Se bra ut

Vad tycks? :P Man kanske ska skaffa sig ett par färgstarka bågar....


Höst

God morgon folks!!
Nu sitter jag här på studion och ska försöka bli klar med både dagens och morgondagens jobb innan kl 12. Wish me good luck! :P Sen bär det av till Tullinge gymnasium för att se när min söta Victoria springer ut. :)








studion är full med höstens kläder och själv går jag så här.... måste medge att det känns lite konstigt. Längtar redan till att få dra på mig höstkläder. :)


Linne - Cubus, Shorts - HM, klocka - Calvin Klein, Ring - Yvone Christa, Armband - Humanity


Måndag

Hello!
Här sitter jag på studion och skriver klädtexterna till olika plåtningarna som vi gjort/håller på med. Känner mig sjukt effektiv. Och snart bär det till gymmet för StepExpress och Coreexpress. :)
Så här ser mitt skrivbord ut för tillfället. Det är kläder, skor och skönhetsprodukter överallt. Börjar längta tills jobben är klara så jag får lite ordning. :)
Love





Amelia Baby

I Amelia Baby som ligger ute nu, kan ni hitta det här:








Tips

Vill bara visa er den här snygga påsväskan från Åhléns som kostar 399 kr och kommer ut vecka 26. Den kommer jag nog försöka få tag i när den kommer ut i butik. Finns även i rött för den som föredrar färg... :)


Fredag

Hallå i stugan! Hoppas allt är bra med er!
Ursäkta den dålig uppdareringen men jag har en hel del att göra, så tiden räcker inte till för att blogga. Sorry, sorry. Igår lämnade vi in uppsatsen i Modevetenskapen så nu är det bara en uppgift kvar innan det blir sommarlov för min del. :) En hemtenta på 3-5 sidor känns inte så jättemycket nu när man precis lämnat in en uppsats på 15.
Just nu är jag på studion och skriver texterna till dagens plåtningar. Har precis gjort klart en stor plåtning och kommit halvvägs på nästa stora plåtning. 2 kändisplåtningar på en och samma dag. Heja. Men snart flyr jag fältet. :P Det är dags för jobb nr 2 (jobbet i butiken) :) Ha en underbar dag allesammans, och ha en trevlig helg!

 



15:45

Här sitter jag, Malin och Stefanie på SU och skriver för fullt. Uppsatsen ska imorgon... Känner mig extremt flamsig, ingen bra combo.
Nej, nu måste jag fortsätta skrivandet. Ville bara säga att jag lever, har bara extremt mycket att göra nu.
Looove 
Imorse var brandkåren på besök... Undrar om det verkligen brann någonstans.

Sandhamn

Jag är tillbaka från en heldag ute på Sandhamn. Restultatet av plåtningen kommer nog bli riktigt fint :)
Nu blir det plugg som gäller. Uppsatsen ska in på torsdag.
Loove

Dagens

Eftersom jag inte har något vettigt att blogga om så får det bli en dagens. Sjukt tråktigt... Ni får mer än gärna komma med förslag på vad ni vill läsa om eller så...
Imorgon blir det plåtning hela dagen :)
Jeansjacka - Wrangler, kofta - Ralph Lauren, klänning - Forever21, tights - Gina Tricot, Skor - Converse, ring - Yvone Christa, Väska - DKNY

Fredagens

Helllooooo allesammans! Hoppas ni har haft en trevlig helg och njutit av det vackra vädret! Själv har jag jobbat hela helgen i butiken. :)
Idag blir det SU för hela slanten. Sitter jag här tillsammans med Malin och Stefanie och skriver på uppsatsen som ska in på torsdag... Stress. Men det kommer nog bli kanon. Sen ikväll blir det seminarium i Kläder, kropp och identitet.
Loove
Så här såg jag ut i fredags om det var någon som undrade...


igår

God morgon!
Här kommer en bild på gårdagens klädsel. Nu blir bär det av till Tidning- och tidskriftsbiblioteket och sen blir det bodypump.
Ha en underbar dag allesammans!
Love

Torsdag

Halloj i stugan!
Idag har jag sprungit runt på stan. Hann på något konstigt sätt med 5 pressvisningar (fast jag bara skulle hinna 2) + lite shopping.... Nu bär det av till matbutiken. Kylskåpet ekar. Sen blir det plugg, städ och tvätt innan cellen kommer. :)
Här är lite bilder från dagens pressvisningar
Love





Kläder bokas till de olika plåtningarna....








Höst

Jag är äntligen hemma! Vilken dag jag har haft.... har hunnit med 2 pressvisningar, jobb på studion, handledarmöte i skolan och sen jobb i butiken. :) Jag har helt slut. Undrar hur jag ska orka sätta mig och plugga. Jaja, en sak i taget. Nu blir det varma mackor :)
Här är lite bilder från pressvisningarna
Love







Vogue

Heeelloooo!
Var på Biblioteket Plattan med Malin imorse för att hitta lite mer litteratur till uppsatsen. Efter många om och men lyckades bibliotekarien få fram 10 nummer från Vogue... bland annat specialnumret om Chanel. Perfekt! Sen undrade hon om vi inte ville köpa ut tidningarna för 40 kr. Helt galet! Vem tackar nej till att köpa 10 nummer av franska Vogue för 40 kr?! Inte jag eller Malin i alla fall :P




Noll

Heeelllllluuuuuuu allesammans!
Här sitter jag på SU tillsammans med Malin och skriver på uppsatsen. Det blir en heldag här idag. Längtar till skolan är över nu, vill ha lov!
Har en sockerkick av allla kakor jag ätit...kanske lika bra att passa på att skriva då.
Ha en härlig dag! Vilket dåligt och onödigt blogginlägg. :P Inspirationen är på noll. Hoppas den kommer tillbaka snart. :)
Love

Söndag

Dags för fröken Freiman att läsa på lite om färgen svart och den lilla svarta...





Bröllopsbilder

Här kommer ett bildregn från Josef och Ruths bröllop :)


 


 


 


 


 


 



 


 


 


 


 


 


Hahaha, Hannah lyckas komma med på nästan varje bild


 


 


 


 


 


 


 

 


Lördag

God morgon!
Idag blir det bröllop! Ruth och Josef gifter sig :) Men först ska jag inviga tvättstugan och försöka plugga lite. Får se hur det går... för om en stund kommer min Hannah hit. <3




Idag är det fredag

Jag kan inte riktigt förstå att det är fredag idag.... det är helt galet! Tiden går sååå snabbt!
Idag har jag varit och jobbat i butiken i Vällingby. Lika kul som vanligt :) Snart ska jag ta och bege mig till kyrkan på ungdomsmöte. :) Ha en underbar fredag allesammans!
Love 

Kladdkaka

Haaalllåååå i stugan!
Idag är jag sjukt effektiv. Jobbade på studion i förmiddags och nu blir det universitetet eftermiddagen ut. Söta Malin har bakat kladdkaka till oss för att hålla humöret uppe hela dagen. :) Ikväll är det cell hemma hos mig. Myspys!
Nej, nu måste jag sätta igång med att skriva på uppsatsen som ska in om två veckor.
Ha en underbar dag!
Love

Möhippa

Igår var det möhippa för Ruth som gifter sig på lördag. :) Tyvärr kunde jag inte vara med och skämma ut henne, eftersom jag jobbade... men däremot mötte jag upp tjejerna på Jensens Bøfhus efter jobbet. Blev 3-rätters. :)












Gårdagens


Jeansskjorta - Wrangler, jeans - Lee, skärp - Vila, sandaletter - Friis & Co, solglasögon, ring och väska - H&M, klocka - Clavin Klein




Massage

Ååååhhh äntligen hemma!! Har längtat såå efter min himmelska säng hela dagen, och nu ligger jag äntligen här! Lycka! Har stått och gått i dessa klackar hela dagen... (!) Det känns i benen kan jag säga. Som om det inte var nog med träningspassen som jag var på igår. Skulle verkligen behöva massage. Någon frivillig?





Gina Tricot Exclusive

Någon som ska på fest eller bröllop i sommar? Vill i sådana fall tipsa om Gina Tricots nya festkollektion "Gina Tricot Exclusive", som släpps nu på torsdag (12 maj) kl. 12:00 i utvalda butiker och på nätet. Väldigt fina saker måste jag säga. Funderar själv på att gå dit och titta om jag hittar någonting till helgens bröllop.




10:33

God morgon!
Vilken otroligt vacker dag vi har idag!!! Riktig sommarvärme! Hoppas det är bra med er! Själv känner jag mig rätt däckad. Ögonen känns tunga och kliar. Näsan är täppt. Huvudet bultar. Bihållerna gör ont. Undrar om det har med pollen att göra eller om det är en vanlig hederlig förskyldning som jag åkt på. Hoppas att Claritynen ska kicka igång snart. Men annars är det helt underbart med mig! :) Idag kommer det bli en bra dag! :)
Nu ska jag sätta igång med jobbet. Produkter ska ringas in och mail kollas.
Ha en fantasisk dag!
Love


Halleluja!

Ååååh så skönt! Jag slipper åka till su idag! Kvällskursen är inställd och ingen av oss tjejer kände för att åka dit idag, vi bestämde oss för att plugga hemifrån istället :) Ska dra på bikinin, sätta mig på balkongen och plugga. :)

Pain

God morgon allesammans!
Här ligger jag i min säng och försöker ta mig upp. Varenda muskel i min kropp vägrar att samarbeta med mig idag. Undra om det har att göra med mensvärken eller gårdagen lilla promenad, från kyrkan till mig i ett par obekväma klackar? (Enligt google maps är det mer än 5 km...) Nej, nu måste jag upp. Ska bege mig till Su och skriva på uppsatsen tillsammans med Stefanie och Malin...
Ha en underbar dag!



Har ingen lust att åka till skolan. Vill ha picknick i Tessinparken. Vad sägs tjejer? Kan vi inte plugga utomhus idag? :)


Good times come back

Nu är musikvideon färdig! Vad tycker ni? :)


13.00


Plåtningen är alldeles strax över, och det är dags för att börja skriva vad allt kommer ifrån. Som ni ser... lär det här ta ett tag...








Plåtning snart

Dags att hänga iordning modejobbet... Snart är det plåtning :)

 


Ciao

Fick ett riktigt kanonslut på denna här långa dagen. Handlade mat och en massa annat tiil lägenheten med pappa, och sen gick vi åt pizza på Ciao Ciao. Väldigt trevligt måste jag säga :)
Nu blir det läggdags. Imorgon blir det plåtning. God natt!



Provade en av deras GI-pizzor. En av de bästa pizzorna jag nåfonsin ätit.


Molton Brown

God morgon! Här sitter jag på studion och jobbar på för fullt. Vi har plåtning imorgon. :) Om 2 timmar bär det av till nästa jobb och sen blir det plugg om jag orkar... Fullbokat schema...

Här är lite bilder från Molton Browns pressvisning som var igår på Grand Hôtel.

 




Handmassagen vi fick var underbar!











My new darlings

Titta vad jag hittade i secondhandbutiken vid mig... Christian Dior-skor till ett riktigt kanonpris - 290 kr! En liten inflyttningspresent till mig själv. :)



De kommer nog bli perfekta till sommarens bröllop :)


Note

Den här satt på min badrumsspegel imorse... Jag älskar att få lappar!

Älskar dig Sara! Du är världens bästa storasyster!! <3





Tisdag

God morgon allesammans! Hoppas ni har sovit gott! Själv har jag sovit riktigt bra :) Jag tog även välbehövd sovmorgon. Min syster gick upp vid kl 6, jag hade tänkt att hålla henne sällskap, men det blev inte så... stackarn. Jag sov vidare tills nu (kl 9).
Om en timme börjar jobbet, som idag är att: springa på stan och plocka kläder till torsdagens plåtning. :) Jag älskar mitt jobb! Vanligtvis brukar jag sitta på tåget den här tiden in till stan, men eftersom jag nu bor bara några gator bort från presskontoren räcker det med att jag går hemifrån kl 9.55. Det är helt underbart!
Sen efter lite ärenden på stan bär det av till skolan för ett seminarium, därefter blir det pressvisning för Molton Brown och sen blir det fäktning. Vilken skön tisdag. :)
Ha en underbar dag!
Love

Spring

Var på årets första riktiga joggingtur idag. Ska säga att det känns. Jag har galen träningsvärk i både ben om rumpa... men det spelar ingen större roll när man får springa i denna vackra miljö. :)





Mums

Jag har en så underbar familj, bara så ni vet. ;) Jag har världens bästa familj! De är så gulliga och omtänksamma. De hjälper till och flyttar, kör mig hit och dit... och idag köpte min älskade pappa en kardemummalängd till mig från Vallahallabageriet. Underbart! :) Och snart kommer min fantastiska storasyster hit på pyjamasparty. Myspys :)

Lite mer än 10 minuter

God morgon världen! Välkommen till en ny underbar dag! :)
Jag måste bara berätta hur fantasiskt det är att bo inne i stan. Istället för att sitta på tåget en timme till jobbet, kan jag äta frukost i lugn och ro och sen gå till studion på 10-15 minuter. Det här är guld! :)


RSS 2.0