När började Mikael gilla H&M?

HM.....?! Vad är det jag hör? Sa Mikael verkligen att han ville gå in på H&M och handla kläder???!! Helt otroligt. Tidigare har han verkligen askytt den butiken. Vad har hänt?!



Julia Alvgard till Melodifestivalen

Nu har jag varit hemma hos Julia och ätit supergoda muffins samtidigt som vi bollat idéer om hennes scenkläder. Jag tror att det kommer bli gryyyyymmmt!!!

Här kommer det några länkar på tidningar som skrivit om Julia:

Världen idag: http://www.varldenidag.se/index.php?option=com_content&task=view&id=8967&Itemid=98

Oskarshamns nyheter: http://www.nyheterna.net/nyheter/oskarshamn/julia_kan_bli_en_joker

Jnytt: http://jnytt.se/nojesnyhet/36096/laten-handlar-om-att-ge-varandra-en-andra-chans


Se till nu att rösta på Julia! Smsa 118 till nr 72211! Imorgon kl 12, blir de 15 deltagarna bara 10 och sen försvinner en varje dag tills fredag, då vi har de fem deltagana som kommer vara med i livesändning. Jag och Julia kom fram till att om bara 20 personer smsar 100 gånger kommer hon komma i topp - så kom igen nu!!
Love

Gårdagens plåtning

Här kommer lite bilder från gårdagens plåtning:





20101030

God morgon!
Kan man tänka sig att det redan är lördag...! Den här veckan har gått så otroligt fort. Om precis en vecka är det Standup och om 6 dagar får vi veta vilka som ska vara med i Webbjokern. Just nu ligger Julia på 9:e plats och behöver ca 2000 röster för att bli ett. Så kom igen nu - Rösta, rösta och rösta!
Nu ska jag sminka mig och bege med hem till Julia för att prata scenkläder.
Ha en underbar dag!
Love

Spring-flicka

Goder morgon!

Idag blir det mycket springande på stan. Jag ska nämligen hämta en massa ringar till ett jobb vi ska göra. Så här ser dagens schema ut i korta drag... Hämta ringar på 7 olika ställen runt om på stan, köpa spetstyg hos Ohlssons tyger och hämta saker på NK innan jag beger mig till studion för att förbereda dagens plåtning. Känner mig lite som Emily i filmen Djävulen bär Prada.

Love

 

Söta Stefanie under förberedelserna till pressvisningen som vi hade i showroomet. Saknar min lilla assistent, speciellt en dag som denna <3


Rösta på JULIA!!!

Nu gäller det så här... Nu måste ni verkligen rösta på Julia Alvgard så att hon kommer vidare till live-sändningen! Varför? Jo, inte bara för att det är en kanonlåt utan också för att jag kommer i såna fall hjälpa henne med stylingen!!! Så smsa 118 till nr 72211 NUUUU! Det kostar 3,60 kr/sms och man får bara rösta 100 gånger/abonnemang.

För att höra låten klicka på länken http://svt.se/2.142516/julia_alvgard_-_better_or_worse?lid=puff_2184248&lpos=lasMer

Jag och Julia

20101028

God morgon!
Nu sitter jag här på jobbet ska sätta igång med dagens arbete innan jag åker till SU för att vara med på introduktionen på min nya delkurs Flärd & Film. Jag sitter här och känner mig väldigt nöjd, jag var nämligen på gymmet imorse och körde lite kondition.
Nu är kl 10, så nu måste jag börja mitt ringade till alla presskontoren.
Ha en underbar dag!
Love


Ha fått ett intyg från Amelia som jag ska ha med mig imorgon när jag lånar saker.

Missa inte Standup 2010!!

Inte missar ni väl Standup den 6 novemeber kl 19.00?!



Kompis det går bra nu...

Oj, oj, oj vad mycket som händer nu! Kompis det går bra... :) Plåtning på fredag, tisdag och onsdag + en massa och då menar jag en MASSA andra jobb. En god vän till mig ringde även mig nyss och frågade om jag inte ville hjälpa henne med en grej... berättar mer lite senare....
Snart ska jag in till kyrkan på ett planeringsmöte om ett nytt projekt eller i alla fall för mig.
Nu ska jag bege mig ut på stan och köpa lite spets till fredagens plåtning.
Love


Haha, så otroligt ful pose... tror att jag får öva lite...

13.09

Hellloooo!
Nu är tenta veckan över, så nu är jag tillbaka till jobbet! :) Och vi har massor, massor av jobb. Åh vad jag längtar tills att får göra allt. Jag har verkligen saknat jobbet efter en veckas pluggande.
Nu måste jag göra ett utlån till Chic. Hörs senare!
Love



Manikyr

Då var man plötsligt på mycket bättre humör. Tänk vad ett avsnitt The Rachel Zoe Project, manikyr och en varm choklad kan göra.
Nu skulle jag egentligen åkt hem till Stephanie men gumman är har fått feber så jag ska bege mig ut på stan för att hitta ett par skor, ett skärp och en kofta.
Love

Tentan är gjord....

Nu är tentan gjord. Usch. Det känns som att det inte alls gick bra. Fick minneslucka. Fy.... jag blir alldeles matt att bara tänka på tentan. Känner mig besviken på mig själv. Aja, tentan är ju redan inlämnad så nu är det bara att vänta i tre veckor tills den är rättad, så det är ingen idé att sura för min del. Nu ska jag försöka bli lite glad igen... Tack och lov har jag en massa bra saker inplanerat idag. Manikyr, mys med Stephanie och bio med kära syster ikväll.
Ha en bra dag!
Love


Mysig höstmorgon

God morgon!
Vilken underbar dag det är idag! Min morgon började med en liten stund med Jesus och sen en härlig frukost på Hotell J, så den hade inte kunnat börja mycket bättre. :)
Frukosten på Hotell J (i Nacka Strand) var fantastiskt god. Men det var ju klart att den var supberb eftersom det är min kära vän (min före detta klasskamrat och Eventuellare) Marcus (Brille) som är frukostchef där. ;)
Nej, nu ska jag sätta igång med pluggandet. Jag sitter ju inte här på universitetsbiblioteket för skoj skull.
Ha en underbar dag folk!
Love






Manikyr på tisdag

Då var ytterligare en bok utläst. Hoppas bara att allt sätter sig fram till tentan... Imorgon blir det genomgång med tjejerna eller i alla fall Stefanie om hon inte har fullt upp med allt packande. Lyckosten ska till Florida. :)

Åh vad jag vill att det ska bli tisdag, för då ska nämligen jag på manikyr. Tycker att jag är värd det efter pluggande till tentan. Sist jag var och fixade mina naglar var till min student... så det är på tiden att fixa de igen :)


2 modejobb

Här är de 2 senaste jobben (som publicerats) som jag varit med i:


Nina och Moa Gunke i Hemmets Veckotidning nr 43


>



Grynet Molvig för Året Runt nr 42




Att-göra-lista

Nu är boken Modeologi utläst så nu är det bara en bok och några kapitel i 4 böcker kvar att läsa.... pust.
Det är är min att-göra-lista för idag...


Söndag

God morgon!
Det är söndag och jag är hemma från kyrkan... :/ Det känns riktigt konstigt, men jag måste plugga till tentan jag har på tisdag så jag fick stanna hemma... Jag har typ 3 hela böcker kvar att läsa...  så det kanske är lika bra att sätta igång.
Igår var jag och Mikael iväg på 2 födelsedagsfester, en i Bålsta och den andra i Nynäshamn, så det blev väldigt mycket resande. Tack och lov att vi åkte bil annars hade det tagit evigheter. Här är lite bilder från igår. Jag glömde helt att ta kort hos Mattias så ni får nöja er med några bilder från Victorias 18-årsfest.
Nej, nu måste jag sätta igång.
Ha en underbar dag!
Love








Mina första högskolepoäng

Nu har jag mina första 5 högskolepoäng! Och jag fick D på min första tenta! Jag är så glad!! :) Jag trodde verkligen att jag skulle få göra om den, jag var helt inställd på det så jag kan inte vara mycket nöjdare. Nästa gång blir det högre betyg :)

Vad hände med den vackra hösten?!

Vad är det för väder vi har?! Nollgradigt och snö…! Det är tok för tidigt för att det ska snöa! Jag som trivdes så bra med höstvädret med  alla färgglada löv, solen som sken… Aja, det var bra så länge det varade.

God morgon förresten! Här sitter jag på universitetet och ska sätta igång med pluggandet. Idag skulle jag mer än gärna vilja stannat hemma för att få sova ut, eftersom jag har sovit så dåligt hela den här veckan och har haft feberfrossa, men jag hade lovat pappa att följa med på en företagsfrukost imorse och sen har även en föreläsning om jeans idag som jag inte vill missa… så det var bara att pallra sig upp. Nej, nu måste jag sätta igång med läsandet.

Ha en underbar dag!

Love




Just the way you are


Tankar efter 8 timmars pluggande

Här ligger jag i sängen och tycker lite synd om mig själv efter att ha suttit hemma hos min faster och sträckläst "Costume and Fashion" i 8 timmar.
Känner att min blogg blir bara tråkigare och tråkigare för varje dag som närmar sig min tenta... Jag börjar ångra att jag pluggar 150% och jobbar typ heltid. Usch. Jag längtar tills jag bara jobbar igen...
Känner att jag behöver semester.




20 oktober

Goder morgon!
Hoppas ni har sovit gott, själv har jag sovit oroligt dåligt. Har haft feberfrossa och drömt en massa konstiga saker under hela natten, så när jag vaknade var jag inte alls utvilad. Skulle gärna vilja sova lite till men jag måste sätta igång med läsandet. Jag har ju tenta på tisdag och jag har bara läst ut 1,5 bok... bara 4 böcker kvar. Jippi.
Nu ska jag göra lite kaffe, leka lite med min fasters katt och sen ska jag verkligen sitta och plugga hela dagen.
Ha en underbar dag!
Love

Här är lite bilder från gårdagens restaurangbesök...








Nicole 19 år

Är hemma efter en låååång dag och jag känner mig 10 kilo tyngre trots träningspassen som jag gick idag. Nicole fyller nämligen 19 år idag och det firade vi med ett restaurangbesök på Jensens böfhus vid Sveavägen. Jag och 3-rätters vilket jag inte skulle ha gjort med tanken på hur mätt och illamånde jag är just nu. Jag skulle nöjt mig med en varmrätt... Aja, nu ska jag sova. Imorgon är det pluggdag vilket innebär inget jobb på studion och sovmorgon! :)
Hörs imorgon.
Sov så gott!

Lite mer än ett år gamla bilder på mig och Nicole



19 oktober

Gomorron!
Här sitter jag på jobbet och har förvånats värt lite att göra idag... eller lite och lite. Jag har en del att göra men det är i alla fall mindre än jag brukar ha. Det är otroligt skönt tycker jag eftersom jag har tenta nästa tisdag. Nu ska jag visa studion för en kille som kanske ska hyra den till en inspelning.
Ha det så bra!
Love


Imorse var jag och fikade med pappan min.

Pressveckan

Förra veckan var det pressvecka för fulla muggar. Jag hann bara med tre eftersom vi hade själva pressvisning uppe i showroomet. Här kommer lite bilder på vårens kollektioner...




Det var väldigt mycket spets överallt


och mycket blandning mellan material, som dessa ljusa jeans med blommit tyg på knäna.
Sidenshorts

Det var mycket, väldigt mycket bleka pastellfärger.... inte helt oväntat eftersom det var vårens kollektioner som vi kollade på...

Våren hos Scorett

Bikbok hade mycket skira tyger, transparent. blommigt och cowboy inspirerat.

Bikbok

Fiffigt Elin!

God morgon!
Här sitter jag på universitetsbiblioteket och ska sätta igång med mitt tentaplugg. Lycka till säger jag bara...
Sitter här och skakar som en duracellkanin med parkinson (ja, jag vet dåligt exempel, men jag kommer inte på någonting bättre) och hjärtat går i 180 pga att jag är så clever att jag köper mig en mellanstor latte, hetsdracker den på någorlunda tom mage för att inte somna under föreläsningen som jag hade imorse (kl 8-10). Och jag vet mycket väl att jag inte ska dricka kaffe på tom mage för då blir det så här... men dum som jag är lär jag mig aldrig det... Så nu får jag sitta här och skaka...


Tenta nästa vecka

Nu ska jag sätta igång med att plugga. Har tenta nästa vecka... Tack och lov läser någonting som jag tycker är rätt intressant annars hade jag aldrig orkat.
Love
Litteraturen som ska tentas av...

Standup-audition

Vilken audition vi hade igår! Det var så roligt att se alla bidrag, alla var sååå duktiga! Vilka talanger vi har i kyrkan! Jag längtar verkligen till Standup - det kommer bli grymt!
Här är lite bilder från gårdagens audition.


Söta Teresa

Security-Carl-Henrik

Filmteamet

Folk köade

Alla bidrag filmades...

juryn


Jag och Makeup-Ida satt och planerade hur alla deltagare kommer att se ut

Glöm inte att komma på Standup den 6 november 19.00!!!

Audition för Standup

Gomorron, gomorron, gomorron!
Idag är det lördag, men inte vilken lördag som helst... utan idag är det audition för Standup (en talangtävling vi ska ha i kyrkan)! :) Jag tror att det kommer bli otroligt roligt. Själv kommer jag inte vara med att delta utan vara ansvarig för kläderna och hur scenen kommer att se ut, så jag kommer vara med hela dagen och få se alla bidrag. :). Så nu är det dags för mig att åka in och hälsa alla deltagare välkomna. Ha en underbar dag!!
Love

Ekorre

God morgon!
Här sitter jag på jobbet och har precis gjort klart texten till onsdagens plåtning, det tog ett tag men nu är den klar.  Lämnade en massa jobb igår och det här jobbet som jag precis gjort är det inte lämning förrän på måndag så nu ligger jag ligger jag väldigt mycket före... Känner mig duktig! :)


När jag vakande imorse och drog upp persiennerna var denna ekorre precis utanför mitt fönster och åt på en nöt. Tydligen har den som ett förråd av mat ovanför min markis...

Pressvisning

Jag är hemma. Måste säga att jag inte känner mig så bra på att uppdatera... men jag ska försöka bli lite bättre på det... några fler inlägg/dag skulle jag väl kunna få till... iaf ett...
Här är lite bilder från pressvisningen som vi hade i showroomet i tisdag. :) Fler bilder finns även att se på starstudio-bloggen. Tänkte även lägga upp bilder från de pressvisningar som jag varit runt på denna vecka, men det får bli imorgon. Nu måste jag sova. God natt allesammans!






Rosor

När jag kom hem igårkväll stod dessa rosor vid min säng. Mamma och Pappa köpte de till mig efter att ha läst mitt blogginlägg i söndags. "Inte ska du behöva köpa rosor till dig själv" sa pappa när jag kom hem. Jag har nog världens gulligaste föräldrar!

14 okt 2010

Goder morgon!
Hoppas att ni alla sovit gott! Själv skulle jag gärna vilja ligga kvar i sängen ett bra tag till. Det blev lite sent igår från Sofia och Daniel men vi hade det väldigt trevligt . :)
Idag ska jag in till jobbet och göra klart en massa saker. Skönhetstexter ska finslipas, produkter ska budas iväg, kläder returneras, texten från gårdagens plåtningen ska skrivas och jag ska även försöka springa på någon pressvisning.
Nu måste jag packa väskan, bilen in mot stan går strax.
Ha en underbar dag!


God morgon! Idag har jag ett fullspäckat ...

God morgon! Idag har jag ett fullspäckat schema. Nu på morgonen ska jag på pressvisnig och sen måste jag skynda mig till universitet där jag har ett seminarium. Efter den måste jag skynda mig till en annan pressvisning och sen fort som ögat till studion där vi ska ha plåtning. Efter jobbet hinner jag förhoppningsvis med ett träningspass innan jag ska hem till Sofia och Daniel på fika. Ha en underbar dag! Love


21.50

Nu är maten uppäten... måste medge att det var sådär, men mätt är jag.
Kom på att jag hade en uppgift till seminariet som vi har i modevetenskapen imorgon. Så nu ska jag försöka tokplugga lite innan det är dags för mig att sova. Ögonen går redan i kors.....

Här kommer lite bilder från pressvisningen som var idag. Bilderna blev tyvärr inte så jättebra eftersom det var lite för mörkt, men Angelica fotade lite, så fler bilder kommer upp någon gång under veckan.



Mums

Över

Hellooooo! Nu är jag hemma efter ännu en lång dag :) Idag hade vi pressvisning uppe i showroomet och jag hann även med att gå på en annan. Älskar när det är pressveckor :) Berättar mer lite senare.
Nu ska jag laga middag till mig själv. Det kommer att bli rotmosbiffar med fetaost... Det var typ det enda som fanns i kylskåpet. Man tar var man haver som Cajsa Warg sa... och förhoppningsvis blir det bra.

Ingen bra bild... men så här såg jag ut idag...


Färgen rosa

Igår var jag och Elin på föreläsning om färgen rosa. Super tjejigt kanske man kan tro? Men nej.. Föreläsaren verkade ha något emot färgen rosa, och jag fick uppfattningen om att alla personerna hon intervjuat till sin forskning även hade något emot färgen.
Vad är det som har hänt? Jag fattade verkligen ingenting. Bojkottade  verkligen dagisföräldrar färgen rosa på sina flickor för att omgivningen inte skulle kunna genusbestämma henne?
Är detta något nytt för dagens babyboomers?
Om jag i framtiden får en liten flicka kommer hon helt klart att vara klädd i de tjejigaste kläderna jag kan hitta. Eller i alla fall tills hon är så pass gammal att hon kan bestämma själv.
Jag personligen kommer ihåg när jag gick på dagis och absolut vägrade lämna hemmet om jag inte hade klänning och en fin tofs i håret. Självklart hade klänningen hängts av under dagen för att kunna leka vilt, och tofsen hängde på sniskan när mamma eller pappa kom och hämtade mig.
Så för att avsluta så höll jag alltså inte med föreläsaren.
Tack hej
/Steffi

Rosor

Rosor är min absoluta favoritblomma... men eftersom det är ingen som köper rosor till mig så gick jag och köpte en bukett till mig själv. Tyckte jag var värd det efter allt jag gjort idag. Så nu står det 10 underbara röda rosor vid min säng. I love myself ;)
Nu ska jag sova. God natt allesammans!

 



Laser

Nu sitter jag i min otroligt sköna säng och slappar. Jag skulle egentligen suttit på tunnelbanan hem nu efter kvällskursen, men jag gick efter halva föreläsningen, inte för att det var tråkigt det var rätt intressant att höra om färgen rosa, men jag fick reda på att jag ska vara på jobbet kl 8 imorgon vilket innebär att jag måste gå upp kl 5...! Och eftersom jag kan läsa mig till vad hon hade föreläsningen skulle säga resten av halvan, kändes det rätt ovärt att sitta där och rulla tummarna när jag kan åka hem och sova. Dessutom fick jag övningsköra hem. :)

Så här ser min vänstra överarm nu och kommer göra det i någon vecka. Ont gör det också (det är ju blåmärken...) :/

Julia Alvgard till Melodifestivalen!!

Det blev laserbehandling trots allt. Fast tack och lov gjorde det inte lika ont som förra gången. Jag fick bara 82 "skott" istället för 189 och doseringen var lite alls lika hög, så nu gjorde det bara jätte-jätte ont istället för helt sinnesstört ont! :) Visar armen ikväll om någon vill se..... Jag varnar er ;)

Nu till Melodifestivalen!
Ni måste rösta på Julia Alvgard till Melodifestivalen 2011. Hon är en av 232 som gått vidare i webbjokern och om hon har kommit hit så här långt är det väl klart att hon ska med till finalen och vinna hela skiten!! ;)  Men hon behöver allas hjälp för att komma hela vägen fram - så skicka: 118 till nr 72211! Varje sms kostar 3.60 kr + eventuell trafikavgift. Så gå in o rösta så många gånger du vill, dock max 100 röster per abonnemang och utslagsomgång :)

Klicka på länken för att höra låten:


Jag och underbara Juila! <3

Sitter nu på karolinska och väntar på att ...

imag0159 (MMS)

Sitter nu på karolinska och väntar på att få komma in till doktorn. Usch, jag hoppas att jag slipper göra själva laserbehandlingen idag...


Dagen schema

God morgon!
Här sitter jag på min pappas jobb och väntar på att Kerstin ska komma in och hjälpa mig att strukturera upp  mitt företag lite.
Idag har jag ett fullspäckat schema.
- Frukost med far min (avklarat)
- Möte med Kerstin på pappas jobb
- Laserbehandling på Karolinska
- Förhoppningsvis fika med Mikael
- Möte med studievägledare på universitetet
- Plugga på biblioteket
- Föreläsning om Rosa


2010-10-10 <3

Vet ni vad det är för dag idag..? Jag vet att Mikael inte har tänkt på det (han har aldrig varit riktigt på det här med datum... :P<3) ... men idag har vi varit tillsammans i 2 år, 2 månader och 2 dagar. :)
Älskar dig! :)






Mongoliskt

Nu är jag hemma efter en trevlig kväll på en mongolisk restaurang. Jag trodde vi skulle bara vara några få som skulle äta, men inte... vi var hela 16 personer som var ute. Inget mig emot för ju fler desto bättre :).
Nu är det dags för mig att sova. Kyrkan + jobb + plugga väntar imorgon. God natt alla!









Gästinlägg #45

Jag avskyr när folks bloggar blir för gulliputtiga. Och jag hatar att läsa om vad folk har ätit under dagen o.d. Därför tänker jag nu, den söta bilden till trots, ta upp ett helt annat ämne. Eller det är väl snarare en fundering än ett påstående. Häng med nu.

Det är alltid roligt att se vad det blivit av gamla klasskamrater, vilket t.ex. Facebook underlättat. Till min förvåning såg jag ganska snart en trend, när jag ägnade mig åt nämnda sysselsättning härom dagen. Av de som redan hunnit få barn, bestod merparten av sådana elever vi andra på den tiden betraktade som relativt korkade (det ska sägas att jag dock såg vissa undantag, så bli inte upprörd). Jag funderar nu kring om det rörde sig om ett nyköpingsfenomen, eller om samma trend går att observera i hela landet. Isåfall lyder min tes att dummare människor generellt får barn i tidigare ålder än smartare människor, vilket i förlängningen borde leda till en allt mer och mer korkad population... vilket i och för sig även borde leda till att Alliansens dagar vid makten är räknade (högutbildade människor tenderar rösta mer höger). Okej, kanske inte världens bästa inlägg idag, men det är ett steg på vägen till min blogg-comeback.

//Mikael

 


9 oktober

Hello!
Här ligger jag i sängen och slappar samtidigt som jag pratar med en trött och seg Mikael i telefonen. Vi ska ute och äta med ett par kompisar ikväll. :) Men nu ska jag försöka plugga lite och få i ordning på mitt rum. Men det kan jag nog strunta i för att pappa tycker att jag ska hjälpa till med annat, så vi får se hur resten av min dag kommer att se ut.
Här är lite bilder från gårdagens arbete :). Det är massa jobb nu innan pressvisningen så jag är så glad för att jag har Stefanie. Hon är den bästa assistenten jag har haft! :)

TGIF

Hejsan Stefanie här, Elins assistent. Hon har blivit så flink på sitt jobb att hon även kräver assistent nu.
Ja, vad har hon satt mig i för jobb idag då kanske man kan fråga sig?
Jag kan ju säga att Elin är den elakaste bossen jag någonsin har haft i hela mitt liv! Hon har skickat mig på kafferundor och även tvingat mig att putsa hennes skor. Jag säger upp mig!
Nej men helt seriöst så har jag nog inte haft det roligare på en praktikplats Elin har varit världens gulligaste mot mig och jag har superrroligt. Jag har sorterat smycken i goodiebagsen och fått smaka på supergoda muffins.
Nej kan inte blogga mee nu Elin ropar att jag måste hämta mera kaffe, buhu...
Hej hej!
Bara för att jag måste blogga för Elin så länkar jag mig själv =)
wwww.stedad.blogg.se
Detta är vad jag blev tvungen att springa runt med idag:

Tråkigt

Hallå!
Ursäkta för den dåliga och tråkiga uppdateringen på bloggen, men jag har inte riktigt någon inspiration för att blogga för tillfället.
Nu ska jag göra en massa tråkigt men oerhört nödvändigt. Jag ska städa skrivbordet, betalat lite räkningar, fixa med företaget och sist beställa litteraturen till min nästa kurs: Flärd och film.

Varm choklad

God morgon!
Här sitter jag på jobbet och njuter av en varm choklad  samtidigt som jag kollar av dagens mail. Jag var bara tvungen att gå in där på Espresso House vid Östermalmstorgs tunnelbana eftersom de har nog världens bästa personal, alla är så otroligt trevliga och speciellt en tjej där stårlar verkligen av glädje. Hon gjorde min morgon! :)


Idag har jag massor att göra.... ni ser ju mitt skrivbord.... och golv. Lika bara att sätta igång med detsamma.
Ha en underbar dag!
Love


6 oktober

I'm hooome! Oj, vilken lång dag det blev idag... och inget blogginlägg på hela dagen. Skäms Elin!
Idag har jag haft fullt upp till jobbet. Det är pressvisning i showroomet nästa vecka så idag har jag och min underbara assistent paketerat upp en del nya kollektioner och tagit ner de gamla. Hade även finbesök i showroomet idag av en person som lämnade ett helt nytt smyckesmärke som heter Josh och lite senare kom Tove från Iduna med giveaways och en massa nytt från Albrekt guld, Guldfynd och Hallbergs guld. Mer om smycken kan ni läsa på Starstudio showrooms blogg. Sen satt vi självklart med en massa sminkjobb.... Har 3 stycken jobb som vi har diedline på fredag och jag fick reda på det här igår... så det kommer bli långa dagar resten av denna vecka. Pust. Nu ska jag ringa min kära pojkvän och höra hur hans dag varit.
Love


Superfina nyheter från Guldfynd


Det nya smyckesmärket Josh


Angelica och Tove

Här är det fullrulle.

I oktobermånad...

Skulle jag mer än gärna vilja gå klädd så här... Mysiga koftor att värma sig med och härliga halsdukar att vira runt sig. Älskar höstens mode! :)



Kofta och halsduk - MQ
Klocka och stövlar - Marc by Marc Jacobs
Skjorta och tunika - Nelly

Assistent

Då sitter man här på jobbet igen fast denna gång med en assistent bredvid mig. Jag har fått en tillfällig assistent! Helt underbart! :) Det är Stefanie min kurskamrat som ville komma och hjälpa mig. Så snällt av henne! :)  Nu ska vi försöka få i oss lite mat innan det är dags för att fortsätta med att få ordning i showroomet. Det är pressvisning nästa vecka! :)
Ha en underbar dag!
Love


Då var första tentan gjord. Äntligen kan j...

imag0055 (MMS)

Då var första tentan gjord. Äntligen kan jag återgå till mitt vanliga liv. Har verkligen saknat jobbet. Förhoppningsvis blir bloggen lite roligare nu. :-) love


Tenta om 1 h och 14 minuter

Heelllooooo!
Här sitter jag på unversitetet och försöker plugga in i det sista. Tentan börjar lite mer en timme, och jag börjar bli riktigt nervös. Det känns som ingenting fastnar och att det kommer gå dåligt på tentan. Men nu gäller det att tänkta positivt. Jag kommer i alla fall gå in för att göra mitt bästa och hoppas på det bästa, i värsta fall är det bara för mig att göra om den.
Nu ska jag försöka ta det lite lugnt och äta en bulle innan stunden är kommen.
Love

God natt

Då var det läggdags för mig. Ska upp kl 5.30 eftersom jag har föreläsning kl 8 på universitetet.... Sen kl 18 har jag min första tenta... Börjar känna mig rätt orolig nu, men det kommer förhoppningsvis gå bra. Håll tummarna.
God natt allesammans!


Gästspelar...

Elin har besök på bloggen :) Sofia Hallberg här, Elin är trött och orkar inte skriva just nu så jag får ta de stora ansvaret att skriva nått...frågan är vad....;)
Sitter i familjen Freimans kök och väntar på att kalaset för Viktor ska dra igång! Elin har varit en pärla idag och gett mig masssssssssssor med fina saker idag!! Hon är en ängel!!
Nu sitter vi med en massa kluriga saker som fröken Oskar har tagit fram...dags att använda hjärnan...den här tiden på kvällen. Suck.. Inte min starka sida! ;)
Nu ska jag vara social och kramas med Sara!
Love Fia

16.45

Då var det dags för mig att åka in till stan. Om lite mer än en timme ska jag sitta i ett möte ang talangtävlingen vi kommer att ha i kyrkan! :)

Ungdomsmöte

God morgon, god morgon!
Hopppas ni har sovit gott! Själv skulle jag mer än gärna sova några timmar till, men jag måste sitta och plugga hela dagen.... Nu har jag bara en bok kvar + 3 artiklar. Heja.
Idag är det fredag vilket innebär UNGDOMSMÖTE kl 19.00 i Södermalmskyran, så för er som inte har någonting att göra eller för er som kan ändra det ni planerat för kvällen - kom! :)
Nu ska jag försöka få kol på en fluga, göra en latte och läsa Fashion and its social agendas.
Ha en underbar dag!
Love

RSS 2.0