Shake, shake, shake

Jag är tillbaka efter ett extremt jobbig bodypumppass. Jag har nog aldrig varit så här slut efter träningen. Hela jag skakar och jag känner redan hur träningsvärken redan är på väg.... bävar morgondagen. Hur ska jag orka gå runt på Formex hela dagen i morgon....? Aja, det är ett senare problem. Nu ska jag belöna mig själv med en bra film och fruktsallad :)

GOD JUL!

Då var man äntligen hemma och helt proppmätt av all julmat och godis som serverades på de olika pressvisningarna. Nu ska jag försöka plugga lite till distanskursen som jag går (Praktiskt projektledning) innan jag drar till gymmet.

Här är lite bilder från Ica:s otroligt fina pressvisning:












Mitt lilla hem

Gooood morgon världen!! Här ligger jag i min fantasiska säng och lyssnar på bilbrus och fågelkvitter. Jag ligger verkligen här och njuter av livet och att jag inte länge ser några flyttlådor. Tog tummen ur igår (ÄNTLIGEN!) och packade upp de sista lådorna. Såååå otroligt skönt!! Min lägenhet börjar sakta men säkert bli ett hem. Vad tycker ni? :)
Nu ska jag försöka ta mig upp och göra mig iordning. Ska iväg på lite pressvisningar... försöker förbereda mig mentalt.... för nu är det julen som ska visas.
Loooove!







Tappat stinget

Men vad är det jag ser?! Ellos har totalt tappat stinget. Hur kan man göra så här? Jag skäms.... Jag tycker att de borde se över sina designers och stylister.... och kontakta mig istället.












Källaren

Goooder morgon allesammans! Vilken underbart höstväder det är ute!! Looove it! Tyvärr jag kan inte njuta så mycket av det eftersom vi har lämning på några skönhetjobb idag, så det blir till att sitta i grottan hela dagen och leta bilder. Ska försöka ta en liten promenad vid lunchen så man kan njuta lite iaf.... eller en ännu bättre idé.... jag försöker bli klar så fort som möjligt så ja kan gå hem och sitta på min balkong och dricka en stor kopp te. Det kör vi på. Om det är någon mer som vill sitta på min balkong och dricka te är det bara att höra av sig... :)
Loove! 


01:31

Hallååå i stugan!
Här sitter jag i min säng och kollar genom mailen och försöker planera morgondagen... Har en lång dag framför mig imorgon. Ska ut på stan för att hitta lite kläder till en fotografering som jag ska styla i övermorgon (på söndag) och sen blir det jobb i jeansbutiken mellan 12-18. Sen, om jag har ork kvar, tänkte jag försöka sätta upp lite hyllor. Jag har tröttnat på att ha alla mina böcker i flyttlådor. Ooj... klockan är snart halv två. Inte bra. Jag som tänkte försöka lägga mig hyftat tidigt... Aja...
God natt allesammans! Sov så gott och ha en fantastisk helg!
Här är lite bilder från torsdags kväll.... Det var musikkväll på Café Söder :)

Behind the scenes

Här är lite behind the scenes-bilder från plåtningen med Magdalena Graaf...





Bilderna är tagna av Sofia (www.mynumberis911.se)








Dagens

Ett hus här på Östermalm får stå för dagens.... ord. :)





Ensam kvar

Helloj gott folk! Här sitter jag fortfarande på studion och häckar alldeles ensam... Nej, det kankse är dags att bege sig hemåt. Det som jag ändå håller på med nu kan jag ju lika väl göra imorgon. Nu ska jag nog gå hem och laga pannkakor, dricka varm choklad och se på några avsnitt av How I met your mama. Ha en trevlig kväll allesammans!
Love

En bild som min älskade syster tog på mig imorse när vi åt frukost/fikade tillsammans :) <3<3


Pepparkakshus i augusti

I den här branschen ligger man alltid ett steg före alla andra. God jul på er!




 

 


Vänta barn

Har ni kollat in Amelia vänta barn som finns ute i butik nu? Det har jag gjort, köpte den till och med... Gravid? Nej, verkligen inte. Var ju tvungen att köpa tidningen för att få se hur plåtningen med Magdalena blev (var med och assade... och fick även för ovanlighetens skull med mitt namn.... Kul :) ).








Semester i Skåne

Haaallååå i stugan!
Här kommer äntligen lite bilder från min minisemster! Enjoy! :)




I väntan på en buss i Hässleholm



Rigeleje


Lite blek...?





Heldag i Kristianstad








Vackra Victoria <3








Huset vi bodde vi. Visst är det fint! :)



Back

Heeeelllloooj!!! I'm back!
Så fantastiskt med semester! Känner mig nästan som en ny människa. :) Hinner inte blogga så mycket mera för tillfället eftersom jag ska dra iväg till jobbet (butiken) alldeles strax. Ville bara berätta att jag lever och har haft det helt underbart! Lägger upp lite bilder från resan när jag har lite mer tid. Ha det så bra! Tingeleling!

Semester!

God morgon allesammans! Hoppas att ni har sovit gott för det har jag! Sover som en prinsessa i min underbara säng!
Vet ni vad? Idag bär det av till Skåne tillsammans med Victoria!!!! Äntligen har jag några dagar off från båda jobben. Lycka! Men innan jag tar tåget mot mer sydligare breddgrader blir det jobb i butiken. :) Juste, på tal om butiken finns det en massa tjejjeans på rean för 199 kr! Ni måste komma in och checka läget! Har en massa jeans i stl 24 så ta med småsystrarna oxå! Vi ses i butiken!! :) Annars hörs vi inte förrän jag kommer tillbaka från Skåne. Tänkte även ta ledig från datorn och mobilen. :) Loooovveee!!!

Effektiv söndag

Nu sitter jag här i min underbara säng och pustar ut. Jag har varit sjukt effektiv idag. Har hunnit med att tvätta, gå i kyrkan, en långlunch med Melinda, förbereda kvällens fotografering, returnerat alla kläder som fanns i studion  och  mycket, mycket mera.... Skulle aldrig hunnit med allt det här om inte var för underbara, helt fantastiska Melinda hade hjälpt mig. Det är så otroligt skönt av att få hjälp av någon som är så lik en själv, som man inte behöver sätta i arbete hela tiden utan en som ser vad som ska göras på en gång. Tusen tack Melinda! Du är helt fantastisk!
Nu är det dags för att ladda om batterierna, för om en ett litet tag är det fotografering! :)
Ha en underbar kväll allesammans!
Love
Här är lite bilder från Matildas mysiga födelsedagsfest som var i onsdags:
Melinda, Karin, Josefin och Hanna
Matilda, Teresa och jag

Love you

Hannah är här på studion och förgyller min dag :) <3
Hon hade med sig min favoritsmoothie från Naked juice bar. Loooove youuu! <3

Högar av kläder

Halloj i stugan!
Här sitter jag på studion och skriver ner allting som användes till tisdagens plåtning... och det verkar nog ta ett tag. Det är högar av kläder överallt. Nej, man kanske ska sätta igång på riktigt. Det är ju lämning idag.... Love








Hösten är här

Gomorron, gomorron, gomorron! Det är ondag, växlande molnighet och det är....höst!? Japp, hösten kom tydligen tidigt i år, oväntat. Så nu är det bara ta fram allla stickade tröjor, jackor, långbyxor.... jeans ;) På tal om jeans så har vi fått in riktigt snygga jeans, som ni bara måste komma in och spana in. Och på tal om butiken så jobbar jag mellan 10-17 idag idag så ni vet när ni ska komma... Ha en underbar dag! Love

'

Hemma hos Freimans

Sitter här hemma hos mina älskade föräldrar och småsyskon efter en lång dag på jobbet. Bildletandet hos Expressen gick galant och efterjobbet till dagens plåtning gick nästan helt smärtfritt (vilket är väldigt ovanligt). Sen lyckades jag även flörta mig in på Ida Sjöstedts visning. Tusen tack Camilla! En toppendag helt enkelt! Och en toppendag måste ju självklart ha ett toppenbra slut.... och det kommer det bli också, för ikväll blir det middag med hela familjen (alla förutom Rickard) + systerns pojkvän. Myspys. Maten här hemma är helt fantastisk! Den är bättre här hemma än på restaurang...!
Nu är maten klar! Ha det så bra!
Love

Miss FleXibel

I den här branschen gäller det vara flexibel.... Allt som man planerat kan förändras på en hundradels sekund.... eller över ett telefonsamtal. För bara ett lite tag sen bestämdes det att jag skulle vara med på dagens plåtning, men nu har planerna ändrats så nu ska jag istället till Expressen på bild-letar-jakt. Det har blivit problem med ett par bilder till ett modejobb som vi har gjort, så nu ska jag dit och fixa till det. Ser mig själv lite som räddaren i nöden. :P Nu blir det kaffe!
Love


Bolognese

Det blev lite träning trots allt. Det blev step och core. :) Nu ska jag ta och göra pasta bolognese och sen blir det melon till efterrätt. Mums! Sen ska jag försöka städa lite, ta en lååång dusch, sätta på en ansiktsmask och läsa en bra bok.
Love

8:e augusti

Det är måndag!!! Härligt! Sitter här på studion och förbereder morgondagens fotografering. Snart ska jag bege mig hemåt för att städa. Fungerar på att gå och träna, men jag vet inte riktigt. Vad tycker ni? Träna eller ej? Känns rätt frestande att vara hemma och baka kakor istället.
Love


Söndagsmys

Det regnar. Pizzan ligger i ugnen, myskläderna är på och godiset ligger i skålen. Nu är det bara att sätta på en bra film och söndagsmyset är igång! Hoppas ni kommer att ha en mysig söndag... för det kommer jag ha! Looove
Jag bjuder på den här....

Täppt i näsan

Hej allihopa!
Här sitter jag i min säng och är extremt förkyld. Undrar om det berodde på att jag badade i förrgår...? Försöker kurera mig så gott det går med Kan jang och en massa frukt. Men annars.... annars är det väldigt bra med mig. Jag har haft en väldigt trevlig dag. :) Den började med att far min överraskade mig med frukost från Vallhallabageriet, fortsatte med ytterligare en frukost hemma hos Hannah, lite shopping i Sickla och jobb i jeansbutiken.
Nu ska jag sova så att jag blir frisk tills imorgon, då blir det nämligen jobb i butiken och sen kräftskiva hemma hos Stefanie. :)
God natt allemsammans!
Love
Jag och min fina storebror för ett par dagar sen. <3

Dopp

Årets första dopp. :) Och kanske det sista...?

Namnsdagspresent

Är hemma hos familjen och myser. :) Har firat min namnsdag i efterskott. (Ja, vi firar namnsdagar i min familj :P. Supertrevlig tradition tycker jag.) Jag fick lite presenter till lägenheten som några koppar och gardiner. Ikväll blir det Bridesmaids med min älskade storebror.


1 augusti

Hellloj allesammans!
Tänkt att det redan är 1:a augusti! Det är ju helt sjukt! Vart tog sommaren vägen?! Snart är det höst... och vinter...! Kan det inte vara sommar för evigt? Eller ett litet tag till i alla fall så jag hinner få njuta lite. Jag har ju jobbat hela sommaren. Tack gode Gud att jag i alla fall får 4 dagars semester innan skolan börjar!
Vad händer idag då? Jo, inget annat än det vanliga...typ. :)  Jag sitter här på studion och försöker få klart lite olika jobb samtidigt som jag förbereder nya. Tänkte även försöka luncha med fina Elin och åka hem och träffa familjen. Ha en underbar dag!
Love

RSS 2.0