Valborg

Förra valborg var det mösspåtagning:












30 april

God morgon!
Här ligger jag i min sköna säng i min fina lilla lägenhet och tar det lugnt :) Ska snart äta frukost på min lilla, lilla balkong och sen bege mig ut på en promenad/joggingtur. Frågan är bara vart... Gärdet? Djurgården? :)
Ikväll blir det grillning med en massa kompisar. :) Det ska bli riktigt skoj!
Ha en underbar valborg! Love


Utan för mitt fönster

... händer en hel del. Igår var det högvakten....

Flytt

Helloooooo allesammans! Ursäkta mitt lilla uppehåll här på bloggen igår, men jag hade fullt upp med att flyttandet. Nu bor jag i stan! :)


Jag har verkligen galet mycket med saker (läs kläder, skor och kosmetik). Vet inte riktigt hur jag ska få plats. Borde göra en utresning...




Bilder från påskkonserten

Goder morgon allesammans! Här sitter jag på universitetet och ska sätta igång med ett grupparbete, vi ska skriva en uppsats om någonting som har med mode att göra.... Här är lite bilder från påskkonserten som vi hade i kyrkan på långfredagen. :) För att se fler bilder klicka här. :)

Ha en underbar dag! Love







Tisdag

Hallååå i stugan! Hoppas ni har haft en härlig påskhelg! Själv har jag haft det kanon! :)  Men nu är ledigheten slut och det är dags för att sätta igång med jobb och skola igen. Känns rätt bra att komma igång måste jag säga, känner mig så slö annars. :P Nu ska jag sätta igång med lite skönhetsjobb. Ha en underbar dag allesammans!
Love


Påskdagen

Idag har jag varit på påskmiddag hemma hos Camilla och Anders med hela släkten :) Nu blir det till att fortsätta packandet...








Påsken hos Freiman

Vilken otroligt skön dag jag har haft idag! Det här måste nog varit den bästa påskaftonen ever :) Jag orkar inte skriva om allting som hänt under dagen, är extremt trött efter allt... men jag kan berätta att maten var fantasiskt god! Här har ni lite bilder :)

igång med högtryckstvätten.


Ny soffa på altanen :)









Ledig

Halllååååå allesammans och glad påsk på er!!
Hoppas allt är bra med er och att ni ätit en massa godis! Själv har jag ätit godis hela förmiddagen. Inte bra, inte bra. Men det är ju bara påsk en gång per år ;).
Nu när allt jobb med påskkonserten är över kan jag äntligen njuta av lite ledighet. Jag är ledig fram till och med måndag. Det känns underbart! :) Sen blir det till att sätta igång med jobb, plugg och flytt... Flyttar nästa vecka om det blir som jag tänkt mig :)
Juste, måste bara berätta att konserten blev väldigt lyckad! Ni som inte var där missade verkligen något! Alla var så snygga och duktiga! Grymt jobbat allihopa! Jag ska försöka få tag i lite bättre bilder från konserten, men ni får nöja med lite bilder från min mobil sålänge. :)







Not just any other day


Önskan

Så här skulle jag vilja se ut i helgen och på sommarens alla fester... Synd att man inte kan ha vitt på bröllop annars skulle det här varit en given outfit tillsammans med rosa läppar och naglar.

 

Kavaj - HM, pumps - dinsko, klänning - Bikbok, armband - kyssjohanna, skinnfodral/kuvertväska - Åhléns

imorgon är det påskkonsert

God morgon allesammans! Vilket underbar väder vi har! Önskar att jag skulle kunna stanna på vår altan och sola hela dagen. Men nu är det 2 pass på gymmet som gäller och sen blir det jobb i butiken :)
Ni missar väl inte påskkonserten vi ska ha i kyrkan imorgon kl 15 och 19? Den är gratis!! ;)
Ha en underbar dag!
Love
Dåliga bilder från gerepet igår

Sneak peak

Jag har kommit på att jag glömt visa lite bilder från pressvisningarna jag var på förra veckan. Men här har ni en liten sneak peak på höstens nyheter :)









Tyska Lantliv

Här är ett modejobb för Tyska Lantliv (nr 3) som jag varit med och assat på. Jag tycker det blev väldigt snyggt!

 















00:45

Nu är jag äntligen hemma! Mina dagar blir bara längre och längre. Konstigt. :P Nu blir det bums i säng. Imorgon blir det föreläsning, jobb, fika med mina tjejer från gymnasitet och genrep i kyrkan till påskkonserten. :)
God natt allesammans!


Fick hjälpa till och skylta på jobbet. :) Gjorde ett skärp att gammalt jeanstyg. Vad tycks? Själv tycker jag att skärpet blev rätt bra, funderar faktiskt på att göra ett likadant till mig själv.


Jeans på jeans

Här är en dagens. Klart att man ska gå i jeans när man jobbar i en jeansbutik.


Jeansskjorta - Wrangler (finns att köpa i butiken), jeans - Tiger of Sweden (finns i butiken), klocka - Calvin Klein, ring - Yvone Christa

Nytt i garderoben

Här är det som jag shoppade igår... Jobbar man i en klädesbutik är det väl klart att man ska ha kläder därifrån? ;)





22:38

Heellooooo!
Nu är jag äntligen hemma! Vilken lång dag det blev idag, men den var väldigt rolig. :) Det blev lite shopping idag oxå. Det är farligt att jobba i en klädesbutik....
Nu ska jag lägga mig i min säng, njuta av livet, lyssna på bra musik och äta upp min knäckemacka med avokado :)

Lång måndag

Goder morgon! Vilken underbar dag vi har idag!! :)
Idag blir det en fullspäckad dag. Sista kursen (Vetenskapligt skrivande) i Modevetenskapen börjar idag, sen blir det jobb på studion fram till kl 14, därefter blir det jobb i butiken fram till stäning (20.00).... Så idag blir det en lång dag.  :)
Dags att springa till bussen!
Ha en underbar dag allesammans och njut av det vackra vädert åt mig!
Love


Groovy orange

Nytt lack på naglarna :) Gillar verkligen den här färgen!


Färgen heter 39 Groovy och är Lumene natural code



Tillbaka

Halllåååå allesammans! Nu är jag tillbaka igen! Vilken vecka det har varit... den har verkligen varit intensiv med pressvisningar, presslån, 2 tentor, jobb på studion, träning, nytt jobb på Denim Market i Vällingby m.m. Så nu ska det blir riktigt skönt med helg. :)
Vad händer idag då? Just nu ligger jag funderar på att lägga mig ute på altanen och sola, lite senare i eftermiddag ska jag in till stan och shoppa lite, sen blir det paartyy hemma hos Hannah. :)
Looove



Dagen schema

God morgon allesammans! Hoppas ni har sovit gott! Själv har jag sovit som en stock. Jag var helt slut efter allt med hemtentan, men nu är den inlämnad i alla fall.... Skönt! Hoppas bara på att jag blir godkänd den här gången, men det är ett senare problem.
Idag blir det till att jobba :) Så här kommer min dag se ut i korta drag:


8.00-9.15 Lämna saker och jobba lite smått på studion
9.30-10.00 kolla in Presskontakternas pressvisning
10.15-11.00 Till Lindex showroom och plocka kläder till påskkonserten
12.00-18.00 Provjobba...
19.00-20.00 Fäktning
21.00-23.00 Plugga inför torsdagens tenta.

Nu måste jag rappa på lite... Ha en underbar dag!! Love


Ringen

Kolla in min nya ring från Yvone Christa! Visst är den fin!! Jag älskar den! Jag är verkligen förälskad i deras smycken. De har så mycket fint!! Kolla bara själva!






Ingen motivation

Sitter här i min säng och skriver på hemtentan. Eller jag försöker. Har varken ork eller motivation för tillfället. Jag vill bara vara klar med plugget nu och ha semester. Börjar känna mig väldigt skoltrött nu. Pust. Men det är bara att bita ihop och fortsätta oavsett om man vill eller inte. En sida i taget, bokstav för bokstav. Och sen vips är man klar. :)

Nu ska jag ta en liten paus och äta kladdkaka. Lyckades övertala min älskade storasyster och baka en kladdkaka till mig. Love you!! <3 Sen hoppas jag på att motivationen är tillbaka. :)
Love



Elins änglar

Girls night är över, och ni som inte var där missade verkligen något riktigt bra. Ni missade riktigt gott fika, bra musik, att få naglarna fixade, bli sminkade, ni missade lite trend- och stylingsnack från mig, ni missade tre tjejer som berättade om sina liv och mycket annat. Det blev en lyckad kväll och Gud är god!





Nu är jag helt slut och har för ovanlighetens skull galet ont i fötterna eftet en heldag i klackar... Jag som går i klackar dagarna i enda - hur kommer det sig att jag har ont nu?! Knas.  Någon som känner sig manad till att massera mina fötter? Nej, nu ska jag sova. Ska upp tidigt imorgon för att skriva på hemtentan och fäktas.


Måste bara tacka mitt underbara dekorteam (och alla andra som hjälpt till med att ställa iordning och städa utan)! Ni är helt fantastiska!!! Skulle aldrig klarat mig utan er! Ni är mina änglar!! Tusen tack! <3



Godnatt allesammans!

Girls night

TJEJER! Ikväll är der Girls night i kyrkan (Södermalmskyrkan, Götgatan 87) kl. 19.30!!! Det kommer vara musik, talkshow, gott fika m.m. Sen kommer jag prata lite vårens trender och färger, Débora kommer att prata om hårtrender, Thilde kommer att sminka och Mikaela måla naglarna :)  Det här får ni inte missa! KOM!!

21:27

Jag är hemma. Pust, vilken dag.
Ursäkta mitt dåliga bloggande de senaste dagarna, men jag har lite mycket just nu och kommer att ha det fram till torsdag.... så det är bara att hålla ut mina kära vänner. Kommer att bättra mig. Jag har nämligen en hemtenta som ska in på måndag och tenta på torsdag. Och jag känner att jag inte riktigt har koll på litteraturen. Gode Gud! Men det löser sig nog på något sätt. Jag är vid gott mod :) Nu ska jag sätta mig ner och läsa en artikel innan det blir läggdags. God natt allesammans! Love

Ingen vanlig dag

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min älskade Hannahs födelsedag!!! Hurra, hurra, HUUURRAAA!!!


Wow, 20 år! Nu är vi lika gamla igen ;) Min lilla plutt har blivit en stor flicka!! Älskar dig så otroligt mycket!! <3<3<3











Onsdag 14:17

Heellllooo allesammans!
Hoppas det är bra med er och att ni har något roligt för er :)
Själv sitter jag på universitetet med varm choklad och en pingvinstång, och skriver på hemtentan i Kläder, kropp och identitet 2, moment 2 Avstånd och identifikation. Ikväll blir det middag med Thilde och sen ska vi vidare till en fest på Kåken, och träffa hela gänget som varit med och gjort musikvideon med Rasmus Faber. :)
Love




Baseball

Jag är äntligen lyckats få tag i en baseballinspirerad tröja! Vet inte hur länge jag har letat efter en... Hittade den inne på Bikbok för 199 kr.



Hittade även 2 skjortor, en topp och cardigan på deras rea, 99 kr/st + köp tre reavaror betala för 2. Sånt gillar vi! :)


Sopletare

Östermalm är inte så flott som man kan tro. Här letar man efter porslin i en container på lunchen.


 

 

Hittade en massa bra saker till lägenheten :) Titta bara på det där silverfatet!



Bara så ni vet, så frågade vi restaurangen om vi fick ta lite saker....


Rachel Zoe

Hallå i stugan! Här sitter jag på jobbet och ska sätta igång med att hänga upp alla kläder som kommit till morgondagens plåtning. :)
Imorse var jag förbi Lindex presskontor en snabbis och tittade på deras samarbete med stylisten Rachel Zoe. De var en del snyggt måste jag säga. :) Åh vad jag längtar till sommaren nu!














Biblioteket

Halllååå, hallååååå!
Här sitter jag på universitetet. Lagom kul sådär, med mensvärk och allt. Skulle mycket heller legat i min sängen hela dagen, tyckt synd om mig själv, kolla på en massa film och äta godis. Men icke. Jag har en tenta som ska in på måndag, en annan tenta nästa torsdag och säkert en omtenta nästnästa torsdag. Det är därför jag sitter här. Härligt. Nej, dags att ta tag i min dag nu och börja skriva på hemtentan. Love

Zandrah, jag flyttar den 29 april :) <3



Gulliga storebror

Jag har insett att jag kommer att sakna min familj när jag har flyttat hemifrån. Min familj är väldigt underbar. :) Vi kan ta min morgon som exempel: För bara en liten stund sen knackade min storebror Oskar på min dörr och sa att han hade hört mitt alarm ringa och märkt att jag inte hade gått upp, så han hade gjort en latte till mig. Hur gulligt är inte det på en skala mellan 1-10? 10! :) Så nu ligger jag i min säng med en otroligt god latte bredvid mig, och känner hur jag sakta börjar vakna till. Tusen tack min älskade bror! <3





Inget inplanerat

Hallå i stugan!
Det är lördag... och idag har jag för ovanlighetens skull ingenting inplanerat. Eller jag hade ju fäktning imorse, men vad ska jag göra restan av dagen? Tror att jag ska ta ett långt bad och sen planera lite inför flytten. Juste...! Jag har ju glömt att berätta att jag ska flytta! Jag kommer att flytta den 29 april till en etta vid Karlaplan. :) Längtar!!
Love

Fredag

God morgon allihopa!
Hoppas det är bra med er! Med mig själv är det kanon :)
Idag har jag och min grupp presentation... Börjar känna mig ovanligt nervös. Vet inte riktigt vad jag ska säga... Men det löser sig säkert. Sen blir det lunch med min Nicole och fika med Elin och Paula innan ungdomsmötet ikväll. :)
Nu måste jag snabba på lite, sitter i morgonrock och vet inte vad jag ska ha på mig, och jag som måste gå om ett lite tag. Hoppla.
Ha en underbar dag!
Love

RSS 2.0