Måns Zelmerlöw

Öglade genom Damernas Värld en snabbis när jag åt frukost imorse, och fick syn på artikel om Måns Zelmerlöw. Jag vet med på den plåtningen. Och för er som undrar, var det jag som strök hans skjorta ;)


Raspberry Roit

Sitter i skolan och väntar på min samhällskunskap ska börja. Lektionen börjar inte förrän 90 min, så det är lika bra att göra klart min högtalare i 3D. Har datorn i knät och en hallonsmoothie i ena handen. Det är en riktigt god hallonsmoothie, än av den bästa jag druckit i hela mitt liv. Passerar ni en naked jucie bar någon gång i erat liv, så måste ni köpa en Raspberry Roit. Den är underbart god!

Tillbaka

God förmiddag kära läsare!
Då var man tillbaka på skolan, tyvärr. Fast det är ju roligt att få träffa klasskompisarna igen. Jag är så otroligt trött. Somna vid ett igår och började 8.15 med matte. Vilka bra vanor jag har. Nä, jag vill hem. Lägga mig i sängen och somna om, sen vakna om 6 veckor när jag fått sommarlov. Min skola fungerar inte riktigt som den ska. Rektorn säger en sak och lärarna en annan. Blir så trött på den här skolan ibland. Något som är positivt är i alla fall att jag tydligen fått MVG i enterprenörskap och företagande.

Jag vill åka utomlands. Någon som vill resa bort med mig?

Snyft

God morgon!
Sitter här på starstudio och jobbar. Det är sista dagen på min praktik idag. Tråkigt. Jag har verkligen haft hur kul som helst.

 Här nedan är lite bilder på saker jag gjort/varit med på.

My Rydell


Plåtning för Damernas Värld med MånsAnna Wilson

Paketinslagning för en reklamplåtning


Pressfrukost med Dove

Plåtning med Lantliv

Nu kom Dependfolket som ska göra reklambilder... Ses!

Hemma

Det är helt otroligt, jag är hemma innan kl 19. Kan knappt minnas den dagen jag kom hem så tidigt. Ska bli skönt att få vara hemma lite, så man får lite saker gjort. Måste tvätta alla kläder, bädda rent min säng, städa rummet, lägga upp prylar på tradera, maila folk och träna med hjäp av en såndär träningsdvd. Man känner sig verkligen så sjukt töntig, men oj vad den är bra!

Här har ni lite bilder från min vecka
I bilen med brödernaTräff med söta NicolePressvisningen på jobbet
Kläderna inför plåtningarna till tordag, fredag och måndagHalleluja!

Jaaaa! Jag är så otroligt glad! Jag fick för högst 5 min sen en förfrågan av Angelica (här på jobbet) om jag vill hjälpa hennes man på söndag. Det enda jag ska göra är att ta namn på alla som ska på en biopremiär. Får 500 kr för en timmes arbete. Klart jag sa ja.

Nu ska jag till Café Opera på en pressvisning för skor. Sen blir det dans :)

Puss

Onsdag

God eftermiddag!
Nu är jag tillbaka på jobbet. Har varit på 3 olika pressvisningar, Star PR, Polhem och EKPR. Fick en hel del goodiebags oxå... får se om det finns något användbart. Jag har knappt hunnit kolla igenom allting. Måste fortsätta med alla förberedelser till plåtningen imorgon. 

Ha det!  

Gratis mat, gratis hatt, gratis sjal, gratis smycken.... Allting gratis, fast bara nästan

Äntligen har man slutat för dagen. Det blev en riktigt lång dag. Jobbat från 08.30-19.30... Men det var det värt. Har varit på 4 olia visningar och fått en hel del saker. Jag älskar min praktik :D Får berätt om vad jag gjort lite senare. Nu bär det av hemåt. Hade tänkt gyma, men det får bli någon annan gång. Måste hem och tvätta, städa och få min skönhetssömn.

En snabbis

Hallå allaihopa!
Hoppas alla mår toppen!
Var bara tvungen att skriva något på bloggen medan jag har en liten, liten rast. Sitter nu vid mitt lilla bord här inne på Starstudio. Kom precis tillbaka från två visningar, där jag på ena stället fick en kanongod lunch och på det andra stället en canvasväska med lite hudvårdprodukter (en body lotion och en handtvål).
Nu måste jag kila igen. Måste hjälpa till på pressvisningen som vi har idag.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Puss

6.30

God morgon min härliga läsare!
Hoppas ni har sovit gott, för det har jag. Känner mig faktiskt utvilad trots jag bara sovit drygt 6 timmar. Fick en riktig glad överraskning när jag vaknade imorse och kollade min statitsk. Jag har redan haft 6 besökare nu på morgonen... eller efter 12. Antingen är min läsare väldigt, väldigt morgonpigga eller rikitga nattugglor. Men vem ni än är, är ni riktigt välkommna till min blogg! Hoppas ni stannar ;). Kan berätta att ni gjorde min morgon i vilket fall som helst.

Nu sitter jag i köket med pappas mac och väntar på att toaletten ska bli ledig. Här hemma gäller det att gå upp tidigt för att få en chans att hinna duscha eller att man har riktigt mycket tur... I detta fall får jag som sagt vänta... Under min väntan kan jag ju berätta om min fullspäckade dag jag har framför mig.

Dagens planenring:

06.00 vakna(ade jag)
8.28 går min buss som jag måste ta för att komma i tid till min praktik. Måste åka 30 min tidigare idag för jag måte förbi posten och hämta ett paket.
9.30-13.30 jobba, jobba, jobba
13.30 Tänkte jag gå från jobbet... om jag får dvs. ska hinna träffa min söta Nicole och prova ett par skor och äta lunch. Sen måster jag skynda mig så jag hinner till min cell.
15.15 är jag på min gamla skola och har cell med tjejerna i klass 5. (cell är en liten grupp med underbara människor som träffas en gång i vecka för att läsa lite i bibeln och fika... så när jag skriver cell, så menar jag alltså ingen fängelsecell. ;))
17.00 Övning i kyrkan. Jag ska köra (sjunga bakom, inte köra bil) åt Sanna som ska sjunga den 8 maj på Musikcafét i kyrkan.
19.00 Fika med Mikael... om allt går som vi hade tänkt.

Det var lite kort om min dag.

Yes, toaletten är ledig! Gäller att passa på nu innan någon hinner före mig. Vi ses!

Love 

Elin is back!

Hallå min kära läsare!
Nu är jag tillbaka, men nu med en helt ny blogg! Roligt va? Hoppas ni inte har dött av all väntan på mitt skrivande. ;)
I denna blogg kommer upplägget vara mer annorlunda. Jag kommer berätta om min vardag och allt som dyker upp i mitt lilla huvud...

Nä, nu ska jag sova. Måste vara pigg på min praktik imorgon på Starstudio.
Sov så gott!

Love

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0