Stand up

Glöm inte att det är stand up ikväll i Södermalmskyrkan kl 19.00.
Nu åker jag för att fixa klart dekoren. Vi ses ikväll!
Love


Den där Rickard

Vi kommer ju inte alls träna idag. Den där Rickard alltså. Iförgår bestämde vi att vi skulle träna idag. Men nu ska han tydligen på lunch med någon så han hinner inte. Jaja, jag får väl träna lite själv här hemma.

http://photos-e.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2158/138/43/760333242/n760333242_2021503_3890.jpg


Fascinerad

God morgon alla läsare!
Hoppas ni har sovit gott och inte haft en liknande morgon som mig. :)

Min dag började nämligen inte så bra... vaknade med världens mensvärk. Kunde inte ens stå upp utan låg och kved i min säng i 3 timmar. Utanför min dörr härjade mina småsyskon + systerson. Att leka lejon och ryta kl 8 på en lördagsmorgon precis utanför min dörr är inte så uppskattat av mig, speciellt inte när jag har mensvärk. Sen hörde man även hur min lillebror spydde ex antal gånger på toaletten. Det var lagom mysig. Nu har 70 % av familjen varit magsjuka.
Men nu är jag hur glad som helst. Känner mig fascinerad över vad lite ipren och alvedon kan göra. Tack gode Gud för smärtlindrande tabletter. Nu blir det frukost och sen åker jag och Rickard till gymmet.

Ha en bra dag!
Love

http://snubben.files.wordpress.com/2007/06/ipren_man.jpg


filmkväll

Då var man hemma hos Mikael. Har varit i kyrkan från kl 15.30-19.30 och dekorerat inför morgondagens talangtävling. Känner mig helt slut. Men fint blev det. :) Nu blir det en välförtjänt filmkväll med pojkvännen.
Love

Tack Hannah för en trevlig kväll, natt och morgon. ;) Love you.

http://blogg.stureplan.se/herrbloggen/wp-content/uploads/2008/01/kungen.jpg

Bara för att Mikael säger så...

 



en vecka

Nu börjar skrivkrampen komma. Har skrivit 60 glosor 5 gånger. Har bara 137 stycken kvar. Det blir till att plugga i helgen. Om jag tar 60 varje dag är jag klar på söndag. :)

Nedräkningen börjar. Det är precis en vecka kvar till Designday. Känner mig lite nervös. Det är fortfarande hur mycket som helst som måste fixas. Nu ligger i alla fall pressreleasen ute på internet. Läs den här.

Dags att packa ner alla saker och åka till Elina.
Love

http://www.mynewsdesk.com/files/4b81a3d5e8e742f2f0cbb0db6b31c68f/resources/ResourceWebImage/thumbnails/design_day_logga_large.png?1256734520


Hundarna

Hannah har åkt till skolan och nu sitter jag här helt själv på hennes rum. Är ju inte helt själv i och för sig. Hundarna sitter brevid och familjen sitter i köket och äter frukost.
Skulle kunna tänka mig att skaffa hund när jag flyttar hemifrån. Men då blir det en liten ska som man kan gå runt och bära på. Tror att det skulle passa in i min image. :P
Nej, nu ska jag sätta igång med franskan.
Love


Schyssta rattar?

Äter ahlgrens rattar... Vi blev inspirerade av Anna Boks utvik i plastikkirurgerna


Plastikkirurgi

Sitter hemma hos Hannah nu. Vi tittar på Plastikkirurgerna på tv4 play. Jag mår seriöst illa. Klara inte sprutor och blod. Känner mig spyfärdig. Så sjukt äckligt. 
Klockan 22.00 blir det debatt på svt.
Love

http://blogg.passagen.se/missdani/resource/plastikkirurgi469_80749b.jpg


29-10-09

Nu blir det tacos sen åker jag till Hannah. Äntligen ska vi ses!
Love



Sös

Då ska man tillbaka till sös. Fingret gör fortfarande ont från igår. Min sjukgymnast tycker att jag ska åka in akut imorgonbitti men jag bad om en tid istället. Sist när jag åkte in akut fick jag sitta i 5 timmar. Känner mig inte så road att sitta och vänta så länge igen.
Under de närmasta 2 månaderna har jag varit på sjukhuset mer än 8 gånger. Börja tröttna på det. Och inte är mina sjukhusbesök över. Den 11 november ska jag tillbaka till ljusavdelningen på Karolinska i solna, på laserbehandling.

Det var snart 2 månader sen som jag bröt lillfingret.

 


Knack, knack

Nu är jag trött på att plugga. Vill gå och lägga mig och fortsätta imorgon. Men det är lite förtidigt för att jag ska kunna somna. Jag är klar med matten pch 2 labbrapporter. Sen har jag påbörjat bildanalysen, pm:et och fördjupningsuppgiften i naturen. Nu ska jag sätta mig och läsa lite i naturkunskapsboken.

Mitt lilfinger har börjat värka igen... :( Hoppas det går över snart. Fingert knäpper även högt när jag börjer på det. Det låter som någon knackar på en dörr. Ska det verkligen vara så här? Det känns obehagligt. Känner mig lite orolig.


http://www.barnbokhandeln.com/img/p/1734-267-large.jpg

En bok som jag älskade att läsa när jag var liten.


Jul

Mamma har varit och handlat... Hon kom hem med bland annat julmust, pepparkakor och julpyssel. Usch, julsaker redan. Nej, jag tycker allt som har julen till kan börja vid första advent. Det är för tidigt att börja nu.
Jag hörde julmusik, kände lukten av glögg och pepparkakor, åt julgodis och kollade på kläder som kommer nu till jul, redan i augusti. Det var psykiskt jobbigt att tänka på julen under sensommaren.


28 oktober

Det blir tyvärr inget pluggande på Fåtöljen idag. Elina har fått förhinder. Vi ska ses på fredag istället.

Jag har massor som jag behöver göra under lovet. Här är en liten lista på saker jag måste göra innan lovet är slut:
  • PM i svenskan
  • Historisk bildanalys
  • Fördjupningsuppgift i naturkunskapen
  • Labbrapport
  • Plugga till franskaprovet
  • Plugga till naturkunskapsprovet.
  • Plugga till idrottsprovet.
  • Matte
Det är nog lika bra att börja.
Ha en underbar dag!
Love

Victoria kommer du ihåg det här? Det var prick ett år sen...






Haha, skulle verkligen köpt den där mössan :P


Sovmask

Jag undrar vart min sovmask tagit vägen. Hittar inte den någonstans. Den som var så bra... Tror nog att jag får ta och köpa mig en ny.
Nä, nu måste jag sova. Imorgon blir det pluggdag med Elina på Fåtöljen. Det kommer bland annat bli naturkunskap.
God natt och sov så gott alla underbara människor!
Love

http://www.geggamojja.net/gegga/blog/wp-content/gallery/random/daydream_basic_pink_rgb_500x500.jpg

http://www.missjuniversum.se/images/080316-058.jpg

http://www.d7.se/catalog/images/imagecacheinfo/165612559D.jpg


Pluggis

Sitter och dricker te med Mikael i min säng. Är så trött att jag skulle kunna somna sittandes.
Det är inte så ofta längre som jag träffa pojkvännen min. Han har massor att plugga. 3 tentor de närmaste 2 veckorna. Det kan inte var lätt att vara i hans kläder och plugga 200% på stockholms universitet och sen ha tid över till mig... Känner mig elak som jämt klagar på honom att vi aldrig ses. Det kan inte lätt att ha mig som flickvän. Vill bara säga att jag älskar dig, Mikael. Och att jag verkligen uppskattar att du tar av din tid för att träffa mig.

Nu ska jag vara lite social innan mitt te kallnar.
Love

http://photos-g.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v195/68/93/829540135/n829540135_2669672_9717.jpg


Likt?

Brille ritade av mig. Det blev ju väldigt likt...




Skolan på höstlovet

God morgon! Här sitter jag i skolan på höstlovet. Det känns riktigt konstigt. Skolan är tom på elever och lärarna sitter på sina rum och jobbar. Nu ska jag och Brille börja jobba med Eventuell. Elli kommer om en timme.

Ha en bra dag!
Love


Bollnäs

Nu är jag äntligen hemma! Det blev en riktigt lång dag idag. Åkte från Stockholm kl 9 och kom tillbaka 14 timmar senare. Vi var i Bollnäs och plåtade för Nordic gym och inte Borlänge som jag trodde vi skulle till.
Jag gjorde allt mellan himmel och jord. Höll reflexskärmar, blåste med hårfön, flyttade runt på lampor, rättade till modellernas hår osv. Det gick riktigt bra måste jag säga. Angelica tog mycket fina bilder. De filmade även under hela plåtningen, så om backstagefilmen kommer upp på nätet kommer ni se mig blåsa med en hårför...

Tänkte lägga upp lite bilder från dagens plåtning, men min dator kan inte läsa kamerans minneskort. Det får bli någon annan dag helt enkelt. Nu ska jag äntligen sova. Kommer somna så fort jag lägger mig. Jag är helt slut.

Imorgon åker jag till skolan trots att jag har höstlov. Ska sitta och jobba med Eventuell.
God natt!
Love

Borlänge

Nu åker jag till Borlänge. Ha en underbar dag!
Love

Madeleine och Philip

Fick detta tackkort från Madeleine och Philips bröllop. De gifte sig dagen efter jag och Mikael blev tillsammans. De var så fina!

Nu ska jag sova. Får nästan 8 timmars sömn om jag skyndar mig... Imorgon ska jag vara fotografassisten på en plåtning i borlänge.
God natt alla underbara människor!
Love


Tunika

Gjorde om tunikan som jag köpte i fredags. Tänkte vara lite kreativ så jag satte dit lite kedjor. Så här blev resultatet.



Underkläder

Tittade igenom damtidningarna när jag väntade på tåget imorse. Hittade ett jobb i Hemmets Veckotidning. För er som vill ta en titt är det nr 44. Fast då får ni skynda er för den nya tidningen kommr ut nu på tisdag.

Omslag

 

 



Tommy 24 år

Igår var jag på party i stockholmsförorten Uppsala. Tommy fyllde 24 år. Det var en väldigt trevlig fest med mycket skratt.
Här är lite bilder från festen. Vi var några fler på festen än det syns på korten. Mikael var såklart där, men han spelade tvspel inprincip hela kvällen. Socialt. :P

Nu måste jag göra mig iordning. Har söndagsskola idag.
Ha en underbar söndag! Och glöm inte ställa tillbaka klockan en timme.
Love


Sara, Amanda, Tommy, Malin och jag i min nyinköpa tunika som jag gjorde om lite. Kan lägga upp en bild på den senare.


Nu är du med i bloggen Gustaf


Tårtan


Grattis Tommy!


Jakobs memoarer

Igår var det drama i kyrkan. Jakobs memoarer. Wow säger jag bara. De var så duktiga! Dramat av sanslöst roligt. Skratta ibland så jag grät. Ni som inte var där missade verkligen någonting. Tack Linnéa, Olivia, Rebecca, Fanny, Emma och Andy för ett kanonbra drama! Vilka talanger ni har!
Här är lite bilder från dramat. Tyvärr är bildkvalitén inte den bästa.

Nu måste jag skynda mig. Måste åka om typ en timme och jag har massor att göra...
Love










Sov

God morgon mina underbara läsare!
Första gången på denna vecka jag vaknar 9. Härligt med sovmorgon. :) Tänkte berätta lite om dramat jag var på igår. Fast nu börjar jag känna mig lite trött igen. Jag kanske borde passa på att sova. Måste gå upp vid 11 och göra mig i ordning. Idag blir det party för Mikaels kompis, Tommy.

Jag hoppas på att jag kan somna om. Mina småsyskon har vaknat och då är det rätt omöjligt att somna om. En gnäller/gråter, en skuttar runt i köket och en annan blåser i flöjt. Jag får se hur det går.

God natt!
Love

http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs241.snc1/8831_137752818119_644273119_2484683_914942_n.jpg

Jag och Hanna på ett café för ett tag sen


Hösten i Stockholm

Nu har jag varit hemma i Sverige i ungefär ett år efter en längre utlandsvistelse. Det var en smärre chock att vara hemma efter tre år i Australien, men jag börjar vänja mig. En av flera positiva effekter av min lilla resa är att jag nu ser på svensk kultur och svenskt modus operandi på helt nya sätt. Ta sommaren till exempel. Svenskar blir totalt personlighetsförändrade så fort solen tittar fram. Från att ha varit introverta, hårt arbetande zombies ändrar de helt karaktär vid kontakt med solens strålar och blir extroverta, energiska människor, med humör som ett gäng sydeuropeiska kvinnor på chartersemester (alltså riktigt, riktigt prataglada och riktigt, riktigt bitska). Efter ca en vecka avtar detta om landet stannar av helt under semestern. Semestermånaderna är för mig ett mysterium. Hur kan Sverige överleva med majoriteten av dess arbetskraft fullständigt utslagna på en strand i något främmade land?

När sedan hösten slår till och löven lämnar sina älskade träd för att motvilligt förenas med den karga asfalten reverseras svenskarnas metamorfos och de retirerar till sina hem och sin zombiemarsch till och från arbetet. Detta gör tyvärr att de som har lyckan att bo Stockholm helt missar att uppmärksamma sin underbara stad när den presenteras från sin absolut bästa sida. Stockholm är nämligen som vackrast under hösten. Ljuset som filtreras genom de gråa molnen får husfasadernas skönhet att framträda likt majestätisk älgtjur (som för övrigt lever farligt just nu) och lövens skiftande färger är den perfekta inramningen. Jag skulle kunna fortsätta i all oändlighet med min lyriska beskrivning, men plikten och värdbloggaren kallar mig att avsluta. Detta gör jag genom att uppmana alla stockholmare att ta en promenad genom den kungliga hufvudstaden och njuta i fulla drag.

Cheerio,

Peder

Jo man tackar

Mikael förolämpade mig nyss och sa att mina kläder är fula. Gulligt, verkligen. Här känner man sig jättevälkommen. Och nu gör han vara det värre... Killen. Visst att han älskar mig. Han älskar mig nog jättemycket.

Tur att jag har bloggen i alla fall.
Nu blir det mat.
Love!

http://psykbryt.com/wp-content/uploads/2008/10/screenhunter_07-oct-12-2323.gif



Snart höstlov

Nu sitter jag på småföretagande och planerar en redovisning... Hade naturkunskapsprov imorse. Det gick sisådär fick skrivkramp efter halvaprovet. Hoppas på ett G i alla fall. Nu får jag ta och skärpa till mig.
Några få timmar kvar tills jag har höstlov! :)


Shoppa

Jag vill shoppa. Synd att man inte har så mycket på kontot och att studiebidraget kommer nästa vecka. Men förhoppningsvs kan jag luska fram lite pengar tills imorgon så jag kan köpa en tunika... :)

Naturkunskap var det...
Love!


Frusen

Sitter jag i min säng med en massa kuddar, mitt duntäcke, en värmekudde på fötterna och en varm kopp te. Jag fryser... fortfarnade. Har suttit här sen jag kom hem runt 18.00. Jag skulle inte behövt sitta här om det inte var för det ruggia höstvädret. Känner mig lite snuvig nu också. Varför bor man här i Svergie?!
Jaja, tack och lov har jag en gullig mamma. Mammor är riktigt bra att ha. De vet exakt vad som behövs för att få en på bra humör. Mamma stoppade om mig (Det är inte bara småbarn som behöver sånt utan även18-åriga Elin Freiman), värmde en vetekudde, gjorde te och micrade en pirog till mig.


Nu ska jag försöka börja på naturkunskapen... Gode Gud.

Ha det så bra!
Love


Svenska språkdödare

Elin + alla andra i botkyrka förstör det svenska språket. Tro inte att ni kommer få  några jobb på mitt företag som ni fortsätter säga broschaaaan.

Bajs på er!
Anonym gästbloggare.

Assistent.

Jag ska vara assistent till en fotograf på måndag. Vi ska vara i borlänge hela dagen... undrar vad vi ska göra.

Plåtning med Lotta Engberg.

 


Tick tack

Sitter här i mina myskläder (leggings och Mikaels hoodtröja... har även hans klocka på mig). Väntar på mamma. Kan hon inte ha pratat klart i telefon nu? Jag vill lägga mig. Är jättetrött. Ögonen går i kors och jag måste kämpa för att inte somna innan hon förhört mig klart på några frågor i naturkunskapen.
Tänkte gå upp tidigare imorgon för att sitta med franskan innan jag åker till skolan. Önska mig lycka till så att det inte blir som imorse. Min tanke var att gå upp runt 5 på morgonen, men jag stängde av mobilen när den ringde, så att jag kom försent till min lektion. Bra gjort Elin. 
Nu kommer mamma...

God natt!

Mikaels klocka

 


Segt.

Jag är trött på franska och naturkunskap för tillfället. Usch, vad tråkigt. Jag undrar verkligen hur proven kommer att gå imorgon och på fredag. Jag läser och läser, men ingenting fastnar. Vet inte vad jag ska göra. Någon som har något tips?
Gode Gud, jag måste få bra på dessa prov.


Hög?

Den här videon är till Hannah :P Så här är du när du äter värktabbletter... nästan i alla fall. Haha. Killen är inte lite hög på värktabletter.
Love you <3


More than you'll ever know.

Pappa visade denna låt för min i bilen på vägen in till skolan. Sen när jag gick in på facebook för en stund sedan, fick jag se att pappa hade skickat den till mamma... och eftersom mamma inte har någon dator visade jag den för henne. Min mamma är så söt. Hon började gråta... och nu känner jag mig helt sentimental.


Tänkte skriva lite reflekternade ord om texten, men jag känner att det kommer bli för seriöst... Jag får göra det någon annan gång. Nu ska jag försöka plugga till franska- och naturkunskapsprovet.

Starbucks

Starbucks kommer till Sverige!!! Jag kan inte tro att det är sant! Äntligen kommer världens bästa och största kafékedja till kalla Sverige. Tyvärr kommer den inte ligga i Stockholm utan ute på Arland. Jag kanske ska åka mer utomlands...? Läs mer här.

http://www.washingtoncitypaper.com/blogs/citydesk/files/2009/04/starbucks1.jpg


Fetto

Nu blir det äntligen kladdkaka med glass och ett avsnitt från gossip girl. Sen måste jag skynda mig hem för att fortsätta mitt pluggande.
Fast jag känner mig inte så sugen på kladdkaka... speciellt inte efter Mikaels inlägg... Kolla in det här. Aja, det får bli mycket träning efter det här.

Love


Recept

Kladdkakan står i ugnen. :) Om 15 minuter är den klar. Vi gjorde en helt vanilg kladdkaka. För er osm vill göra samma kladdkaka som oss finns receptet här nedanför.

Du behöver:

  • 1 dl smält smör eller margarin
  • 2 ägg
  • 2,5 dl strösocker eller rårörsocker
  • 1,5 dl vetemjöl
  • 4 msk kakao
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 krm salt
  • 1 krm bakpulver

Gör så här:

Vispa samman smält smör eller margarin, socker och ägg. Rör ner torrvarorna och slå smeten i en smord form med löstagbar kant. Grädda i 180 grader i cirka 15-18 minuter tills kakan är genombakad i kanten men kladdig i mitten. Låt svalna något och pudra över florsocker.



Nu blir det köttbullar med potatis och sås.



Kladdkaka

Jag mår sjukt illa men trots det är jag är så sugen på kladdkaka. Förstår inte riktigt hur med går ihop... Men kladdkaka vill jag ha. Det är nästan så att jag kliver upp ur sängen och gör en själv... Jag som hatar att baka.
Mikael säger att jag inte får göra kladdkaka. Men det kommer jag nog att kunna ändra på.

http://1.bp.blogspot.com/_fPIDCv73mgc/SKYRxmYitCI/AAAAAAAADGI/X1gJW_UTE4Y/s400/kladdkaka.jpg http://hem.passagen.se/isabelk/kladdkaka.jpg

Telefon

Är helt seg i huvudet. Har läst 80 sidor i naturkunskapen. Prov på fredag...
Nu ska jag borsta tänderna och sen blir det en telefondejt med Mikael ;). Äntligen får man höra hur hans dag varit.
Nu är toaletten ledig.
God natt mina läsare!


Jobbet.

Min chef smsade mig nyss och frågade om inte jag skulle kunna jobba något under veckan Känner mig väldigt duktig som sa att jag inte kunde. Jag tar lätt på mig för mycket, och denna vecka har jag typ 3 prov att göra plus allt annat jag ska hinna med... Skolan måste komma i fösta hand trots jag har ett av världens stressigaste men roligaste jobb. Jobbet som stylist är inte det lättaste...
Förhoppningsvis får jag jobba nästa vecka för då är det höstlov. :) Saknar jobbet.




Nicole 18 år!

Grattis på födelsedagen, snygging! Hoppas du får en underbar dag... och gillar presenten! :)

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs143.snc1/5300_234385470050_820060050_8365734_2031241_n.jpg


illa

Hej alla läsare!
Jag är hemma idag. :( Mår jätteilla och det känns som att jag ska spy när som helst. Usch, avskyr känslan va att snart spy. Så typiskt, jag som ville vara i skolan och jobba med Eventuell idag.
Tror att jag ska sova några timmar till. Sen måste jag försöka få något plugg gjort...

Hoppas på att ni har en bättre dag än mig.
Puss

Lång söndag

Nu ska jag äntligen krypa ner i min säng. Det har varit en lång söndag. Först var det kyrkan, dekorplanering inför "stand up", middag hemma hos Mikael och sist men inte minst Nicoles fest på Grodan. Den är en timme kvar tills hon Nicole blir 18 år! :) Grattis  i förskott!

Här har ni lite bilder från kvällen


Ella och Elli


En väldigt ful bild på mig... Men Mikael blev bra


Challe, Elli och Nicole


Mikael, Ella, Challe, Nicole, Martin, Elli, jag







Nu ska jag sova. God natt alla underbara människor! :)


Världens bästa storasyster

God morgon mina läsare!
Det första gången på länge som jag har känt mig så utvilad av 8 timmars sömn.
Vet ni vad...? För några veckor sen skrev jag om att min favoritparfym (DNKY) hade tagit slut. Och igår fick jag inte en utan 2 DKNY-äpplen av min storasyster! Blev hur glad som helst! :) Jag fick även 3 st body lotion. Jag har världens bästa storasyster! <3




ÅH!

Men ÅHHHH!!! Varför!? Här har jag suttit i en timme nu och försökt svara på frågorna i naturkunskapen. Sen när jag loggade in på skolans datanät fick jag se att läraren lagt upp svaren på alla frågor som finns i boken. ÅH! Allt som jag gjort har varit i onödan! Varför!? Varför gick jag inte in och kollande adela på en gång?! Suck.



http://www.husmorstips.nu/wp-content/uploads/2007/10/citron.jpg


Svenska Hollywoodfruar


Nytt i garderoben

Igår köpte jag en paljettklänning från MQ. Kanske man kan ha på sig den på DesignDay när man ska vara värd, eller vad säger ni Elli och Marcus?




David Castaneda

Ännu en till person som skaffat en blogg. Nu har jag en till blogg att läsa när jag har tråkigt:) Välkommen David in i bloggträsket.

Här en bild som David tog igår från ungdomsmötet. Hoppas det var okej att jag tog den från bloggen... Jag och mina bröder åkte från kyrkan vid 01.00...

Mikael, jag, Fredrik, Oskar

Jag hade på mig min kappa från Acne, halsduk från Marc O´Polo, handskar från MQ, jeansleggings från Vila.




Elle nr 11

Elle kom i början av veckan och det är först nu jag tittat i den. Den har legat orörd på mitt skrivbord. Jag som inte ens har läst förra numret av Elle. Inte bra... Varför betalar jag för en tidningen som jag inte ens läser?


Möte

Nu ska vi på möte. Hoppas allting går bra. Håll tummarna!



Fredagsmys med Palle Kuling

Kommer ni ihåg dessa?
Idag hade de Palle Kulingchoklad i skolans cafeteria. Känner mig helt nostalgisk. Nu blir det fredagsmys! Provet gick bra också. Det var busenkelt.





elin<3 sonicole.blogg.se

Heej! Nu ska jag äta min focacca, stavas det så? Hade som sagt ett möta imorse med ettorna här på dg om DesignDay, kul! Nu ska jag kolla in min favoritblogg sonicole.blogg.se, synd bara att den inte uppdateras så ofta som jag skulle vilja!



Sickla köpkvarter

Nu sitter jag i skolan och väntar på Elli. Vi ska hälsa på industri1:orna idag och prata om Designday.
Klockan 15.00 idag har vi på Eventuell på ett möte med Sickla köpkvarters marknadsansvarig och pr-byrå. Jag är faktiskt lite nervös. Men det kommer nog gå bra...

Igår kom rektorn fram till mig och frågade om inte Eventuell vill vara med på gymnasiemässan eftersom vi är så angerade i vårt UF-företag. Självklart sa jag ja. Ännu ett tillfälle där vi får chans att synas. :)


Att göra

Det är en punkt kvar på min att-göra-lista. Plugga till provet som jag har imorgon. Det jag ska göra i min sköna säng. Skä läsa igenom häften och sen ska sova. :) Längtar tills jag får sova. Jag är riktigt trött nu. Tack och lov blir det lite sovmorgon imorgon. 
God natt alla underbara människor!
  • Talmanuset i svenska
  • Labbrapporten i naturkunskapen
  • Plugga till provet i småföretagande
  • Städa rummet
  • Tvätta
  • Komma på någonting att ha på mig imorgon, när Vi (eventuell) ska på ett möte imorgon...

Imorgon får jag äntligen träffa min Mikael! <3

 

 


Marc Jacobs Lola

Ska sätta igång med pluggandet nu. Så jag kommer igån till en skaplig tid. Detta ska jag göra klart:
  • Talmanuset i svenska
  • Labbrapporten i naturkunskapen
  • Plugga till provet i småföretagande
  • Städa rummet
  • Tvätta
  • Komma på någonting att ha på mig imorgon, när Vi (eventuell) ska på ett möte imorgon...

Jag tycker att denna parfymflaska från marc jacobs är riktigt fin. Den skulle passa bra i mitt badrumsskåp. Frågan är bara om den luktar lika gott som den verkar...?

Nej, plugga var det jag skulle göra, inte kolla ut på olika saker. Jag är helt omöjlig...

http://www.splendicity.com/files/2009/06/20090626-marc-jacobs-lola-perfume.jpg

 

 

http://www.splendicity.com/files/2009/06/20090626-marc-jacobs-lola-perfume-detail.jpg


En blandning av cartoon och andra saker

Hej hopp! Här kommer ett gästinlägg från Brille! ...igen. Jag skulle bara vilja säga att jag har slutat blogga på min privata blogg och har nu istället gått över till bloggen Foot-fighters där jag bloggar med min vän Elli. På sistonde har det blivit väldigt mycket musik, tecknade bilder och roliga texter. Ta en titt!

http://www.coverbrowser.com/image/detective-comics/372-12.jpg


En diamant

Min lillasyster är bara för söt! Hon kom precis in med denna lapp till mig.
Visst var det gulligt?! Älskar verkligen sånt här! :)


05.30

God morgon!
Nu sitter jag här igen och bloggar 05.30. Det börjar bli en vana. Min säng ser inbjudande ut. Känns väldigt frestande att lägga sig ner och somna om. Jag skulle behöva det. Imorgon blir det förhoppningsvis 2 timmars extra sömn, kl. 7 ska jag upp. Det är jag gott och väl värd. Egentligen skulle jag verkligen kunna sova ut imorgon, börjar 12.15, men jag måste vara i skolan runt 10 i alla fall. Jag, Elli och Marcus ska nämligen hälsa på 1:orna och prata lite om DesignDay.
Nej, nu måste jag fortsätta på mitt talmanus som ska in idag.
Ha en underbar morgon!


Vi är grymma!

Jag och Elli är helt klart bäst! Nu har vi jobbar i 3 timmar och oj, oj, OJ(!) vad vi hunnit med mycket! DesignDay kommer bli det bästa någonsin! Så går det när man anställer Eventuell. Så ska ni ha ett event, hör av er till de bästa ;)

En reklambild för ett gammalt projekt vi hade i 2:an.

 


Ring, ring

Hallå bloggen!

Här sitter jag och Elli och ringer runt till olika butiker i Sickla köpkvarter för att få lite spons till DesginDay. Förhoppningsvis får vi ihop lite material till goodiebagen. :)


Journalisterna börjar rulla in...

Då kommer mitt ansikte snart kanske synas i mitt i nacka. Pinsamt. Men det är kanske lika bra att vänja sig. Fler intervjuer kommer det förhoppningsvis bli. Brille, du missade något. Jag och Elli blev intervjuade om Eventuell, APu:n och skola i helhet och sen tog journalisten en bild... Undrar om den blev bra... Det kommer snart märkas.




17 år!

17-år tror jag visst att hon var...
Grattis min söta Victoria på födelsedagen! Nu är det bara 48 år tills du går i pension. :)







Nvp.

Hallå alla underbara människor som tar sig tid att läsa min blogg!
Sitter i skolan på formgivning b. Min gruppmedlemmar är inte här. Kul. Tack och lov kommer Elli om cirka 15 minuter. :) Då slipper jag sitta här själv och skriva på en problemdefinition.

Idag kommer tydligen Nacka Värmdö posten till skolan. Undrar om de kommer skriva någonting om DesignDay.

Ha en trevlig dag!

http://www.skargardsfoto.se/img/bilder/nvp.jpg


Teckningar

Dessa 2 teckninga låg på min säng i förgår. Det var min söta lillasyster som målade de till mig. Hon är bara för söt. :)
Nu ska jag sova. Tanken var att jag skulle öva på glosor, men ögonen går i kors. Lika bra att lägga sig. Kommer ändå inte komma ihåg orden om jag försöker nu. Jag får gå upp tidigare imorgonbitti och plugga. Är en morgonmänniska. 
God natt alla underbara läsare! Sov så gott!




Mössutprovning

Idag hade vi mössutprovning i skolan. Jag har tydligen ett litet huvud. Fick på mig storlek 52... men jag kommer välja storlek 53. Den satt bäst.
Studenten börjar närma sig. Härligt! Då slipper jag naturkunskapen...!


Challe


Jens


Nicole


Bakad potatis

Jobbet gick bra. Men det var riktigt streesigt att få iordning allt tills pressvisningen skulle börja. I den här ranschen kan verkligen allt hända... 10 minuter innan allt folk skulle komma, kom min chef fram till mig och bad mig cykla hem till henne för att hämta lite material till alla goodiebags i det snöblandade regnet. Stressigt värre var det. Jag skulle från strandvägen till fältöverten och tillbaka innan alla skulle komma.Men jag hann tack och lov. Kände mig som Anna i Djävulen bär prada... 
Nu sitter jag i skolan och äter en bakad potatis med skagenröra. Jag måste skynda mig att äta upp, om 10 minuter är det mössutprovning! :)




Showroom

Nu åker jag till jobbet. :) Idag kommer en massa stylister till jobbet. Det är pressvisning i showroomet.


05.00

God morgon!
Hoppas ni har sovit gott!
Idag är jag verkligen upp med tuppen, klockan är 05.00. Jag vill lägga vill somna om, men jag måste plugga till matteprovet som jag har idag. Jag har 2 timmar på mig innan alla småsyskon vaknar, så det är bara att sätta igång om jag vill ha lugn och ro.

http://grymtroligperson.blogg.se/images/2008/dag-2_16122213.jpg



Ses!

Elli och Brille gör comeback

Hallå mina kära läsare!
Sitter hemma hos Mikael. Har suttit här och pluggat inför matteprovet imorgon. Nu blir det paus med macka och gossip girl.

Elli och Brille har gjort comeback. De har skaffat en ny blogg. Kolla in den här: Footfighters. Nu kommer våra styrelsemöten bli bloggmöten...

http://weblogs.wpix.com/entertainment/gossipguy/gossip-girl-image.jpg


Eventuell

Sitter på naturkunskapen. Snart ska jag, Elli och Marcus på möte med industilärarna om Designday. Tror att det kommer att gå alldeles utmärkt. Vi är riktigt grymma på att komma på idéer till event. Längtar verkligen till den 6 november.

Här är vår fina logga som Elli gjort. :)

 



Ann Wilson

Hittade ett gammal modejobb som jag hjälpt till med i tidningen Året Runt när vi var i Hälsingland.





361

God morgon alla underbara läsare!
Känner att jag gärna skulle vilja stanna hemma i sängen idag. Är väldigt trött. Men måndagarna är den viktigaste dagen eftersom då har vi UF, och det kan jag ju inte missa.
Nu åker jag till skolan. Det kommer bli logatritmer och potenser hela morgonen. Att ha matte c 8.30 på en månadagsmorgon känns inte helt okej.

Här är 2 bilder från UF-kickoffen som jag var på i fredags.


Nicole och jag


Li, Nicole och Ella




Lappar

När jag kom i på mitt rum satt dessa lappar på min vägg. Jag älskar att få små lappar och sånt en helt vanlig dag. Det gör verkligen min dag. Något så enkelt men så uppskattat!
Tack min älskade kusin! Jag älskar dig med! <3




eyeko

Sötare nagellack får man leta efter. De här nagellacken kommer från Eyeko och finns att köpa på bland annat eleven.se för 69 kr.

http://data5.blog.de/media/588/3800588_fb1baa783d_l.jpeg



Norrland

Hej igen bloggen! Har ni saknat mig?
Förlåt att jag inte skirivt något på hela helgen. Jag har varit i norrland hos Mikaels farfar. Jag fick låna min brors mobilainternet, men det fungerade inte på Mikaels dator. :( 
Vi har inte gjort något speciellt under helgen förutom att suttit framför en dator. Aaaaaaaaj! Mikael klämmer en finne i min haka. Sadist.
Norrland var bra. Det var skönt att komma Stockholm ett tag. Men det var extremt kallt. Minusgrader vad de, som lägst var det - 5.

Bilder från helgen


-1


en mörk chokladtomte (en mörkchokladtomte).


Snygg tjej, uppknäppt skjorta, ingen bh. Vad får man för hjälp där?


Mikael har börjat odla mustasch. Ingen höjdare direkt. Den måste bort! :P


Den klassiska Mikaelposen.





Mikaels farfar


Lilla Mikael. Så söt.


Inredningnen...


The sims...




Älskar dig <3





Telefonräkning.

God morgon!
För en lite mer än en månad sen bytte jag från kontantkort till abonemang. Jag har varit jättenervös för min telefonräkning. När jag fick räkningen igår blev jag lättad. 142 kr. Och nu 12 timmar senare är räkningen betalad. Känner mig duktig som betalar den själv. Mina föräldrar har alltid fyllt på mitt kontantkort, men nu är det slut på det.
Nu måste jag springa till bussen!
Ha en bra dag!


Natt

Jag älskar fina sms... Fick precis ett där det stod att jag var vacker. :)

Nu ska jag sova. Är sjukt trött.
Imorgon är det kick-off med UF på Älvsjömässan. Sen vid 17 kommer jag sitta i en bil på väg upp till Hälsingland. Ska upp till Mikaels farfar som bor i Delsbo. Undrar hur det kommer bli. Det kommer bli första gången som jag träffar någon från hans släkt...
God natt alla underbara människor! Sov så gott

Vi ska ta hem priset för bästa UF.


nytandborstad

Hallå alla läsare!
Är hemma hos Mikael. Idag har vi varit tillsammans i 15 månader så vi ska ha myskväll. Det blir film och popcorn. :) Nu ska vi på promenad innan det blir för mörkt.

http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs151.snc1/5640_127839728242_760333242_3066135_284129_n.jpg



Frozen

Sitter och kolla på youtubeklipp i väntan på att svenska ska börja...



Lillfingret

Rehab gick utmärkt. Lilfingret gör på sig som det ska. Men jag måste fortfarande ha på förbanden. Fick med mig lite trolldeg som jag ska klämma på 15 minuter varje morgon/kväll för att träna fingret.
Sakta men säkert börjar jag komma tillbaka till min normala vardag.

Det var 5 veckor sen jag fick frakturen i lillfingret. 3 veckor kvar tills allt ska vara bra igen...


Fackteckning B

Sitter på fackteckning b. Jag har egentligen inte den kursen, men jag får vara med och rita i alla fall. Jag har inget bättre för mig innan jag ska åka till SÖS. Ska på rehab igen...
Tanken var att vi skulle sitta med Eventuell men Marcus är sjuk och Elli har fackteckning.
Nu ska jag prova att rita med tusch.


Cocosbollar och randiga tröjor

Man ska inte ta hem cocosbollar till familjen Freiman, om man inte vill råka få en i nyllet.



Jag drog upp en i Mammas nylle. Biter man mig i örat får man en cocosboll i ansiktet.



Oskar fick in en riktig fullträff på Viktor


Sammanträffande. Idag har jag, Oskar och Felicia matchat kläderna bra.

Mitt hår.

Mitt hår lever sitt egna lilla liv. Jag har alltid haft lockigt hår. Kallades fåret för mitt lockiga hår... Väldigt skumt smeknamn måste jag säga. Men i början av sommaren blev håret alldeles platt. Jag ringde och pratade med ex antal läkare och frågade min frisör, om vad som skulle kunna ha hänt. Men ingen visste vad detta kunnat bero på.
Håret blev bara plattare och plattare. Till slut var det så platt att folk frågat om jag plattpermanentat det.
Men nu, vad har hänt? Kan det vara sant? Har mitt hår blivit lockigare? Inpackingnen var nog en riktigt bra idé...


Lilla söta Mamma

Min mamma är väldigt söt av sig. Hon ringde mig för en stund sig och frågade vart jag var någonstans;
- Hej min Elin! Vart är du?
- Jag sitter på mitt rum.
- Vart är du?
- På mitt rum.
- Vadå ditt rum? Vart är du?
- Jag är hemma som du...
- Vadå hemma? Vilket hem?
Det hela slutat med att jag fick gå dit hon var. Hon förstod verkligen inte och hon såg helt chockad ut när jag dök upp i vardagsrummet. Och det roliga är att hon sa till mig så fort jag kom hem att ta undan middagen...
Jag tror min mamma behöver semester.
Nu kom hon in och bet mig i örat.

 



Fåtöljen

Efter 2 timmar jobb med att maila en massa folk inför Designday med Elli, fikade jag med Hannah på Fåtöljen på Hornsgatan. Klart ett favoritställe.

Stackarn hade feber och precis från ett seminarium, men hon skrattade glatt på ändå. Haha, vi är bra roliga... Det var riktigt trevligt att få fika med bästa vännen. Det var ju ett bra tag sen vi gjorde det sist. Men det ska vi allt se till att ändra på. :)

 


Möte

Tjolahoppsan!
Sitter i skolan och jobbar på med Eventuell. Var nyss på ett möte om Designday, och jag tror att utställningen kommer bli riktigt bra. Om allt blir som jag, Elli och Marcus hade tänkt oss, blir den grym. ;) Se till att ni inte missar detta!

Nedanför är bilder från vår Remake-utställning

http://www.uppvunnet.se/images/bild10.jpg

 


Vad Elin gör på toa

Elin. En märklig varelse. Hon är just nu på toa. Undra vad hon göra på toa? Svårt att tänka sig hur det ser ut när andra människor bajsar. Är det inte det?

Hennes bajs kanske blir fåtöljformat. Vem vet!

http://ss11i01.stream.ip-only.net/images/blog/images/entries/20/51/09/109241/ae4b36d691cf4de2

Gästbloggare: Brille
http://brilles.blogg.se

Miljövänligt

Sitter på vår designlektion. Vi ska vara med i Design Open, en designtävling. Uppdraget är: "Utveckla produkt, tjänst, eller koncept för våra rullande transporter som påverkar människors vilja att resa och frakta miljövänligt". Så tråkigt uppdrag! Blir helt matt när jag tänker på det. Och varför just miljövänligt? Det är så uttjatat! Miljövänligt hit, miljövänligt dit. Jag blir så trött. Jag orkar inte försöka rädda världen från miljöförstöring idag.
Är det bara jag som tröttnat på att allt ska vara miljövänligt?

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4e/Nuclear_Power_Plant_Cattenom.jpg


Lyxfrulle

God morgon bloggen!
Tänkte fortsätta mitt lyxtema.
Jag försov mig imorse vilket relaterade att jag inte hann äta frukost. Gullig pappa som jag har, gav han mig lite pengar så jag kunde köpa mig frukost på Vivels. Jag fick sovmorgon och en lyxig frukost. Varm choklad och en god macka.


Vardagslyx.

Nu har jag stigt upp från badet. Så skönt och avkopplande. Hade instrumentalmusik i bakgrunden och levade ljus i hela badrummet. Känner mig som en ny människa.

För alla er som har ett badkar - ta ett bad! Lyxa till vardagen.

 

 

Använde mitt nya hårinpackning från disp och en underbar peeling från body shop.



Bad

Svenskan är klar. Franskan och naturkunskapen får vänta, för ska jag ta ett bad! Med hårinpackning, ansiktsmask och hela köret. Tänder nog lite ljus oxå. Kommer bli helt underbart! Och det behövs kan jag säga. Har fått jätteäcklig hy på sistonde och håret ser torrt och slitet ut. Tror att det beror på alla produker som jag har testat. Tack och lov är alla tester för tillfället klara. Jag hoppas det dröjer ett bra tag tills nästa test kommer.

 


Plugga

Historiaprovet är gjort... Jag hoppas det går bra. Jag kände mig lite bort när jag skrev det. Hade precis en mattelektion innan. Jaja, det får gå som det går. Över G blir det nog i alla fall. Annars vet jag inte riktigt vad jag gör.
Tänkte sätta mig med svenskan, franskan och naturkunskapen. Usch, jag gillar inte att plugga. Men det måste göras. Om jag blir klar idag, slipper jag förhoppningsvis plugga så mycket imorgon.

Tisdag

Ingen Marcus, inget styrelsemöte. Inget möte om designday heller, eftersom vår lärare hade lektion. Mötet blir förhoppningsvis imorgon.
Nu kommer Hannah hit! :) Äntligen träffas vi... fast bara en kortis. Sen blir det matte och historiaprov...

Ett äpple.

Jag sitter i skolan och äter ett äpple medan jag väntar på att Elli och Marcus ska komma. Vi ska ett möte om skolans utställning.  Enligt min tandläkare ska jag har väldigt svårt att äta äpplen pga min trånga käke. Men inte hindrar det mig: :P
Jag känner mig duktig. Tränade imorse. Sen efter 30 minuter på crosstrainern gick jag till skolan. Från Hammarby höjden till Sickla. Det var så skönt. Solen sken, inget moln på himmelen. Allting var så vackert. En bra start på dagen. :)
Nu är Elli här. Vart är Brille?

Svårt att äta äpple?

 


En sista gång

Sista avsnittet av svenska hollywoodfruar gick idag. Tråkigt att inte serien var längre... Jag blir så gad an Anna Anka. Skönare person får man leta efter och härligare dialek får man leta efter.
Nu ska jag läsa igenom alla häften om antiken för en sista gång innan jag ska sova. Tänkte gå upp tidigare imorgon för att fortsätta plugga. Förhoppningsvis hinner jag även träna innan skolan börjar.

God natt alla underbara människor som tar av sin tid och läser allt det jag skriver!



Hollywoodfruar

Nu pausar jag pluggandet för att se på hollywoodfruar. Så klockren serie. Jag älskar Anna Anka. Hon borde ha en egen serie.

http://cdn0.viasat.tv/sites/tv3.se/files/imagecache/large/images/stories/org_204471.jpg


Jag vill

Att det ska vara så svårt att få någonting gjort. Är omotiverad. Vad svårt det ska vara att koncentera sig på historian. Jag vill åka och träna. Det behövs så att säga... Måste komma i bra form till beach 2012. :P Någon som känner sig manad att skjutsa mig till gymmet i Hallunda? Mitt busskort fungerar inte. Annars blir det ett workoutpass hemma med hjälp av en dvd, och det känns ju inte så lockande.
Eller det kanske finns någon som kan hjälpa mig med att banka in historian?


http://images.tradera.com/514/87213514_1.jpg


Så sant

Ett leende kostar mindre än ett elektriskt ljus och ändå lyser det upp mer i ett hem - Theo Lingen

 

 


Måndag

Denna skoldag har varit så otroligt lång. Är helt slut i huvudet. Men nu är jag hemma. Äntligen. Det tog över en timme och 30 minuter innan jag stod innanför dörren här hemma. Om jag hade ringt min mamma direkt efter franskalektionen skulle jag gått åka bil hem. Missade henne med 15 minuter. Jaja, jag fick i alla fall lite gjort på tuben hem, Läste igenom ett häfte om romarriket, egentligen var det två häften som jag läste, men ögon gick i kors av trötthet att jag inte kommer ihåg vad texten handlade om.
Man kanske skulle sova en stund. Fast jag borde egentligen sätta mig och plugga. Nej, jag ska nog äta mat, sova en stund och sen plugga. Magen kurrar. Hoppas det finns någon färdiglagad mat(!).


334

God morgon, god morgon, god morgon!

Sitter på arbetsmiljö och säkerhet. Snart är det dags för UF :).
Imorse hade vi matte. Det var logaritmer för hela slanten. Hjärnan är redan överbelastad.
Jag vill hem och sova.




Min prins

Mikael sitter i min säng och spelar gitarr. Älskar det. Han är bara för underbar. Älskar dig!

http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs105.snc1/4782_1183339661740_1175679399_30559001_449291_n.jpg


Skrivkramp

Vilken smärta! Jag har världens skrivkramp. Har ont i hela vänster arm. Det gör så ont att jag vill gråta. Men nu är historian sammanfattad. Jag hoppas provet går bra imorgon. Vet inte vad jag gör om jag får IG på detta prov med. Snart blir det the sims :P


Jamie Cullum

Min syster är ju bara för underbar. Hon kom precis in med en vaniljlatte till mig. Det behövdes verkligen. Mysmusik och vaniljlatte till pluggandet. Det kan inte bli mycket bättre när man ska plugga.


Söndag 2

Äntligen är jag hemma. Efter söndagsskolan gick hela familjen (mamma, pappa, sara, zacharias, rickard, oskar, jag, viktor, isak, samuel och hanna) samt Mikael, Gustaf, Felicia och pappas kompis på Bambu garden. Väldigt trevligt måste jag säga... men det är det ju alltid när det är gratis. :P
Nu blir det till att plugga historia och franska. Jag har historiaprov imorgon.
Mikael ligger här på sängen och håller på med sin ekonomi... Eller spelar han möjligen spel?


Söndag

God morgon!
Gick upp 6.30 idag. Det borde inte vara lagligt att gå upp så tidigt på en söndag. När får jag min efterlängtade sovmorgon, där jag varken väcks av bråkiga småsyskon eller mobilens hemska alarm?
Jag har söndagsskola om några timmar. Måste går 8.50 hemifrån för att komma i tid. Varför bor man här i Botkyrka? Om jag skulle bott på söder eller någonstans inne i stan, skulle det räckt med att gå upp kl 9.
Jaja, nu blir det frukost.

Ha en underbar dag!


Gamla bilder

Hanna i min fasters bröllopsklänning






Haha, Hannah smygfotade Mikael åt mig :P


Vackra Victoria




Snöre igemon näsan


David lyckades




Elli








Tider...

Hittade lite cdskivor med gamla bilder på...


Hannah med ett bilhalsband jag designat


Mikael och jag innan vi blev tillsammans... Vart har mitt lockiga hår tagit vägen?




Hannah <3


Oskar, Mikael, Mike, Mattias


Grrr


Mikael och Oskar. Kvällen Mikael fick mitt nummer, för den som ville veta...



Viktor 13 år

Grattis till min lillebror Viktor som fyller 13 idag!


Viktor, Hanna och Zacharias

Bakom G12-byrån

God morgon!

Igårdagen blev inte riktigt som jag skev i tidigare inlägg. Det blev en liten korrigering i schemat. Det blev inget jobb utan en massa plugg tillsammans med en god chai latte i kyrkans café. Sen fortsatte kvällen i kyrkan...  

Efter ungdomsmötet satt jag i G12-byrån (kyrkans infodisk) och informedade om ledarskolan och talangtävlingen som kyrkan kommer anordna.

Mikael spelade gitarr

 

Nafisa, Sabina och Mandi (Thumandi)

 

Samuel och Hannah

 

Disa (min älskade cellgruppledare) satt i G12-byrån.

 


Fredag

Då var flaket på studenten betalat. En sak som är avklarad till studenten...
30 minuter kvar till  småföretagande är slut. Efter blir det jobb. Idag ska jag hjälpa till att välja ut kläder till några plåtningar vi ska ha om någon vecka.
Ikväll är det ungdomsmöte i kyrkan. Och Mikael ska spela. :)

Den 28 maj, 2010 är det min tur...! :)



11.00

Sitter i skolan med Elli. Väntar på att Marcus ska komma så vi kan ha Eventuellmöte. Vi har massor att gå igenom.

Tack för en rolig eftermiddag, natt och morgon, Victoria! Haha, roligt att vi båda somnade och vaknade exakt samtidigt under filmen. <3


Herkules

Nu ska vi se på Herkules och äta pizza. Nyttig är man här :P Men man måste ju fira att Victoria är här.


Vipkväll

Nu är vi tillbaka efter Elles vipkväll på Topshop. Det var varmt, fullt med folk och stressigt. Tänkte ta lite bilder när vi shoppade, men smart som jag är glömde jag minneskortet i datorn. Kvällen var väldigt trevlig nå jag säga med det vackra sällskapet jag hade. Det bjöda på dricka, torkade frukter och  nötter. Jag och Victoria fick även med oss en varsin goodiebag. :)

Här har ni i alla fall en bild på allt jag fick med mig hem:

Jag köpte: 2 par trosor och 4 ringar. Och i goodiebagen (den fina prickiga canvaspåsen) låg; en sjal, mascara, kvuvertväska och självklart en Elletidning.


Victoria in the house

Hej alla Elins läsare! Nu har jag suttit och väntat, och väntat, och väntat. Elin har äntligen kommit hem!
Vi ska iväg på VIP-kväll på Topshop i skärholmen. 20% rabatt och goodiebags säger man inte nej till liksom.
Nej, dags att göra sig i ordning.

Så Elin, nu är du ett steg närmare "mest aktiva"-listan.


Bloggmaffia

Så fick man sällskap.
Vart kommer allt folk ifrån?

Snart har Elli också skaffat en blogg. :) Snart kommer vi bara sitta och blogga på våra Eventuellmöten...


Elli, jag, Nicole och Ella


316

Finns det ingen plats i skolan få man sitta under bordet.

Torsdagmorgon

God morgon!
Sitter i skolan och ska börja plugga på historiaprovet jag har nästa vecka. Missade min första lektion och nu har jag håltimme i 4 timmar. Känns väldigt nödvändigt att vara här... not.
Nicole sitter framför mig och tar kort på sig själv i mina handskar. Ni kan läsa hennes blogg här.
Nej, nu är det dags för att sätta igång med pluggandet.








RSS 2.0