara ungefär så stor som den är nu... Vi plåtade i maj då hon var typ i 3-4:e måndaden och tidningen ju kom ut för bara någon vecka sen så nu måste hon väl vara i 7:e måndaden...




Makeover

Har målat mina rottninglådor från IKEA. De kommer nog bli perfekta till mitt badrum. :)

Fejk

Jag hoppas att ni inte gick på det där med att jag är gravid, för det är jag inte. Jag var ju bara tvungen att prova fejkmage som vi använder oss av till vissa fotograferingar, som bland annat till fotograferingen med Magdelena Graaf.



Med fejkmagen

Och utan...

Igår

Goooomooorrooon, goomorron, gooomorron!
Vilken fantasisk dag jag hade igår! Dagen började med ett möte som gick jättebra(!!!!) fortsatte med en långlunch med min älskade mamma och storasyster och slutade med bio med Hannah.... och filmen var ju såklart bra. Så ni kan tänka er att jag hade en bra dag igår. :)







Gravid?

Jaaaa ni.... Ni ser ju själva... ;)

Torsdag

God morgon allesammans! Det är torsdag!! Woho! Jag vet inte vad det är men jag älskar verkligen torsdagar och måndagar, men speciellt torsdagar... jag tror att det är för att det alltid händer någoting roligt på torsdagar. Förra torsdagen var det Formex och idag står det bland annat lunch med min älskade storasyster och förhandvisning av "Crazy, stupid, love", på schemat. :)
Ha en underbar och rolig torsdag!
Looove

Legendary

Sitter här med vackraste Seghen och planerar en av cafékvällarna som vi har i kyrkan.... Woho! Den här kvällen kommer att bli legen.... wait for it.... dary!! Vänta och se bara.... save the date 16 september!

SUB

God morgon allesammans!
Då sitter man här igen på biblioteket... Det är dags för att sätta igång med distanskursen. Är fruktansvärt otaggad för att sitta här idag, men hoppas på att kaffet ska få mig på bättre tankar. Tack och lov sitter jag bara här till lunch för sen at det jobb i jeansbutiken som gäller. Nej... man kanske ska sätta igång?
Ha en underbar dag! Looove

05:58

God morgon! Sicket ruskigt höstväder vi har idag. Känner för att ligga i min säng hela dagen och dricka varm choklad. Men det går absolut inte för sig, för om 45 mintuer är det spinning och core som gäller. Magrutorna måste fram. Har man ett nyårslöfte så har man.
Love

Internet

Äntligen har jag fixat mobilt bredband. Nu kan jag surfa hemifrån. Lycka! :)

Universitetet

Hallå folket! Då var man tillbaka på SU. Tjooohooo! För ovanlighetens skull känner jag mig lite laddad för att börja plugga igen. Skumt. Hoppas verkligen att kursena som jag ska gå är bra. För er som undrar vad jag ska gå till hösten är det Praktisk projektledning och Kläder, kropp och scen som gäller.
Nu ska jag mysa med Hannah! Ha en underbar dag!!! looove 

RSS 2.0