Onsdag

Halluuu! Här sitter jag i min fina lilla lägenhet efter några intensiva timmar på studion och en mysig eftermiddag med mina tjejer (Ella, Elli och Nicole) ute på Långholmen. Nu ska jag försöka ge järnet och bli klar med två jobb innan det blir läggdags. Har lämning imorgon och känner mig lite nervös, men det ska nog gå bra.
Godnatt på er!

Organiserat kaos

Just nu på studio. Partymusik och organiserat kaos. Dags att jobba häcken av sig! :)

Morgonstund guld i mun

Haft fina Johanna hos mig nu på morgonen. Väldigt trevligt! :)

10:58

God morgon på er!
Här sitter jag på studion och jobbar lite. Idag blir det fullt ös! :) Jag behöver bli klar med en del jobb som det är lämning på och sen i eftermiddag har vi en plåtning. Lika bra att sätta igång!
Ha en underbar dag allesammans!
Love

Scripta

Fråga: Vad gör en scripta?

Skrev innan här på bloggen att jag satt som scripa på Stockholm Lateshow, och har fått en del frågor vad det är för något. Att vara scripta kan innebära en massa olika saker, men kort och gott är det en person som håller ordning på saker och ting. Ni som är intresserade kan läsa mer om det här... men under Lateshow satt jag uppe i tvproduktionen och berättade för producenten vad som skulle hända, så man inte missar filma något. Jag är lite som ett facit kan man säga eller påminnare, "om ca 30 sekunder är låten slut" eller "snart kommer det här och det här hända". Hoppas det är lite klarare för er nu :)








Helgen

God morgon allesammans! Hoppas allt är bra med er och att ni haft en härlig helg! Min helg har varit fantastisk! Har bland annat spelat biljard, varit på afternoon tea på Lady Hamilton (kan rekommenderas!),  haft melodifestivalmys m.m.... Jag har verkligen kunnat koppla av från allt, så nu är jag redo för en intensiv jobbvecka. :)
Nu ska iväg för att hjälpa till på en fotografering. Ha en underbar dag!
Love

Uppsytt hår

I tisdags var jag hos Polhem på pressvisning och fick håret uppsytt.

Scripta

Här är lite bilder från kvällens genrep av Stockholm lateshow. Fixade inte bara dekoren med fina Sanna utan fick även uppdraget att sitta som scripta... Vi ses på fredag kl 20.00 i Södermalmskyrkan!

Mina vardag

Hallå alla underbara!
Sitter hemma idag och jobbar. Varvar tvättstuga med jobb. Skönt att gå runt i mina slapp-jeans, en munktröja och mina fejkuggs. Så här brukar jag gå, tror det eller ej... när jag är hemma. Inge fashion här inte. :P

Om någon timme ska jag till kyrkan för att sätta upp dekoren till Stockholm Lateshow. Hoppas verkligen att ni kommer! Det kommer bli awsome!

By the sea

Hallååå alla underbara människor!
Hoppas allt är bra med er! Med mig är det sisådär. Var med min fina Hannah på förmiddagen, sen åkte jag hem för att jag inte mådde något bra och somnade. Vaknade för 2 timmar sen. Nu ska jag sätta igång och jobba lite. Tur att man är egenföretagare och kan ändra om sitt schema lite. :)

Här ett litet bildspel som jag gjort åt tidningen Gazet.se...


Lycka!

Har precis lämnat mitt första "riktiga" tidningsjobb. Fick kommentaren att det såg superbra ut av chefredaktören. Såå kul att höra! :) Nu ska jag ta en promenad och njuta av vädret!
Puss på er!


Bilder från dagen

Hallå alla nära och kära!
Här har ni lite bilder från min dag. Har spannat in sommaren på Indiska. Väldigt mycket fina saker och kläder, jag kommer nog själv köpa ett och annat. :) Sen har jag varit en sväng på Cinderellabåten, och nu är det dags för att skriva klart ett jobb. Lämning imorgon...!
Love


Läppstift

Kolla vilka snygga läppstift som kommer komma till våren.... Jag vet inte hur bra det syns... men de är halvtransparenta.

Rasten är slut

Här är lite bilder från min kväll... :)  Har haft fina Johanna här (hon är iof fortfarande här... har äran att ha henne sovandes hemma hos mig ikväll). Hon bjöd mig på middag, ostbågar och lite choklad. Mums :) Nu är rasten över, och det är dags att sitta och jobba lite till (leta kändisbilder...) innan det är sovdags för fröken Freiman.
Puss ock kram på er!

Love is in the air

Glad alla hjärtans dag på er!

Utvilad

God morgon alla underbara!
Här sitter jag vid matbordet hemma hos mig och äter frukost. Ska snart göra mig iordning för att åka iväg till studion. För första gången på rätt länge känner jag mig rätt utvilad. Underbart! Gick och la mig kl 20:00 och somnade på stört, sen vaknade jag någon gång vid kl 7. Undra hur trött jag måste ha varit eftersom jag inte ens hörde väckarklockan vid kl 6.
Hoppas ni ska göra något roligt idag! Själv blir det en heldag på studion, måste bli klar med några jobb, och sen blir det träning. :)
Ha en underbar dag allesammans!
Looove

på Goolge

Kul att man hittar sig själv bland bilderna om man söker på "klämcheck" på Google. Vet inte riktigt hur jag ska ta det :P Nu måste jag fortsätta med jobb och plugg.


Jobb, jobb, jobb

Hallå mina trogna läsare!
Hoppas allt är bra med er! Själv är det kanon :) Har fullt upp med jobb bara. Superkul, men lite stressigt... som vanligt i den här branschen. Känner på mig att det kommer bli en låååång natt och en tidig morgon, allt för att kunna få en helg utan jobb.
Nej, nu måste jag verkligen fortsätta... Ha det bäst!
Loooove

Någon som vill byta?!

Här sitter jag på min pappas jobb och traglar med min bokföring. Försöker intala mig själv att det är roligt eller intressant, men det går inge vidare. Det är så tråkigt att jag skulle kunna tänka mig att byta bokföringen mot städning eller matlagning. Någon som känner för att byta? :P Aja, Livet kan inte alltid vara roligt.  Bara att bita i äpplet.

Plugg i vår

Det blir tydligen lite plugg i vår. :) Mode, makt och män på Stockholms universitet och Bildkunskap på Linneuniversitetet. Spännade. Nu gäller det att bli klar med praktisk projektledarkursen så snabbt som möjligt.


In love

Haaalluuuuuu människor!
Här sitter jag i min söta lilla lägenhet och njuter av livet. Har lyckorus i kroppen. Jag är kär... kär i Gud! Gud är sååå god emot mig! Hela den här veckan har Han bara visat hur mycket Han älskar mig. (om ni undrar hur han gjort, är det bara att grabba tag i mig... skulle ta evigheter att skriva ner allting här :P ) Det var bara det jag ville berätta... nu ska jag fortsätta jobba. Looove

14:24

Hallå alla underbara människor!
Här sitter jag på studion och jobbar på som vanligt. Mitt bord ser bara värre och värre ut... tack gode Gud att de flesta jobben ska lämnas denna vecka!

RSS 2.0