50 söndersmälta CD-skivor senare...

Hallå där ute! Det är Elins slöjdkompis Elli som skriver idag. Jag tänkte berätta lite om mitt och Elins äventyr på Fredells ;)

Efter en lång förmiddag som ägnades åt att smälta CD-skivor i ugnen (vi blev näst intill ihjälgasade), behövde vi röra på påkarna ute i friska luften. Vi bestämde oss för att dra ner till Fredells byggvaruhus och köpa lite sker till våra lampor. Lamporna som kommer lyfta våra karriärer ytteröigare ett steg, såklart!
Elin var som vanligt fin, men idag hade hon ju högklackade så... jag skämtar inte när jag säger att typ ALLA bilförare tutade och vinkade åt oss, i Sickla! Lugnaste stället i stan, trodde jag... Väl framme vid Freddis märkte vi hur alla gubbar följe Elin med blicken, även inne bland hyllorna stod dem längst hyllorna och trånade. Vi frågade en tjock, långhårig snubbe (med en inte allt för vält dold flint) om hjälp, vi ville ha en sladd till en taklampa, han visade oss vart dom fanns, utan att släppa blicken från strålande Elin, och satte sig på knä på golvet. Varför kan man ju undra... När vi sedan sa att vi behövde en liten plastgrej att sätta på sladden visade han en påse medflera såna, kostnad ca 20kr...
"Men det är ju tre... vi behöver bara en..." Sa Elin nästan lite flörtigt. Han tittade upp på henne, log tveksamt, och så rev han upp påsen och plockade ut en plastgrej.
"Lägg den i fickan.." sa han och gav den till Elin.
När vi shoppat klart marsherade vi ut från Fredells, stolta och 20 kronor rikare(?), från och med nu ska jag alltid ta med Elin när jag ska handla på byggvaruhus ;)




/puss och kram från Elli




Kommentarer
Postat av: Gustaf

Låter som om Micke lär behöva vara lite extra vaksam på öland :D

2009-05-16 @ 15:17:00
Postat av: Mikael

Jag tror Gustaf har rätt... Inte bra Elin, inte bra.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0